[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#bukanyangterakhir

215 posts

TOP POSTS

Okay.. aq cuba nak cantikkan gambar nie okay. Tapi tu laa. Keterbatasan gambar.
β€’
Habis internship period x bermakna kami tidak boleh datang lagi. Betul kan kak @hazah888 . β€’
Sebenarnya banyak memori kat #Kluang nie. Indah. β€’
Terima kasih everyone who making this precious memory for me. Kad jemputan insyaallah akan sampai satu hari nanti. Janji
β€’
#harimuafakat #perkesojohor #kluang #bukanyangterakhir

Semalam lagi bersama pejantan tangguh ScionaricπŸ˜„πŸ˜πŸ˜ž #bukber #bukanyangterakhir

i will make ur day more cheerfull with my pretty smile & beutifull laugh 😸✨
#bukanyangterakhir 🌈

Dlu mimpi, kini dah jadi. Tp ada sedikit yg perlu dibaiki.
Alhamdulillah, tamat semuanya. Harap berita gembira 11 haribulan nnti.

Yg hadir dan support, terima kasih datang ke pementasan yang x seberapa ni.
#mandatori #malicemovement
#ftskl #bukanyangterakhir

Foto sesi @awakulo album #Rapstar #BukanYangTerakhir. Its dope fuckin pic, dude. #latepost

Diajar bareng
Bolos bareng
Gas bareng
Ganteng bareng
#bukanyangterakhir
Ahli fotografi: @juanwenn

I USED TO BE NORMAL.. UNTIL I MET THOSE 'MANKAQ' WHO I NOW CALL MY BEST FRIENDS πŸ˜˜πŸ’ƒπŸ’ͺ
#KKfamilia #sahabathood #budakdulang #hitammanisan #bukanyangterakhir

Bdk baru nk hiking.. Mula2 panjat bukit lama2 panjat gunung.. Nanti cuba nk panjat ke hati awk la pulak..πŸ˜‚πŸ˜˜πŸ’• #sampaipuncak
#bukanyangterakhir
#bukitH
#bbbnu

It is not a miracle when you have a million friends. A miracle is to make a friend who will always stand on your side when millions are againts you.

#Jejaka5D #Alhamdulillah #PortDickson #bukanyangterakhir

MOST RECENT

Bdk baru nk hiking.. Mula2 panjat bukit lama2 panjat gunung.. Nanti cuba nk panjat ke hati awk la pulak..πŸ˜‚πŸ˜˜πŸ’• #sampaipuncak
#bukanyangterakhir
#bukitH
#bbbnu

Jangan pudarkan warna yang hadir dalam kehidupan selama 3tahun yang pernah di lalui.
tak ingin "hitam putih" dalam hidup ini lagi. tak ingin si sepi dan si kosong datang bertandang dalam menjalani kehidupan ... #bukanyangterakhir #jangansepi #jangankosong #

6box Minkaffe
1box Mincha
2box Maharani
Sebotol Shampoo & Bodywash ME
Terbang ke Bintulu malam ini
Tahniah biz partner ❀️ #bukanyangterakhir #hujungbulanhantarlagi #projectMMG #projekRM1000sehari

Learn from yesterday,
Live for today,
Hope for tomorrow.
#bukanyangterakhir
CcπŸ“·:@fauzannhilmi

Dlu mimpi, kini dah jadi. Tp ada sedikit yg perlu dibaiki.
Alhamdulillah, tamat semuanya. Harap berita gembira 11 haribulan nnti.

Yg hadir dan support, terima kasih datang ke pementasan yang x seberapa ni.
#mandatori #malicemovement
#ftskl #bukanyangterakhir

Kebebasan memang perlu tp sebebas-bebasnya kamu janganlah menyakiti hati orang lain sekecil apapun apalagi orang yang kamu sayang

#ikaspartan follow @ika_spartan_lawang #villapuncakpanderman #sofree #batu #perpisahan #bukanyangterakhir

I USED TO BE NORMAL.. UNTIL I MET THOSE 'MANKAQ' WHO I NOW CALL MY BEST FRIENDS πŸ˜˜πŸ’ƒπŸ’ͺ
#KKfamilia #sahabathood #budakdulang #hitammanisan #bukanyangterakhir

#Repost @sthwdmm_ with @instatoolsapp ・・・
πŸƒ 23 April 2K17 πŸƒ

Slide kiri 😍 Terima Kasih utk semuanya. Thanks juga kepada manager #dValiant . We like it πŸ’•
#zumbadvaliant #bukanyangterakhir

Bukan thailook apalagi babylook
Dan bukan anak komunitas
Hanya sekedar modifikasi saja
#VarioLed110Fi
#BukanYangPertama
#BukanYangTerakhir

Okay.. aq cuba nak cantikkan gambar nie okay. Tapi tu laa. Keterbatasan gambar.
β€’
Habis internship period x bermakna kami tidak boleh datang lagi. Betul kan kak @hazah888 . β€’
Sebenarnya banyak memori kat #Kluang nie. Indah. β€’
Terima kasih everyone who making this precious memory for me. Kad jemputan insyaallah akan sampai satu hari nanti. Janji
β€’
#harimuafakat #perkesojohor #kluang #bukanyangterakhir

Hari ni abg nak berpantun lagi weyh πŸ˜†

Kain sutera habis di gunting,
Sehelai sepinggang tiadalah jua,
Pengantin baru manis bersanding,
Bagai pinang di belah dua.
Tahniah @zzulfahmy90 dan pasangan @mmasria90.. Semoga perkahwinan korang di berkati dan di limpahi rezeki oleh Allah..
#kawanselamanya #friendturnsfamily #miemas #bukanyangterakhir

Terimakasih untuk Keseruan dimalam itu πŸ˜€...
#latepost #pekanbaru #riau #medan #sumaterautara #friends #bukanyangterakhir #

i will make ur day more cheerfull with my pretty smile & beutifull laugh 😸✨
#bukanyangterakhir 🌈

Karena Yang Cinta Gak Akan Pergi πŸƒ
#bukananakhitz #Bukanyangterakhir

tak ada yang lebih indah dari kebersamaan.
udah gede jangan pada ngerengek.
thanks for the memories. see you next time! #gvs #bukanyangterakhir

" Nggak perlu kamu sibuk mencari orang baik, jadikan dirimu baik maka otomatis kamu akan mendapatkan orang baik " Pak Waluya.

#bukanyangterakhir #puitisnyapakwal

Foto hitam putih edisi flashback. Momen yang nampaknya akan sulit terulang dan tak terlupakan.
Bukan tentang apa yang kau jalani, tapi tentang siapa yang menjalaninya bersamamu.
#BukanYangTerakhir

BEM U KBM UNILA Kabinet Mengabdi dan Berkarya mengucapkan "Selamat Hari Raya Idul Fitri 1438 H. Mohon maaf lahir dan batin" πŸ™πŸ™πŸ™ Ukhwah yang luar biasa indah πŸ˜†πŸ˜†πŸ˜† #BEM_MBC
#14/15
#HEBAT
#BukBer
#BukanYangTerakhir
#GakBakalAdaKataTerakhir
#LanjutSampeKakekNenek
#KitaKeren
#KabinetTerWaw
#MBC_Terbaik

See you letter bro.
Insha Allah Im always inside you everytime.
Thank you very much for so far. Thank you buat waktu kamu selama ini. Jadi diriku sbagai pngalaman masa depan mu.
Yg terpenting, jgn lupa ama gw😲... #perpisahan
#bukanyangterakhir #thebest
~Baik baik di sana yeah Bae😜😚..

Hahahahaha ... jadi oge .. sok sanajan masih jauh .. tapi lumayanlah .. sketsa wajah pertama.. yang lainnya pasti bisa lebih edan ... hahahaha

#Sketsawajah#pertama#bukanyangterakhir

Yo yo yo man πŸ‘‹πŸ‘‹πŸ‘‹
Realesed on youtube lyric video from @munkarex_official " MUNKAREX - NAGAI MICHINORI" Like & subscribe man 😊
Bisa kalian klik link di bio !!!
.
.
.
.
#munkarex #bukanyangterakhir #masihdisini #thisisreal #boombap #90s #domination #hiphop #nonstop #rindumicrophone #microphoneinthefront

Wes suwi gak ngomong ayo iki lurr πŸ˜πŸ‘»
#Air#Tanah#Api#Angin#4elemen#masamasaindah#bukanyangterakhir

Stay tuned πŸ‘ŠπŸ‘ŠπŸ‘Š
#Repost @munkarex_official (@get_repost)
・・・
Stay tuned bradaaahhh πŸ‘ŠπŸ‘ŠπŸ‘Š
Bakalan ada yang baru dari MUNKAREX dibulan puasa besok πŸ‘‹
.
.
.
.
#munkarex #bukansembarangan #thisisreal #bukanyangterakhir #90's #semarang #jawatengah #indonesia #microphoneinthefront

Kami kembali, bukan yang terakhir πŸ‘ŠπŸ‘ŠπŸ‘Š #Repost @munkarex_official (@get_repost)
・・・
Stay tuned bradaaahhh πŸ‘ŠπŸ‘ŠπŸ‘Š
Bakalan ada yang baru dari MUNKAREX dibulan puasa besok πŸ‘‹
.
.
.
.
#munkarex #bukansembarangan #thisisreal #bukanyangterakhir #90's #semarang #jawatengah #indonesia #microphoneinthefront

Stay tuned bradaaahhh πŸ‘ŠπŸ‘ŠπŸ‘Š
Bakalan ada yang baru dari MUNKAREX dibulan puasa besok πŸ‘‹
.
.
.
.
#munkarex #bukansembarangan #thisisreal #bukanyangterakhir #90's #semarang #jawatengah #indonesia #microphoneinthefront

Most Popular Instagram Hashtags