#bukantiruan

1415 posts

TOP POSTS

Another day at the office. #dandees #berkarya #hajar2017 #bukantiruan #bukankw

... PERINGATAN!!! cuman mengingatkan😊

Akhirnya terbukti juga kan yg bilang sabunku mahal banget katanya disono cuma 75 rb ada paket krimnya lagi ehh ternyata eh ternyata gini nih...😜😜😜 Ini bukti barang Bagus banyak tiruannya 😁😁
Ingat ya punya kami warna UNGU bukan coklat bukan tosca😅atau yang ikut2 cara pakai kaya NUAMOOREA 😝

Produk kami NU AMOOREA bukan elmorea ,new amorea atau krim paket pake nama amorea segala tau apalah apalah itu 😜😜 INGAT NU AMOOREA UNGU PT DEP😉😉😉 BUKAN YG LAIN
ADA HARGA ADA KUALITAS 😍😍
.
.
.
#bukantiruan
#amoorea

Walaupun kami sentiasa bersama, taksemestinya kami les💧💧💧.. Walaupun terdapat unsur- unsur les bawah umur⚡⚡⚡.. Sila abaikan.. Tapi jangan sangka kami gay kerana kami tulen🌸🌸🌸..
#badak.berendam🐄🐄🐄🐄
#bukantiruan#😳😳😳#mohonbelanjamakan@bellasyuja @little_alchemyyyyy

"Menunggu itu membosankan, Berusaha itu tantangan. Sesungguhnya hasil tidak pernah berbohong pada usaha yang keras selama itu bukan hanya menunggu." September 2016
#bukantiruan#inspirasiterbitfajar#jawabankalasunyi

thanks to bro @brorondm n @duniamotorcom , senalpot @twobrothersracing nya ajibbbb, pesen sore langsung diantar by gojek, langsung nempel di #crf250rally ane nih #racingexhaust #twobrothersexhaust #exhaust #knalpotasli #bukantiruan #antibajakan #antiknalpotkw #antiknalpotpalsu

Orang ya orang Saya Yaa Saya #bukanTiruan #bukanPlagiatJgaa

Lucu banget nih parah parah parah.. MassDarTube5 baruuuu, berjudul "5 Binatang Yang Jangan Dipeliharaaa"!! Bersama @dananggoldluck @mr_lessman @gomblohgo minus @pathurrachman silakan cek di YouTube.com/imamdarto lhooohhh.. Atau klik linknya di BIO di atassss.. #dandees #original #bukantiruan #bukankw #hajar2017 #dandeesberkarya

MOST RECENT

Hehe =) Promo Rm100 untuk perfume wanita masih ada!

1. Dazzle by Paris hilton

Semestinya admin jual perfume dengan harga terbaaaaikkkk guyss!
Siapa2 nak order perfume contact jer dgn admin okay...Hanya yang ORIGINAL =) #bukanfake
#bukantiruan
#bukangred
#trulyoriginal
#authentic
#perfumelover #perfumemalaysia #igshop #instashop #perfumemurah

Alhamdulillah. Thank you bos beli. Harap boleh repeat lagi =) Promo Rm100 untuk perfume wanita masih ada!

1. Dazzle by Paris hilton

Semestinya admin jual perfume dengan harga terbaaaaikkkk guyss!
Siapa2 nak order perfume contact jer dgn admin okay...Hanya yang ORIGINAL =) #bukanfake
#bukantiruan
#bukangred
#trulyoriginal
#authentic
#perfumelover #perfumemalaysia #igshop #instashop #perfumemurah #terredhermes #sukansea2017 #bangkitbersama #OPSfeedbackcustomer

Thallium!

Jom dapatkan perfume ni dgn harga paling berbaloi!

Promo RM100 untuk perfume wanita masih ada!

1. Dazzle by Paris hilton

Semestinya admin jual perfume dengan harga terbaaaaikkkk guyss!
Siapa2 nak order perfume contact jer dgn admin okay...Hanya yang ORIGINAL =) #bukanfake
#bukantiruan
#bukangred
#trulyoriginal
#authentic
#perfumelover #perfumemalaysia #igshop #instashop #perfumemurah #thallium

Tom Ford Noir Exteme!

Promo RM100 untuk perfume wanita masih ada!

1. Dazzle by Paris hilton

Semestinya admin jual perfume dengan harga terbaaaaikkkk guyss!
Siapa2 nak order perfume contact jer dgn admin okay...Hanya yang ORIGINAL =) #bukanfake
#bukantiruan
#bukangred
#trulyoriginal
#authentic
#perfumelover #perfumemalaysia #igshop #instashop #perfumemurah #tomford #tomfordnoirextreme


Hanya sebuah rangkaian kata
-
-
-
-
-
-
-
-
-
#kataku #darihatiku #bukantiruan #nocopas #hanyalah #terlintasdifikirankutanpasengaja #belajar mengerti arti dari sebuah kata. #KATA???

Dunhill Fresh For Men!

Promo RM100 untuk perfume wanita masih ada!

1. Dazzle by Paris hilton

Semestinya admin jual perfume dengan harga terbaaaaikkkk guyss!
Siapa2 nak order perfume contact jer dgn admin okay...Hanya yang ORIGINAL =) #bukanfake
#bukantiruan
#bukangred
#trulyoriginal
#authentic
#perfumelover #perfumemalaysia #igshop #instashop #perfumemurah #dunhill #dunhillfresh

thanks to bro @brorondm n @duniamotorcom , senalpot @twobrothersracing nya ajibbbb, pesen sore langsung diantar by gojek, langsung nempel di #crf250rally ane nih #racingexhaust #twobrothersexhaust #exhaust #knalpotasli #bukantiruan #antibajakan #antiknalpotkw #antiknalpotpalsu

Quote of the day!

Btw Alberto Morillas ni creator bermacam jenis perfume dan salah satunya Ck One!

Promo RM100 untuk perfume wanita masih ada!

1. Dazzle by Paris hilton

Semestinya admin jual perfume dengan harga terbaaaaikkkk guyss!
Siapa2 nak order perfume contact jer dgn admin okay...Hanya yang ORIGINAL =) #bukanfake
#bukantiruan
#bukangred
#trulyoriginal
#authentic
#perfumelover #perfumemalaysia #igshop #instashop #perfumemurah

Siapa tahu nama perfume ni? Hehe

Promo RM100 untuk perfume wanita masih ada!

1. Dazzle by Paris hilton

Semestinya admin jual perfume dengan harga terbaaaaikkkk guyss!
Siapa2 nak order perfume contact jer dgn admin okay...Hanya yang ORIGINAL =) #bukanfake
#bukantiruan
#bukangred
#trulyoriginal
#authentic
#perfumelover #perfumemalaysia #igshop #instashop #perfumemurah

Kenzo Homme For Men!

Jom dapatkan perfume ni dengan harga paling terbaaaaikkkk!

Promo RM100 untuk perfume wanita masih ada!

1. Dazzle by Paris hilton

Semestinya admin jual perfume dengan harga terbaaaaikkkk guyss!
Siapa2 nak order perfume contact jer dgn admin okay...Hanya yang ORIGINAL =) #bukanfake
#bukantiruan
#bukangred
#trulyoriginal
#authentic
#perfumelover #perfumemalaysia #igshop #instashop #perfumemurah #kenzohomme

Siapa pernah kena? Haha

Promo RM100 untuk perfume wanita masih ada!

1. Dazzle by Paris hilton

Semestinya admin jual perfume dengan harga terbaaaaikkkk guyss!
Siapa2 nak order perfume contact jer dgn admin okay...Hanya yang ORIGINAL =) #bukanfake
#bukantiruan
#bukangred
#trulyoriginal
#authentic
#perfumelover #perfumemalaysia #igshop #instashop #perfumemurah

JUST IN!

Salvatore Ferragamo F Black For Men!

Since ramai yg tanya admin pasal perfume ni, jadi admin bawak gak masuk perfume ni khas untuk korang semua. Stok sangatlah terhad, so grab secepat yg boleh k. Bagi admin, perfume ni mmg korang kena try..hehe

Jom dapatkan perfume ni dengan harga paling terbaaaaikkkk!

Promo RM100 untuk perfume wanita masih ada!

1. Dazzle by Paris hilton

Semestinya admin jual perfume dengan harga terbaaaaikkkk guyss!
Siapa2 nak order perfume contact jer dgn admin okay...Hanya yang ORIGINAL =) #bukanfake
#bukantiruan
#bukangred
#trulyoriginal
#authentic
#perfumelover #perfumemalaysia #igshop #instashop #perfumemurah #salvatoreferragamofblack

Most Popular Instagram Hashtags