#bukantiruan

1374 posts

TOP POSTS

Another day at the office. #dandees #berkarya #hajar2017 #bukantiruan #bukankw

Walaupun kami sentiasa bersama, taksemestinya kami les💧💧💧.. Walaupun terdapat unsur- unsur les bawah umur⚡⚡⚡.. Sila abaikan.. Tapi jangan sangka kami gay kerana kami tulen🌸🌸🌸..
#badak.berendam🐄🐄🐄🐄
#bukantiruan#😳😳😳#mohonbelanjamakan@bellasyuja @little_alchemyyyyy

"Menunggu itu membosankan, Berusaha itu tantangan. Sesungguhnya hasil tidak pernah berbohong pada usaha yang keras selama itu bukan hanya menunggu." September 2016
#bukantiruan#inspirasiterbitfajar#jawabankalasunyi

Orang ya orang Saya Yaa Saya #bukanTiruan #bukanPlagiatJgaa

Lucu banget nih parah parah parah.. MassDarTube5 baruuuu, berjudul "5 Binatang Yang Jangan Dipeliharaaa"!! Bersama @dananggoldluck @mr_lessman @gomblohgo minus @pathurrachman silakan cek di YouTube.com/imamdarto lhooohhh.. Atau klik linknya di BIO di atassss.. #dandees #original #bukantiruan #bukankw #hajar2017 #dandeesberkarya

Habis selesai rekaman siaran BolJOOXnich buat di @jooxid nih gengsss.. Abis ini break, InshaAllah lanjut lagi abis Lebarannn.. Buat yang belum tau, kita sekarang bisa didengerin siarannya di JOOX lhoh!! Cari aja playlist BOLJOOXNICH di COMEDY CORNER, dijamin kangen dehhh.. Sekarang udah eps 14 kalo ga salah, boskuuu... #boljooxnich #dandees #original #berkarya #hajar2017 #bukantiruan #bukankw

Ngabuburitan enaknya dengerin BolJOOXnich di @jooxid keleusss!! Apalagi ada segmen "JOOX JOOX Ringan" dijamin dengerinnya makin mau maraaahhh.. Search aja playlist : BolJOOXnich di JOOX, dengerin kita dehhh! Sekarang udah sampe EPS 12 lhohhh! Dengerin yaaaa.. #boljooxnich #dandees #original #bukantiruan #bukankw #hajar2017 #dandeesberkarya

MOST RECENT

Polo Supreme Oud For A Men!

Jom dapatkan perfume ni dengan harga paling terbaaaaikkkk!

Promo Rm100 untuk perfume wanita masih ada!

1. Dazzle by Paris hilton

Semestinya admin jual perfume dengan harga terbaaaaikkkk guyss!
Siapa2 nak order perfume contact jer dgn admin okay...Hanya yang ORIGINAL =) #bukanfake
#bukantiruan
#bukangred
#trulyoriginal
#authentic
#perfumelover #perfumemalaysia #igshop #instashop #perfumemurah #polo #polosupremeoud

Encre Noire Sport Lalique For A Men!

Jom dapatkan perfume ni dengan harga paling terbaaaaikkkk!

Promo Rm100 untuk perfume wanita masih ada!

1. Dazzle by Paris hilton

Semestinya admin jual perfume dengan harga terbaaaaikkkk guyss!
Siapa2 nak order perfume contact jer dgn admin okay...Hanya yang ORIGINAL =) #bukanfake
#bukantiruan
#bukangred
#trulyoriginal
#authentic
#perfumelover #perfumemalaysia #igshop #instashop #perfumemurah #encrenoiresport #lalique

Tommy Hilfiger For A Men!

Jom dapatkan perfume ni dengan harga paling terbaaaaikkkk!

Promo Rm100 untuk perfume wanita masih ada!

1. Dazzle by Paris hilton

Semestinya admin jual perfume dengan harga terbaaaaikkkk guyss!
Siapa2 nak order perfume contact jer dgn admin okay...Hanya yang ORIGINAL =) #bukanfake
#bukantiruan
#bukangred
#trulyoriginal
#authentic
#perfumelover #perfumemalaysia #igshop #instashop #perfumemurah #tommyhilfiger

Azzaro Chrome Legend For A Men!

Jom dapatkan perfume ni dengan harga paling terbaaaaikkkk!

Promo Rm100 untuk perfume wanita masih ada!

1. Dazzle by Paris hilton

Semestinya admin jual perfume dengan harga terbaaaaikkkk guyss!
Siapa2 nak order perfume contact jer dgn admin okay...Hanya yang ORIGINAL =) #bukanfake
#bukantiruan
#bukangred
#trulyoriginal
#authentic
#perfumelover #perfumemalaysia #igshop #instashop #perfumemurah #azzaro #azzarochromelegend

Tabita trial skin care
terdiri dari :
- facial soap 60ml
- smooth lotion 60ml
- daily cream 15gr
- nightly cream 15gr
Pemakaian 1-2 bulan
IDR 450.000

Ciri2 tabita trial skin care
- terdapat kode "DS" - ada tulisan skin care di atas logo
- tutup pot tercetak langsung bukan sticker
- tercantum expired date bulan dan Tahun kadaluarsa
- kemasan tas tabita trial putih bening/ transparan

#tabitaskincare#creamtabita#tabitaori#creamtabitaoriginal#bukanracikan#bukantiruan#tabitaqu#kecantikan#makeup#jualanqu#jualonline#beautyshop#shopshopshop💃

Tabita trial skin care
terdiri dari :
- facial soap 60ml
- smooth lotion 60ml
- daily cream 15gr
- nightly cream 15gr
Pemakaian 1-2 bulan
IDR 450.000

Ciri2 tabita trial skin care
- terdapat kode "DS" - ada tulisan skin care di atas logo
- tutup pot tercetak langsung bukan sticker
- tercantum expired date bulan dan Tahun kadaluarsa
- kemasan tas tabita trial putih bening/ transparan

#tabitaskincare#creamtabita#tabitaori#creamtabitaoriginal#bukanracikan#bukantiruan#tabitaqu#kecantikan#makeup#jualanqu#jualonline#beautyshop#shopshopshop💃

Tabita trial skin care
terdiri dari :
- facial soap 60ml
- smooth lotion 60ml
- daily cream 15gr
- nightly cream 15gr
Pemakaian 1-2 bulan
IDR 450.000

Ciri2 tabita trial skin care
- terdapat kode "DS" - ada tulisan skin care di atas logo
- tutup pot tercetak langsung bukan sticker
- tercantum expired date bulan dan Tahun kadaluarsa
- kemasan tas tabita trial putih bening/ transparan

#tabitaskincare#creamtabita#tabitaori#creamtabitaoriginal#bukanracikan#bukantiruan#tabitaqu#kecantikan#makeup#jualanqu#jualonline#beautyshop#shopshopshop💃

Beware of Fake!

Perhatikan gambar Mont Blanc Individuel ni. Mempunyai beberapa tanda tiruan:

1. Penutup perfume tiada logo mont blanc yg berwarna hitam & putih
2. Di bahu perfume tidak berwarna metallic yg berkilat
Berhati hati ketika ingin membeli. Mengapa beli fake jika kualiti adalah jauh lebih rendah berbanding original?

Kredit gambar: Facebook group

Promo Rm100 untuk perfume wanita masih ada!

1. Dazzle by Paris hilton
2. Guess girl

Semestinya admin jual perfume dengan harga terbaaaaikkkk guyss!
Siapa2 nak order perfume contact jer dgn admin okay...Hanya yang ORIGINAL =) #bukanfake
#bukantiruan
#bukangred
#trulyoriginal
#authentic
#perfumelover #perfumemalaysia #igshop #instashop #perfumemurah

Just in Dunhill Desire Red For A Men!

Jom dapatkan perfume ni dengan harga paling terbaaaaikkkk!

Promo Rm100 untuk perfume wanita masih ada!

1. Dazzle by Paris hilton
2. Guess girl

Semestinya admin jual perfume dengan harga terbaaaaikkkk guyss!
Siapa2 nak order perfume contact jer dgn admin okay...Hanya yang ORIGINAL =) #bukanfake
#bukantiruan
#bukangred
#trulyoriginal
#authentic
#perfumelover #perfumemalaysia #igshop #instashop #perfumemurah #dunhill #dunhilldesirered

Mustika ratu original bukan tiruan!
.
.
Nak cantik? Jom makan jamu 😍.
.
.
Item akan dipos setiap isnin dan rabu🚚
.

Nak selit order pada hari pengeposan? Boleh tapi haruslah sebelum 8 pagi ✌apalagi?cepat whatsapp 👯0178702520 sebelum terlambat 🕗

#produkkesihatanmurah #penjagaandalaman #bukantiruan

Air Bunga chrysanthemum atau kri-san-ti-mum org kite sebut sangat laaah best minum buat hilang dahaga dikala tengah panas terik kan? 😂😍
Bunga ni geng bunga kekwa yg dikeringkan dik non oi. Tapi kalau tny bunga kekwa fresh boleh gantikan ke x, hmm xtau nk jwb. Belom try lg 😅
-
Kat mne nak cari bunga ni? Jgn g kedai aunty india jual bunga tu, yg tu fresh je ade, g la kedai sensei atau kedai herba cina tu. InsyAllah ade. Tapii mahal skit harga nya ye 😂
-
Kot tetiba tringin kan? Mcm mne agaknya rasa teh ni kalau campur ngn madu bunga asli. Minum2 rasa sihat x ea? Mesti ramai nk tau ke ramai dah tau? Meh bg tau 😄
#original
#bukantiruan
#chrysanthemum
#madubunga
#hndrinks

PRICE DROP!! PRICE DROP!! Burberry Touch guys!! Bau ni ada bau2 wood skit. So, kalau yg suka wood scent tu, perfume ni mmg sesuai untuk korang. Lagi satu Burberry Touch ni sangat sesuai kalau nak diberi sebagai gift. Kalau tak tahu nak beli perfume apa, cuba try bg perfume ni =) kalau asyik bg hadiah perfume yang sama je mesti bosan kan. Jadi, try bg perfume Burberry Touch pulak =) Jom dapatkan perfume ni dengan harga paling terbaaaaikkkk!

Promo Rm100 untuk perfume wanita masih ada!

1. Dazzle by Paris hilton
2. Guess girl
3. Naughty remix

Semestinya admin jual perfume dengan harga terbaaaaikkkk guyss!
Siapa2 nak order perfume contact jer dgn admin okay...Hanya yang ORIGINAL =) #bukanfake
#bukantiruan #trulyoriginal
#authentic #perfumelover #perfumemalaysia #igshop #instashop #perfumemurah #original #sayajualperfume #burberry #burberrytouch

Siapa xkenal dgn bunga ni? Ade yg gelar buah jugak, tp sebenarnya ni sejenis bunga. 🌺
Kalau bunga ni kita buat air, rasanya macam mana? Sedap ke xsedap ke, kelat ke pahit ke masm ke manis ke? 😂 Sedap minum panas atau sejuk?

Banyak beno persoalan. Yang penting sekarang, dah tau kan nama bunga ni apa🙂😄 Roselle ye
#roselle
#original
#bukantiruan
#hndrinks

Dunhill Icon Elite For Men!

Jom dapatkan perfume ni dengan harga paling terbaaaaikkkk!

Promo RM100 untuk perfume wanita masih ada satu sahaja!

1. Dazzle by Paris Hilton

Semestinya admin jual perfume dengan harga terbaaaaikkkk guyss!
Siapa2 nak order perfume contact jer dgn admin okay...Hanya yang ORIGINAL =) #bukanfake
#bukantiruan
#bukangred
#trulyoriginal
#authentic
#perfumelover #perfumemalaysia #igshop #instashop #perfumemurah #dunhill #dunhilliconelite

💞AZ COSMETIC KUNING💞
.
Harga: RM32.00
Postage : RM8sm/RM12ss
.
PRODUK BERASASKAN HERBA DAN BUAH-BUAHAN.
JUGA BOLEH DI BAWA SOLAT.TANPA BAHAN KIMIA…
KESAN PEMAKAIAN SEAWAL 7 HARI…
KELEBIHAN AZ COSMETIC…
~> mengecutkan dan menghilangkan jerawat
~> mengurangkan pigmentasi / jeragat dengan berkesan
~> membersihkan kulit muka
~> awet muda
~> melicinkan kulit muka
~> mencerahkan kulit muka
~> krim kunyit dirumuskan khas untuk menghilangkan jeragat dan parut jerawat secara efektif dan berkesan.
~> diperbuat darida bahan-bahan semulajadi
~> menghilangkan tompok dan bintik di muka.. .
UNTUK ORDER..
Whatsapp : 0125475797 ☎
Whatsapp : 0125475797 ☎
Whatsapp : 0125475797 ☎
.
#kosmetikmurah
#borongkosmetikmurah
#kosmetikoriginal
#produkasli
#bukantiruan
#azcosmeticmurah
#azcosmeticoriginal
#azcosmeticori
#azcosmeticpink
#azcosmetickuning
#kosmetiktwofive
#terapiinstagram
#instalike
#instafamous
#instagood

💞AZ COSMETIC KUNING💞
.
Harga: RM32.00
Postage : RM8sm/RM12ss
.
PRODUK BERASASKAN HERBA DAN BUAH-BUAHAN.
JUGA BOLEH DI BAWA SOLAT.TANPA BAHAN KIMIA…
KESAN PEMAKAIAN SEAWAL 7 HARI…
KELEBIHAN AZ COSMETIC…
~> mengecutkan dan menghilangkan jerawat
~> mengurangkan pigmentasi / jeragat dengan berkesan
~> membersihkan kulit muka
~> awet muda
~> melicinkan kulit muka
~> mencerahkan kulit muka
~> krim kunyit dirumuskan khas untuk menghilangkan jeragat dan parut jerawat secara efektif dan berkesan.
~> diperbuat darida bahan-bahan semulajadi
~> menghilangkan tompok dan bintik di muka.. .
UNTUK ORDER..
Whatsapp : 0125475797 ☎
Whatsapp : 0125475797 ☎
Whatsapp : 0125475797 ☎
.
#kosmetikmurah
#borongkosmetikmurah
#kosmetikoriginal
#produkasli
#bukantiruan
#azcosmeticmurah
#azcosmeticoriginal
#azcosmeticori
#azcosmeticpink
#azcosmetickuning
#kosmetiktwofive
#terapiinstagram
#instalike
#instafamous
#instagood

💞AZ COSMETIC KUNING💞
.
Harga: RM32.00
Postage : RM8sm/RM12ss
.
PRODUK BERASASKAN HERBA DAN BUAH-BUAHAN.
JUGA BOLEH DI BAWA SOLAT.TANPA BAHAN KIMIA…
KESAN PEMAKAIAN SEAWAL 7 HARI…
KELEBIHAN AZ COSMETIC…
~> mengecutkan dan menghilangkan jerawat
~> mengurangkan pigmentasi / jeragat dengan berkesan
~> membersihkan kulit muka
~> awet muda
~> melicinkan kulit muka
~> mencerahkan kulit muka
~> krim kunyit dirumuskan khas untuk menghilangkan jeragat dan parut jerawat secara efektif dan berkesan.
~> diperbuat darida bahan-bahan semulajadi
~> menghilangkan tompok dan bintik di muka.. .
UNTUK ORDER..
Whatsapp : 0125475797 ☎
Whatsapp : 0125475797 ☎
Whatsapp : 0125475797 ☎
.
#kosmetikmurah
#borongkosmetikmurah
#kosmetikoriginal
#produkasli
#bukantiruan
#azcosmeticmurah
#azcosmeticoriginal
#azcosmeticori
#azcosmeticpink
#azcosmetickuning
#kosmetiktwofive
#terapiinstagram
#instalike
#instafamous
#instagood

Most Popular Instagram Hashtags