[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#budu

45456 posts

TOP POSTS

To bylo tenkrát, když se Ája snažila chodit do fitka. 😂😂💪🏻👋🏻 #jednoutopřijde #teďužfakt #budu #fitnessbitch #aledneskatonebude #anizitra #možnazatyden

Sampai #kotabaru terus menerima layanan taraf vip dari family... Jom... #TRWfamily #budu #petai #sambalikankering #foodporn #alhamdulillahforeverything

Home is where I put my arms around him ♥️ #Blessed #HoneyBunny #Budu #SeeYouSoon

Bismillah... Kawan org Johor..tapi selera Kelateyyy😝
.
#Singgang #Budu #Panas2

Bila Dah Tak Larat makan rendang Dan lauk pauk RAYA.. 😍😍
Lauk super best ni.. #budu #ikanrebus #ikanrebusgoreng

every words emerging from your lips are like a beautiful songs to me 💕💕💕💕💕💕💋💋💋💋💋
#budu
#love #guitar 💕💕

"Lepas petik hargai tak pon makan je🙋" #teamrayapokok
#kelantanese
#budu

MOST RECENT

Jujur sis pernah jumpa dengan customer yg masalah JERAWAT RESDUNG,tapi sayang dia masih lagi pakai krim sebarangan..sampai kulit dia bernanah seluruh muka..😢
_

Akhirnya dia cuba juga makan green barley sebab dah tak larat tengok keaadaan muka..Dia cakap menyesal tak makan awal sebab JERAWAT DIA SEMUA DAH GHAIB!!
_
Ingat tau bila jerawat resdung jangan pakai sebarang produk untuk memutihkan muka
Atau pencuci muka yg terlalu kuat,
Rawat jerawat dulu baru fikir nak putih ye👍
_ (KESAN SUPLEMEN GREEN BARLEY)
🌿 Jerawat makin hilang
🌿Kulit muka kurang berminyak
🌿 Tak mudah bersin/selsema
🌿Jerawat kronik hilang
🌿Toksik dalam badan keluar
🌿Resdung berkurang
🌿boleh makan seafood tanpa risau
🌿Nafas tak berbau
.
✅Sangat selamat dan ada kkm
✅Penyakit kencing manis dan ibu mengandung boleh makan ❌tak mengantuk

GREEN BARLEY(UBAT RESDUNG-MEMATIKAN SEGALA JENIS JERAWAT BATU,JERAWAT PASIR,JERAWAT BERNANAH,JERAWAT BELAKANG BADAN.
🍏20 BIJI RM35
🍏30 BIJI RM50
🍏50 BIJI RM76
🍏100 BIJI RM147
FREE POSTAGE🚛
.
🌿Cukup hanya makan 1-6biji sehari..tapi resdung biasa2 cuma makan 1-2biji sehari dah cukup🌿
📱Wasap +6014-5444960
(Hajar) .

#PenawarResdung
#Jerawat
#greenbarley
#Resdung
#JerawatBatu
#Alahanseafood
#budu#belacan

New Release guyss.. #joobahmahalee saat yg dinanti-nantikan -
 Kini hari pertama berada di KB Mall lagi sekali atas sambutan yang menggalakkan dari orang kelantan..
-
Terima kasih min ucapkan dan min datang lagi ke Kelantan dengan lebih banyak design terbaru..
-
Mari belako deh..! bawak suku sakat hok ado..
-
Venue : Centre Court KB Mall
Time : 10 pagi - 10 malam
Date :21 Sept - 30 Sept 2017
.

#qmandaofficial #qmandaclothing #qmandakotabharu #kotabharuonlinefestival #kbmall #aeonmallkotabharu #kelantan #kotabharu #budu

Kepedasan cili padi, haruman bau budu dan kemanisan isi ikan. Fuhfuh, mak oii laparrr!!! Haaa sis ada good news untuk spicy food lover ni🔥🔥🔥. Sis akan keluarkan stock SUPER DUPER SPICY BUDU GORENG CIK EMBUN NI untuk 50 botol sahaja!! So siapa cepat dia dapat naa. Cepatcepat dm or whatsapp terus untuk flavour limited ni ye. Jangan cakap hakak tak payung okay✌🏻. Ps, untuk customer yang nak order budu goreng cikembun yg biasa punya pun blh buat order skrg okay. Postage next week ye💋

#poslajumalaysia #womeninbusiness #budu #budugoreng #malaysia #malaysianfood #delicious #seafood #foodporn #foodblogger #foodlover #deliciousfood

Lepas amik anak blk sek cargas masak pulak..lapaq oi..Menu tgh hari ni

#ikanayesinggang
#sambalsotong
#cendawangorengtepungbuni
#kangkungrebus
#kacangkelisamertua
#budu

Sampai #kotabaru terus menerima layanan taraf vip dari family... Jom... #TRWfamily #budu #petai #sambalikankering #foodporn #alhamdulillahforeverything

Menu tongah hari.. lauk biase2 je
#singgangikang
#sayurkacangpanjanggoreng
#ikangoreng
#budu&;petai 😁😁

Со мной легко и просто, когда я далеко и на фотографиях. .
#tashkent #skoro #budu #turkey #bodrum

I am Johorean/Javaneeessss 😜
But, tempoyak & budu.... always in my heart n happy tummy. Hahahaha.

Ni kalau ada singgang my biras comel @hunnyabllah, mesti lagi mabeless.
Jom makan! Happy lunch.
#simplydish
#frommykitchen
#cheff athome
#budu #tempoyak #awesome #foodlover

Suplementy? Občas nějaký vyzkouším 🤷🏽‍♂️ #suplements #diet #power #mutantmass #snad #budu #taky #mutant #creatin #tam #neni

Most Popular Instagram Hashtags