#budu

MOST RECENT

Back to the usual turf and now enjoying a tah pau forever-complex-to-make-you-might-as well-buy #khaojam. I #mix everything except #cucumber #julienne, #longbeans and #beansprout, for obvious reason 🙄, and marry them to #budu and #sambalkelapa before chow em down with the help of #friedchicken and #saltedegg. #thefoodmates makan lagi #thaifood #thaifoodie #thai

Law hari2 mkn tghri lauk gini okmo.. Koho naik la bdn gini.. Adoi la.. Bile nk diet ni.. #ikansinggang
#sayurgoreng
#telurdadar
#ulam2an
#sambalbelacan
#budu

Ad ni tgh goreng ayam. Mai la nk mkn sama2 kiteorg klu ad yg x malu. Hehehe 😂😂
Cc @mansurtropin #ikansinggang #budu #ulam

In this life he tries to be brave, he never remembers the cowards.💧🌈‼️
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
En esta vida trata de ser valiente,nunca se recordarán de los cobardes ‼️💧🌈 --------------------------------------------------------------------------- #Portorreal #Fashion #Fashiongirl #photoshoot #pop #DR #sun #red #Budu #Blogger #fashionblogger #blog #otoño #goodvibes

Minhas princesas!!
Meus amores!!! #Laura #Budu
#Lis #Pai

#gemoxsado sengaja berpura-pura mengacuhkanmu, mengabaikanmu! Namun, dalam hati kecil ini, sangat-sangat merindukan.

Kau-kau semua jauh, tak tersentuh, tapi jiwa ini sering dan selalu merindukan!

Maafkan kerana tak mampu untuk berhenti merindukan.

#gym #workout #streetstyle #mensfashion #menstyle #polisentry #munafik2 #vapelife #kemaman #malaysia #adelaide #naracoorte #tokma #tokpa #family #sahabat #love #happiness #miss #rindu #sambalbelacan #budu #durian

Dnes se stala velká věc... Můj úžasný přítel 💞 mi dal barvu🖍️🖍️ na hlavu🐭... Je to fakt chlap a musel se s tím poprat🥊🥊. Děkujiiii. Zachránil mě. 🦄 #BRATISLAVA #BMD #budu #hezka #namodniprehlidku #zitra #tomorow #incacollagennacestach

Dah habis fikir dah nak masak apa, at last masak kari ikan dan ayam pedas (tapi kak diha letak sebiji ja cili padi, add on dengan cili kering sikit since encik Farhan kurang makanan pedas). . .

Serbuk kari pun tak letak banyak dalam kari ikan, sedang elok ja, hidang plak dengan budu (hiris tomato sikit letak dalam tu), perghhh... . . .
.
.

Masa makan tadi, kemain puji encik Farhan kat kiter, cakap sedap... 🤗 Eh, (manis betul mulut kalau selera kena dengan perut) . . .

#syukuralhamdulilah #syukurselalu #terimakasihAllah #terimakasihsuami #terimakasihmakabah #kariikan #ayampedas #budu

My dog Bear follows my every footstep, she is my shadow. We rescued her from @rspcavictoria when she was 8, she is so loving and caring, always checking we are ok, we are so lucky to have her.

People says I AM CRAZY......😜🤪😜 If they met rest of MY FAMILY.....
THEY WOULD UNDERSTAND.....😂🤣😂🤪😜🤪
Missed you 😍😘😍#budu @sanjayrana598 😍😘😍

Thankyou so much si cantik manis😍
Cantik manis customer cikembun ni first time beli terus borong 3 botol😱😱 siapa nak cantik macam adik kita ni cepat angkat kaki!???🤣 meh try budu goreng cikembun ni mana tahu tetiba bangun terus cantik hiks🤪
.
Untuk yang berminat boleh tekan je link kat bio atau whatsapp admin 011-15663406 okay😉

#budu #budugoreng #budugorengcikembun #budugorengmeletop #budukelantan #budukelate #sambal #sambalove #sambalpedas #sambalgoreng #sambalsedap #sambalmurah #foodporn #foodtravel #foodtravelmalaysia #kualalumpurfood

Happy luncheon
#kaki ayam grg ala2 kfc
#ikan tongkol singgang
#ikan selar grg
#kerang bakar
#ulam-ulaman
#sambal belacan
#budu
#sambal kicap
Hari minggu kita msk simple tpi sedap😀

settle tuk lunch...sume grill n rebus ja...clear. 🤣🤣🤣 #brownrice1senduk
#bayammsakair
#ikankukus
#ayamgrill
#budu
#ulampenggagancherrytomato

Most Popular Instagram Hashtags