[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#buatdapattakbuatdapattengokjelah

1 posts

MOST RECENT

Winners never quit; Losers never start.
.
Saya suka ayat Jack Ma founder of Alibaba apabila org tnya apa rahsia kejayaan dia: "saya buat(bertindak) semasa kamu hanya memerhati."
.
Saya akui saya sendiri rasa kagum and jeles bila tgk org org yg berjaya. Tapi sekadar tengok sahaja tidak akan ubah apa apa. Perlu sertakan dengan tindakan. 💪
.
Nak buat tpi kalau tak jdi mcm mana? Ini ialah soalan saya waktu mula mula dlm bidang bisnes. Saya ingat lg seorng warga cina ckp dgn saya "u usaha sahaja maa..rezeki itu kerja tuhan..u jangan sibuk pikir kerja tuhan..u buat saja kerja u.." Fuhh fuhh
.
Kdg kdg kita tlebih fikirkn perkara akan dtg. Kalau fikir sambil bertindak tak apa lah jugak. Ni dok fikir fikir fikir...buatnya tak jugak 😂 #pesananuntukdirisendirijuga 😌
.
saya buka offer untuk 50% diskaun modal permulaan. Sesiapa yg serius sahaja akan dilayan. 😉
.
.
Business purpose;
Ashikin 01127848819
#RoyalBusinessSchool #royalonlinehotspot #BusinessAcademy360 #ba360crown #crownsapot #sekadarperkongsian #akuyangpostkauyangpanas #sideincome #studentlife #buatdapattakbuatdapattengokjelah

Most Popular Instagram Hashtags