#buanglemak

165706 posts

TOP POSTS

Olahraga ala2 amatirannπŸ˜‚
Pengennya sih pro kayak cece2 ini @veldamasli @christydaniar @viling19 πŸ’ͺ
Tapi bolehlah ya ce begini duluuπŸ’ͺ
.
.
**colek emak @megameguu
#IAmHerbalife #iamthebrand #hidupsehat #buanglemak #buangkeringat #menujukurus

selalu bawa #aloemango utk membersihkan mentega dan tepung" di usus πŸ˜… huss huss

_masih dibuka pendaftaran Lomba *LOMBA BUANG LEMAK PERIODE 28*_ *Udah gak makan tapi masih gemuk *Udah diet tapi timbangan ngak turun *Udah olah raga tapi masih endut

Hub :
Avanti - Hati Klub
Wa: 085866755719
#lbldffamily
#lblsemarang
#lbldffamilysemarang
#lblsemarang
#herbalifesemarang
#herbalifedemak
#herbalifeungaran
#herbalifemrangen
#herbalifekudus
#herbalifesalatiga
#herbalifeambarawa
#herbalifeweleri
#herbalifekendal
#turunberatbadansehat
#bodyideal #buanglemak
#sehatdimasatua

Capek GEMUK??? 😌
Udah diet gak makan,
Udah olahraga mati-matian,
Udah coba pil2 diet,
masih gak turun juga??? DIET SUPER SEHAT
Tetap MAKAN NASI siang dan malam
TURUN BERAT BADAN 3-8kg/bulan
Follow β–Ά @diet_supersehat
Follow β–Ά @diet_supersehat
Follow β–Ά @diet_supersehat

Free konsultasi πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡
Whatsapp/line 08234-111-8153
bit.ly/TanyaAyu
#infodenpasar
#dietsehatbali
#dietsehat #dietsehattanpaefeksamping #dietibumenyusui
#dietfood
#buanglemak
#buanglemakperut
#lemakperut
#lemakjahat
#herbalifebali
#herbalifedenpasar #herbalifebadung
#herbalifekuta
#herbalifejimbaran #herbalifesingaraja #herbalifejakarta #herbalifenutrition
#ibumenyusui
#ibuhamil
#momasi
#dietmengecilkanperut
#dietkalori
#makananenak
#makanansehat

🌷Lomba Buang Lemak DF Family ke 28🌷
----
Menangkan Hadiah Jutaaaan Rupiah dengan membuang Lemak anda 😱😍πŸ’ͺ🏻
---
Biaya pendaftaran hanya Rp 20.000
Boleh menggunakan cara apapun!!
----
Yukkk Merdeka dari Lemak yeeeee βœŠβœŠβœŠπŸ˜ƒπŸ˜ƒπŸ˜ƒ #lombabuanglemak #lbldffamily #lomba #berhadiah #uangtunai #lemak #buanglemak #turunbb #turunbbalami #langsingalami #herbalifesemarang #herbalifetembalang #semaranghits #exploresemarang #caradiet #caralangsing #carakurus #diet #tipsdiet

New partner in crime. πŸ‘»πŸ‘». My little minion. Hahahaha. Berjuta org yg dah berjaye lose weight. So many ways.
.
.
Care simple, pilih sarapan yang lebih sihat. Yup. Sarapan sihat good start utk hari anda dan jugak good start utk lose weight program. .
.
πŸ“² Coach Jalilah +60102264008
#coachjalilah #teamsurikurus #kurusdarirumah
#weightlosschallengeonline #cabaranturunberatbadan #cabaranturunberatbadanonline #tipsturunberatbadan #tipskurus #tipsdietsihat #kuruscepat #turun5kgsebulan #kurustanpalapar #dietberkesan #turunberatselepasbersalin #losefat #buanglemak #herbalife #herbalifehululangat #herbalifeampang #herbalifenutrition #21dayshakechallenge #fitness #amazingtransformation #weightlossfat #absmalaysia

MOST RECENT

Dtozym minuman serat terlengkap dan ter ekonomis di kelasnya!!!
.
.

Ini nih rahasia makan banyak ttp langsing 😁😁
Abis makan banyakkkk 🀒🀒
.
.

Bsok pagi langsung dibuangggg blas πŸ‘ŒπŸ»πŸ‘ŒπŸ»βœ”πŸ€—
Order chat yaa
PROMOO SPECIALLL Nighh buat kamu yang speciall 😍😍😍 .
.
Beli 2 box dtozym FREE alias GRATISSS gelas shaker Dtozym minuman serat terlengkap dan ter ekonomis di kelasnya!!!
.
.

Ini nih rahasia makan banyak ttp langsing 😁😁
Abis makan banyakkkk 🀒🀒
.
.

Bsok pagi langsung dibuangggg blas πŸ‘ŒπŸ»πŸ‘ŒπŸ»βœ”πŸ€—
Order chat yaa buat kamuu yahh.. .
.
Yukk d borong buanyakkk di snii
Yuni HWI πŸ‘ 
Pin : D095FD42
WA : 0813 7266 0244
LINEπŸ’¬ : yunichen56.
.
πŸ“¦Melayani pengiriman dalam & luar negeri
πŸ“¦Produk dijamin ORI 100
πŸ“¦ Pelayanan yang Memuaskan πŸ‘―
.
πŸ’‹ Open Reseller dan Member πŸ’‹πŸ‘―
.
#beratbadanideal #buanglemak #kurustanpaefeksamping #langsingsehat #pengenkurus #bodyideal #jualdtozymhwi #jualdtozymmedan #jualdtozymjkt #jualdtozymhwi #hwimedan #jualdtozympadang #hwigorontalo #hwipontianak #hwijambi #hwipekanbaru #hWidumai #hwiduri #bisnishwi

Dtozym minuman serat terlengkap dan ter ekonomis di kelasnya!!!
.
.

Ini nih rahasia makan banyak ttp langsing 😁😁
Abis makan banyakkkk 🀒🀒
.
.

Bsok pagi langsung dibuangggg blas πŸ‘ŒπŸ»πŸ‘ŒπŸ»βœ”πŸ€—
Order chat yaa
PROMOO SPECIALLL Nighh buat kamu yang speciall 😍😍😍 .
.
Beli 2 box dtozym FREE alias GRATISSS gelas shaker Dtozym minuman serat terlengkap dan ter ekonomis di kelasnya!!!
.
.

Ini nih rahasia makan banyak ttp langsing 😁😁
Abis makan banyakkkk 🀒🀒
.
.

Bsok pagi langsung dibuangggg blas πŸ‘ŒπŸ»πŸ‘ŒπŸ»βœ”πŸ€—
Order chat yaa buat kamuu yahh.. .
.
Yukk d borong buanyakkk di snii
Yuni HWI πŸ‘ 
Pin : D095FD42
WA : 0813 7266 0244
LINEπŸ’¬ : yunichen56.
.
πŸ“¦Melayani pengiriman dalam & luar negeri
πŸ“¦Produk dijamin ORI 100
πŸ“¦ Pelayanan yang Memuaskan πŸ‘―
.
πŸ’‹ Open Reseller dan Member πŸ’‹πŸ‘―
.
#beratbadanideal #buanglemak #kurustanpaefeksamping #langsingsehat #pengenkurus #bodyideal #jualdtozymhwi #jualdtozymmedan #jualdtozymjkt #jualdtozymhwi #hwimedan #jualdtozympadang #hwigorontalo #hwipontianak #hwijambi #hwipekanbaru #hWidumai #hwiduri #bisnishwi

Dtozym minuman serat terlengkap dan ter ekonomis di kelasnya!!!
.
.

Ini nih rahasia makan banyak ttp langsing 😁😁
Abis makan banyakkkk 🀒🀒
.
.

Bsok pagi langsung dibuangggg blas πŸ‘ŒπŸ»πŸ‘ŒπŸ»βœ”πŸ€—
Order chat yaa
PROMOO SPECIALLL Nighh buat kamu yang speciall 😍😍😍 .
.
Beli 2 box dtozym FREE alias GRATISSS gelas shaker Dtozym minuman serat terlengkap dan ter ekonomis di kelasnya!!!
.
.

Ini nih rahasia makan banyak ttp langsing 😁😁
Abis makan banyakkkk 🀒🀒
.
.

Bsok pagi langsung dibuangggg blas πŸ‘ŒπŸ»πŸ‘ŒπŸ»βœ”πŸ€—
Order chat yaa buat kamuu yahh.. .
.
Yukk d borong buanyakkk di snii
Yuni HWI πŸ‘ 
Pin : D095FD42
WA : 0813 7266 0244
LINEπŸ’¬ : yunichen56.
.
πŸ“¦Melayani pengiriman dalam & luar negeri
πŸ“¦Produk dijamin ORI 100
πŸ“¦ Pelayanan yang Memuaskan πŸ‘―
.
πŸ’‹ Open Reseller dan Member πŸ’‹πŸ‘―
.
#beratbadanideal #buanglemak #kurustanpaefeksamping #langsingsehat #pengenkurus #bodyideal #jualdtozymhwi #jualdtozymmedan #jualdtozymjkt #jualdtozymhwi #hwimedan #jualdtozympadang #hwigorontalo #hwipontianak #hwijambi #hwipekanbaru #hWidumai #hwiduri #bisnishwi

PROMOO SPECIALLL Nighh buat kamu yang speciall 😍😍😍 .
.
Beli 2 box dtozym FREE alias GRATISSS gelas shaker Dtozym minuman serat terlengkap dan ter ekonomis di kelasnya!!!
.
.

Ini nih rahasia makan banyak ttp langsing 😁😁
Abis makan banyakkkk 🀒🀒
.
.

Bsok pagi langsung dibuangggg blas πŸ‘ŒπŸ»πŸ‘ŒπŸ»βœ”πŸ€—
Order chat yaa buat kamuu yahh.. .
.
Yukk d borong buanyakkk di snii
Yuni HWI πŸ‘ 
Pin : D095FD42
WA : 0813 7266 0244
LINEπŸ’¬ : yunichen56.
.
πŸ“¦Melayani pengiriman dalam & luar negeri
πŸ“¦Produk dijamin ORI 100
πŸ“¦ Pelayanan yang Memuaskan πŸ‘―
.
πŸ’‹ Open Reseller dan Member πŸ’‹πŸ‘―
.
#beratbadanideal #buanglemak #kurustanpaefeksamping #langsingsehat #pengenkurus #bodyideal #jualdtozymhwi #jualdtozymmedan #jualdtozymjkt #jualdtozymhwi #hwimedan #jualdtozympadang #hwigorontalo #hwipontianak #hwijambi #hwipekanbaru #hWidumai #hwiduri #bisnishwi

PROMOO SPECIALLL Nighh buat kamu yang speciall 😍😍😍 .
.
Beli 2 box dtozym FREE alias GRATISSS gelas shaker Dtozym minuman serat terlengkap dan ter ekonomis di kelasnya!!!
.
.

Ini nih rahasia makan banyak ttp langsing 😁😁
Abis makan banyakkkk 🀒🀒
.
.

Bsok pagi langsung dibuangggg blas πŸ‘ŒπŸ»πŸ‘ŒπŸ»βœ”πŸ€—
Order chat yaa buat kamuu yahh.. .
.
Yukk d borong buanyakkk di snii
Yuni HWI πŸ‘ 
Pin : D095FD42
WA : 0813 7266 0244
LINEπŸ’¬ : yunichen56 πŸ“¦Melayani pengiriman dalam & luar negeri
πŸ“¦Produk dijamin ORI 100
πŸ“¦ Pelayanan yang Memuaskan πŸ‘―
.
πŸ’‹ Open Reseller dan Member πŸ’‹πŸ‘―
.
#beratbadanideal #buanglemak #kurustanpaefeksamping #langsingsehat #pengenkurus #bodyideal #jualdtozymhwi #jualdtozymmedan #jualdtozymjkt #jualdtozymhwi #hwimedan #jualdtozympadang #hwigorontalo #hwipontianak #hwijambi #hwipekanbaru #hWidumai #hwiduri #bisnishwi

PROMOO SPECIALLL Nighh buat kamu yang speciall 😍😍😍 .
.
Beli 2 box dtozym FREE alias GRATISSS gelas shaker Dtozym minuman serat terlengkap dan ter ekonomis di kelasnya!!!
.
.

Ini nih rahasia makan banyak ttp langsing 😁😁
Abis makan banyakkkk 🀒🀒
.
.

Bsok pagi langsung dibuangggg blas πŸ‘ŒπŸ»πŸ‘ŒπŸ»βœ”πŸ€—
Order chat yaa buat kamuu yahh.. .
.
Yukk d borong buanyakkk di snii
Yuni HWI πŸ‘ 
Pin : D095FD42
WA : 0813 7266 0244
LINEπŸ’¬ : yunichen56 πŸ“¦Melayani pengiriman dalam & luar negeri
πŸ“¦Produk dijamin ORI 100
πŸ“¦ Pelayanan yang Memuaskan πŸ‘―
.
πŸ’‹ Open Reseller dan Member πŸ’‹πŸ‘―
.
#beratbadanideal #buanglemak #kurustanpaefeksamping #langsingsehat #pengenkurus #bodyideal #jualdtozymhwi #jualdtozymmedan #jualdtozymjkt #jualdtozymhwi #hwimedan #jualdtozympadang #hwigorontalo #hwipontianak #hwijambi #hwipekanbaru #hWidumai #hwiduri #bisnishwi

.
GIVEAWAY GEL SELIM. LIKE & TAG YOUR FRIENDS
.
Dah cuba macamΒ² produk tapi tak kurusΒ² juga?
Dah diet pon masih tak kurus?
Stress laa..
.
Jangan risau! Mai cuba dulu Body fit slimming gel ni. Ramai cakap berkesan!
.
Pssttt..sekarang ade diskaun tau.
Diskaun 10% untuk new customer
Diskaun 20% untuk customer lama
.
Nak cuba?
Ws 0123545453
.
#teamyanie #jomkurus #kurus #cepatkurus #kedaionline #nakkurus #kuruspantas #viral #selim #beauty #murah #belionline #followme #like #share #bazar #turunberat #buanglemak #kuruscepat #bazarpaknil #igers #sayajual #obatkurus #dietsehat #putih #gebu #mulus #nakputih #jomputih

It's true!
.
Minum lah air tu...
.
Dari survey, kebanyakkan Malaysian tidak minum air (kosong) yang cukup! Dan begitu juga banyak yang lebih lesu, sakit kepala, senang jatuh sakit, gemuk air, susah kurus dan sebagai-nya..
.
Air yang cukup adalah MIRACLE ANSWER untuk badan yang sihat & turun berat dengan lebih baik!
.
Average water intake?
3-4L setiap hari.
Kalau badan anda kecil, 50kg kebawah, 2.5L dah cukup. Kalau umur lebih dari 60kg keatas, 2.5L dah cukup.
Kalau overweight, obese, banyak aktif, minum LEBIH! πŸ˜˜πŸ’¦
.
Sila Tag Kawan πŸ’¦πŸ‘«πŸ‘­πŸ‘¬
.
Dalam coaching WLC-Online semua coahcee akan dapat ilmu air, keep track progress air, pengajaran bagaimana increase air, jumpa hair yg sesuai untuk body anda dsb-nya..
.
Pendaftaran WLC-Online musim 25 (Sept) sila WhatsApp coach feyh +6012-3307055
TURUN 3-10kg sebulan secara sihat!
.
#nakkurus #eatclean #tv3 #buanglemak #dietseimbang #lawak #carakurus #diet #astro #lucu #kuruscepat #kurus #tipssihat #tipskurus #tipsdiet #turunberatbadan #kurusbadan #turun5kgsebulan #turunlemak #bajubesar #air #jomkurus #kurussihat #kurusmudah #cepatkurus #kuruscantik #viral
#coachfeyh #faktakurus #kurus123

Kurang dari 5bulan kita nak bertemu tahun baru 2018. #Azam2017 #nakKurus hari tu apa khabar? Keep going & tahniah pada yang dah bermula! πŸ˜πŸ‘πŸ‘
.
Dannn masih belum terlambat untuk awak yang masih belum mula, untuk mula capai azam kurus tu sebelum 2018 ni. It's never too late to start. Join our movement!! πŸ˜πŸ€—
=========================== PROGRAM KURUS 30 HARI
βœ”οΈ Turun 4-7KG
βœ”οΈ Mealplan mudah untuk kurus
βœ”οΈAda Coaching Group
βœ”οΈ Coach Check Food Diary
βœ”οΈ All Online ‼️DAFTAR SEKARANG πŸ”΄Coach Fatin 0193709753. πŸ”΄BLOG: fatinibrahim.blogspot.com
πŸ”΄Health Coach / Earn Extra Income. Ask me how.

#HerbalifeMalaysia #HerbalifeCoachMalaysia
#KurusSelepasRaya
#ProgramKurus30Hari
#TeamSuriKurus

Nak Kurus Slim Bergaya Fit ???
.
Jom Buang Lemak Degil, Buncit, Boroi ! .
Kita Buang Kat Kawasan Peha Lengan Pinggang Dan Perut ! Cuma Minum Sehari Sekali Sahaja !
.
PRICE DISCOUNT & FREE POSTAGE ! .
πŸ“±Whatsapp : +6016 5579 978
.
percuma shaker percuma postage
cepat ! cepat ! jangan buang masa !
.
#fatburnermegamurah
#sayajualmurah
#ubatgemuk
#sabah
#sarawak
#ubatkurus
#supplementkurus
#kuching
#kotakinabalu
#kasutbundle
#bundlemalaysia
#s7elite
#pomademurah
#proseriesmega
#nakkurus
#nakkuruscepat
#ubatkuruscepat
#buanglemak
#cepatkurus
#selfie
#tkonutrition
#megaproseries
#megaproseriesmurah
#megaproseries
#sayajualmegaproseries
#bengkungmoden

slmt malam buat semua..
Jangan lupa minum slimming detox tea sebelum tidur tau☺☺☺ Hidup akan sentiasa ceria dan gembira apabila badan kita rasa segar dan sihat.. Sentiasa amalkan gaya hidup sihat walaupun anda sentiasa stress dgn kerja..hilangkan stress anda dgn beberapa tips yg akan dibawakan nnti..πŸ˜„πŸ˜„πŸ˜„ whatsup nik..019 9626715

#detoxtea #slimmingtea #detoxmurah #medinadesiretea #kakicantiqtea #legstea #nakkurus #nakslim #beratbadanunggul #nakcantik #buanglemak #teatoxmurah #slimmingteamurah #tehkurus #tehmurah

whatsup nik..019 9626715@ klik link di bio Nik utk whatsup terusπŸ˜€πŸ˜€πŸ˜€

RM139
READY STOCK!! FAST DELIVERY!!
FREE POST SM /ADD RM5 SBH SRWK
.
Whatsapp 0192530305
.
WWW.LEMONEX.MY .
"NAK CUN MELECUN DAN BODY MANTAP‼️.cubalah lemonex"
.
Sering diejek gemuk,doraemon dan mcm2 lagi..tkpe jangan sedih2 lagi..kita buat dia terbeliak biji mata nanti
.
Beralihlah kepada LEMONEX
.
10 KELEBIHAN LEMONEX YG KORANG WAJIB TAHU‼️ .
1. Tidak perlu berlapar
2. Tidak wajib bersenam
3. Metabolisma cepat naik
4. Detox
5. Cepat mencairkan lemak
6. 3x lebih pantas melangsingkan berat badan
7. Tenaga bertambah
8. 3x lebih pantas kecilkan perut
9. Kurus dalam masa 7-14 hari
10. Sesuai utk lelaki & perempuan
.
CARA MINUM
1. Minum lemonex 1 sechet 15 minit sebelum sarapan
.
2. Minum air 2-3L sehari
.
3. Selepas 7 malam kurangkan minum manis atau bergula
.
CARA 3X LEBIH PANTAS DAN BERKESAN
1. Minum lemonex 1 sechet 15 minit sebelum sarapan
.
2. Air 2-3L
3. Jangan minum atau makan makanan manis
4. Jangan makan makanan berminyak
5. Senaman ringan 10-15 minit sahaja
6. Kerap melakukan kerja2 yang mengeluarkan peluh.
.
Comfirm korang akan tersenyum lebar lepas ni
.
#terkurustanpasengaja #lemonexkl
#lemonexmurah #lemonexmurahgila #lemonextract #lemonexnakberatidealbymrideal
#lemonex #lemonexmalaysia #lemonexhq #sayanakkurus #ubatkurus #nakkurus #herbalife #sayajual #buanglemak #gemukisawesome #Mtmalaysia #gcxfactor #jomkurus #qurose #fatburnermurah #fatburnermega #zumbamalaysia
#bakarlemak #buanglemak #sedutlemak #likeforlike #like4like #follow4follow #followforfollowme #bazarpaknil

.
In love with Gel Cool Rose🌹
.
Makin hari, lemak makin cair
Makin hari, berat makin turun
Makin hari, hati makin berbunga
Makin hari, hidup makin bahagia
.
Penangan #GelCoolRose
Hari-hari sapu
Terus sapu dan masih terus sapu
.
Jatuh cinta bila perut makin kempis
Jatuh cinta bila seluar makin longgar
Jatuh cinta bila suami beri pujian
Jatuh cinta bila rasa sendiri nikmat sejuk #GelCoolRose
.
Selesa, tak melekit,Sejukk je
Sesejuk cuaca kt Cameron Highland
Sesejuk lemak2 tepu dalam badan
Tapi tetap pantas mencairkan lemak2 degil
.
Nak rasai si sejuk ajaib ni?
Nak rasa sendiri penangan mencairkan lemak
Cepat2 whatsapp Kak Nita di 012 573 6035
.
#gelcoolrose #gelsejuk #lotionsejuk #gelwangi #lotionwangi #gelkurus #lotionkurus #kempiskanperut #perutbuncit #perutboroi #kurus #kuruslepaspantang #kuruslepasbersalin #setpantang #sayanakslim #buanglemak #bakarlemak #pecahlemak #gelkurussejuk #pehabesar #kecikkanpeha #testimonigelcoolrose #regrann - #regrann - #regrann

.
In love with Gel Cool Rose🌹
.
Makin hari, lemak makin cair
Makin hari, berat makin turun
Makin hari, hati makin berbunga
Makin hari, hidup makin bahagia
.
Penangan #GelCoolRose
Hari-hari sapu
Terus sapu dan masih terus sapu
.
Jatuh cinta bila perut makin kempis
Jatuh cinta bila seluar makin longgar
Jatuh cinta bila suami beri pujian
Jatuh cinta bila rasa sendiri nikmat sejuk #GelCoolRose
.
Selesa, tak melekit,Sejukk je
Sesejuk cuaca kt Cameron Highland
Sesejuk lemak2 tepu dalam badan
Tapi tetap pantas mencairkan lemak2 degil
.
Nak rasai si sejuk ajaib ni?
Nak rasa sendiri penangan mencairkan lemak
Cepat2 whatsapp Kak Nita di 012 573 6035
.
#gelcoolrose #gelsejuk #lotionsejuk #gelwangi #lotionwangi #gelkurus #lotionkurus #kempiskanperut #perutbuncit #perutboroi #kurus #kuruslepaspantang #kuruslepasbersalin #setpantang #sayanakslim #buanglemak #bakarlemak #pecahlemak #gelkurussejuk #pehabesar #kecikkanpeha #testimonigelcoolrose #regrann

SEMUA AKAN KURUS PADA WAKTUNYA .
Nah klo yg ini saya percayaπŸ˜„πŸ˜†
.
Klo belom niat u serius MAU body ideal (sehat) jangan di paksakan yahh nanti hasilnya setengah2 πŸ€”
.
Maybe klo udah ketemu angka syantik "101 kg" dan tiba waktunya...
.
bole silahkan cari saya πŸ˜‚πŸ˜‚
.
http://bit.ly/TanyaCoachPutri
http://bit.ly/TanyaCoachPutri .
.
#turunberatbadan #langsingyuk #buanglemak #pengenkurus #langsing #herbalifepadang #herbalifepayakumbuh #herbalifepasaman #herbalifebukittinggi #herbalifepariaman #lfl #coachputri #coachslimfit #padang #payakumbuh #pekanbaru

Most Popular Instagram Hashtags