#brushbrow

23 posts

TOP POSTS

Kilay problems. Hahahha #brushbrow

BEDAK PIXY 2in1 RM20 sahaja πŸ’•πŸ’• Guysss, bedak compact ni best tau, dia tahan lama, menghapus minyak kat muka 😍 Takyah refill dah sebab dia ada 2 bedak so tahan lama. Dan siap ada cermin lagi. Senang sgt, bentuk dia pun comell gituu 😘

Jom shopping kat D'queens 😘

Alamat butik:
NO 46 JALAN MANGGA 7, TAMAN KOTA MASAI , PASIR GUDANG JOHOR
#brushbrow #brushkabuki
#makeupmurah #makeupjohor #lipsticknars #bedakpixy2in1
#iopeaircushion #kylieaircushion #foundationnars #suncreen

The perfect addition to the new flawless by Sonyaβ„’Cosmetic collection. This deluxe set of beautifully created brushes has super soft synthetic bristles for the ultimate flawless look, and comes complete with a satin-lined brush pouch. While applying your makeup and using your brushes, simply stand the pouch up and fold down the top for easy access.
Embrace your artistic inspirations with this versatile 10-piece Brush Collection that easily creates flawless looks from start to finish. The chic pouch doubles as a standing easel for easy access during application.

Brushes included (1 each): Powder Brush; Blush BrushFoundation BrushConcealer BrushLip BrushEyeliner BrushCrease BrushEyeshadow BrushSmudger BrushBrow Brush/Comb

GET IT NOW WHILE THE STOCK LAST
#makeupartis #makeupjunkie #makeup #makeuplover #makeupblogger #makeupbrushes #brushes #BrushConcealer #BrushLip #brusheyeliner #BrushCrease #BrushEyeshadow #BrushSmudger #BrushBrow #BrushComb #face #lips #eyes #eyebrows #sydney #Sydney #Melbourne #Perth #victoria
https://shop.foreverliving.com/retail/entry/Shop.do?store=AUS&language=en&distribID=610000856017

Open PO Milani Stay Put. Contact for available color. πŸ’°IDR 130.000

BEDAK ALOEVERA 2in1 RM15 sahaja πŸ’•πŸ’• Guysss, bedak compact ni best tau, dia tahan lama, menghapus minyak kat muka dan sesuai untuk korang yg kulit sensitif tau 😍
Takyah refill dah sebab dia ada 2 bedak so tahan lama. Dan siap ada cermin lagi. Senang sgt, bentuk dia pun comell gituu😘

Jom shopping kat D'queens 😘

Alamat butik:
NO 46 JALAN MANGGA 7, TAMAN KOTA MASAI , PASIR GUDANG JOHOR
#brushbrow #brushkabuki
#makeupmurah #makeupjohor #lipsticknars #bedakpixy2in1
#iopeaircushion #kylieaircushion #foundationnars #suncreen

MOST RECENT

OFFER RAMADHAN 😍😍 Lipstick RM10 half price /50% diskaun guyssss. Hanya 5 sahaja lepas tolak sale 😍😍😍 Cepatttt sebelum stok habis πŸ™ˆ

Jom shopping kat D'queens 😘

Alamat butik:
NO 46 JALAN MANGGA 7, TAMAN KOTA MASAI , PASIR GUDANG JOHOR
#brushbrow #brushkabuki
#makeupmurah #lipstickoffer #makeupjohor #lipsticknars #bedakpixy2in1
#iopeaircushion #kylieaircushion #foundationnars #suncreen

OFFER RAMADHAN 😍😍 Lipstick RM10 half price /50% diskaun guyssss. Hanya 5 sahaja lepas tolak sale 😍😍😍 Cepatttt sebelum stok habis πŸ™ˆ

Jom shopping kat D'queens 😘

Alamat butik:
NO 46 JALAN MANGGA 7, TAMAN KOTA MASAI , PASIR GUDANG JOHOR
#brushbrow #brushkabuki
#makeupmurah #lipstickoffer #makeupjohor #lipsticknars #bedakpixy2in1
#iopeaircushion #kylieaircushion #foundationnars #suncreen

BEDAK ALOEVERA 2in1 RM15 sahaja πŸ’•πŸ’• Guysss, bedak compact ni best tau, dia tahan lama, menghapus minyak kat muka dan sesuai untuk korang yg kulit sensitif tau 😍
Takyah refill dah sebab dia ada 2 bedak so tahan lama. Dan siap ada cermin lagi. Senang sgt, bentuk dia pun comell gituu😘

Jom shopping kat D'queens 😘

Alamat butik:
NO 46 JALAN MANGGA 7, TAMAN KOTA MASAI , PASIR GUDANG JOHOR
#brushbrow #brushkabuki
#makeupmurah #makeupjohor #lipsticknars #bedakpixy2in1
#iopeaircushion #kylieaircushion #foundationnars #suncreen

BEDAK PIXY 2in1 RM20 sahaja πŸ’•πŸ’• Guysss, bedak compact ni best tau, dia tahan lama, menghapus minyak kat muka 😍 Takyah refill dah sebab dia ada 2 bedak so tahan lama. Dan siap ada cermin lagi. Senang sgt, bentuk dia pun comell gituu 😘

Jom shopping kat D'queens 😘

Alamat butik:
NO 46 JALAN MANGGA 7, TAMAN KOTA MASAI , PASIR GUDANG JOHOR
#brushbrow #brushkabuki
#makeupmurah #makeupjohor #lipsticknars #bedakpixy2in1
#iopeaircushion #kylieaircushion #foundationnars #suncreen

NEW ARRIVAL Lipstick YSL matte colour RM12 sahaja 😍😍😍 Lipstick ni colour matte dan nude tau😍😍 Cantikkk, warna dia soft soft je.
Jom shopping kat D'queens 😘

Alamat butik:
NO 46 JALAN MANGGA 7, TAMAN KOTA MASAI , PASIR GUDANG JOHOR
#brushbrow #brushkabuki
#makeupmurah #makeupjohor #lipsticknars
#iopeaircushion #kylieaircushion #foundationnars #suncreen

NEW ARRIVAL Foundation Liquid Nars RM20 sahaja 😍😍😍 Yang bagus nya foundation ni dia ada Spf 30+suncreen PA+++ tauu. So dia bukan foundation biasa ya, dia sekali dgn protection 😍😍 Jom shopping kat D'queens 😘

Alamat butik:
NO 46 JALAN MANGGA 7, TAMAN KOTA MASAI , PASIR GUDANG JOHOR
#brushbrow #brushkabuki
#makeupmurah #makeupjohor #lipsticknars
#iopeaircushion #kylieaircushion #foundationnars #suncreen

NEW ARRIVAL Brush Brow Nars RM5 ssahaja 😍😍😍 Jom shopping kat D'queens 😘

Alamat butik:
NO 46 JALAN MANGGA 7, TAMAN KOTA MASAI , PASIR GUDANG JOHOR
#brushbrow #brushkabuki
#makeupmurah #makeupjohor #lipsticknars
#iopeaircushion #kylieaircushion

Most Popular Instagram Hashtags