#brushbrow

29 posts

TOP POSTS

HOURGLASS AMBIENT LIGHTING BRONZER.

Bronzer ini bukan hanya jadi bronzer saja. Terdapat effect illuminatingnya. Packaging yang simple dan terlihat mewah ke emasan seperti mirror membuat kalian para ladies akan merasakan sensansi mewah di bronzer ini.

Barang-barang kita semua Ori USA bukan Ori singapura ataupun Ori Australia. Kita distributor pertama jadi jangan ragu lagi yah๐Ÿ‘. Untuk informasi line๐Ÿ“ฑ@beautybank
UNTUK SHADE DAN ORDER
๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
WWW.TokoBeautyBank.Com

#jualmakeupori #makeupori #oriusa #jualanastasia #orimakeup #jualelf #brush #brushori #brushindo #oriusa #cosmeticsori #cosmeticsoriUSA #Cosmeticsindo #jualmakeupori #jualmakeupjakarta #distributor #firsthand #beautybank #tokobeautybank #jakarta #indonesia #ori100% #makeupartist #brushbrow #kemerdekaan #hargaterjangkau #kualitasterbaik #jualhourglass #jualhourglassambientmurah #jualhourglassbronzer #jualhourglassoriginal

Kilay problems. Hahahha #brushbrow

The perfect addition to the new flawless by Sonyaโ„ขCosmetic collection. This deluxe set of beautifully created brushes has super soft synthetic bristles for the ultimate flawless look, and comes complete with a satin-lined brush pouch. While applying your makeup and using your brushes, simply stand the pouch up and fold down the top for easy access.
Embrace your artistic inspirations with this versatile 10-piece Brush Collection that easily creates flawless looks from start to finish. The chic pouch doubles as a standing easel for easy access during application.

Brushes included (1 each): Powder Brush; Blush BrushFoundation BrushConcealer BrushLip BrushEyeliner BrushCrease BrushEyeshadow BrushSmudger BrushBrow Brush/Comb

GET IT NOW WHILE THE STOCK LAST
#makeupartis #makeupjunkie #makeup #makeuplover #makeupblogger #makeupbrushes #brushes #BrushConcealer #BrushLip #brusheyeliner #BrushCrease #BrushEyeshadow #BrushSmudger #BrushBrow #BrushComb #face #lips #eyes #eyebrows #sydney #Sydney #Melbourne #Perth #victoria
https://shop.foreverliving.com/retail/entry/Shop.do?store=AUS&language=en&distribID=610000856017

NEW ARRIVAL Brush Brow Nars RM5 ssahaja ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Jom shopping kat D'queens ๐Ÿ˜˜

Alamat butik:
NO 46 JALAN MANGGA 7, TAMAN KOTA MASAI , PASIR GUDANG JOHOR
#brushbrow #brushkabuki
#makeupmurah #makeupjohor #lipsticknars
#iopeaircushion #kylieaircushion

๐ŸŒธMAC BROW BRUSH 2IN1 RM20(INC POSTAGE)๐ŸŒธ
-
๐Ÿ“ž๐Ÿ“žWhatsapp 014-7536642 (Mas Adibah) to place your order!!! #sayajual #sayajualmurah #makeupmalaysia #sayajualmakeup #sayajualbrush #sayajualbrushes #sayajualbrushmurah #sayajualbrushmakeupmurah #sayajualbrushmalaysia #brushbrow

MOST RECENT

ANASTASIA BEVERLY HILLS NO 12.

Brush keluaran dari anastasia ini sangat membantu kalian dalam mengaplikasi make up kalian.

Barang-barang kita semua Ori USA bukan Ori singapura ataupun Ori Australia. Kita distributor pertama jadi jangan ragu lagi yah๐Ÿ‘. Untuk informasi line๐Ÿ“ฑ@beautybank
UNTUK SHADE DAN ORDER
๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
WWW.TokoBeautyBank.Com

#jualmakeupori #makeupori #oriusa #jualanastasia #orimakeup #jualelf #brush #brushori #brushindo #oriusa #cosmeticsori #cosmeticsoriUSA #Cosmeticsindo #jualmakeupori #jualmakeupjakarta #distributor #firsthand #beautybank #tokobeautybank #jakarta #indonesia #ori100% #makeupartist #brushbrow #kemerdekaan #hargaterjangkau #kualitasterbaik

๐ŸŒธMAC BROW BRUSH 2IN1 RM20(INC POSTAGE)๐ŸŒธ
-
๐Ÿ“ž๐Ÿ“žWhatsapp 014-7536642 (Mas Adibah) to place your order!!! #sayajual #sayajualmurah #makeupmalaysia #sayajualmakeup #sayajualbrush #sayajualbrushes #sayajualbrushmurah #sayajualbrushmakeupmurah #sayajualbrushmalaysia #brushbrow

OFFER RAMADHAN ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Lipstick RM10 half price /50% diskaun guyssss. Hanya 5 sahaja lepas tolak sale ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Cepatttt sebelum stok habis ๐Ÿ™ˆ

Jom shopping kat D'queens ๐Ÿ˜˜

Alamat butik:
NO 46 JALAN MANGGA 7, TAMAN KOTA MASAI , PASIR GUDANG JOHOR
#brushbrow #brushkabuki
#makeupmurah #lipstickoffer #makeupjohor #lipsticknars #bedakpixy2in1
#iopeaircushion #kylieaircushion #foundationnars #suncreen

OFFER RAMADHAN ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Lipstick RM10 half price /50% diskaun guyssss. Hanya 5 sahaja lepas tolak sale ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Cepatttt sebelum stok habis ๐Ÿ™ˆ

Jom shopping kat D'queens ๐Ÿ˜˜

Alamat butik:
NO 46 JALAN MANGGA 7, TAMAN KOTA MASAI , PASIR GUDANG JOHOR
#brushbrow #brushkabuki
#makeupmurah #lipstickoffer #makeupjohor #lipsticknars #bedakpixy2in1
#iopeaircushion #kylieaircushion #foundationnars #suncreen

BEDAK ALOEVERA 2in1 RM15 sahaja ๐Ÿ’•๐Ÿ’• Guysss, bedak compact ni best tau, dia tahan lama, menghapus minyak kat muka dan sesuai untuk korang yg kulit sensitif tau ๐Ÿ˜
Takyah refill dah sebab dia ada 2 bedak so tahan lama. Dan siap ada cermin lagi. Senang sgt, bentuk dia pun comell gituu๐Ÿ˜˜

Jom shopping kat D'queens ๐Ÿ˜˜

Alamat butik:
NO 46 JALAN MANGGA 7, TAMAN KOTA MASAI , PASIR GUDANG JOHOR
#brushbrow #brushkabuki
#makeupmurah #makeupjohor #lipsticknars #bedakpixy2in1
#iopeaircushion #kylieaircushion #foundationnars #suncreen

BEDAK PIXY 2in1 RM20 sahaja ๐Ÿ’•๐Ÿ’• Guysss, bedak compact ni best tau, dia tahan lama, menghapus minyak kat muka ๐Ÿ˜ Takyah refill dah sebab dia ada 2 bedak so tahan lama. Dan siap ada cermin lagi. Senang sgt, bentuk dia pun comell gituu ๐Ÿ˜˜

Jom shopping kat D'queens ๐Ÿ˜˜

Alamat butik:
NO 46 JALAN MANGGA 7, TAMAN KOTA MASAI , PASIR GUDANG JOHOR
#brushbrow #brushkabuki
#makeupmurah #makeupjohor #lipsticknars #bedakpixy2in1
#iopeaircushion #kylieaircushion #foundationnars #suncreen

NEW ARRIVAL Lipstick YSL matte colour RM12 sahaja ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Lipstick ni colour matte dan nude tau๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Cantikkk, warna dia soft soft je.
Jom shopping kat D'queens ๐Ÿ˜˜

Alamat butik:
NO 46 JALAN MANGGA 7, TAMAN KOTA MASAI , PASIR GUDANG JOHOR
#brushbrow #brushkabuki
#makeupmurah #makeupjohor #lipsticknars
#iopeaircushion #kylieaircushion #foundationnars #suncreen

NEW ARRIVAL Foundation Liquid Nars RM20 sahaja ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Yang bagus nya foundation ni dia ada Spf 30+suncreen PA+++ tauu. So dia bukan foundation biasa ya, dia sekali dgn protection ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Jom shopping kat D'queens ๐Ÿ˜˜

Alamat butik:
NO 46 JALAN MANGGA 7, TAMAN KOTA MASAI , PASIR GUDANG JOHOR
#brushbrow #brushkabuki
#makeupmurah #makeupjohor #lipsticknars
#iopeaircushion #kylieaircushion #foundationnars #suncreen

NEW ARRIVAL Brush Brow Nars RM5 ssahaja ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Jom shopping kat D'queens ๐Ÿ˜˜

Alamat butik:
NO 46 JALAN MANGGA 7, TAMAN KOTA MASAI , PASIR GUDANG JOHOR
#brushbrow #brushkabuki
#makeupmurah #makeupjohor #lipsticknars
#iopeaircushion #kylieaircushion

Most Popular Instagram Hashtags