[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#brunei

4054538 posts

TOP POSTS

๐Ÿฆ„๐ŸŒˆโ˜‚๏ธ
'Be happy with the little that you have. There are people with nothing that still manage to smile.'
.
๐ŸŽก Jerudong Park, Brunei. @jerudongpark
.
#AydaJebat #TontonMacamVIP #JerudongPark #JP #Brunei #AJscreamer #Aydasenyummanja ๐Ÿ˜Š

#sea #ayanatakeskorea
The wind was so strong so I couldn't stand well. Thank you mom. You are a professional.
Shawl @leeyanarahman.co
Lipmatte @gwiyomi.beaute

Badminton Paragames sejatinya bukanlah olahraga baru, cabang ini yang sudah memiliki Induk Organisasi Dunia dibawah BWF bernama Para Badminton World Federation (PBWF)
_
Para Badminton adalah cabang olahraga untuk pemain spesial berkebutuhan khusus dan Paralympic Tokyo 2020 adalah DEBUT PERTAMA cabang ini dimainkan, dan kesempatan emas untuk atlet Parabadminton Indonesia persembahkan medali kebanggaan di Tokyo 2020 nanti melalui cabang Parabadminton!
_
Untuk nomor pertandingan ada banyak gaes, namun intinya hanya MS, WS, WD, MD, dan XD. Tapi ke-5 nomor ini bisa bercabang lagi:
โ€ข MS SL3
โ€ข MS SL4
โ€ข MS SS6
Apa artinya min? Berikut penjelasannya:
Kursi roda
โ€ข WH1: Pemain di kelas ini adalah mereka yang memiliki kerusakan pada kedua tungkai bawah dan fungsi batang dan membutuhkan kursi roda untuk dimainkan
โ€ข WH2: Pemain memiliki gangguan pada salah satu atau kedua tungkai bawah dan minimal atau tidak ada kerusakan lain dan juga membutuhkan kursi roda
_
Kedudukan
โ€ข SL3: Pemain memiliki gangguan pada salah satu atau kedua tungkai bawah dan keseimbangan berjalan / berjalan buruk
โ€ข SL4: Pemain memiliki gangguan pada salah satu atau kedua tungkai bawah dan penurunan minimal dalam berjalan / berlari seimbang (berjalan lebih baik / berjalan dibandingkan dengan SL3)
โ€ข SU5: Pemain memiliki gangguan pada tungkai atas.
_
Perawakan pendek
โ€ข SS6: Pemain di kelas ini memiliki perawakan pendek yang disebabkan oleh achondroplasia atau kondisi genetik lainnya.
_
#aseanparagames2017 #southeastasia #malaysia #kualalumpur #kualalumpur2017 #badminton #bulutangkis #badmintonindonesia #bulutangkisindonesia #bulutangkisri #follow4follow #followforfollow #athlete #sports #indonesia #thailand #singapore #vietnam #brunei #laos #myanmar #philippines #sukansea #sukanseagames #sukan #medals #medalist

At the #jgnaziz listening party earlier this evening and I'm hooked! Proud of you @azizharun212!

@Regranned from @nabilfikriartcorner - Portrait Drawing of Young Sultanย Haji Hassanal Bolkiah Mu'izzaddin Waddaulahย ibni Al-Marhumย Sultan Haji Omar Ali Saifuddien Sa'adul Khairi Waddienย Sultan and Yang Di-Pertuan of Brunei Darussalam
.
.
.
.
#nabilfikriartcorner #brunei #Bruneidarussalam #drawing #art #senipensil #portrait #lukisan #artspotlight #art_spotlight #artstagram #sultanbrunei #royalfamily #bruneiroyalfamily #jubliemas50

ูˆุงู„ุถุญู‰

MOST RECENT

Batik from Indonesia with high quality. It makes from prima cotton.
You can look handsome, trendy and modern.

Price 70.000

Please contact me at
Wa 085647349465

#bali #singapore #amerika #hongkong #jepang #inggris #perancis #tkw #tki #dressbatik #bankmandiri #kualalumpur #iran #iraq #brunei

๐ŸŒธ Assalamualaikum selamat pagi COLLAGEN POWDER SHAKLEE ๐Ÿ’•
.
.
Collagen powder Shaklee super awesome๐Ÿ˜‰
.
.
kesan pengambilan collagen powder effect dia macam roket
lagi cepat .
.
Bagi anda yang mengalami masalah skin jerawat terutama di bahagian muka dan berparut.
haaah collagen powder bagus untuk consume ๐Ÿ˜Š
.
.
kelebihan collagen powder .
.
โ˜€kulit cerah sekata seluruh muka dan badan .
โ˜€kulit lebih moist dan glowing natural .
โ˜€jerawat susah nak tumbuh, kalau ada pun kecik dan cepat kecut .
โ˜€parut cepat hilang
.
โ˜€pori muka lebih kecil,kulit nampak smooth .
โ˜€blackheads dan whiteheads kurang sangat .
โ˜€Rambut tak gugur banyak dan nampak cantik .
.
Banyak sungguh kelebihan collagen powder ni dan sangat super duper. .
.
Hubungi asmah untuk dapatkan collagen powder ni .
.
Wassap 010-8959206
Wassap 010-8959206 .
.
#shakleelover
#shakleemalaysia
#shakleemelaka
#alhamdulillah
#shakleeeffect
#shakleebest
#shakleejimat
#thailand
#syukurselalu
#shakleepalingmurah
#shakleepromosi
#aurainsta
#aurainstabatch9
#jombelidengansaya
#shakleejb
#shakleebonus
#shakleepromo
#shakleeperlis
#collegepower
#pakar
#shakleepalingbestkesannya
#kulitcantik
#flawles
#indonesia
#brunei
#followforfollow
#igmashup
#likeforfollow
#syukuralhamdulillah
#singapore

Malas nak telan-telan PIL-PIL ni ๐Ÿ™…๐Ÿป
Malas nak telan-telan JAMU-JAMU yang meloyakan ni
.
tapi...
tapi...
.
Nak rawat keputihan dari dalam sampai akar umbi sampai sihat.
Jawapan : CFSW boleh ๐Ÿ‘๐Ÿป
.
.
Nak rawat gatal-gatal kat Cik Bunga ni sampai ilang terus.
Jawapan : CFSW boleh ๐Ÿ‘๐Ÿป
.
.
Nak rawat bau Cik Bunga yang meloyakan ni
Jawapan : CFSW boleh ๐Ÿ‘๐Ÿป
.
Paling penting, nak rawat masalah Datang Bul.an yang tak normal ni. Mesti kena telan jamu atau pil kan?
Jawapan : Tak perlu, CFSW boleh. Kan ada Magnolia Stemcell yang bantu lancarkan masalah data.ng bulan tanpa pil dan jamu ๐Ÿ˜
.
.
Wow !!
Betul ke berkesan?
Jawapan : 95% dari pengguna Celebrity Feminine Scrub Wash berpuas hati dan bg feedback bersepah kt wall kami. Pegi lah baca bukti di sana ๐Ÿ˜Ž
.
.
Emmm ada lagi, nak cerahkan Cik Bunga yg gelap boleh? Malas la na sapu krim pemutih atau nak beli scrub utk Cik Bunga
.
.
Jawapan : Sudah tentu boleh. Buat apa membazir. Pembersih Wanita kami 2 DALAM 1, rawat masalah Cik Bunga dan cerahkan Cik Bunga dgn adanya SCRUB LEMBUT & HALUS dalam CFSW tau ๐Ÿ˜˜
.
.
Emm hebatnya?
Wuishhh, tak perlu pikir panjang.
Wajib ada 10 botol kalau kat rumah ada 10 buah toilet.
Sebab terlajakkkkk bagus sampai selalu sold out di HQ. ๐Ÿ˜น
.
Jom?
Rawat Masalah Cik Bunga, Sambil Cik Bunga Ber-Spa. ๐Ÿ˜ (Muka Bangga Sebab Produk Bagus)
.
.
#skinstories #celebrityfemininescrubwash #cfsw #skinstoriesbeautycare #pencuciwanita #pembersihwanita #femininewash #agendiperlukan #stokisdiperlukan #malaysia #singapore #brunei #indonesia#skinstories #celebrityfemininescrubwash #cfsw #skinstoriesbeautycare #pencuciwanita #pembersihwanita #femininewash #agendiperlukan #stokisdiperlukan #malaysia #singapore #brunei #indonesia #dropshipwanted #sayapakaisayajual #cfsw #missvperfumemurah #missv #skinstoriesbeautycare #skinstories #sayajual #csfw #sayajual #originalproduct #femininewash #missvperfumemurah #penjagaanwanita #dropshipdiperlukan #dropshipdiperlukansegera

@ Kampong Ayer Brunei..
Literally such a water village..๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š dimana orang orang lokal tinggal di di jalinan kampung rumah rumah kayu yang berdiri di atas sungai Brunei.. Magandang umaga po.. Kamustaka na ?
Mabuti ?
Hows your holiday morning ?
Awesome ?
Allez good ?
Selain kuliah 2 biji dan ngurusi kerjaan.. Saya juga lagi rajin les bahasa jepang, thailand, korea, jerman, belanda dan perancis..
Juga lagi belajar sendiri bahasa russia dan tagalog.. Di kuliahan juga diajari bahasa ibrani dan yunani.. I love to learn something new.. Plus hobi jalan jalan, lol.. Apalagi sering ketemu dan ngobrol orang luar, biar pede, blajar bahasa yg banyak. Hehe.. Sapa tau juga beberapa waktu ke depan dapat hadiah ke luar negeri, yang negaranya belum pernah ku kunjungi. Biar gak kagok kalau bicara dengan orang lokal.
English is enough, but locals usually would like and even love to talk with their own language, right?

Semangat pagi.. #latepost #kampongayer #goodafternoon #brunei #throwback #throwbackthursday #bruneidarussalam
#sharepic #holiday #mancrushthursday #goodmorning #vacation #love #potd #shoot #instaphoto #post #instagrammer #asianboy #gooddaytoday #igers #statigram #igaddict #instapic #instaselfie #picoftheday #mytravelgram #photoshoot #travelling #trip

Maal Hijrah Morning with recording cover session ๐Ÿ˜Š๐Ÿ‘๐Ÿผ Salam Maal Hijrah 1439 ๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰ Salam Jumaat semuanya๐Ÿ˜Š #maalhijrah #1439h #recording #cover #mixing #vocal #sing #morning #brunei #haveaniceday #salamjumaat #thisiszek

HEIGHT UP (NATRIUM HIGH CALCIUM POWDER) adalah supplement nutrisi SEMULAJADI yang sangat membantu lelaki dan wanita yang terbantut ketinggian serta yang ingin menambah ketinggian lagi.ย 
Scientifically Researched& Proven Height Formula

NUTRISI SEMULAJADI.
100BERKESAN.ย 
100 SELAMAT.ย 
100 HALAL

Dirumus dpd bahan2 semulajadi dan guna kaedah Nano(Korea Bio Advanced Bone Development Techniques) Terbukti memberi kesan ketinggian 2-15 cm keatas Kesan seawal sebulan bergantung kpd tahap usia dan metabolisme badan pengguna. Mendapat sijil halal, sijil result positive dari makna KKM, FDA dan HACCP bagi Jaminan pengambilan tanpa was2, diuji selamat dan berkesana Cara-cara nak order Hantarkan SS kepada @ubat_peninggi.official.my
.
๐Ÿ“ฑwechat : ubat_peninggi
๐Ÿ“ฑwhatsapp : +60 16-703 4773

#malaysiaย #johorย #selawakย #malakaย #sepang#kualalumpurย #bruneiย #singaporeย #ipohย #kuching#sukangย #intesionalย #worldwideย #tiensyariah#healthy#penang#klcc#kualalumpur#comel#amik#sejuk#sarikei#sarawak#alorsetar#kedah

Most Popular Instagram Hashtags