[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#browniesmelaka

7527 posts

TOP POSTS

Alhamdulillah. Terima kasih utk hari ini cust ! Im trying my best 😘. Any booking bole wassap ke 01126717170 😍
.
#homemade #browniesmelaka #sayabuat #melaka #browniestower

Brownies birthday utk pn aza @creativeadvancedsign..tq dik..hope puas hati...spe berminat blh wsup ye..0133400422..😀
#browniesmelaka
#brownieskedut
#browniesmurah

Nutella brownies kedutsss RM45 size 9". To order, kindly whatsapp 019-675 8895. .
#nutella #nutellabrownies #melaka #browniesmelaka

.
Walaupun order brownies biasa tiada topping . Tapi wani tetap bagi extra oreo & badam ya #noCas .
So, rugi la kalau tak merasa brownies best seller nie 🥜🍪
#browniesSedap
#browniesMelaka
.
.
.
WS to order #0172404430

Alhamdulilah. Siapa yang nak rasa semua topping yang kita ada boleh order Premium Brownies ni tau 😉💕#browniesmelaka #melakafood #brownies

Alhamdulillah rezeki untuk BrowniesBites☺️ ada sesiapa penggemar brownies?? Meh sini pm saya. Rugi tak cuba tau. Dibuat dengan penuh kasih sayang, bahan yg digunakan bahan yang berkualiti tinggi dan Harganya sangatlah berpatutan🤗.
Brownies dengan ALMOND n CHOC CHIP , bila makan , terasa nikmatnya😋😋 Saya juga menerima tempahan untuk majlis2 kenduri tetapi kene order 3 hari sebelum hari kejadian. Kalau order awal lagi baik😉😉 Close order untuk harini pukul 3.30 petang 🌸🌸.
TERIMA KASIH YG SUPPORT BISNES SAYA. Semoga Allah murahkan rezeki kalian💞

BROWNIESBITES - RM3.50/pcs💰
❌NO POSTAGE❌
🚗COD- TELUKMAS. Bagi kawasan yang jauh, caj RM1 dan pembelian perlulah dibuat melebihi 5pcs 🚗
📲pm 0104046413- Arina📲
📲pm 0143229952- Fuad📲 #browniesbites #browniesmurah #browniesmelaka #browniessedap #brownieslover

Brownies with full loaded chocolate 🍓

Kindly do whatspp 016-3840623 for detqil thankyou :) #browniesmelaka #brownies #melaka #melakafood

MOST RECENT

.
Walaupun order brownies biasa tiada topping . Tapi wani tetap bagi extra oreo & badam ya #noCas .
So, rugi la kalau tak merasa brownies best seller nie 🥜🍪
#browniesSedap
#browniesMelaka
.
.
.
WS to order #0172404430

Assalamualaikum! 🌹SugarBerries_🌹
Orang MELAKA‼️ Teringin nak makan CHEESETART??BROWNIES?? CONGOBAR?? CREAMPUFF??Tapi xtahu nak cari kt mana?? Nak jadikan HANTARAN?👰🏻
Nak jadikan HADIAH?🎁
Nak jadikan makanan PARTY?🎊
Nak buat makan SAJA2?🍰🍫
Semua boleh taw!😍
.
Boleh follow ig:
@sugarberries_
@sugarberries_
@sugarberries_
.
Sebarang pertanyaan atau nak buat tempahan? Whatsapp sahaja:
013-6658059📲
013-6658059📲
013-6668059📲
.
Yang pasti kami @sugarberries_ terima semua tempahan untuk semua majlis..
Harga kami bagi murah2😘
Cuba sekali pasti nak lagi‼️
.
THANK YOU😘
#cheesetartmurahmelaka #cheesetartmelaka #browniesmelaka #browniesmurahmelaka #browniessedap #congobarmelaka #congobarmelaka #kekmelaka

Assalamualaikum! 🌹SugarBerries_🌹
Orang MELAKA‼️ Teringin nak makan CHEESETART??BROWNIES?? CONGOBAR?? CREAMPUFF??Tapi xtahu nak cari kt mana?? Nak jadikan HANTARAN?👰🏻
Nak jadikan HADIAH?🎁
Nak jadikan makanan PARTY?🎊
Nak buat makan SAJA2?🍰🍫
Semua boleh taw!😍
.
Boleh follow ig:
@sugarberries_
@sugarberries_
@sugarberries_
.
Sebarang pertanyaan atau nak buat tempahan? Whatsapp sahaja:
013-6658059📲
013-6658059📲
013-6668059📲
.
Yang pasti kami @sugarberries_ terima semua tempahan untuk semua majlis..
Harga kami bagi murah2😘
Cuba sekali pasti nak lagi‼️
.
THANK YOU😘
#cheesetartmurahmelaka #cheesetartmelaka #browniesmelaka #browniesmurahmelaka #browniessedap #congobarmelaka #congobarmelaka #kekmelaka

Assalamualaikum! 🌹SugarBerries_🌹
Orang MELAKA‼️ Teringin nak makan CHEESETART??BROWNIES?? CONGOBAR?? CREAMPUFF??Tapi xtahu nak cari kt mana?? Nak jadikan HANTARAN?👰🏻
Nak jadikan HADIAH?🎁
Nak jadikan makanan PARTY?🎊
Nak buat makan SAJA2?🍰🍫
Semua boleh taw!😍
.
Boleh follow ig:
@sugarberries_
@sugarberries_
@sugarberries_
.
Sebarang pertanyaan atau nak buat tempahan? Whatsapp sahaja:
013-6658059📲
013-6658059📲
013-6668059📲
.
Yang pasti kami @sugarberries_ terima semua tempahan untuk semua majlis..
Harga kami bagi murah2😘
Cuba sekali pasti nak lagi‼️
.
THANK YOU😘
#cheesetartmurahmelaka #cheesetartmelaka #browniesmelaka #browniesmurahmelaka #browniessedap #congobarmelaka #congobarmelaka #kekmelaka

Assalamualaikum! 🌹SugarBerries_🌹
Orang MELAKA‼️ Teringin nak makan CHEESETART??BROWNIES?? CONGOBAR?? CREAMPUFF??Tapi xtahu nak cari kt mana?? Nak jadikan HANTARAN?👰🏻
Nak jadikan HADIAH?🎁
Nak jadikan makanan PARTY?🎊
Nak buat makan SAJA2?🍰🍫
Semua boleh taw!😍
.
Boleh follow ig:
@sugarberries_
@sugarberries_
@sugarberries_
.
Sebarang pertanyaan atau nak buat tempahan? Whatsapp sahaja:
013-6658059📲
013-6658059📲
013-6668059📲
.
Yang pasti kami @sugarberries_ terima semua tempahan untuk semua majlis..
Harga kami bagi murah2😘
Cuba sekali pasti nak lagi‼️
.
THANK YOU😘
#cheesetartmurahmelaka #cheesetartmelaka #browniesmelaka #browniesmurahmelaka #browniessedap #congobarmelaka #congobarmelaka #kekmelaka

Assalamualaikum! 🌹SugarBerries_🌹
Orang MELAKA‼️ Teringin nak makan CHEESETART??BROWNIES?? CONGOBAR?? CREAMPUFF??Tapi xtahu nak cari kt mana?? Nak jadikan HANTARAN?👰🏻
Nak jadikan HADIAH?🎁
Nak jadikan makanan PARTY?🎊
Nak buat makan SAJA2?🍰🍫
Semua boleh taw!😍
.
Boleh follow ig:
@sugarberries_
@sugarberries_
@sugarberries_
.
Sebarang pertanyaan atau nak buat tempahan? Whatsapp sahaja:
013-6658059📲
013-6658059📲
013-6668059📲
.
Yang pasti kami @sugarberries_ terima semua tempahan untuk semua majlis..
Harga kami bagi murah2😘
Cuba sekali pasti nak lagi‼️
.
THANK YOU😘
#cheesetartmurahmelaka #cheesetartmelaka #browniesmelaka #browniesmurahmelaka #browniessedap #congobarmelaka #congobarmelaka #kekmelaka

Assalamualaikum! 🌹SugarBerries_🌹
Orang MELAKA‼️ Teringin nak makan CHEESETART??BROWNIES?? CONGOBAR?? CREAMPUFF??Tapi xtahu nak cari kt mana?? Nak jadikan HANTARAN?👰🏻
Nak jadikan HADIAH?🎁
Nak jadikan makanan PARTY?🎊
Nak buat makan SAJA2?🍰🍫
Semua boleh taw!😍
.
Boleh follow ig:
@sugarberries_
@sugarberries_
@sugarberries_
.
Sebarang pertanyaan atau nak buat tempahan? Whatsapp sahaja:
013-6658059📲
013-6658059📲
013-6668059📲
.
Yang pasti kami @sugarberries_ terima semua tempahan untuk semua majlis..
Harga kami bagi murah2😘
Cuba sekali pasti nak lagi‼️
.
THANK YOU😘
#cheesetartmurahmelaka #cheesetartmelaka #browniesmelaka #browniesmurahmelaka #browniessedap #congobarmelaka #congobarmelaka #kekmelaka

brownies size 10” (plain) promosi rm39 customer request tabur badam selang seli di atas..cuma tambah rm2 shj ♥️♥️ thank you 🌸🌸 #sayajual #sayajualcreampuff #sayajualbrownies #creampuffmelaka #browniesmelaka #sayajualcreampuffmelaka #sayajualbrowniesmelaka

#gadisNovenfeedback kalau dapat customers yg selalu bagi feedback ni rasa macam nak bagi jer dia percuma satu dulang lagi kuih 😂😂 thank you so much semua 🌸🌸 #sayajual #sayajualcreampuff #sayajualbrowniesu #creampuffmelaka #browniesmelaka #sayajualcreampuffmelaka #sayajualbrowniesmelaka sayajual #sayajualcreampuff #sayajualbrowniesu #creampuffmelaka #browniesmelaka #sayajualcreampuffmelaka #sayajualbrowniesmelaka

Alhamdullilah ! Order pagi nie . Sikit-sikit lama2 jadi bukit 💕

Yayyyy . Jom order dan menikmati kelazatan brownies dari Juju’s Kitchenz ❤️ . Sekali rasa pasti repeat order lagi !! #browniesnutella #melakafooddelivery #browniesfudge #browniesmelaka #jujuskitchenz #jujusbrownies

Review dari customer . Sedap katanyaaa .

Yayyyy . Jom order dan menikmati kelazatan brownies dari Juju’s Kitchenz ❤️ . Sekali rasa pasti repeat order lagi !! #browniesnutella #melakafooddelivery #browniesfudge #browniesmelaka #jujuskitchenz #jujusbrownies

Review dari customer . Sedap katanyaaa .

Yayyyy . Jom order dan menikmati kelazatan brownies dari Juju’s Kitchenz ❤️ . Sekali rasa pasti repeat order lagi !! #browniesnutella #melakafooddelivery #browniesfudge #browniesmelaka #jujuskitchenz #jujusbrownies

Review dari customer . Brownies gebu katanyaaa .

Yayyyy . Jom order dan menikmati kelazatan brownies dari Juju’s Kitchenz ❤️ . Sekali rasa pasti repeat order lagi !! #browniesnutella #melakafooddelivery #browniesfudge #browniesmelaka #jujuskitchenz #jujusbrownies

Review dari customer . Sedap katanyaaa .

Yayyyy . Jom order dan menikmati kelazatan brownies dari Juju’s Kitchenz ❤️ . Sekali rasa pasti repeat order lagi !! #browniesnutella #melakafooddelivery #browniesfudge #browniesmelaka #jujuskitchenz #jujusbrownies

hye ORANG MELAKA ! di buka tempahan sekarang ♥️♥️ whatsapp no +601123092438 (whatsapp shj.tiada dm/pm) swipe ke kiri untuk tahu harga promosi..
slot TERHAD jika penuh akan di bawa pada keesokan harinya 🌸🌸
#sayajual #sayajualcreampuff #sayajualbrownies #creampuffmelaka #browniesmelaka #sayajualcreampuffmelaka #sayajualbrowniesmelaka

Petang2 makan brownies pon syok weh. 😛
.
WhatsApp 019-4492665 to get yours.

2box The best brownies juga untuk Majlis kenduri dan birthday party! 🎊
.
Untuk order dan pertanyaan uolls terus tekan link ws tu je tauu ❤️
.
p/s Kita memang tak kedekut nutella tauu hihi .
#rasabyrose #brownies #browniessedap #browniesmelaka #birthdayparty #cake #cakemelaka #bukitbaru #nutellabrownies #brownieskedut

HAPPY SATURDAY LOVE! siapa pening tak tahu nak beri apa pada seseorang.apa kata cuba kelainan beri creampuff 🌸🌸 orang kata nak gembira kan seseorang kena gembira kan tekak dia dulu hihi 🌸🌸 #sayajual #sayajualcreampuff #sayajualbrowniesu #creampuffmelaka #browniesmelaka #sayajualcreampuffmelaka #sayajualbrowniesmelaka

Review dari customer . Sedap katanyaaa .

Yayyyy . Jom order dan menikmati kelazatan brownies dari Juju’s Kitchenz ❤️ . Sekali rasa pasti repeat order lagi !! #browniesnutella #melakafooddelivery #browniesfudge #browniesmelaka #jujuskitchenz #jujusbrownies

ada customers cerita masa dia kecil dia selalu makan creampuff di indonesia dan tak sangka dapat jumpa semula creampuff ni dari kami..tak sangka creampuff ni betul betul menggamit kenangan beliau.happy dengar ♥️♥️ dan sekarang dia order tanpa ada topping choc sebab dia taknak hilang rasa original creampuff dari kami.. 🌸🌸 #masingmasingpunyarasa #sayajual #sayajualcreampuff #sayajualbrownies #creampuffmelaka #browniesmelaka #sayajualcreampuffmelaka #sayajualbrowniesmelaka

Salam Jumaat 😋😋😋 #brownieskedut dgn nutella + badam hancur sentiasa menjadi pujaan customer 💕💕💕 Tqvm Dak Deen gebuzzz 😀😀😀 #browniesmelaka #bakermelaka #cakemelaka #sayajualkekmelaka #melakadessert #melakadelivery

ok saya tak zabar nak hantar pada empunya box ni semua.🤗🤗 siapa nak order boleh order kita cod/delivery esok ye.salam jumaat semua 🌸🌸 #sayajual #sayajualcreampuff #sayajualbrownies #creampuffmelaka #browniesmelaka #sayajualcreampuffmelaka #sayajualbrowniesmelaka

Yeyyyy !!!
.
Open order for brownies cik juju . Delivery malam nie , sabtu dan ahad . Jom la korang . Bile lagi nak cuba menikmati kelazatan brownies dari Cik JuJu . Cik JuJu buat dengan penuh kasih sayang , lemak dan enak ❤️❤️❤️ !
.
Barang yang digunakan semestinya bersih , berkualiti dan halal inshaallah ☺️☺️
.

Ws cepat : 016-2068526 ( cik juju )
Ws cepat : 016-2069526 ( cik juju )
ws cepat : 016-2069526 ( cik juju )
.
Ig : @juju_kitchenz .
Cod : Rm 3-5 mengikut kawasan ( melaka tengah only ) #browniesmurah #melakafooddelivery #brownieskedut #browniesfudge #browniesnutella #browniesmelaka #brownieslover #jujubrownies #jujuskitchenz

Brownies birthday utk pn aza @creativeadvancedsign..tq dik..hope puas hati...spe berminat blh wsup ye..0133400422..😀
#browniesmelaka
#brownieskedut
#browniesmurah

promo brownies 8 inchi Rm29 jangan lupa whatsapp saya 01123092438 untuk order 🌸🌸 #sayajual #sayajualbrownies #browniesmelaka #sayajualbrowniesmelaka

mulakan ceria pagi anda dengan 4 kotak brownies 🌸🌸 thank you semua brownies kami masih ada promo 8” rm29 shj.. #sayajualbrownies #browniesmelaka #sayajualbrowniesmelaka #sayajual

🍫🍫🍫 Chocolate bouquet 🍫🍫🍫 Customize your own bouquet that suits with your budget.

Whatsapp 0176452979 for further details 💕

#surpriseplannermelaka #heliumballoons #birthdaysurprise #birthdaygirl #surprisedelivery #happybirthday #surpriseplanner #sayajual #chocolatebox #chocolatebouquet #bearbesarmurah #flowerbouquet #freshflowers #browniesmelaka #sayajualbrownies

Brownies. Customer ni nak kacang tapi nak sikit je. Pun boleh! Mcm ni kita cas RM40 je ye😉
.
Ha nampak tak kedut kedut tuuuu! Marvelous k. Mcm mana brownies boleh ada kedut? Sebab ada kuantiti coklat yg banyak!
.
.
#browniessedap #brownieskedut #brownieshalal #fooddeliverymelaka #fooddelivery #brownieshalal #browniesmurah #browniesmelaka

Brownies Plain ( 8 inch / Rm 23 ) sahaja😘😘 Yayyyy . Jom order dan menikmati kelazatan brownies dari Juju’s Kitchenz ❤️ . Sekali rasa pasti repeat order lagi !! #browniesnutella #melakafooddelivery #browniesfudge #browniesmelaka #jujuskitchenz #jujusbrownies

Order untuk hari nie 😍😍 Yayyyy . Jom order dan menikmati kelazatan brownies dari Juju’s Kitchenz ❤️ . Sekali rasa pasti repeat order lagi !! #browniesnutella #melakafooddelivery #browniesfudge #browniesmelaka #jujuskitchenz #jujusbrownies

Review dari customer . Sedap katanyaaa .

Yayyyy . Jom order dan menikmati kelazatan brownies dari Juju’s Kitchenz ❤️ . Sekali rasa pasti repeat order lagi !! #browniesnutella #melakafooddelivery #browniesfudge #browniesmelaka #jujuskitchenz #jujusbrownies #brownieskedut

Alhamdulilah. Siapa yang nak rasa semua topping yang kita ada boleh order Premium Brownies ni tau 😉💕#browniesmelaka #melakafood #brownies

Congobar🍫
👉🏼size 8"
#kekmelaka #congobarmelaka #browniesmelaka

OPEN ORDER SABTU 16/12/17 area BEMBAN & JASIN
OFFER BROWNIES BASIC 8' x 8' **ADA CAS DELIVERY IKUT TEMPAT YE 😍

PLAIN : RM22 (NP: RM25)

ALMOND / CHOCOLATE CHIP : RM25 (NP: RN28)

ALMOND / CHOCOLATE CHIP WITH TOPPING COKLAT GANACHE : RM28 (NP: RM32)

#kekmelaka #kekmelakasedap #brownieskedutzayyan #browniesmelaka #browniesbukitberuang #browniesbukitbaru #melaka #melakafood #ayerkeroh #ayerkerohmelaka #batuberendam #batuberendammelaka #batuberendamcoconutshake #kekbajetmelaka #melakabandarayabersejarah #krubong #tanjungminyak #tanjungminyakmelaka #dapurzayyan #browniesjasin #browniesbembanmelaka #jasin #bembanmelaka #bemban #merlimaumelaka

hye kita ade buat lelongan ni.lelongan brownies size 8 inchi dgn harga rm29 meh whatsapp kita cepat cepat.before ni harga rm35 untuk 8 inchi tapi kita turunkan lagi harga khas untuk bulan disember ini shj.rugi kalau tak cuba 🌸🌸 #sayajualbrownies #browniesmelaka #sayajualbrowniesmelaka #macamiklanjakel

Most Popular Instagram Hashtags