[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#browniesmelaka

6368 posts

TOP POSTS

Salam 1 Muharram 1439H. Introducing new addition to our brownies family. TGIF! #brownieslondang #browniesmasjidtanah #browniesalorgajah #browniesmelaka

Hye. Siapa yang nak order brownies untuk next week boleh dm kita cepat sebelum full tau sebab dah ramai yang book untuk next week ni 💕💕 #brownies #melakafood #browniesmelaka

Org kata kalau benda baik, mendtgkan manfaat, Kita perlu share. Contoh nya Kek brownies Mcm ni 😋😋😋. Hilang dan lupa masalah sekejap Waktu makan. Dahla murah. Sedap! Meh anto lagi Kt sini. 😝 Ade siapa2 nak order area melaka. Kasik Dm @izzatisabki @farizzuanazhar. Kawan2 lain beli laa... Takkan nak mention sorg2 kottttttt #brownies #melaka #browniesmelaka

Alhamdulillah rezeki untuk BrowniesBites☺️ ada sesiapa penggemar brownies?? Meh sini pm saya. Rugi tak cuba tau. Dibuat dengan penuh kasih sayang, bahan yg digunakan bahan yang berkualiti tinggi dan Harganya sangatlah berpatutan🤗.
Brownies dengan ALMOND n CHOC CHIP , bila makan , terasa nikmatnya😋😋 Saya juga menerima tempahan untuk majlis2 kenduri tetapi kene order 3 hari sebelum hari kejadian. Kalau order awal lagi baik😉😉 Close order untuk harini pukul 3.30 petang 🌸🌸.
TERIMA KASIH YG SUPPORT BISNES SAYA. Semoga Allah murahkan rezeki kalian💞

BROWNIESBITES - RM3.50/pcs💰
❌NO POSTAGE❌
🚗COD- TELUKMAS. Bagi kawasan yang jauh, caj RM1 dan pembelian perlulah dibuat melebihi 5pcs 🚗
📲pm 0104046413- Arina📲
📲pm 0143229952- Fuad📲 #browniesbites #browniesmurah #browniesmelaka #browniessedap #brownieslover

Walnut Fudgy Brownies RM50 untuk size 10 inci. Whatsapp to order 0186662602 😋

#browniesmelaka #browniessedap #browniesmurah #codmelaka

white chocolate brownies lagiii 😋

#brownies #browniesmalaysia #browniesmelaka #melaka #masjidtanah

BROWNIES TOWER JUMBO 🍫🍫
'
Kenapa jumbo? 😱
Sebab customer ni request 2 brownies tapi nak jadikan 1 tower 😍
'
Topping chocolate daim & ritter sport with nutella drizzle 😋😋
Meriah!
'
Thank you for trusting me 😘😘
Any order or inquiries, please whatsapp 012-9412395

#dapurkakcha #melaka #deliverymelaka #browniesmelaka #browniestowermelaka

Hi semua! Petang petang ni minum apaa? Ni ada brownies walnut and congobar tau. Mesti sedap buat minum ptg dengan keluarga 👪. Delivered to Puan Atikah and her husband. Alhamdulillah. Moga brownies and congobar ini memuaskan hati awak ya 😘. Brownies guna van houten choc🍫, congobar pulak guna choc chip hershey's🍪🍯, haih mau tak terangkat tu? 😭😭😭. Kalau nak cari yg kedut, padat rasa coklat boleh pm / ws 0102775512 atau 0126833367 💃

Brownies + walnut
RM50 + RM 10 = RM60

Congobar
RM50

Both size 9.5x9.5, weight 1.7 + -

#browniesmelaka #frudgebrownies #browniesvanhouten

#congobarmelaka
#chocchiphershey

Harini hari ahad, selamat beristirehat 😃 To order brownies kindly pm or whatsapp @fnih +6011-10019574 #brownieslondang #browniesmasjidtanah #browniesalorgajah #browniesmelaka

MOST RECENT

Alhamdulillah..
BROWNIES WITH EXTRA NUTELLA🍫
👉🏼size 6"
.
To order directly whatsapp:
013-6658059📲
013-6658059📲
013-6658059📲
#browniesmelaka #browniesmurahmelaka #browniesmelakamurah #cheesetartmelaka

Alhamdulillah..
BROWNIES WITH EXTRA NUTELLA🍫
👉🏼size 6"
.
To order directly whatsapp:
013-6658059📲
013-6658059📲
013-6658059📲
#browniesmelaka #browniesmurahmelaka #browniesmelakamurah #cheesetartmelaka

Alhamdulillah..
BROWNIES WITH EXTRA NUTELLA ALMOND🍫
👉🏼size 6"
.
To order directly whatsapp:
013-6658059📲
013-6658059📲
013-6658059📲
#browniesmelaka #browniesmurahmelaka #browniesmelakamurah #cheesetartmelaka

My customer loves every single bite of the walnut brownies because I baked it with so much love.

Thank you @norhaslindashahabudin for ordered Walnut Brownies with Cream Cheese Topping. 😘

Wanna some? Whatsapp for order.
#arynasweetkitchen #sayajual
#walnutbrownies #browniesmelaka #browniesmurah #browniessedap #feedbackcustomer #bazaarpaknil
#bukitbaru
#bukitkatil
#peringgit
#cheng
#ayerkeroh
#alorgajah
#semabok
#duyong
#putrajaya
#cyberjaya
#wangsamaju
#glenmarie
#damansara
#ampang

Open order untuk
👉🏼 Brownies🍫
👉🏼 Cheesetart🧀
.
Directly whatsapp
013-6658059📲
013-6658059📲
013-6658059📲
#browniesmelaka #browniesmurahmelaka #browniesmelakamurah #cheesetartmelaka #cheesetartmurahmelaka

Walnut Brownies open order lg utk delivery ESOK

Rm10
Rm10
Rm10
FREE DELIVERY
NO MINIMUM ORDER

1pax Rm10
3pax Rm28

Free topping
🍫Kitkat
🍫Choc Ball
🍫MnM
🍫Choc Chip
🍫Almond Strip

Whatsapp sekarang utk respond tpantas. ☎www.wasap.my/60172001504
SERIOUS BUYER ONLY!

Official Fb Page:Mummy Brownies
Ig:mummybrownies

#browniesmelaka
#browniesmurah
#browniesmurahmelaka
#mummybrownies

Most Popular Instagram Hashtags