[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#brosdevision

MOST RECENT

Merdeka promotion!
23/8/2017 sehingga 30/8/2017 πŸ‡²πŸ‡Ύβ€οΈπŸ‡²πŸ‡Ύβ€οΈ
_________________

Discount + Percuma Drop Proof Casing!

Lcd iPhone Original ✨
Battery iPhone Original ✨
Other parts iPhone Original ✨

Datang bersama promo code 'BradahudMerdeka' dan nikmati discount bersama free gift!
Free checking and consultation! 😱

_________________

Whatsapp us at;
019-7201505
016-3939858!

Location booth kami!
Kiosk no 10 De Centrum Mall, Jalan Ikram Kajang Malaysia
Google maps: 2Β°58'47.3"N 101Β°44'18.9"E
Waze: https://waze.to/lr/hw282gn7fb

Instagram, Twitter, Facebook: @bradahudstore πŸ‡²πŸ‡Ύβ€οΈ Majulah bradahud untuk negara, Merdeka! πŸ‡²πŸ‡Ύ @bradahudstore #bradahudstore #bradahudpowehhh #abampowehh #hudhudbradahud #brdhudsoljer #brosdevision #merdekapromo

Gigih customer ni tengok technician kita buat repairing utk iPhone dia πŸ™ˆ Face to face repairing available at @bradahudstore! Kalau tukar battery dgan lcd tu sepantas ⚑️technician kami boleh buat! 😏 "We Unmessed Your Messed Up iPhones" Whatsapp/Call admin: +6019-7201505 πŸ“± Instagram/twitter/facebook us at @bradahudstore #bradahudstore #bradahudpowehhh #abampowehh #hudhudbradahud #brdhudsoljer #repairiphonebangi #facetofacerepairing #repairiphonemalaysia #smartphonerepairing #brosdevision

Eyy korang! iPhone Gold/Space Grey 64gb readystock kat @bradahudstore and fyi, harga ktorg jauhhhh lagi murah dari authorised reseller. Why nak bayar lebih bila boleh dpt murah kan? Harga? Confirm mampu milik! βœ¨πŸ’ƒπŸ»πŸŽ‰ siap dapat free tempered glass and drop proof case lagi! Siapa cepat dia dapat 😌

Whatsapp/Call admin: +6019-7201505
Instagram/facebook/twitter: @bradahudstore #bradahudstore #brosdevision #brdhudsoljer #iphonebangi #iphonerepairing #iphonemurah #smartphonerepairing #hudhudbradahud #brosdevision

Wifi tak boleh guna? Tukar ribbon tak sampai 10 minit dah bersepah wifi boleh guna πŸ˜‚ apa lagi geng, ayuh support anak muda kita yang bekerja sambil belajar ni di booth @bradahudstore!

Whatsapp/Call admin: +6019-7201505 πŸ“± Instagram/twitter/facebook: @bradahudstore #bradahudstore #bradahud #iphonerepair #repairiphonebangi #repairiphonemalaysia #repairiphone #iphonemurahbangi #smartphonerepairing #repairandroid #brosdevision

Weh, merecik hawau ni iPhone 6 dah keluar product red dgn matte black. Apa lagi jemput datang kedai sebelum habis! Better order dulu sebelum datang tau!! 😍

Whatsapp/Call admin: +6019-7201505 πŸ“± Instagram/twitter/facebook: @bradahudstore #bradahudstore #bradahud #bradahudpowehhh #abampowehh #hudhudbradahud #brdhudsoljer #iphonerepair #repairiphonebangi #repairiphonemalaysia #iphonemurahbangi #brosdevision

Hi! Mana mana yg rasa bosan dengan phone korang or teringin nak tengok phone korang transform jadi iPhone model lain tu bolehlah tukar housing dengan @bradahudstore! Yg extraaaaaaanya, if tukar housing ke iPhone 7, rupa housing back camera korang pun akan nampak seakan iPhone 7. So mmg sexy lah phone korang lepas ni 😏 "We Unmessed Your Messed Up iPhones" Whatsapp/Call admin: +6019-7201505 πŸ“± Instagram/twitter/facebook: @bradahudstore #bradahudstore #bradahudpowehhh #abampowehh #hudhudbradahud #brdhudsoljer #housingiphone #housingiphonemalaysia #housingiphonebangi #repairiphonebangi #repairiphonemalaysia #iPhoneMalaysia #smartphonerepairing #brosdevision

Nak lepak tapi tk bawa charger? Nak on call tapi takde battery? Nak waze jalan tapi battery drain? Jangan risauuuu sebab Bradahud Store ada powerbank baru!

Powerbank Original Pineng, siap ada cable iPhone and Android πŸ˜‰ and ktorg ada juga jual Powerbank Original Romoss, siap ada digital metre utk awak awak sekalian tengok percentage hehe. Warranty 1 tahun 😏 "We Unmess Your Messed Up iPhones" Whatsapp/Call admin: +6019-7201505 πŸ“± Instagram/twitter/facebook: @bradahudstore #bradahudstore #bradahudstore #bradahudpowehhh #abampowehh #hudhudbradahud #brdhudsoljer #iphonerepair #repairiphonebangi #repairiphone #repairiphonemalaysia #iphonebangi #smartphonerepairing #powerbankmurah #iPhoneMalaysia #brosdevision

Hi! iPhone rosak? Battery kembung/drain? Screen crack/tak boleh touch? Camera cannot focus/berhabuk? Nak selfie tapi camera rosak? Or power/volume/home button takboleh tekan? πŸ˜₯😭 Jangan sedih, jangan emo. Boleh Whatsapp or walk in terus! Booth kami buka seperti biasa dari 11 pagi till 9 malam, Isnin - Khamis! 😏 "We Unmessed Your Messed Up iPhones" Whatsapp/Call admin: +6019-7201505 πŸ“± Instagram/twitter/facebook: @bradahudstore #bradahudstore #bradahud #bradahudpowehhh #abampowehh #hudhudbradahud #brdhudsoljer #iphonerepair #repairiphonebangi #repairiphonemalaysia #iphonemurahbangi #brosdevision

Kita tukarkan lcd iPhone 6 baru untuk abang ni, katanya Bangun tidur terjatuh 😭

Parah betul kalau jadi mcm ni time time dah dekat nak raya 😭

Ada masalah dgn iPhone ada?
Whatsapp: +6019-7201505
Fb/Twitter/Ig: @bradahudstore
Walk in: De Centrum Mall IUKL (landmark sebelah UNITEN, 3 Minit dari IOI Putrajaya) "We unmess your messed up iPhones"

#bradahudstore #repairiphone #iphonerepair #iPhoneMalaysia #iphonerepairing #iphonerepairingmalaysia #repairiphonebangi #repairiphonemalaysia #upm #ukm #uniten #kptm #unikl #uitm #gmi #smartphonerepairing #brosdevision

iPhone 6 masuk air 😭 berair lagi dalam dia ni 😭

Ada phone mcm ni? Cuba datang cuci board dekat booth kitaorg! Kalau boleh bantu kami akan bantu!

Whatsapp: +6019-7201505
Fb/Twitter/Ig: @bradahudstore
Walk in: De Centrum Mall IUKL (landmark sebelah UNITEN, 3 Minit dari IOI Putrajaya) "We unmess your messed up iPhones"

#bradahudstore #repairiphone #iphonerepair #iPhoneMalaysia #iphonerepairing #iphonerepairingmalaysia #repairiphonebangi #repairiphonemalaysia #upm #ukm #uniten #kptm #unikl #uitm #gmi #smartphonerepairing #brosdevision

iPhone 6 battery replacement done with student price! Ada masalah dgn iPhone ada?
Whatsapp: +6019-7201505
Fb/Twitter/Ig: @bradahudstore
Walk in: De Centrum Mall IUKL (landmark sebelah UNITEN, 3 Minit dari IOI Putrajaya) "We unmess your messed up iPhones"

#bradahudstore #repairiphone #iphonerepair #iPhoneMalaysia #iphonerepairing #iphonerepairingmalaysia #repairiphonebangi #repairiphonemalaysia #upm #ukm #uniten #kptm #unikl #uitm #gmi #smartphonerepairing #brosdevision

Pakar repair iPhone!
Phone bermasalah? Baca sampai habis! 😳

Nak raya ni tapi phone rosak 😭 nak hantar kat kedai tapi taknak tinggal takut kena tipu 😭 Jangan risau! Kami di @bradahudstore ada solution untuk anda! 😎

Tahukah anda di Bangi, anda boleh mendapatkan khidmat bantuan professional oleh Technician iPhone daripada team @bradahudstore dan berpeluang merasai pengalaman melihat iPhone dibaik pulih kurang dari 1 Jam? 😱

Untuk pelanggan yang walk in, ada 10% discount jika anda screenshot caption ini dan tunjukkan pada staff kami! 😍

Accessories seperti Cable, Adapter dan Drop Proof Casing juga boleh anda dapatkan disini!
Whatsapp: +6019-7201505
Fb/Twitter/Ig: @bradahudstore
Walk in: De Centrum Mall IUKL (landmark sebelah UNITEN, 3 Minit dari IOI Putrajaya) "We unmess your messed up iPhones"

#bradahudstore #repairiphone #iphonerepair #iPhoneMalaysia #iphonerepairing #iphonerepairingmalaysia #repairiphonebangi #repairiphonemalaysia #upm #ukm #uniten #kptm #unikl #uitm #gmi #smartphonerepairing #brosdevision

Assalamualaikum dan salam sejahtera kepada semua! Sempena bulan ramadhan ni operating hours kitorang dah tukar ye. Anything refer timing di atas and kalau nak buat repairing boleh whatsapp admin +60 19-720 1505 untuk set appointment! Kami dari @bradahudstore ingin mengucapkan selamat menunaikan ibadah puasa di bulan yang mulia ini, semoga segala perbuatan kita diberkati Allah SWT! Selamat berpuasa geng! πŸ’ͺ🏼 Whatsapp/Call: +6019-7201505 😎

#ramadhan #ramadhan2017 #bradahudstore #repairiphone #iphonerepair #iPhoneMalaysia #iphonerepairing #iphonerepairingmalaysia #repairiphonebangi #repairiphonemalaysia #upm #ukm #uniten #kptm #unikl #uitm #gmi #smartphonerepairing #iphonemurah #brosdevision

Replacment lcd iPhone 5 with battery done!
Walk in: De Centrum Mall (landmark sebelah Uniten, 3 minutes from ioi putrajaya)
Whatsapp/Call: +6019-7201505 😎

#bradahudstore #repairiphone #iphonerepair #iPhoneMalaysia #iphonerepairing #iphonerepairingmalaysia #repairiphonebangi #repairiphonemalaysia #upm #ukm #uniten #kptm #unikl #uitm #gmi #smartphonerepairing #iphonemurah #brosdevision

Pernah tengok tak phone kawan kawan korang jadi mcm ni? Kalau ada! Suruh kawan korang datang kedai @bradahudstore untuk tukar battery cepat cepat 😱 takut nanti dia effect kat lcd lagi banyak nak keluar duit nak repair 😭

Oh sapa nak beli fidget spinner boleh datang kedai tau! Kita ada banyak stock ni hehehe

Ada masalah dgn smartphone anda?
Whatsapp: +6019-7201505 😎 "We unmess your messed up iPhones"
#bradahudstore #bradahudpowehhh#abampowehh #repairiphone #iphonerepair#repairphone #iPhoneMalaysia#iphonerepairing #iphonerepairingmalaysia#repairiphonebangi #repairiphonemalaysia #upm #ukm #uniten #kptm #unikl #uitm #gmi #smartphonerepairing #brosdevision

Kalau korang nak tahu, ini la motherboard iPhone 5s! Okay nak bg pencerahan sedikit tentang board 5s ni, korang nampak tak yang warna putih satu kat atas satu kat bawah tu? Okay kalau nak tahu phone korang pernah masuk air ke tak, yang putih tu akan bertukar menjadi merah! So kalau korang pergi repair phone dekat mana mana, please check dulu benda tu kalau sesapa ckp phone awak awak tu pernah masuk air okay?
Phone masuk air? Meh hantar kat kitaorg! 1 jam siap inshaAllah! 😎

Ada masalah dgn smartphone anda?
Whatsapp: +6019-7201505 😎 "We unmess your messed up iPhones"
#bradahudstore #bradahudpowehhh#abampowehh #repairiphone #iphonerepair#repairphone #iPhoneMalaysia#iphonerepairing #iphonerepairingmalaysia#repairiphonebangi #repairiphonemalaysia #upm #ukm #uniten #kptm #unikl #uitm #gmi #smartphonerepairing #brosdevision

Done repair powerbutton dan volumebutton Zenfone 5! Software problem untuk iPhone 5s dan Lcd iPhone 5 untuk customer!
Ada masalah dgn smartphone anda? Whatsapp: +6019-7201505 😎 "We unmess your messed up iPhones"
#bradahudstore #bradahudpowehhh#abampowehh #repairiphone #iphonerepair#repairphone #iPhoneMalaysia#iphonerepairing #iphonerepairingmalaysia#repairiphonebangi #repairiphonemalaysia #upm #ukm #uniten #kptm #unikl #uitm #gmi #smartphonerepairing #brosdevision

Most Popular Instagram Hashtags