#bridesMAID

MOST RECENT

#cattleyacouture #cattleyadropship #linneakurungcc
.
👗Kepada yang tercari cari design kurung yang simple tapi exclusive, baik dari segi cutting dan juga material, uollsss memang kena cuba LINNEA Kurung kami ni. Dah beli satu warna, confirm nak beli warna lain pulak. Kita ada 10 warna lain yang semuanya pun cantik cantik belaka. Memang rambang mata lah nak memilih! 😳😳 .
. .
💰SALE: RM259
👛Normal price: RM289
*Harga tidak termasuk postage
*Sale sehingga 31 Julai I2018

TO PURCHASE, KLIK BLUE LINK IN BIO👆
___ 📎Disclaimer: Colour might be slightly different due to lighting . .
#cattleyaagent #arcoagent #cattleyakurung
#bajukurungmurah #bajukurungmoden #bajuraya #bajukurung2018 #bajukurungcotton #bajukurungterkini #bajukurungmalaysia #bajukurungplain #bajukurungexclusive #bajukurungsedondon #bridesmaid #bajubridesmaid #malaywedding

#cattleyacouture #cattleyadropship #linneakurungcc
.
👗Kepada yang tercari cari design kurung yang simple tapi exclusive, baik dari segi cutting dan juga material, uollsss memang kena cuba LINNEA Kurung kami ni. Dah beli satu warna, confirm nak beli warna lain pulak. Kita ada 10 warna lain yang semuanya pun cantik cantik belaka. Memang rambang mata lah nak memilih! 😳😳 .
. .
💰SALE: RM259
👛Normal price: RM289
*Harga tidak termasuk postage
*Sale sehingga 31 Julai I2018

TO PURCHASE, KLIK BLUE LINK IN BIO👆
___ 📎Disclaimer: Colour might be slightly different due to lighting . .
#cattleyaagent #arcoagent #cattleyakurung
#bajukurungmurah #bajukurungmoden #bajuraya #bajukurung2018 #bajukurungcotton #bajukurungterkini #bajukurungmalaysia #bajukurungplain #bajukurungexclusive #bajukurungsedondon #bridesmaid #bajubridesmaid #malaywedding

❤️KEBAYA SONGKET ELVINA
(Design kebaya moden)
.
MATERIAL 🌺 Moist Italian Silk (skirt)
🌺Inspired Songket printed
🌺High quality 100%
🌺Kombinasi pearl skin platinum
🌺jenis Kain lembut dan beralun
🌺Tak kasar
🌺Tak panas
🌺DESIGN KEBAYA MODEN
🌺lose cutting
🌺Leher bulat
🌼ZIP SOROK DEPAN BAJU
(Hidden zip)
🌼DUTT BLKG BAJU
🌺kain Potongan duyung
🌺zip tepi kain
🌺getah kiri dan kanan
🌼✖️jarang
🌼✖️ fit
🌼jahitan kemas oleh tailor yg brpengalaman
🌼mudah iron
🌼tahan lasak
🌼terletak cantik
🌼selesa dipakai
🌼warna2 cun melecun
🌼11 warna2 hot utk dipilih
🌼size XS S M L XL XXL
🌼ready stok
.
🌻ce cepat whatsapp utk order ye darling2 ...stok sngt2 limited..
.
❌NO BOOKING📍DOKOH SEKADAR HIASAN📍FAST PAYMENT ONLY
.
🌻sila ukur dahulu sebelum buat pembelian..
🌻Ade perbezaan 5% hingga 10% Dari warna asal atas faktor pencahayaan.
.
KEBAYA SONGKET ELVINA CODE KE
.
HARGA: RM130SM RM135SS
.
whatsapp 0133863371 atau klik link di bio
.
#bajukurung #bajukurungmurah #kurungmoden #kurungmodenmurah #kurungmodencorak #kurungmodensongket #bajumurah #baju #kurungmodencorakmurah #kurungsongket #kurungsongketmurah #sayajual #bazarpaknil #murah #murahmalaysia #bajukurungcorak #bajukurungcorakmurah #kurungmurah #kurungcorak #kurungcorakmurah #bridesmaid #bajubridesmaid #bajukenduri #koleksi2018 #cikgusekolah
.
(iman)

Pretty in pink 🌸 #bridesmaid

#cattleyacouture #cattleyadropship #linneakurungcc
.
👗Kepada yang tercari cari design kurung yang simple tapi exclusive, baik dari segi cutting dan juga material, uollsss memang kena cuba LINNEA Kurung kami ni. Dah beli satu warna, confirm nak beli warna lain pulak. Kita ada 10 warna lain yang semuanya pun cantik cantik belaka. Memang rambang mata lah nak memilih! 😳😳 .
. .
💰SALE: RM259
👛Normal price: RM289
*Harga tidak termasuk postage
*Sale sehingga 31 Julai I2018

TO PURCHASE, KLIK BLUE LINK IN BIO👆
___ 📎Disclaimer: Colour might be slightly different due to lighting . .
#cattleyaagent #arcoagent #cattleyakurung
#bajukurungmurah #bajukurungmoden #bajuraya #bajukurung2018 #bajukurungcotton #bajukurungterkini #bajukurungmalaysia #bajukurungplain #bajukurungexclusive #bajukurungsedondon #bridesmaid #bajubridesmaid #malaywedding

#cattleyacouture #cattleyadropship #linneakurungcc
.
👗Kepada yang tercari cari design kurung yang simple tapi exclusive, baik dari segi cutting dan juga material, uollsss memang kena cuba LINNEA Kurung kami ni. Dah beli satu warna, confirm nak beli warna lain pulak. Kita ada 10 warna lain yang semuanya pun cantik cantik belaka. Memang rambang mata lah nak memilih! 😳😳 .
. .
💰SALE: RM259
👛Normal price: RM289
*Harga tidak termasuk postage
*Sale sehingga 31 Julai I2018

TO PURCHASE, KLIK BLUE LINK IN BIO👆
___ 📎Disclaimer: Colour might be slightly different due to lighting . .
#cattleyaagent #arcoagent #cattleyakurung
#bajukurungmurah #bajukurungmoden #bajuraya #bajukurung2018 #bajukurungcotton #bajukurungterkini #bajukurungmalaysia #bajukurungplain #bajukurungexclusive #bajukurungsedondon #bridesmaid #bajubridesmaid #malaywedding

#cattleyacouture #cattleyadropship #linneakurungcc
.
👗Kepada yang tercari cari design kurung yang simple tapi exclusive, baik dari segi cutting dan juga material, uollsss memang kena cuba LINNEA Kurung kami ni. Dah beli satu warna, confirm nak beli warna lain pulak. Kita ada 10 warna lain yang semuanya pun cantik cantik belaka. Memang rambang mata lah nak memilih! 😳😳 .
. .
💰SALE: RM259
👛Normal price: RM289
*Harga tidak termasuk postage
*Sale sehingga 31 Julai I2018

TO PURCHASE, KLIK BLUE LINK IN BIO👆
___ 📎Disclaimer: Colour might be slightly different due to lighting . .
#cattleyaagent #arcoagent #cattleyakurung
#bajukurungmurah #bajukurungmoden #bajuraya #bajukurung2018 #bajukurungcotton #bajukurungterkini #bajukurungmalaysia #bajukurungplain #bajukurungexclusive #bajukurungsedondon #bridesmaid #bajubridesmaid #malaywedding

#cattleyacouture #cattleyadropship #linneakurungcc
.
👗Kepada yang tercari cari design kurung yang simple tapi exclusive, baik dari segi cutting dan juga material, uollsss memang kena cuba LINNEA Kurung kami ni. Dah beli satu warna, confirm nak beli warna lain pulak. Kita ada 10 warna lain yang semuanya pun cantik cantik belaka. Memang rambang mata lah nak memilih! 😳😳 .
. .
💰SALE: RM259
👛Normal price: RM289
*Harga tidak termasuk postage
*Sale sehingga 31 Julai I2018

TO PURCHASE, KLIK BLUE LINK IN BIO👆
___ 📎Disclaimer: Colour might be slightly different due to lighting . .
#cattleyaagent #arcoagent #cattleyakurung
#bajukurungmurah #bajukurungmoden #bajuraya #bajukurung2018 #bajukurungcotton #bajukurungterkini #bajukurungmalaysia #bajukurungplain #bajukurungexclusive #bajukurungsedondon #bridesmaid #bajubridesmaid #malaywedding

When it’s a weekday and your beautiful friend wants her makeup done, Tale @makeupbytbi represented and definitely delivered 💯✅👏🏽👍🏽. I love a fresh makeup look. Colourful in the right way. *
*
*
#makeupbytbi #Londonmua #Tale@teamTBI #representingTBI #fridaymorningmakeupbeat #bridesmaid #freshbeat #blackisbeautiful❤️❤️ #melaninpoppin 💯

✨a sweet and simple, half-up style for this bridesmaid today! ✨ make-up by @mjsmuah

#cattleyacouture #cattleyadropship #linneakurungcc
.
👗Kepada yang tercari cari design kurung yang simple tapi exclusive, baik dari segi cutting dan juga material, uollsss memang kena cuba LINNEA Kurung kami ni. Dah beli satu warna, confirm nak beli warna lain pulak. Kita ada 10 warna lain yang semuanya pun cantik cantik belaka. Memang rambang mata lah nak memilih! 😳😳 .
. .
💰SALE: RM259
👛Normal price: RM289
*Harga tidak termasuk postage
*Sale sehingga 31 Julai I2018

TO PURCHASE, KLIK BLUE LINK IN BIO👆
___ 📎Disclaimer: Colour might be slightly different due to lighting . .
#cattleyaagent #arcoagent #cattleyakurung
#bajukurungmurah #bajukurungmoden #bajuraya #bajukurung2018 #bajukurungcotton #bajukurungterkini #bajukurungmalaysia #bajukurungplain #bajukurungexclusive #bajukurungsedondon #bridesmaid #bajubridesmaid #malaywedding

Work, work, work!

Most Popular Instagram Hashtags