[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#bridalperak

812 posts

TOP POSTS

بِسمِ اللَّهِ الرَّحمٰنِ الرَّحيمِ #newbridalboutique #soononjuly #bridalipoh #bridalperak

Dgn pengantin yg putih gebu ni..adoii nampak tenggelam akk d sini..hihi...
#weddingplanner #bridalperak #bridalampang #Rinalovelybridal
#0183804611

#Syazilasstylistabridal
#bridalgerik #bridalperak
Ada ni kt Butik..📣📣📣📣 Yg nak tanya pakej & fitting boleh dtg hr ni & esok
--------------------------------------------------------
----SYAZILA'S STYLISTA BRIDAL----
--------------------------------------------------------

SET SONGKET BUNGA TABUR PENGANTIN.
.
Ramai yg whatsapp kaksiti nak buat baju macam inderaloka ni. So nah kaksiti upload gambar set songket pengantin bunga tabur untuk customer tersayang. Cantik sgt kan. 😘
.
Set Songket Pengantin Bunga Tabur
👉🏼 RM400 ( special price for bridal)
👉🏼 13m complete set dgn kain untuk lelaki, perempuan, set tanjak dan selendang.
👉🏼 Order/ pertanyaan lanjut : +6013-3869308
.
#songketpengantin #songket #kainsongket #bajusongket #songkettenun #songketbungatabur #songket #songketmalaysia #songketcantik #tempahanbajupengantin #tempahanjahitonline #upahjahit #bajupengntin #bridalkuantan #bridalmelaka #bridaltemerloh #bridalpahang #bridaljohor #bridalperak #butikpengantinterengganu #bridalterengganu #pelaminterengganu #bridalkedah #bridalperlis #bridalkelantan #butikpengantinkelantan #pelaminnikah #bajupengantinsewa #singaporebridal #photogrid

Omaigaddd!!! Cantik Tau Baju Pengantin Ni Sis Dah Tengok Real. Eh Ni Patung Ke? Btw Make Up By Me, Syiqah Aghniya Beauty. 😘

#Repost @thedulangpengantin (@get_repost)
・・・
Kindly whatsapp us for details #ipohbridal #bridalipoh #bajupengantingipoh #butikpengantinipoh #ipohpengantin #jomkahwinipoh #butikipoh #butikbridalipoh #muaipoh #ipohmua #bridalboutique #bridalperak

Wuuu cantiknyaaaa 😍😍😍 olive green, jum serbu butik kmi, harini kami dah mula beroperasi 😋😋😋 #bajunikah #bajusanding #bertunang #bridalipoh #butikipohbridal #butikpengantin #butikpengantinipoh #bridalperak #bridalboutique #ipohpengantin #ipohwedding #ipohbridal #ipohmua

MOST RECENT

Lai lai laiii. Sape lagi yg nak kawin letop, tp budget ciput boleh grab cepat2 promo kita kali ni. Sbb baju punya la byk yg lawa2. Korang tggal pilih jee. Apa2 nk tya, boleh tya kita terus. Takmo malu, takmo sesegan yangggg. Malu2 segan2 bertanya melepas yanggg oii promo ni nanti😂. Masa berjalan. Lambat tinggal😂. .
#promosioerkahwinanmelaka #promosiperkahwinankualalumpur #promosiperkahwinanselangor #promosiperkahwinanjohor #promosikawin #hantaranperkahwinan #bridalmalaysia #bridalmelaka #bridaljohor #bridalterengganu #bridalperak #bridalkelantan #bridalperak #bridalpahang #bridalipoh #weddingdressmalaysia #weddinggownmalaysia #ballgownmalaysia #bajukawin #bajusanding #bajuevent #bajutunang #bridesmaidmalaysia #bajubridesmaid #pesonapengantin #inpirasiperkahwinan #sewabaju #bajudinner #promosiperkahwinan #pembekalbusanapengantin #pembekalbusanapengantinmalaysia

Lai lai laiii. Sape lagi yg nak kawin letop, tp budget ciput boleh grab cepat2 promo kita kali ni. Sbb baju punya la byk yg lawa2. Korang tggal pilih jee. Apa2 nk tya, boleh tya kita terus. Takmo malu, takmo sesegan yangggg. Malu2 segan2 bertanya melepas yanggg oii promo ni nanti😂. Masa berjalan. Lambat tinggal😂. .
#promosioerkahwinanmelaka #promosiperkahwinankualalumpur #promosiperkahwinanselangor #promosiperkahwinanjohor #promosikawin #hantaranperkahwinan #bridalmalaysia #bridalmelaka #bridaljohor #bridalterengganu #bridalperak #bridalkelantan #bridalperak #bridalpahang #bridalipoh #weddingdressmalaysia #weddinggownmalaysia #ballgownmalaysia #bajukawin #bajusanding #bajuevent #bajutunang #bridesmaidmalaysia #bajubridesmaid #pesonapengantin #inpirasiperkahwinan #sewabaju #bajudinner #promosiperkahwinan #pembekalbusanapengantin #pembekalbusanapengantinmalaysia

Lai lai laiii. Sape lagi yg nak kawin letop, tp budget ciput boleh grab cepat2 promo kita kali ni. Sbb baju punya la byk yg lawa2. Korang tggal pilih jee. Apa2 nk tya, boleh tya kita terus. Takmo malu, takmo sesegan yangggg. Malu2 segan2 bertanya melepas yanggg oii promo ni nanti😂. Masa berjalan. Lambat tinggal😂. .
#promosioerkahwinanmelaka #promosiperkahwinankualalumpur #promosiperkahwinanselangor #promosiperkahwinanjohor #promosikawin #hantaranperkahwinan #bridalmalaysia #bridalmelaka #bridaljohor #bridalterengganu #bridalperak #bridalkelantan #bridalperak #bridalpahang #bridalipoh #weddingdressmalaysia #weddinggownmalaysia #ballgownmalaysia #bajukawin #bajusanding #bajuevent #bajutunang #bridesmaidmalaysia #bajubridesmaid #pesonapengantin #inpirasiperkahwinan #sewabaju #bajudinner #promosiperkahwinan #pembekalbusanapengantin #pembekalbusanapengantinmalaysia

Less is more 💗

Korang yang suka design lite-lite macam ni boleh rodger eza ya. Inshallah harga mampu milik..
.
.
😘😘
www.wasap.my/60104084842

#minimaldecor #malaywedding #malayweddingideas #weddingsdecoration #malaywedding #bridalperak #bridaltaiping #taiping #malaysia

Salam.

Haiii korang, nak bagitahu sepanjang bulan November ni, kita ada buat PROMO GILA2 punya untuk korang yang berminat dengan busana kita. Mana2 yang belum booking, boleh booking sekarang untuk dapatkan harga promo daripada saya. Lepasni dah xde dah. Jangan nangis2 pulak yee😂. Tak kisah laa majlis korang lambat lagi keee, tahun depan ke kan. Pun boleh booking dulu dgn saya.
.
.
Takut over budget?? Boleh beritahu saya budget korang, dan saya akan suggest kan mengikut harga yang korang mahu. .
.
Nak tanya2 dulu pun boleh. Meh sini usha2 baju kita. Sume lawa2 letop2. Godjes tiptop punyaaa. Menangis sampai tahap air liur pun leleh2 kalau korang tengok. Hahahaaa😂. .
.

Sebarang detail bole rodger saya terus.
Jom, cepat2 grab promo bulan ni !!😀
.
.
#bajukawin #bridalmalaysia #weddingdressmalaysia #weddinggownmalaysia #ballgownmalaysia #bridalmelaka #malaywedding #pesonapengantin #bajutunang #bajuevent #bajuphotoshoot #makandammelaka #muamelaka #muamelakamurah #pembekalbusanaperkahwinan #pembekalbajukawin #bajudinner #muamalaysia #melaka #modelmalaysia #sayajualbaju #makeupmalaysia #dressmalaysia #mitc #enciktunang #bridesmaidsmalaysia #butikpengantinmelaka #bridalpahang #bridalperak #bridalterengganu

Cantikkknyaaa pengantin kakakk!
Thanks for sharing this pix with us my dear... Heheee

#minipelamintunang
#pelaminbertandang
#pelamineksklusif
#bridalperak #bridaltaiping #trong #bukitgantang #taiping

Pelamin bwh khemah...brminat meh pm sis..tgh gawat2 ni bagi bajet kat sis..nanti sis buatkn utk adik2..😙😙😙
#Rinalovelybridal #pelamindewanexclusive #pelaminbajet #pelaminbawahkhemah #pakejkahwinmurah #pakejperkhawinan #bridalperak #bridalampang #bridalkl #bridalselangor

Pelamin dewan exclusive putrajaya..
Meh sape yg brminat dgn pakej2 trhangat dari RinaLovely Bridal jom wsp 0183804611 sis sedia membantu..
#pelamindewanexclusive #pelaminbajet #kerjakawin2017 #bridalperak #bridalampang #bridalkl #bridalselangor #pakejkahwinmurah #pakejperkhawinan #Rinalovelybridal

Pelamin dewan ayu seremban..pakej baju andaman..alhamdullilah slesai..m3h sape yg belum ade pelamin baju mekap utk kawen tu jumpe sis...harga mampu milik je uolls..jgn x caya dulu..meh survey2 harga pakej bajet jimat mampu milik dari Rina Lovely Bridal..😍😍😍
📱0183804611
#pelamindewanexclusive #pelaminbajet #pelaminmampumilik #majliskahwin #pakejperkhawinan #bridalampang #bridalperak #bridalselangor #bridalkl

OPEN BOOKING HENNA BRIDAL
harga promotion rm60 only!!!
t&c
di alu2kan untuk customer walk in
to get henna promotion.

Available di kamunting/taiping

Whatsapp inquiry 0193159570

#hennaperak#pengukirinaiutara#pengukirinaiperak#bridalperak#hennamurahperak#hennamurahtaiping#muataiping#inaidaun#bookinginak#hennaipoh#hennabaganserai#paritbuntar

OPEN BOOKING HENNA BRIDAL
harga promotion rm60 only!!!
t&c
di alu2kan untuk customer walk in
to get henna promotion.

Available di kamunting/taiping

Whatsapp inquiry 0193159570

#hennaperak#pengukirinaiutara#pengukirinaiperak#bridalperak#hennamurahperak#hennamurahtaiping#muataiping#inaidaun#bookinginak#hennaipoh#hennabaganserai#paritbuntar

OPEN BOOKING HENNA BRIDAL
harga promotion rm60 only!!!
t&c
di alu2kan untuk customer walk in
to get henna promotion.

Available di kamunting/taiping

Whatsapp inquiry 0193159570

#hennaperak#pengukirinaiutara#pengukirinaiperak#bridalperak#hennamurahperak#hennamurahtaiping#muataiping#inaidaun#bookinginak#hennaipoh#hennabaganserai#paritbuntar

Most Popular Instagram Hashtags