[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#breatheez

960 posts

TOP POSTS

Dia sapu #BreatheEZ konon sebab nose block. Macam la mommy tak tau sebenarnya dia menangis bila kena tegur banyak kali sebab salah baca. Hehehehe 😉

#kecik2dahpandaicontrolmacho😂
#azrilhakimnufail

RONELLA in da house,😘😘
.
Excited kakak sorang nie,💃💃💃
.
Tak sempat balik rumah lagi dah terus unbox.. .
Terus diffuse peppermint kat opis... Semerbak opis bau peppermint...
Peppermint nie bangus untuk tambah fokus dan lebih refresh.. .
.
.
Ade ke yang nak join kutu??
.
PM Ain..
.
Barang boleh pilih sendiri.. Special untuk kome.. Siap ade FREE gift lagi😉😉 #Ronella
#EssentialOil
#TreatmentPack
#BreatheEz

Counting down to seeing everyone at Bassfield High School tonight! Come see us at our tent and get some cool gear! #Breatheez

Boleh cuba cara face massage ni kalau kena sinus
.
Ai dah try kat Naufal. Memang melegakan. Sebelum massage tu,apply sket #BreatheEZ kat batang hidung, tepi muka, kat temple
.
Pastu massage ala-ala kat spa. Naufal terus lena

#SinusAway #facemassage

Told ya I bring my EO blends everywhere 😏 they came in handy at all times 🤗
.
#jomREO #Ronella
#essentialoillovermalaysia #essentialoillover #zzessentialoils #rollerballblend #BreatheEz #Lavender #EOLM #EOlover

MOST RECENT

Ronella blend oil Nt Bax untuk hilangkan masalah
.
🐦Sakit kulit
🐦ruam
🐦ekzema
🐦melecur
🐦gatal kulit
.
Senang je nak guna:
Sapu dekat bahagian yang sakit.
.
Harga RM39 untuk 10ml.
.
Kos postage
Semenanjung RM8
Sabah Sarawak RM12
.
Dalam ni
.
❌pengawet
❌bahan kimia merbahaya
❌Bahan sintetik .
Ronella hanya keluarkan produk 100% semulajadi. 😘
.
wasap.my/601119948814
.
#ronella #ronellaessentialoil #ronellaeo #ronellabreatheez #breatheez #ronellamalaysia #ntbax #ronellantbax #ruam #sakitkulit #psoriasis #ekzemadewasa #ekzemamalaysia

Ronella blend oil Nt Bax untuk hilangkan masalah
.
🐦Sakit kulit
🐦ruam
🐦ekzema
🐦melecur
🐦gatal kulit
.
Senang je nak guna:
Sapu dekat bahagian yang sakit.
.
Harga RM39 untuk 10ml.
.
Kos postage
Semenanjung RM8
Sabah Sarawak RM12
.
Dalam ni
.
❌pengawet
❌bahan kimia merbahaya
❌Bahan sintetik .
Ronella hanya keluarkan produk 100% semulajadi. 😘
.
Wasap ke 0134141176
.
#ronella #ronellaessentialoil #ronellaeo #ronellabreatheez #breatheez #doterramalaysia #younglivingmalaysia #ronellamalaysia #ntbax #ronellantbax #ruam #sakitkulit #psoriasis #ekzemadewasa #ekzemamalaysia

Ronella blend oil Nt Bax untuk hilangkan masalah
.
🐦Sakit kulit
🐦ruam
🐦ekzema
🐦melecur
🐦gatal kulit
.
Senang je nak guna:
Sapu dekat bahagian yang sakit.
.
Harga RM39 untuk 10ml.
.
Kos postage
Semenanjung RM8
Sabah Sarawak RM12
.
Dalam ni
.
❌pengawet
❌bahan kimia merbahaya
❌Bahan sintetik .
Ronella hanya keluarkan produk 100% semulajadi. 😘
.
Wasap ke 0134141176
.
#ronella #ronellaessentialoil #ronellaeo #ronellabreatheez #breatheez #doterramalaysia #younglivingmalaysia #ronellamalaysia #ntbax #ronellantbax #ruam #sakitkulit #psoriasis #ekzemadewasa #ekzemamalaysia

Ronella blend oil Nt Bax untuk hilangkan masalah
.
🐦Sakit kulit
🐦ruam
🐦ekzema
🐦melecur
🐦gatal kulit
.
Senang je nak guna:
Sapu dekat bahagian yang sakit.
.
Harga RM39 untuk 10ml.
.
Kos postage
Semenanjung RM8
Sabah Sarawak RM12
.
Dalam ni
.
❌pengawet
❌bahan kimia merbahaya
❌Bahan sintetik .
Ronella hanya keluarkan produk 100% semulajadi. 😘
.
Wasap ke 0134141176
.
#ronella #ronellaessentialoil #ronellaeo #ronellabreatheez #breatheez #doterramalaysia #younglivingmalaysia #ronellamalaysia #ntbax #ronellantbax #ruam #sakitkulit #psoriasis #ekzemadewasa #ekzemamalaysia

Ronella blend oil Pain X untuk hilangkan masalah
.
🐞lenguh badan
🐞lenguh lutut
🐞sakit otot
🐞cramp
🐞Sakit pinggang
.
Senang je nak guna:
Sapu dekat bahagian yang sakit.
.
Harga RM38 untuk 10ml.
.
Kos postage
Semenanjung RM8
Sabah Sarawak RM12
.
Dalam ni
.
❌pengawet
❌bahan kimia merbahaya
❌Bahan sintetik .
Ronella hanya keluarkan produk 100% semulajadi. 😘
.
Wasap ke 0134141176
.
#ronella #ronellaessentialoil #ronellaeo #ronellabreatheez #breatheez #doterramalaysia #younglivingmalaysia #ronellamalaysia

Ronella blend oil Pain X untuk hilangkan masalah
.
🐞lenguh badan
🐞lenguh lutut
🐞sakit otot
🐞cramp
🐞Sakit pinggang
.
Senang je nak guna:
Sapu dekat bahagian yang sakit.
.
Harga RM38 untuk 10ml.
.
Kos postage
Semenanjung RM8
Sabah Sarawak RM12
.
Dalam ni
.
❌pengawet
❌bahan kimia merbahaya
❌Bahan sintetik .
Ronella hanya keluarkan produk 100% semulajadi. 😘
.
Wasap ke 0134141176
.
#ronella #ronellaessentialoil #ronellaeo #ronellabreatheez #breatheez #doterramalaysia #younglivingmalaysia #ronellamalaysia

Ronella blend oil Pain X untuk hilangkan masalah
.
🐞lenguh badan
🐞lenguh lutut
🐞sakit otot
🐞cramp
🐞Sakit pinggang
.
Senang je nak guna:
Sapu dekat bahagian yang sakit.
.
Harga RM38 untuk 10ml.
.
Kos postage
Semenanjung RM8
Sabah Sarawak RM12
.
Dalam ni
.
❌pengawet
❌bahan kimia merbahaya
❌Bahan sintetik .
Ronella hanya keluarkan produk 100% semulajadi. 😘
.
Wasap ke 0134141176
.
#ronella #ronellaessentialoil #ronellaeo #ronellabreatheez #breatheez #doterramalaysia #younglivingmalaysia #ronellamalaysia

Breathe EZ, blend essential oil Ronella untuk legakan
.
🐸Selsema
🐸Batuk
🐸Kahak
.

Cara guna
.
🐸Sapu dekat dada & belakang leher
🐸Hidu terus dari botol
.
Harga
.
🐸10ml, RM38 .
Wasap ke 0134141176
.
Kos postage
Semenanjung RM8
Sabah Sarawak RM12
.
#ronella #ronellaessentialoil #ronellaeo #ronellabreatheez #breatheez #doterramalaysia #younglivingmalaysia #ronellamalaysia

Breathe EZ, blend essential oil Ronella untuk legakan
.
🐸Selsema
🐸Batuk
🐸Kahak
.

Cara guna
.
🐸Sapu dekat dada & belakang leher
🐸Hidu terus dari botol
.
Harga
.
🐸10ml, RM38 .
Wasap ke 0134141176
.
Kos postage
Semenanjung RM8
Sabah Sarawak RM12
.
#ronella #ronellaessentialoil #ronellaeo #ronellabreatheez #breatheez #doterramalaysia #younglivingmalaysia #ronellamalaysia

Breathe EZ, blend essential oil Ronella untuk legakan
.
🐸Selsema
🐸Batuk
🐸Kahak
.

Cara guna
.
🐸Sapu dekat dada & belakang leher
🐸Hidu terus dari botol
.
Harga
.
🐸10ml, RM38
.
Kos postage
Semenanjung RM8
Sabah Sarawak RM12
.
#ronella #ronellaessentialoil #ronellaeo #ronellabreatheez #breatheez #doterramalaysia #younglivingmalaysia #ronellamalaysia

Badan banyak angin?
Testimoni berjaya

jom tukar natural remedi Gas-C 😇Essential Oil Blend 100% bahan semulajadi 😄SELAMAT digunakan 😆 BEBAS KIMIA dan BEBAS ALKOHOL

kombinasi 7 jenis Essential Oils (Virgin Coconut Oil, Grapeseed Oil, Cardamom, Ginger, Peppermint, Bergamot dan Dill Seed) 👀 10ml roll-on. ❤beri kelegaan cepat untuk masalah sebu, kembung perut, pedih ulu hati dan gastrik 💃oll-on je di perut atau hidu direct 👍boleh digunakan pada bila-bila masa sahaja 👉Kesan seawal 5 minit, bergantung badan masing-masing ☀hilang masalah perut x selesa 🌈Gas-c buat perut lebih selesa dan badan bertambah ringan*

awas:
Ibu hamil dan kanak-kanak dibawah 6 tahun tidak sesuai - gantikan dengan momy relief n baby balm

RM39 exc postage

wasap sis 012-6964879

Sapa selalu selsema/batuk/sakit tekak/ susah nafas?
Meh sini sis citer

Uols yang selalu amik ubat mesti rasa ngantuk kan?
So gve change - tukar pada natural remedy. - essential oil berasaskan 100% bahan semulajadi. 😊SELAMAT 👷 BEBAS KIMIA
😇BEBAS ALKOHOL

Formulasi
- 7 jenis Essential Oils (virgin Coconut Oil, Camphor, Cajeput, Pine, Cardamon, peppermint, Eucalyptus). - 10ml
- berbentuk roll-on - beri kelegaan yang cepat untuk masalah batuk-batuk, sakit tekak dan selesema 😀 roll on je dibahagian dada, belakang badan dan kepala setiap kali dijangkiti.
p/s : Ibu hamil, kanak-kanak (bwh 5 tahun) dan bayi tak sesuai ya. Ada eo khas untuk dorang iaitu mommy relief n baby balm

RM38 sebotol exc postage

wasap sis 012-6964879

#bebaskimia #bebasalkohol

Sapa selalu selsema/batuk/sakit tekak/ susah nafas?
Meh sini sis citer

Uols yang selalu amik ubat mesti rasa ngantuk kan?
So gve change - tukar pada natural remedy. - essential oil berasaskan 100% bahan semulajadi.
Ianya SELAMAT digunakan kerana BEBAS KIMIA dan BEBAS ALKOHOL.
Formulasi
- 7 jenis Essential Oils (virgin Coconut Oil, Camphor, Cajeput, Pine, Cardamon, peppermint, Eucalyptus). - 10ml - berbentuk roll-on - beri kelegaan yang cepat untuk masalah batuk-batuk, sakit tekak dan selesema - 😀 roll on je dibahagian dada, belakang badan dan kepala setiap kali dijangkiti.
p/s : Ibu hamil, kanak-kanak (bwh 5 tahun) dan bayi tak sesuai ya. Ada eo khas untuk dorang iaitu mommy relief n baby balm

RM38 sebotol exc postage

wasap sis 012-6964879

#bebaskimia #bebasalkohol

Sapa selalu selsema/batuk/sakit tekak/ susah nafas?
Meh sini sis citer

Uols yang selalu amik ubat mesti rasa ngantuk kan?
So gve change - tukar pada natural remedy. - essential oil berasaskan 100% bahan semulajadi.
Ianya SELAMAT digunakan kerana BEBAS KIMIA dan BEBAS ALKOHOL.
Formulasi
- 7 jenis Essential Oils (virgin Coconut Oil, Camphor, Cajeput, Pine, Cardamon, peppermint, Eucalyptus). - 10ml - berbentuk roll-on - beri kelegaan yang cepat untuk masalah batuk-batuk, sakit tekak dan selesema
- 😀 roll on je dibahagian dada, belakang badan dan kepala setiap kali dijangkiti.
p/s : Ibu hamil, kanak-kanak (bwh 5 tahun) dan bayi tak sesuai ya. Ada eo khas untuk dorang iaitu mommy relief n baby balm

RM38 sebotol exc postage

wasap sis 012-6964879

#bebaskimia #bebasalkohol

Sapa selalu selsema/batuk/sakit tekak/ susah nafas?
Meh sini sis citer

Uols yang selalu amik ubat mesti rasa ngantuk kan?
So gve change - tukar pada natural remedy. - essential oil berasaskan 100% bahan semulajadi. Ianya SELAMAT digunakan kerana BEBAS KIMIA dan BEBAS ALKOHOL.
Formulasi
- 7 jenis Essential Oils (virgin Coconut Oil, Camphor, Cajeput, Pine, Cardamon, peppermint, Eucalyptus). - 10ml - berbentuk roll-on. - beri kelegaan yang cepat untuk masalah batuk-batuk, sakit tekak dan selesema. 😀 roll on je dibahagian dada, belakang badan dan kepala setiap kali dijangkiti.
p/s : Ibu hamil, kanak-kanak (bwh 5 tahun) dan bayi tak sesuai ya. Ada eo khas untuk dorang iaitu mommy relief n baby balm

RM38 sebotol exc postage

wasap sis 012-6964879

#bebaskimia #bebasalkohol

Rapper turned sanger thanks to @therealthirdson and @eman.musik only amongst the greats is history is bein made. #4am #newshit #breatheez #comingsoon #autotune #nyc #hiphop #rnb #hot97 #power105 #itunes #tidal #audiomack #datpiff #raensidne #Łäwd

Tak kisah la.. hidung berhingus ke, hidung sumbat ke... Breathe EZ ni berikan awak kelegaan yang cepat.
.
Kita cuba untuk kurangkan kebergantungan pada bahan sintetik/kimia ye 💪

Adakah ini dinamakan cinta? Ada 5 benda ni rasa best je jalani hidup setiap hari. Kira macam 1st aid kit la.

Bila rasa lenguh-lenguh atau sakit belakang@sakit pinggang lepas buat kerja rumah sapu je #PainX.

Bila perut rasa tak sedap atau masuk angin sapu #GasC.

Bila selsema@batuk@sakit tekak sapu #BreatheEz.

Bila gatal-gatal kulit sapu #NTBax.

#MommyRelief pulak boleh pakai kalau sakit pinggang@sakit kaki time mengandung lagi nanti. Bila tu belum tau lah.😜 Lima-lima blend essential oil ni lengkap untuk penjagaan kesihatan harian. Memang sangat best!

#ronella# ronellaessensialoilkelantan#ronellalover

Musim hujan bermakna musim penyakit mudah menyerang. Antaranya #batuk dan #selsema. Lebatnya hujan macamtu lah jugak lebatnya air dalam hidung tu. Huhu

Sok- sek, sok- sek jer kan. Rimas weh! Upgred sikit lagi dengan dok batuk kong- kong. Nafas pon semput, penat macam 10km marathon.

S O L U S I ?

Senang saja beb. U guna #BreatheEz. Golek- golek dekat dada, hidung dan belakang. In Sha Allah, masalah gone with the wind.
Tak payah dok makan ubat yang ada kesan lalok- lalok tu.
Simple & effective

Ushar komen jom.😊

4 sekawan yang sangat membantu bila kita tak sehat. Bukak penutup botol, zup- zap sapu terus, legaa rasa.😊 .

#GasC
Membantu melegakan kesakitan untuk semua yang mengalami gastrik, perut bergas, perut kembung dan masalah pencernaan. .

#PainX
Membantu melegakan kesakitan untuk warga emas khususnya yang mengalami masalah sakit belakang, sakit pinggang dan sakit lutut.
.
#NTBax
Melindungi kulit secara semulajadi bagi membantu penghidap ekzema, psoriasis, masalah gatal-gatal dan juga alahan pada kulit.
.
#BreatheEz
Membantu meredakan batuk, selsema, asthma, sakit kerongkong, resdung dan masalah pernafasan. .

#Ronella Pre Dilute Blend
100 % Essential Oil tulen, pati bahan dari sumber alam semulajadi. Selamat tanpa bahan kimia. Di formulasasi oleh Certified Aromatherapist.

#gasCronella #painX #virgincoconutoil #clovebudOil #LavenderOil #teatreeoil #mommyReliefRonella #NTBax #MommyRelief #ronellakedah #ronellaalorsetar #RonellaMommyrelief

Awak jangan lah menahan.
. . .
Jangan lah menahan bersin. Bersin tak bersalah.

Memang dah musim sejuk sekarang ni.

Kalau tak dapat tahan selsema yang mengganggu, sis cadangkan #BreatheEZ.

Dalamnya ada virgin Coconut Oil, Camphor, Cajeput, Pine, Cardamon, peppermint dan Eucalyptus.

Sesuai untuk yang ada selsema, batuk dan sakit tekak.

Sebijik ada 10 ml dan sangat jimat .
Cara guna hanya roll on kat bahagian dada, belakang dan kepala.

Harga?

Hanya RM 38 tidak termasuk postage. :) Kandungannya bebas dari bahan kimia merbahaya.

Made in Malaysia.

#TeamHSRonella
#TeamHSRonella
#Rashes
#babyproductsmalaysia
#BabyBalmSeries
#essentialoilmalaysia
#bayiselsema
#organic
#Breathe
#essentialoilmalaysia
#ekzema
#babysensitiveskin
#babypramatang
#babycentre
#eczema
#ruam
#Ronella
#imprenuer
#organic
#essentialoilmalaysia
#ibumengandung
#ibumenyusuby
#BalmDayOut
#NoworiesGoOutDay
#TeamHSronellaamHSRonella

4 sekawan yang sangat membantu bila kita tak sehat. Bukak penutup botol, zup- zap sapu terus, legaa rasa.😊 .

#GasC
Membantu melegakan kesakitan untuk semua yang mengalami gastrik, perut bergas, perut kembung dan masalah pencernaan. .

#PainX
Membantu melegakan kesakitan untuk warga emas khususnya yang mengalami masalah sakit belakang, sakit pinggang dan sakit lutut.
.
#NTBax
Melindungi kulit secara semulajadi bagi membantu penghidap ekzema, psoriasis, masalah gatal-gatal dan juga alahan pada kulit.
.
#BreatheEz
Membantu meredakan batuk, selsema, asthma, sakit kerongkong, resdung dan masalah pernafasan. .

#Ronella Pre Dilute Blend
100 % Essential Oil tulen, pati bahan dari sumber alam semulajadi. Selamat tanpa bahan kimia. Di formulasasi oleh Certified Aromatherapist.

#gasCronella #painX #virgincoconutoil #clovebudOil #LavenderOil #teatreeoil #mommyReliefRonella #NTBax #MommyRelief #ronellakedah #ronellaalorsetar #RonellaMommyrelief

RONELLA Breathe EZ membantu anda bernafas dengan lancar dan tidak lagi mengalami batuk, sakit tekak dan selsema😉
.
.

Anda hanya perlu roll on di bahagian dada, belakang dan kepala bagi membantu pernafasan anda🤗
#breatheez
#0192695939

Bila kita tengok RONELLA Pre Diluted Blend Oil ini mesti teringat cerita Power Rangers kan?😆😆
.
.

Yela, bukan warna saja yang menarik malah powernya setiap satu memberi kesan mendalam dalam membantu meredakan dan merawat penyakit yang dialami .
.
.
➡️Gas-C – Mengurangkan kembung perut,perut bergas, masalah pencernaan dan gastrik.
➡️Breathe EZ – melegakan sakit tekak , batuk dan selsema.
➡️Mommy Relief – Khas untuk ibu mengandung yang
mengalami masalah sakit belakang, sakit pinggang dan kaki kejang.
➡️Pain X –mengurangkan sakit lutut, sakit belakang dan lenguh kaki.
➡️NT-Bax – Meredakan eczema, sakit kulit dan kulit kering
.
.
WHATSAP 0142937658

#gasCronella #virgincoconutoil #clovebudOil #LavenderOil #teatreeoil #mommyReliefRonella #ronellakedah #ronellaalorsetar #RonellaMommyrelief #GasC #NTBax #PainX #BreatheEz #MommyRelief

Kalau ada resdung memang tak best kan? .
Hidung selalu berair, bersin, nak bernafas pun susah. .
Gunakan Breathe Ez ni, sapukan pada hidung dada. InsyaAllah, dia bantu melegakan.
.
#norhasshoppe #breatheez #resdung #bersin #selseme #batuk #asthma #asma #ronella #kualalumpur

My everyday companion.
NT Bax, Gas C, Pain X, Breathe EZ, eye drop and my own made lipbalm.

#breatheez #painx #gascronella #ntbax #aromaterapi #ronella
#minyakanginmoden

Akibat tidak cukup rehat dan makan ayam goreng belacan, hidung jadi tersumbat dan kerap terbesyin.. Sebelum tidur, shida sapu breathe ez roll kat hidung, pernafasan kembali oke dan selesa, tidur malam pun tidak terganggu dengan hidung tersumbat😘

#breatheez
#ronella

November disember januari febuari is musim hujan a.k.a musim tengkujuh

Semua orang dah get ready dari semua segi kan.. Opppssss...
Jangan abaikan keperluan terutama untuk anak2 tau...
Sejuk2 ni la selsema,nafas xselesa, asthma, batuk... akan muncul.. Jom standby dengan 1 roll on breathe ez by ronella
Dm/wassup
Yana 0122452753

#ronella
#ronellakajang
#rollonbyronella
#breatheez
#selsema
#batuk
#asthma
#resdung

Hujan2 ni better simpan Breathe EZ sorang satu. Sapu kat dada bagi melancarkan saluran pernafasan.

#breatheez #ronella #selsema #semput #asthma #batuk #hingus

Breathe Ez adalah Essential Oil Blend berasaskan 100% bahan semulajadi. Ianya SELAMAT digunakan kerana BEBAS KIMIA dan BEBAS ALKOHOL. Breathe Ez ini diformulasikan oleh Certified Aromatherapist. Kandungannya adalah 7 jenis Essential Oils (virgin Coconut Oil, Camphor, Cajeput, Pine, Cardamon, peppermint, Eucalyptus). Ia dirumus khas untuk melegakan masalah pernafasan.
Sebotol Breathe Ez mengandungi 10ml berbentuk roll-on. Fungsinya dapat memberi kelegaan yang cepat untuk masalah batuk-batuk, sakit tekak dan selesema.
Breathe Ez ini hanya boleh digunakan oleh orang dewasa sahaja. Ibu hamil kanak-kanak dan bayi tidak sesuai.

Harganya hanya RM38 sebotol (tidak termasuk postage)

Kos postage :
● RM8 Semenanjung Malaysia
● RM12 Sabah Sarawak

#Ronella #pureessentialoils #essentialoilslover #EOLM #pengedarsahRonella #BreatheEZ #pernafasan #batuk #selsema #bebaskimia #bebasalkohol #selamat #whatsapp0183271530

Breathe Ez adalah Essential Oil Blend berasaskan 100% bahan semulajadi. Ianya SELAMAT digunakan kerana BEBAS KIMIA dan BEBAS ALKOHOL. Breathe Ez ini diformulasikan oleh Certified Aromatherapist. Kandungannya adalah 7 jenis Essential Oils (virgin Coconut Oil, Camphor, Cajeput, Pine, Cardamon, peppermint, Eucalyptus). Ia dirumus khas untuk melegakan masalah pernafasan.
Sebotol Breathe Ez mengandungi 10ml berbentuk roll-on. Fungsinya dapat memberi kelegaan yang cepat untuk masalah batuk-batuk, sakit tekak dan selesema.
Breathe Ez ini hanya boleh digunakan oleh orang dewasa sahaja. Ibu hamil kanak-kanak dan bayi tidak sesuai.

Harganya hanya RM38 sebotol (tidak termasuk postage)

Kos postage :
● RM8 Semenanjung Malaysia
● RM12 Sabah Sarawak

#Ronella #pureessentialoils #essentialoilslover #EOLM #pengedarsahRonella #BreatheEZ #pernafasan #batuk #selsema #bebaskimia #bebasalkohol #selamat #whatsapp0183271530

Breathe Ez adalah Essential Oil Blend berasaskan 100% bahan semulajadi. Ianya SELAMAT digunakan kerana BEBAS KIMIA dan BEBAS ALKOHOL. Breathe Ez ini diformulasikan oleh Certified Aromatherapist. Kandungannya adalah 7 jenis Essential Oils (virgin Coconut Oil, Camphor, Cajeput, Pine, Cardamon, peppermint, Eucalyptus). Ia dirumus khas untuk melegakan masalah pernafasan.
Sebotol Breathe Ez mengandungi 10ml berbentuk roll-on. Fungsinya dapat memberi kelegaan yang cepat untuk masalah batuk-batuk, sakit tekak dan selesema.
Breathe Ez ini hanya boleh digunakan oleh orang dewasa sahaja. Ibu hamil kanak-kanak dan bayi tidak sesuai.

Harganya hanya RM38 sebotol (tidak termasuk postage)

Kos postage :
● RM8 Semenanjung Malaysia
● RM12 Sabah Sarawak

#Ronella #pureessentialoils #essentialoilslover #EOLM #pengedarsahRonella #BreatheEZ #pernafasan #batuk #selsema #bebaskimia #bebasalkohol #selamat #whatsapp0183271530

Breathe Ez adalah Essential Oil Blend berasaskan 100% bahan semulajadi. Ianya SELAMAT digunakan kerana BEBAS KIMIA dan BEBAS ALKOHOL. Breathe Ez ini diformulasikan oleh Certified Aromatherapist. Kandungannya adalah 7 jenis Essential Oils (virgin Coconut Oil, Camphor, Cajeput, Pine, Cardamon, peppermint, Eucalyptus). Ia dirumus khas untuk melegakan masalah pernafasan. .

Sebotol Breathe Ez mengandungi 10ml berbentuk roll-on. Fungsinya dapat memberi kelegaan yang cepat untuk masalah batuk-batuk, sakit tekak dan selesema.
Breathe Ez ini hanya boleh digunakan oleh orang dewasa sahaja. Ibu hamil kanak-kanak dan bayi tidak sesuai.
.

Harganya hanya RM38 sebotol (tidak termasuk postage)

Kos postage :
● RM8 Semenanjung Malaysia
● RM12 Sabah Sarawak

#Ronella #pureessentialoils #prediluteoils
#essentialoilslover #EOLM #skuad5bintang
#BreatheEZ #masalahpernafasan #batuk #selesema

Breathe Ez adalah Essential Oil Blend berasaskan 100% bahan semulajadi. Ianya SELAMAT digunakan kerana BEBAS KIMIA dan BEBAS ALKOHOL. .
Fungsinya dapat memberi kelegaan yang cepat untuk masalah batuk-batuk, sakit tekak dan selesema. .
Dengan Breathe Ez, seisi keluarga boleh mengurangkan kebergantungan kepada ubat kerana bahan semulajadi di dalam Breathe Ez ini InsyaAllah boleh membantu uolls bernafas lebih selesa.
Harganya hanya RM38 sebotol. (tidak termasuk postage)
.
Nak order?
.
Whatsapp 019-2709528 (cikShira)
Whatsapp 019-2709528 (cikShira)
Whatsapp 019-2709528 (cikShira)
#ronella #blendOil #BreatheEz #ronellaessentialoil #ronellamalaysia #ronellabangi #ronellakajang #ronellapureessentialoil #ronellamurah

Seronoknya pengguna #BreatheEZ ni. Sampai lupa dia ada asthma.

Sepanjang waktu kerja dia tak rasa penat sebab semput. Maklumlah, kalau da start semput memang rasa tak cukup napas.

Yang bestnya ramai yang tegur nampak lebih sihat.

Kalau semput ok, InsyaAllah masalah jantung pun ok.

Ada yang nak mencuba?

Wassap link bawah yer.

Www.wasap.my/60123889653 :) #TeamHSRonella

Rashes
#babyproductsmalaysia
#BabyBalmSeries
#essentialoilmalaysia
#bayiselsema
#organic
#Breathe
#essentialoilmalaysia
#ekzema
#babysensitiveskin
#babypramatang
#babycentre
#eczema
#ruam
#Ronella
#imprenuer
#organic
#essentialoilmalaysia
#ibumengandung
#ibumenyusuby
#BalmDayOut
#NoworiesGoOutDay
#TeamHSronella

Most Popular Instagram Hashtags