[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#breatheez

765 posts

TOP POSTS

#BreatheEZ #PlugMobile πŸ‘ŸπŸšπŸ”₯πŸ”Œβ„’

Old plate from back in the day. Unique, so I always held on to it. #breatheez my people, breathe easy. 1luv!

Burning that midnight oil..almost go time #confprep #iflyms2017 #breatheez

Sesiapa yang kerap asma ataupun kerap batuk selesema boleh try ni 😍#breatheEZ

#essentialoilmurah #essentialoilmalaysia #ronellaeasentialoil

Inilah petua Ronella untuk membantu masalah pernafasan anak anda!😱
.
Tidak perlu ubat doktor lagi hanya menggunakan Breathe EZ keluaran Ronella ini dapat membantu anak anda menghilangkan sakit tekak, batuk dan selesema.
.
Antara kandungannya;
Virgin coconut oil, cajeput, champor, pine, cardamom, peppermint dan eucalyptus
#ronella #essentialoil #rollon #breatheez #malaysia

A Sunday night session sweeping free radicals @bulletprooflabs 🌬 #breatheEZ #headstrong #bulletprooflabs

Excited to see New Lungins today! Does your Child have uncontrolled Asthma??? Let Me Help! #TheAsthmaAdvocate #ShesAPhilanthropist #HERWOsMomma #BreatheEZ #PulmonaryFlowToday #BecomingHer #Blessed #AllSmiles

MOST RECENT

TESTIMONI #BreatheEZ
.
Amat sesuai for those yang ada masalah #resdung #selesema #batuk #hidungtersumbat akibat #sinus
.
For #ORDER Wasap Link di BIO

Sesiapa yang ada MASALAH SINUS, BATUK, SELESEMA saya rekomen try sapu #breatheEZ ni memang BERKESAN! .
.
For #ORDER Wasap LINK di BIO #0192300810

PRE DILUTE BLEND . SAPU JERRR #Fuhh_golek_golek_Lega
.

1) Masalah perut #gastrik & buang angin badan lega bila sapu #GasC
.

2) Masalah kulit gatal & #eczema lega bila sapu #NTBax .
.

3) Masalah sakit lutut, lenguh & #sendi lega sapu #PainX .
.

4) Masalah batuk & #selesema lega sapu #BreatheEZ .
.

5) Masalah kaki krem, sakit #pinggang & belakang juga period pain lega sapu #MommyRelief
.

100 % Natural. Selamat di gunakan & terbukti berkesan. Senang nak bawak ke mana2 & boleh simpan kat dalam Handbag

PRE DILUTE BLEND . SAPU JERRR #Fuhh_golek_golek_Lega
.

1) Masalah perut #gastrik & buang angin badan lega bila sapu #GasC
.

2) Masalah kulit gatal & #eczema lega bila sapu #NTBax .
.

3) Masalah sakit lutut, lenguh & #sendi lega sapu #PainX .
.

4) Masalah batuk & #selesema lega sapu #BreatheEZ .
.

5) Masalah kaki krem, sakit #pinggang & belakang juga period pain lega sapu #MommyRelief
.

100 % Natural. Selamat di gunakan & terbukti berkesan. Senang nak bawak ke mana2 & boleh simpan kat dalam Handbag

Tq my friend Farihah yang beli #BreatheEZ untuk asthma dia.
.
Moga BreatheEZ membantu ya.
.
BreatheEZ sesuai untuk yang berumur 5 tahun ke atas ya
.
Kalau anak uols umur 2 tahun ada mild asthma, selalu selsema atau batuk boleh guna #babybalmBreathe .
Sebab eo dalam Breathe EZ tak sesuai untuk kanak-kanak bawah umur 5 tahun
.
WA Ayu yer kalau nak info lebih lagi 019-322 9828πŸ’•

#satisfiedcustomer #happytohelp #friendsforever #pm_magic #essentialoilmalaysia

Bersusun order #BreatheEZ pagi ni
.
Ayu faham ramai yang ada asthma. Lately cuaca pun tak menentu kan. Pakai Breathe EZ ni senang amat
.
Just #rollon je kat dada 3x sehari atau bila-bila perlu. InsyaAllah membantu legakan asthma atau batuk atau resdung atau selsema
.
Bestkan? Takyah telan ubat dah
.
WA Ayu yer kalau nak tahu lebih lanjut
.
019-322 9828πŸ’“πŸ’•πŸ’• #eoEucalyptus #eoCajuput #eoPeppermint #eoKaffirlime #vco #asthma #sinus #cough #essentialoilmalaysia #predilute

Apa yang anda dapat bila menggunakan kesemua RONELLA Pre Diluted Blend Oil ?
.
.
Breathe EZ ➑ Membantu melegakan sakit tekak, batuk dan selsema. RM38.
.
Gas-C ➑ Mengurangkan kembung perut, perut bergas, masalah pencernaan dan gastrik. RM39.
.
NT-Bax ➑ Meredakan eczema, sakit kulit dan kulit kering. RM39.
.
Pain X ➑ Membantu menghilangkan sakit lutut, sakit belakang dan lenguh kaki. RM38.
.
Mommy Relief ➑ Khas untuk ibu mengandung yang mengalami masalah sakit belakang, sakit pinggang dan kaki kejang. RM34.
.
FREE POSTAGE 1MALAYSIA Β» http://EObyLina.wasap.my
.
.
#ronella #essentialoil #mommy #blendoil #essentialoilmalaysia #eoblend #rollon #natural #organik #travelkit #breatheEZ #GasC #painX #MommyRelief #NTBax #eczema #pregnant #musclecramp

Breathe Ez adalah Essential Oil Blend berasaskan 100% bahan semulajadi. Ianya SELAMAT digunakan kerana BEBAS KIMIA dan BEBAS ALKOHOL. Breathe Ez ini diformulasikan oleh Certified Aromatherapist. Kandungannya adalah 7 jenis Essential Oils (virgin Coconut Oil, Camphor, Cajeput, Pine, Cardamon, peppermint, Eucalyptus). Ia dirumus khas untuk melegakan masalah pernafasan.
Sebotol Breathe Ez mengandungi 10ml berbentuk roll-on. Fungsinya dapat memberi kelegaan yang cepat untuk masalah batuk-batuk, sakit tekak dan selesema.
Cara penggunaan hanya roll on je dibahagian dada, belakang badan dan kepala setiap kali dijangkiti. Bila makan ubat, kepala mula rasa berat, mata jadi kuyu dan kerja juga diabaikan kerana telalu lena tidur. .
.
Dengan Breathe Ez, seisi keluarga boleh mengurangkan kebergantungan kepada ubat kerana bahan semulajadi didalam Breathe Ez ini InsyaAllah boleh membantu anda bernafas lebih selesa.
Breathe Ez ini hanya boleh digunakan oleh orang dewasa sahaja. Ibu hamil kanak-kanak dan bayi tidak sesuai.

Harganya hanya RM38 sebotol (tidak termasuk postage)

Kos postage :
● RM8 Semenanjung Malaysia
● RM12 Sabah Sarawak

Breathe Ez adalah Essential Oil Blend berasaskan 100% bahan semulajadi. Ianya SELAMAT digunakan kerana BEBAS KIMIA dan BEBAS ALKOHOL. .
.
.
Breathe Ez ini diformulasikan oleh Certified Aromatherapist. Kandungannya adalah 7 jenis Essential Oils (virgin Coconut Oil, Camphor, Cajeput, Pine, Cardamon, peppermint, Eucalyptus). Ia dirumus khas untuk melegakan masalah pernafasan. .
.

Sebotol Breathe Ez mengandungi 10ml berbentuk roll-on. Fungsinya dapat memberi kelegaan yang cepat untuk masalah batuk-batuk, sakit tekak dan selesema. .
.

Cara penggunaan hanya roll on je dibahagian dada, belakang badan dan kepala setiap kali dijangkiti. Bila makan ubat, kepala mula rasa berat, mata jadi kuyu dan kerja juga diabaikan kerana telalu lena tidur. .
.
Dengan Breathe Ez, seisi keluarga boleh mengurangkan kebergantungan kepada ubat kerana bahan semulajadi didalam Breathe Ez ini InsyaAllah boleh membantu anda bernafas lebih selesa. .
Breathe Ez ini hanya boleh digunakan oleh orang dewasa sahaja. Ibu hamil kanak-kanak dan bayi tidak sesuai. .
.
.

Harganya hanya RM38 sebotol (tidak termasuk postage) .
.
.

Kos postage :
● RM8 Semenanjung Malaysia
● RM12 Sabah Sarawak

Breathe Ez adalah Essential Oil Blend berasaskan 100% bahan semulajadi. Ianya SELAMAT digunakan kerana BEBAS KIMIA dan BEBAS ALKOHOL. .
.
.
Breathe Ez ini diformulasikan oleh Certified Aromatherapist. Kandungannya adalah 7 jenis Essential Oils (virgin Coconut Oil, Camphor, Cajeput, Pine, Cardamon, peppermint, Eucalyptus). Ia dirumus khas untuk melegakan masalah pernafasan. .
.

Sebotol Breathe Ez mengandungi 10ml berbentuk roll-on. Fungsinya dapat memberi kelegaan yang cepat untuk masalah batuk-batuk, sakit tekak dan selesema. .
.

Cara penggunaan hanya roll on je dibahagian dada, belakang badan dan kepala setiap kali dijangkiti. Bila makan ubat, kepala mula rasa berat, mata jadi kuyu dan kerja juga diabaikan kerana telalu lena tidur. .
.
Dengan Breathe Ez, seisi keluarga boleh mengurangkan kebergantungan kepada ubat kerana bahan semulajadi didalam Breathe Ez ini InsyaAllah boleh membantu anda bernafas lebih selesa. .
Breathe Ez ini hanya boleh digunakan oleh orang dewasa sahaja. Ibu hamil kanak-kanak dan bayi tidak sesuai. .
.
.

Harganya hanya RM38 sebotol (tidak termasuk postage) .
.
.

Kos postage :
● RM8 Semenanjung Malaysia
● RM12 Sabah Sarawak

Bukan takat selsema je tau, batuk pun #BreatheEZ tapau skali, clearrrrr πŸ‘πŸ‘ #ronella #ronellaEssentialOils #essentialoilsmalaysia #batuk #selsema

Hari ni Mama wat ramuan #shooshooasthma untuk Naufal
.
Dia baru batuk, Mama dah nebes dik nun
.
Resepi
3 drops eo eucalyptus
3 drops eo peppermint
3 drops eo cajuput
9ml olive oil
.
Korang boleh cuba buat kalau ada semua eo yg kat atas tu. Kalau takde? .
Kalau nak senang, beli je #BreatheEZ 😊😊

Most Popular Instagram Hashtags