#breastfeeding

MOST RECENT

Semoga yang like dan komen amin bulan ini bisa cepat mempunyai momongan.,. Amiinn
. . . . .
Yuk cek IG kami seputar program kehamilan dengan tingkat keberhasilannya 95% , ayo tunggu apalagi sudah banyak yang berhasil mengikuti promil kami.

Follow:
@solusiprogramibuhamilsehat
@solusiprogramibuhamilsehat
@my.solusihamil_id
@my.solusihamil_id
🏥Untuk mendapatkan info kesehatan, medis, Program hamil & hiburan bayi
️✔ contact person :
📲WA: 083851523839
📲BBM: E34E7882

Selamat Tengahari Salam Hari Rabu,
Semoga rezeki melimpah ruah hari ini,
Janganlah Abang bercadang BERBINI BARU,
Apakata BELANJA ISTERI PINK LADY hari ini. 😊
·
Kalau Abang "Berbini" Baru, Belanja pasti lebih besarkan?
·
Apa kata abang SPONSOR isteri abang yang ada sekarang. Setia dari dulu sampai la sekarang😘
Sebelum kawin bukan main lagi Cantik nya bakal isteri, lepas dah kawen kusut, kusam sebab jaga anak....jaga abang.... Jadinya 'Abang tak perlu risau bayar lebih kalau dah ada satu yang terbaik dapat membantu'. Ni ha, PINKLADY BODY PERFECTION la...
@womenbodyperfection
@womenbodyperfection

Siapa tak nak cantik kan? Semua wanita nak cantik termaksuklah admin pun nak cantik, apatah ISTERI ABANG LAGI LAH NAK CANTIK. tak salah kan kalau abang belanja, abang sayang dia kan?

Abang jangan risau anak dara, mak dara nek dara tok dara pun boleh makan PINKLADY BODY PERFECTION tau..sebab kalau dah makan sebotol pasti nak grab lagi. Sis tak tipu yer, trust me PINKLADY MEMANG SUPERRRRBBB.
·
·
·
Sebotol hanya RM330
FREE POSTAGE
.
.
·
PINKLADY BODY PERFECTION - SUPPLEMENT NO.1 WANITA💃
·
·
·
·
Info lebih lanjut..whatsapp SEGERA❗❗❗❗
📲 01115726281
📲 01115726281
📲 01115726281
📲 01115726281
·
·
·
·
·
.

#pinklady #pinkladyperfection
#pinkladymalaysia #pinkladybodyperfection #pinkladykl #pinkladymurah #pinkladyselangor #pinkladyoriginal #pinkladyhq #pinkladyofficial #pinkladykuching #tetekbesar #breastfeeding #breastfeeling #injectionbreast #pilhormon #missvketat #bigstage #dfkl #klfw2018 #breastlotion #klfw #sumandak #rumahpanjang #iban #bidayuh #penan #melanau #rompuan #etnik

BABY SAFE DRYING RACK SIMPLE [DR001]
Rp137.200(mm5%)
.
BabySafe Drying Rack adalah rak untuk mengeringkan botol susu, cangkir dan aksesorisnya. Stik pada rak didesain dengan fleksibel dimana dapat dipasang-lepas sehingga mudah disimpan setelah selesai digunakan.
Didesain dengan motif yang sederhana dan elegan, BabySafe Drying Rack membantu Bunda mengeringkan semua peralatan dan aksesoris bayi dengan rapi dan hiegenis.
FUNGSI:
Mengeringkan botol susu, cup dan aksesoris.
.
KEISTIMEWAAN:
- Bebas dari Bisphenol A (BPA Free)
- Stik rak dapat dilepas-pasang - Higienis dan rapi
- Berat paket: 1kg
.
.
#perlengkapanbayi #grosirperlengkapanbayi #tokoperlengkapanbayi #babystuff #babyonlineshop #babyshopindonesia #perlengkapannewborn #perlengkapanbayimurah #perlengkapanbayibarulahir #breastfeeding #babysafe #babysafeindonesia #rakbotolbayi #mpasi #perlengkapanmpasi #dryingrack #dryingrackmurah #babysafedryingrack #dryingrackbabysafe #makananbayi #babyfood

ใกล้เลิกงานแล้ว อย่าลืมเก็บนมกลับบ้านไปฝากเจ้าตัวเล็กด้วยนะคะ 🍼❤️ก่อนกลับก็จัดคุกกี้ไปด้วย 1 ชิ้นเบาๆค่า #ก็รถมันติด #แม่หิว 😋🍪 .
สอบถาม/สั่งซื้อ Add line @milkiesway.bkk (มี@ข้างหน้า)
.
#ไม่มีส่วนผสมที่เป็นกลุ่มเสี่ยง #ไม่มีไขมันทรานส์ #lactationtreats #lactationcookies #breastfeeding #คุกกี้เพื่อสุขภาพ #เพิ่มน้ำนม #ขนมคุณแม่

YIHAAA SALE IS BACK‼️
SALE MERDEKA SUSU🎉🎉
.
Storage Bag yang sangat Kiut Miut 😍😍
Makin bersemangat cik wa nak pam dan buat stok susu banyak banyak 😚😚
.
OFFER KEBABOM bermula 15 OGOS hingga 7 SEPTEMBER sahaja tau 😎
.
LIKE & SHARE post ini kepada kekawan supaya kita dapat sama2 membantu dalam menjayakan perjalanan penyusuan yang membahagiakan.
.
Happy shopping!🤗🤗
.
#Milkwithlove
#Breastfeeding
#SaleMerdekaSusu

Tag teman kamu yang punya payudara kecil ( tocil ).
Siapa tau membantu dan bermanfaat untuk mereka

Buat kamu yang kemarin nanya2 gimana cara mengatasi payudara kecil atau bagaimana cara memperbesar payudara, yuk konsultasikan disini

IG:
@kencangpayudaraku
@kencangpayudaraku
@kencangpayudaraku

WA: 0878 7590 5303

#breastfeeding #drsusan #drsusanori #dada #alami
#areawanita #payudarasexy #pembesarpayudarabandung#pembesarpayudarajakarta
#drsusanasli

Mesna

New arrival !!!
Tunik menyusui dengan motif bunga-bunga dan model jahitan lengan terompet disiku dan kerutan karet di bagian tangannya. Memberi kesan manis saat dipakai.

Akses menyusuinya mudah, tinggal tarik saja.

Bahan maxmara lux yang gak nyeplak saat dipakai dan terkesan jatuh.

Size M,L, XL

M
Lingkar dada:96cm
Panjang baju:95cm
Panjang lengan:57cm

L
Lingkar dada:102cm
Panjang baju:95cm
Panjang lengan:57cm

XL
Lingkar dada:108cm
Panjang baju:95cm
Panjang lengan:58cm

Harga 129.000 .
.
.
.
.
#bajumenyusui
#nursingwear
#bayilucuindonesia
#bajuhamil
#laktasi
#gamismenyusui
#tipskehamilan
#breastfeeding
#dokterkandungan
#hamil
#bajumenyusui
#atasanmuslim
#busuyfriendly
#maternity
#tunikmenyusui
#mpasi
#dressmenyusui
#kaosmenyusui
#parenting
#ibupintar

Teruskan usaha mummy Najwa Syuhada ! Demi anak tersayang, gagahkan juga mencari solusi menambah susu badan untuk keperluan baby... MaMom Milkbooster ni sng nak dibawa ke mana2, saiz kecil muat masuk handbag... Hasilnya sekali pam terus dapat 3 pek.... wahh cayalah ! 😍😍
.

Alhamdulillah ! Terima kasih sis kerana mempercayai produk MaMom Milkbooster. MaMom Milkbooster dapat menambah dan memekatkan susu badan. 😍
.
Jom kongsi pengalaman indah menyusukan anak dan anda juga berpeluang memenangi hadiah berupa wang tunai sehingga RM1,000.00 ringgit !
.
.
website : www.mamom.my
.
Cepat-cepat Tarikh Tamat 31 ogos 2018 ni..
.
🎉🎉 SEMOGA BERJAYA 🎉🎉
.
#mamom
#milkbooster
#ilovemamom
#breastfeeding
#worldbreastfeedingweek
#herbaworks

Semoga yang like dan komen amin bulan ini bisa cepat mempunyai momongan.,. Amiinn
. . . . .
Yuk cek IG kami seputar program kehamilan dengan tingkat keberhasilannya 95% , ayo tunggu apalagi sudah banyak yang berhasil mengikuti promil kami.

Follow:
@solusiprogramibuhamilsehat
@solusiprogramibuhamilsehat
@my.solusihamil_id
@my.solusihamil_id
🏥Untuk mendapatkan info kesehatan, medis, Program hamil & hiburan bayi
️✔ contact person :
📲WA: 083851523839
📲BBM: E34E7882

Today i celebrate 8 weeks of breastfeeding! 😄🙌🙌🙌 I struggled breastfeeding with my daughter, i ended up with bad attachment ending in raw nipples went to exclusively pumping and by 8 weeks i had lost milk supply.

So when the midwife asked this time around how long do i plan to breastfeed i told her i wanted to get to 8 weeks.

I am pretty stoked i got to 8 weeks breastfeeding and he is contented and putting on weight! 😊

#breastfeeding #baby #8weeks #mom #babyboy #mama

Terinspirasi dengan mummy Sazatul Fitri ! Tetap berusaha utk memberikan susu ibu sepenuhnya dgn mengepam setiap 2 jam. Pernah risau susu drop sbb baby tak mau direct breastfeed, tapi susu sentiasa meriah dgn bantuan MaMom Milkbooster 😍
.

Alhamdulillah ! Terima kasih sis kerana mempercayai produk MaMom Milkbooster. MaMom Milkbooster dapat menambah dan memekatkan susu badan. 😍
.
Jom kongsi pengalaman indah menyusukan anak dan anda juga berpeluang memenangi hadiah berupa wang tunai sehingga RM1,000.00 ringgit !
.
.
website : www.mamom.my
.
Cepat-cepat Tarikh Tamat 31 ogos 2018 ni..
.
🎉🎉 SEMOGA BERJAYA 🎉🎉
.
#mamom
#milkbooster
#ilovemamom
#breastfeeding
#worldbreastfeedingweek
#herbaworks

.
.
.

Natural Moms -Black Pheonix
RM 120
.
🌪Wide thermal space
🌪Fit up to 8 bottles with 2 icepacks
🌪2 compartment
🌪Free 2 icepacks
🌪Thermal compartment with thick insulator that keeps your content cooler up to 16 hours. .
.
Nak Order..? http://Nrababy.wasap.my/

#allegracoolerbag #coolerbagallegra #begsusu #glassstoragebottle #allegra #gabag #breastmilk #breastfeeding #autumnz #naturalmoms #sayajualmurah #barangbaby #begsusumurah #babypax #cozylady #bagpamsusu #botolcute #nrabs #botolviral #begsusucantik #teamkakzi #tipskakzi #nrababy #nrababyshoppe #coolerbagmurah #gabagmurah #gabagpreorder

Breastfeeding Cafe today, Mountsorrel Sure Start Children’s Centre 1.30pm-3pm. Come along to meet other #breastfeeding mums, get #support or just have a #natter 💜 http://www.charnwoodbras.co.uk/breastfeeding-cafes/

Art credit: Kate Hansen, Madonna and Child Breastfeeding Series

{Werbung)
Wie ist eure Meinung zu Nahrungsergänzungsmitteln auf pflanzlicher Basis. Ich muss zugeben, dass ich es nicht jeden Tag schaffe die benötigten Vitamine und Mineralstoffe zu mir zu nehmen. Kennt ihr, oder? 🍊
🍓
🍐
・・・
We love exotic fruits! Especially Dragon Fruit and Rambutan. Did you know? Dragon fruit is rich in folate. Folate is also one of the substances that are needed by pregnant women. Among the functions of folate for pregnant women is to form red blood cells and reduce the risk of neural tube defects for the baby.
Rambutan is rich in manganese and also has trace amounts of zinc, sodium, potassium, phosphorus, calcium, iron and magnesium. Furthermore, there are a number of B vitamins and a high level of vitamin C in each small fruit. Most importantly, however, there are quite a few unique organic compounds, including cinnamic acid, vanillin and other antioxidants that help with overall health





#teamgrau #teamrosa #teamblau #momtobe #ssw39 #ssw40 #ssw41 #ssw38 #onolabs #ononatal #womenshealth #femalehealth #vegannutrition #supplements #naturalsupplements #womenssupplements #fertility #maca #chlorella # moringa #spinach #kale #folate #pregnancynutrition #pregnancy #breastfeeding #naturalmedicine #plantpower #plantbased #vegan #plantbased

これのがわかりやすい

Breast-feeding
#breastfeeding
#mikurajima
#dolphin
#baby #cute #islandlife

Typical #breastfeeding in Versailles

Kelebihan #ShortBraPremiumBeautiful dgn Bra biasa2 yg dibeli dipasaraya.. APA YANG BEST?!!! Mari Azza share ringkas... Those yg dh pakai #LongBraPremiumBeautiful mmg takkan pakai bra brand lain sbb #PBCorset mmg best & puas hati TAK TERKATA & akan pakai our #ShortBra pula.
.

Our Short Bra kalau pakai tiada lagi masalah payudara terkeluar dari paksinya. Ia melekap sepenuhnya dibadan & tiada lagi lebihan lemak melimpah di bawah ketiak & belakang badan.
.

Utk yg menyusu baby is highly recommended pakai sebab mudah dipakai, melancarkan pengaliran & bykkan susu badan utk baby.. Juga kepada yg suka bersukan bersenam.. Our PB Short bra spt #sportbra.. Selesa dan kemas dipakai semasa bersenam. So jom grab our #pbshortbra
Harga mampu milik utk kualitinya yg terbaik & SUPER-BRAND!!! .
.

PM/WA Azza +60102262734 to order.
.

#maternityset
#breastfeeding #confinement #bersalin #ibubersalin #Bertungku #bengkunginfrared #langsinglepasbersalin #bengkungibu #bengkungmoden #bengkungczer #laukberpantang #korsetkesihatan #kuruslepasbersalin #bengkungmama #korsetibuhamil #bengkung #pengecilperut #berpantang #korsetkl #korsetbagus #korsethamil #bhmenyusui #bramenyusui

.
.

Natural Moms -
Max Blue
Max Maroon
/
RM 175
.
🌪Wide thermal space
🌪Fit up to 8 bottles with 2 icepacks
🌪2 compartment
🌪Free 2 icepacks
🌪Thermal compartment with thick insulator that keeps your content cooler up to 16 hours. .
.
Nak Order..? http://Nrababy.wasap.my/

#allegracoolerbag #coolerbagallegra #begsusu #glassstoragebottle #allegra #gabag #breastmilk #breastfeeding #autumnz #naturalmoms #sayajualmurah #barangbaby #begsusumurah #babypax #cozylady #bagpamsusu #botolcute #nrabs #botolviral #begsusucantik #teamkakzi #tipskakzi #nrababy #nrababyshoppe #coolerbagmurah #gabagmurah #gabagpreorder

Most Popular Instagram Hashtags