#breadmakeramway

MOST RECENT

Breadmaker oven 3 in 1
Jimat masa masuk bhan tinggal.. Layan le video nih.. Roti nih memn sdp laa.. Siyess.. Lembu lembab ckup rasa... Yg pastinya gebuss..
#amway #sayajual #oven #ovenbaked #breadmaker #breadmakeramway #businessonlinemalaysia

Alhamdulillah n tq Allah.

Undi Breadmaker #teamcikgu20sen baru dibuka. Kejap aje Dah 4 nama masuk. Mana taknya rata2 ramai yang teruja menyaksikan betapa ajaibnya Breadmaker Noxxa ni. Ajaib mcm mana tu ye? Breadmaker Noxxa ni ada 3 fungsi hebat tau! Pertama, hanya dengan satu jari kita dah boleh uli tepung sehingga menjadi doh yang LEMBUT GEBUS KEBABOOM.
Paling excited sbb dapat buat dan makan roti lof panas2 TANPA payah penat menguli. Masukkan semua bahan , pastu tekan aje program yg kita nak. 3 jam lepas tu dah boleh makan roti panas yg enak disapu butter/jem/kaya/kari dll. Mantap ke tak mantap he he. Kalau nak buat sweet /savoury bun pun mudah.. Noxxa BM yang dah siap diuli dan diperapkan..kita cuma perlu bentuk/letak inti dan bakar..Selain roti, donut, pizza crust, kek, muffin, brownies semua boleh dibancuh menggunakan program BM. Selain fungsi BM oven ini juga ada fungsi membakar/grill yg bagus dan mudah dikendalikan. Selain tu oven ini ada fungsi sbg pemanggang roti/bread toaster yg boleh membakar 4 keping roti sekaligus..Hebat tak?
Jom saksikan video Breadmaker Noxxa yang ajaib dan hebat ni.
#teamcikgu20sen
#breadmakeramway
#cikgu20sen

*Hendaknya Rela Dan Menerima Pilihan Tuhan Yang Maha Belas Kasih Lagi Maha Mengetahui Dan Bijaksana itu, Walaupun Lahirnya Pahit Dan Pedih Rasanye, Namun Itulah Yang Terbaik Baginya, Kerana Itu Bila Berdoa, Tetapi Masih Belum Juga Tercapai Keinginannya, JANGANLAH PUTUS HARAPAN.

Firman Allah :

Mungkin Kamu Membenci Sesuatu Padahal Itulah Yang Baik Bagimu,
Dan Mungkin Kamu Suka Pada Sesuatu Padahal Bahaya Bagimu, Dan Allah Yang Mengetahui Sedang Kamu Tidak Mengetahui.
Al-baqarah : 216

#malam
#night #nightworld #maafkansaya #jikaterkasarbahasaatausebagainya #jumpalagiesok #insyaAllah *tomorrow cod will b sungai buloh,
Jike ade yg nak join cod bole la pm sy sebelum tengahri esok. T. Kasih... #whatsapp #0167168894

#salamsejahtera #done #puasake19 #Alhamdulillah #syukuralhamdulillah
#deodorantrollon
#biocplus #lecithine #amwaybodycare #amwayhome #artistryset #breadmakeramway #periuknoxxaamway #ironphilipsamway #danmacammacamlagi #pm #pm #pm #senyumseindahsuria

Kuih raya semakin mahal.
Saya survey aritu orang dah start ambil order dan rate harga kebanyakannya dari RM28-40 sebalang! Mak ai! Saya tak boleh nak complaint juga sbb skrg ni apa benda je yg murah. Nak masuk toilet pon kena bayar!

Saya berazam tahun ni nak buat kuih sendiri. Kalau bukan saya buat, ibu saya buat hihihi... Nak mudahkan keje buat kuih thn ni saya nak target dapat NOXXA breadmaker FREE je. Sbb breadmaker ni bukan sahaja tpt utk buat roti je, malah boleh dijadikan OVEN MULTIFUNGSI untuk buat kek, kuih, panggan ayam, daging, ikan dan apa2 lagi yg boleh dimasak!

Ni saya bagi detail Noxxa breadmaker:
* Pilihan fungsi dulang roti, doh atau mengadun.
* 12 Program (8 menu roti, 1 kek, 2 doh, 1 mengadun)
* Penentu masa tunda (13 jam)

FUNGSI OVEN ELEKTRIK & PEMBAKAR ROTI:-
🍩 Menu bakar, panggang, grill
🍩 Setting suhu: 40-260'c
🍩 Memanaskan dahulu sebelum membakar, bakar/panggang , gril, nyahfros, sentiasa Panas, membakar 2-4 keping dengan pilihan warna kerak. 🍪 Mesin roti 650W
🍪 Oven elektrik 1500W
🍪 Motor penguli 100W
🍪 Kapasiti Oven 17.6L
🍪 Kapasiti buku roti 2.0lbs
🍪 Bentuk buku roti
Dimension: 19"L x 10.7"W x 11.5"H
Berat: 24 lbs
Warranty: 1 tahun

Whatsapp 0133940574 utk info lanjut. Boleh beli cash, ansuran 4-5 kali or join kutu dengan saya!

#noxxabreadmaker #breadmaker #pembuatrotinoxxa #ovennoxxa #breadmakeramway #oven #amway #amwaykulai #amwayjohor #ovenmultifungsinoxxa #ovenamway #sayajualoven #sayajualamway #trustedseller #sharingiscaring #amwaymalaysia #mesinpembuatroti #breadmaker3in1

Nak FREE? Whatsapp saya 0133940574.
Ni saya bagi detail Noxxa breadmaker:
* Pilihan fungsi dulang roti, doh atau mengadun.
* 12 Program (8 menu roti, 1 kek, 2 doh, 1 mengadun)
* Penentu masa tunda (13 jam)

FUNGSI OVEN ELEKTRIK & PEMBAKAR ROTI:-
🍩 Menu bakar, panggang, grill
🍩 Setting suhu: 40-260'c
🍩 Memanaskan dahulu sebelum membakar, bakar/panggang , gril, nyahfros, sentiasa Panas, membakar 2-4 keping dengan pilihan warna kerak. 🍪 Mesin roti 650W
🍪 Oven elektrik 1500W
🍪 Motor penguli 100W
🍪 Kapasiti Oven 17.6L
🍪 Kapasiti buku roti 2.0lbs
🍪 Bentuk buku roti
Dimension: 19"L x 10.7"W x 11.5"H
Berat: 24 lbs
Warranty: 1 tahun

Whatsapp 0133940574 utk info lanjut. Boleh beli cash, ansuran 4-5 kali or join kutu dengan saya!

#noxxabreadmaker #breadmaker #pembuatrotinoxxa #ovennoxxa #breadmakeramway #oven #amway #amwaykulai #amwayjohor #ovenmultifungsinoxxa #ovenamway #sayajualoven #sayajualamway #trustedseller #sharingiscaring #amwaymalaysia #mesinpembuatroti #breadmaker3in1

Nak FREE? Whatsapp saya 0133940574.
Ni saya bagi detail Noxxa breadmaker:
* Pilihan fungsi dulang roti, doh atau mengadun.
* 12 Program (8 menu roti, 1 kek, 2 doh, 1 mengadun)
* Penentu masa tunda (13 jam)

FUNGSI OVEN ELEKTRIK & PEMBAKAR ROTI:-
🍩 Menu bakar, panggang, grill
🍩 Setting suhu: 40-260'c
🍩 Memanaskan dahulu sebelum membakar, bakar/panggang , gril, nyahfros, sentiasa Panas, membakar 2-4 keping dengan pilihan warna kerak. 🍪 Mesin roti 650W
🍪 Oven elektrik 1500W
🍪 Motor penguli 100W
🍪 Kapasiti Oven 17.6L
🍪 Kapasiti buku roti 2.0lbs
🍪 Bentuk buku roti
Dimension: 19"L x 10.7"W x 11.5"H
Berat: 24 lbs
Warranty: 1 tahun

Whatsapp 0133940574 utk info lanjut. Boleh beli cash, ansuran 4-5 kali or join kutu dengan saya!

#noxxabreadmaker #breadmaker #pembuatrotinoxxa #ovennoxxa #breadmakeramway #oven #amway #amwaykulai #amwayjohor #ovenmultifungsinoxxa #ovenamway #sayajualoven #sayajualamway #trustedseller #sharingiscaring #amwaymalaysia #mesinpembuatroti #breadmaker3in1

Kuih raya semakin mahal.
Saya survey aritu orang dah start ambil order dan rate harga kebanyakannya dari RM28-40 sebalang! Mak ai! Saya tak boleh nak complaint juga sbb skrg ni apa benda je yg murah. Nak masuk toilet pon kena bayar!

Saya berazam tahun ni nak buat kuih sendiri. Kalau bukan saya buat, ibu saya buat hihihi... Nak mudahkan keje buat kuih thn ni saya nak target dapat NOXXA breadmaker FREE je. Sbb breadmaker ni bukan sahaja tpt utk buat roti je, malah boleh dijadikan OVEN MULTIFUNGSI untuk buat kek, kuih, panggan ayam, daging, ikan dan apa2 lagi yg boleh dimasak!

Ni saya bagi detail Noxxa breadmaker:
* Pilihan fungsi dulang roti, doh atau mengadun.
* 12 Program (8 menu roti, 1 kek, 2 doh, 1 mengadun)
* Penentu masa tunda (13 jam)

FUNGSI OVEN ELEKTRIK & PEMBAKAR ROTI:-
🍩 Menu bakar, panggang, grill
🍩 Setting suhu: 40-260'c
🍩 Memanaskan dahulu sebelum membakar, bakar/panggang , gril, nyahfros, sentiasa Panas, membakar 2-4 keping dengan pilihan warna kerak. 🍪 Mesin roti 650W
🍪 Oven elektrik 1500W
🍪 Motor penguli 100W
🍪 Kapasiti Oven 17.6L
🍪 Kapasiti buku roti 2.0lbs
🍪 Bentuk buku roti
Dimension: 19"L x 10.7"W x 11.5"H
Berat: 24 lbs
Warranty: 1 tahun

Whatsapp 0133940574 utk info lanjut. Boleh beli cash, ansuran 4-5 kali or join kutu dengan saya!

#noxxabreadmaker #breadmaker #pembuatrotinoxxa #ovennoxxa #breadmakeramway #oven #amway #amwaykulai #amwayjohor #ovenmultifungsinoxxa #ovenamway #sayajualoven #sayajualamway #trustedseller #sharingiscaring #amwaymalaysia #mesinpembuatroti #breadmaker3in1

Sini saya share apa bagusnya
🍞BREADMAKER NOXXA🍞 🧀 Nikmati roti, biskut, kek, pastri yg baru dibakar, ayam panggang, daging grill, sayur-sayuran, roti bakar yg enak dgn OVEN MULTIFUNGSI ini.
🍞 Oven 3 dalam 1
~ Ia adalah pembuat roti, oven elektrik, dan oven pembakar roti.
~ Mesra pengguna dgn tetingkap paparan LCD besar.

FUNGSI MESIN ROTI
* Pilihan fungsi dulang roti, doh atau mengadun.
* 12 Program (8 menu roti, 1 kek, 2 doh, 1 mengadun)
* Penentu masa tunda (13 jam)

FUNGSI OVEN ELEKTRIK & PEMBAKAR ROTI:-
🍩 Menu bakar, panggang, grill
🍩 Setting suhu: 40-260'c
🍩 Memanaskan dahulu sebelum membakar, bakar/panggang , gril, nyahfros, sentiasa Panas, membakar 2-4 keping dengan pilihan warna kerak. 🍪 Mesin roti 650W
🍪 Oven elektrik 1500W
🍪 Motor penguli 100W
🍪 Kapasiti Oven 17.6L
🍪 Kapasiti buku roti 2.0lbs
🍪 Bentuk buku roti
Dimension: 19"L x 10.7"W x 11.5"H
Berat: 24 lbs
Warranty: 1 tahun

Whatsapp 0133940574 utk info lanjut. Boleh beli cash, ansuran 4-5 kali or join kutu dengan saya!

#noxxabreadmaker #breadmaker #pembuatrotinoxxa #ovennoxxa #breadmakeramway #oven #amway #amwaykulai #amwayjohor #ovenmultifungsinoxxa #ovenamway #sayajualoven #sayajualamway #trustedseller #sharingiscaring #amwaymalaysia #mesinpembuatroti #breadmaker3in1

Sini saya share apa bagusnya
🍞BREADMAKER NOXXA🍞 🧀 Nikmati roti, biskut, kek, pastri yg baru dibakar, ayam panggang, daging grill, sayur-sayuran, roti bakar yg enak dgn OVEN MULTIFUNGSI ini.
🍞 Oven 3 dalam 1
~ Ia adalah pembuat roti, oven elektrik, dan oven pembakar roti.
~ Mesra pengguna dgn tetingkap paparan LCD besar.

FUNGSI MESIN ROTI
* Pilihan fungsi dulang roti, doh atau mengadun.
* 12 Program (8 menu roti, 1 kek, 2 doh, 1 mengadun)
* Penentu masa tunda (13 jam)

FUNGSI OVEN ELEKTRIK & PEMBAKAR ROTI:-
🍩 Menu bakar, panggang, grill
🍩 Setting suhu: 40-260'c
🍩 Memanaskan dahulu sebelum membakar, bakar/panggang , gril, nyahfros, sentiasa Panas, membakar 2-4 keping dengan pilihan warna kerak. 🍪 Mesin roti 650W
🍪 Oven elektrik 1500W
🍪 Motor penguli 100W
🍪 Kapasiti Oven 17.6L
🍪 Kapasiti buku roti 2.0lbs
🍪 Bentuk buku roti
Dimension: 19"L x 10.7"W x 11.5"H
Berat: 24 lbs
Warranty: 1 tahun

Whatsapp 0133940574 utk info lanjut. Boleh beli cash, ansuran 4-5 kali or join kutu dengan saya!

#noxxabreadmaker #breadmaker #pembuatrotinoxxa #ovennoxxa #breadmakeramway #oven #amway #amwaykulai #amwayjohor #ovenmultifungsinoxxa #ovenamway #sayajualoven #sayajualamway #trustedseller #sharingiscaring #amwaymalaysia #mesinpembuatroti #breadmaker3in1

Sini saya share apa bagusnya
🍞BREADMAKER NOXXA🍞 🧀 Nikmati roti, biskut, kek, pastri yg baru dibakar, ayam panggang, daging grill, sayur-sayuran, roti bakar yg enak dgn OVEN MULTIFUNGSI ini.
🍞 Oven 3 dalam 1
~ Ia adalah pembuat roti, oven elektrik, dan oven pembakar roti.
~ Mesra pengguna dgn tetingkap paparan LCD besar.

FUNGSI MESIN ROTI
* Pilihan fungsi dulang roti, doh atau mengadun.
* 12 Program (8 menu roti, 1 kek, 2 doh, 1 mengadun)
* Penentu masa tunda (13 jam)

FUNGSI OVEN ELEKTRIK & PEMBAKAR ROTI:-
🍩 Menu bakar, panggang, grill
🍩 Setting suhu: 40-260'c
🍩 Memanaskan dahulu sebelum membakar, bakar/panggang , gril, nyahfros, sentiasa Panas, membakar 2-4 keping dengan pilihan warna kerak. 🍪 Mesin roti 650W
🍪 Oven elektrik 1500W
🍪 Motor penguli 100W
🍪 Kapasiti Oven 17.6L
🍪 Kapasiti buku roti 2.0lbs
🍪 Bentuk buku roti
Dimension: 19"L x 10.7"W x 11.5"H
Berat: 24 lbs
Warranty: 1 tahun

Whatsapp 0133940574 utk info lanjut. Boleh beli cash, ansuran 4-5 kali or join kutu dengan saya!

#noxxabreadmaker #breadmaker #pembuatrotinoxxa #ovennoxxa #breadmakeramway #oven #amway #amwaykulai #amwayjohor #ovenmultifungsinoxxa #ovenamway #sayajualoven #sayajualamway #trustedseller #sharingiscaring #amwaymalaysia #mesinpembuatroti #breadmaker3in1

☆Noxxa Pembuat Roti / Oven Multifungsi☆ **Akan naik harga bermula 15 Mac 2017**
.
▪Nikmati roti, biskut, kek, pastri yang baru dibakar, ayam panggang, daging gril, sayur-sayuran, roti bakar yang enak dengan oven multifungsi ini.
.
▪Oven 3 dalam 1: ia adalah pembuat roti, oven elektrik dan oven pembakar roti.
.
▪Mesra pengguna dengan tetingkap paparan LCD yang besar.
.
♡Fungsi Mesin Roti:♡
.
▪Pilihan fungsi dulang roti, doh atau mengadun.
▪12 Program (8 menu roti/1 kek/2 doh/1 mengadun).
▪Penentu masa tunda (13 jam).
.
♡Fungsi Oven Elektrik & Pembakar Roti:♡
.
▪Menu bakar, panggang, gril.
▪Seting suhu: 40 - 260°C.
▪Memanaskan dahulu sebelum membakar, bakar/panggang, gril, nyahfros, sentiasa panas, membakar 2 - 4 keping dengan pilihan warna kerak.
.
Mesin roti 650W
Oven elektrik 1500W
Motor penguli 100W
Kapasiti oven 17.6L
Kapasiti buku roti 2.0lbs
Bentuk buku roti Mendatar
Dimensi 19""(L) x 10.7""(W)x 11.5""(H)
Berat 24lbs
.
**Akan naik harga bermula 15 Mac 2017**
.
Waranti satu (1) tahun terhadap kerosakan pengilangan. Sila maklum bahawa peralatan ini hanya untuk KEGUNAAN DI RUMAH sahaja.

#breadmaker #breadmakernoxxa #breadmakeramway #pembuatroti
#oven #ovenbaked #ovenmultifungsi

Noxxa Pembuat Roti 🍞🍞
🙆Nikmati roti, biskut, kek, pastri yang baru dibakar, ayam panggang, daging gril, sayur-sayuran, roti bakar yang enak dengan oven multifungsi ini. 🙆Oven 3 dalam 1: ia adalah pembuat roti, oven elektrik dan oven pembakar roti. 🙆Mesra pengguna dengan tetingkap paparan LCD yang besar.

Fungsi Mesin Roti:
----------------
💐 Pilihan fungsi dulang roti, doh atau mengadun.
💐 12 Program (8 menu roti/1 kek/2 doh/1 mengadun).
💐 Penentu masa tunda (13 jam). Fungsi Oven Elektrik & Pembakar Roti:
-----------------------
🍗Menu bakar, panggang, gril.
Seting suhu: 40 - 260°C.
🍗Memanaskan dahulu sebelum membakar, bakar/panggang, gril, nyahfros, sentiasa panas, membakar 2 - 4 keping dengan pilihan warna kerak

#mudahkankerjaanda #instaonlinebiz #instaonlinebiz #instafood #trustedagent #sayagunasayajual #kutunoxxabreadmaker #breadmakeramway
#bazaar

Assalam...
Selamat malam kwn2...
Sebelum tido ni..nk bg kwn2 tgk brg ni..... Yg suka mkn roti..bakar roti...brg ni mmg sgt2 diperlukan dan sesuai sgt utk dimiliki... 💕 Gemarkan roti 🍞...
💕 Nak cuba buat roti sndiri...
✔ Lbh jimat...lbh selamat... BREADMAKER NOXXA
✔ Oven 3 dlm 1 : 🍞 pembuat roti 🍴oven elektrik 🍞oven pembuat roti ✔ Fungsi Oven Elektrik & Pembakar Roti :
🎯 menu : bakar, gril & panggang
🎯 setting suhu : 40-260°c
🎯 memanas dahulu sblm membkr, bakar/panggang, gril, nyahfros

Grup kutu breadmaker noxxa dibuka skrg..jom..sape2 b'minat blh pm tepi:

Fadzilah 017-7269037

#mudahkankerjaanda #instaonline #instabizonline #breadmakeramway #noxxa #pembuatrotinoxxa #instaonlineshop

Sesi melantak.. Malam2 buat pizza la kiteww awokk.. sambil discuss bisnes plan , hihi <3 <3
#pizzahott😋
#breadmakeramway

Best NOXXA BREAD MAKER + MULTIPURPOSE OVEN ni. Mula2 buat roti, lepas tu mesin yang sama boleh jadi oven. Kan jimat? 👍👍📱0133632726 Breadmaker + multipurpose oven Fungsi : pembuat roti, oven

#breadmaker
#noxxabreadmaker #mesinbuatroti #ovenamway #breadmakeramway #amwayseremban #amwaymalaysia

Best NOXXA BREAD MAKER + MULTIPURPOSE OVEN ni. Mula2 buat roti, lepas tu mesin yang sama boleh jadi oven. Kan jimat? 👍👍📱0133632726 Breadmaker + multipurpose oven Fungsi : pembuat roti, oven

#breadmaker
#noxxabreadmaker #mesinbuatroti #ovenamway #breadmakeramway #amwayseremban #amwaymalaysia40years

Most Popular Instagram Hashtags