[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#boyabamtakaful

238 posts

TOP POSTS

Done 3rd Syawal dengan penuh bergaya acah2nya..hahaha😂

Buai laju2 sampai pokok sena,
Apa dalam baju sekuntum bunga cina.. Alhamdulillah tamatlah edisi #teamrayatranung tahun 2017..selamat jalan Terengganu..moh kite balik Perak pulak..#teamrayaperak

Dari mana hendak ke mana,
Tinggi rumput dari padi,
Tahun mana bulan mana,
Dapat kita berjumpa lagi.. Tahun ni beraya kat dua kampung..tahun depan abam aim untuk tiga kampung pulak..amin..hehehe😜

Amirul Nazrin
0196046816

#boyabamtakaful #prudentialbsntakaful #trustedagent #syawal #raya #throwback #ootd #wiseman #gentleman #melayu #tradisional #photoshoot #streetphotography #beach #nature

Fikirkan sejenak jika anda yang ditimpa dugaan begini..berubah kehidupannya..bersediakah anda dan keluarga dari segi ekonomi dan emosi?

Hubungi abam untuk penilaian plan Takaful demi melindungi dan mengekalkan kesejahteraan keluarga anda sekarang.. Amirul Nazrin
0196046816

#boyabamtakaful #prudentialbsntakaful #trustedagent #reality #unexpexted

Wehooo..best pulak selfie rambut menggerbang ditiup angin ..harapnya duitku tak banyak yang terbang..merajuk pulak buah hati abam sorang ni..janganlah merajuk sayang..nak dekat raya dah ni..apa2 pon kita senyum dulu hiburkan hati..hahaha😅

Amirul Nazrin
0196046816

#boyabamtakaful #prudentialbsntakaful #trustedagent #ridersangkut

Happy energetic monday kawan2..semoga dimurahkan dan dipermudahkan rezeki anda hari ni.. Puasa dah dekat..kalau belum ada takaful tu cepat2 roger2 abam k..peace yaw😁✌ Amirul Nazrin
0196046816

#boyabamtakaful #prudentialbsntakaful #trustedagent #monday #meeting

Malam ni lepak berdiskusi dengan kawan sambil pekena ayam goreng..Selamat Menyambut Hari Malaysia ke 53.. Amirul Nazrin
0196046816

#boyabamtakaful #friendship #gentleman

Dimulakan dengan bismillah..disudahi dengan alhamdulillah..begitulah sehari dalam hidup kita mudah-mudahan dirahmati Allah..salam jumaat dari abam takaful buat rakan2..hehe😊

Amirul Nazrin
0196046816

#boyabamtakaful #prudentialbsntakaful #trustedagent #salamjumaat #salammuslim #smile #positive

Hi orang2 Lumut..ada apa2 yang best tak kat sini?abam dah pishang pulak kawan2 abam ni dah kena masuk base.. Ini malam abam sampai kat sini dengan Tuan2 Laut..dapat makan seafood lek2..hehe

Ada yang free ce komen..moh ler teman abam..pishang cheese meleleh dah ni..hahaha😂✋ Amirul Nazrin
0196046816

#boyabamtakaful #prudentialbsntakaful #friends #gentleman

Alhamdulillah touchdown sudah..malam ni abam akan mimpi yang indah2 disini..moga ia menjadi realiti..selamat malam kawan2..hehe😴

Amirul Nazrin
0196046816

#boyabamtakaful #prudentialbsntakaful #goodnight #dream #ggmu

Alhamdulillah done solat sunat hari raya..ha apa lagi..jom ler kita g beraya..kunjung mengunjung sesama kita.. Ketupat rendang, sila nikmati kawan penat memasak malam ke pagi..nantikan wall media sosial anda dibanjiri gambar raya kawan2..hehe😁✌ Amirul Nazrin
0196046816

#boyabamtakaful #prudentialbsntakaful #trustedagent #melayu #raya #syawal #teamrayaganu #smile #happyday #celebration #ootd

MOST RECENT

Done 3rd Syawal dengan penuh bergaya acah2nya..hahaha😂

Buai laju2 sampai pokok sena,
Apa dalam baju sekuntum bunga cina.. Alhamdulillah tamatlah edisi #teamrayatranung tahun 2017..selamat jalan Terengganu..moh kite balik Perak pulak..#teamrayaperak

Dari mana hendak ke mana,
Tinggi rumput dari padi,
Tahun mana bulan mana,
Dapat kita berjumpa lagi.. Tahun ni beraya kat dua kampung..tahun depan abam aim untuk tiga kampung pulak..amin..hehehe😜

Amirul Nazrin
0196046816

#boyabamtakaful #prudentialbsntakaful #trustedagent #syawal #raya #throwback #ootd #wiseman #gentleman #melayu #tradisional #photoshoot #streetphotography #beach #nature

Team Raya Ganu 2017..nasi dagang, tapai, daging rusa antara menu rare yang dijumpai pagi ni..sedap belaka..makang sokmo..😜👍 Tak tau menu apa pulak jumpa lepas ni..seminggu gini in shaa allah lah balik ni abam kena beli seluar kerja baru..hahahaha😂

Kad raya tak dok..buat poskad gini pong comey gok..hehe

#boyabamtakaful
#prudentialbsntakaful
#trustedagent #family #bonding #teamrayaganu #tranung #melayu #ootd #eid #celebration #happyday

Alhamdulillah done solat sunat hari raya..ha apa lagi..jom ler kita g beraya..kunjung mengunjung sesama kita.. Ketupat rendang, sila nikmati kawan penat memasak malam ke pagi..nantikan wall media sosial anda dibanjiri gambar raya kawan2..hehe😁✌ Amirul Nazrin
0196046816

#boyabamtakaful #prudentialbsntakaful #trustedagent #melayu #raya #syawal #teamrayaganu #smile #happyday #celebration #ootd

Alhamdulillah..gerak pukul 11 pagi sekarang baru sampai..ramai sungguhlah orang..👀 Sampai sini jangan ingat nak berehat ye..ayam2 sedang menanti berjakuzi didalam besen untuk direndangkan..abam takaful jadi abam chef malam ni..haha😜

Selamat hari raya & maaf zahir batin kepada semua..jemput datang ke rumoh..hehe😁

Amirul Nazrin
0196046816

#boyabamtakaful #prudentialbsntakaful #trustedagent #teamrayaganu #teamrayaperak #syawal #ootd #jjcm #holiday #kampungboy

Besok nak raya..timbang siap2 berat hari ni bezakan dengan berat sok..sebulan puasa moga info ni dapat bagi korang rasa serba-salah sikit nak makan macam jembalang sok..tetamu lain nak makan gak bukan nak jamu cacing dalam perut ko je..hahaha😜

Amirul Nazrin
0196046816

#boyabamtakaful
#prudentialbsntakaful
#trustedagent #health #lifestyle #malaysian

Ye abam memang old school..budak kampung yang biasa makan nasi campur je..udah bila diajak hakak kau yang hipster makan benda2 ni abam syubhah..boleh kenyang ke..selera gergasi ni..hahaha😅

Kepada kawan2 yang dah siap2 nak balik kampung tu berhati2 memandu..semoga selamat sampai ke kampung halaman k..😊 Amirul Nazrin
0196046816

#boyabamtakaful #prudentialbsntakaful #trustedagent #iftar #jjcm #family #ootd #ramadhan #syawal #preparation #teamraya #perak #ganu #kedah

Bila kau hensem2 nak bekerja tapi bateri fone kau dah nak mampos..jadi kau upload satu selfie untuk meninggalkan jejak..haha.. Selalu orang pakai baju melayu hari Jumaat tapi abam pakai hari Isnin siap bersampin..pusing2 naik motor di tengah bandar..mengundang banyak reaksi yang menyenangkan..😁👍 Kerja banyak lagi ni..kepada yang tak dapat hubungi abam "im sorry but i will get back to u when my phone have battery"..stay tuned.. Amirul Nazrin
0196046816

#boyabamtakaful
#prudentialbsntakaful #trustedagent #monday #motivation #melayu #tradisional #ootd #ramadhan #raya #balikkampung

Selamat pagi dan selamat bekerja..hari tu abam ada tengok satu video "social experiment"..mat saleh ni buat apa je kebaikan walau sekecil ucap "selamat pagi" kat stranger untuk naikkan semangat orang di hari Isnin..macam seronok..cubalah k..😁 Amirul Nazrin
0196046816

#boyabamtakaful #motivation #monday #morning #feelgood #dogood #positive #movingforward

Jem betul masuk KL..cilok punya cilok last2 tercilok masuk sini..nasib badan..haha😅 "Ha akak pakai yang tu memang sesuai sangat..cantik giler.." "Bang tolong sikit boleh bang..abg buat submission untuk kad kredit..nak buat duit raya je bang.." "Bang cantik rambut..ni kalau pakai serum mesti raya lagi style..rambut pon sihat je.." Tu antara pitching line yang mencuit hati abam kat sini.. Nasiblah abam tak pakai baju PruBSNTakaful..kompem korang tak berani pitch..hahaha😂

Amirul Nazrin
0196046816

#boyabamtakaful #prudentialbsntakaful #trustedagent #moodrepublik #klrayafest #ramadhan #syawal

Datang sini berbuka dengan kawan baru yang manis2 ni..sampai ngam2 azan..boleh diorang bergurau dalam mall pon kena pakai waze ke..haha kojaq..dari manis kelat terus..😅 Pertemuan kami ni rare sikit..jumpa masa abam bantu diorang terlibat kemalangan..ha nak cakap abam tolong sebab nampak awek jela tu..come on..abam bukan gitu..😒 Ada kereta terbalik atas jalan dalam perjalanan abam pulang..abam pon berhenti hulurkan pertolongan tanpa nampak kelibat mangsa..takut meletup ke apa..nak jalan buat tak nampak rasa serba salah pulak..⚠💥 Panjang lagi ceritanya dan kelakar tapi akhirnya alhamdulillah tiada kemalangan jiwa..dah berkawan elok pulak masuk kepala..kecoh macam dah kawan lama..haha😂

Moral of the story jangan pilih bulu kalau nak buat baik & menolong orang semampunya..sebab kita tak tau bila pula hari kita ditimpa kesusahan..👍 Terima kasihlah sudi jemput dan teman abam berbuka sama..raya jemput datang rumah kalau berani..hehe😜

Amirul Nazrin
0196046816

#boyabamtakaful #prudentialbsntakaful #trustedagent #friendship #goals #iftar #ramadhan #sharing #ootd #friday #weekend #perak #kelantan #terengganu #selangor #melayu

If someone ask what is the best investment which will give the highest return?my answer would be "Invest in yourself"..that is the ultimate investment mechanisme ever.. #boyabamtakaful #motivation #life #quotes #goals #learning #purpose

Semalam kena ketuk kaw2 parking RM20!tapi hari ni kami lebih bersedia..dah prepare tukul kuku kambing..hahaha takdelah kami tukar port ja..😅 Hari kedua training..seronok belajar ilmu kewangan ni..antara ilmu yang penting nak persiapkan diri untuk cabaran ekonomi akan datang..in shaa allah boleh dikongsi nanti dengan kawan2..😎💰 Amirul Nazrin
0196046816

#boyabamtakaful #prudentialbsntakaful #trustedagent #wealth #management #financial #retirement #planning #penang #streetphotography

Abam bersengkang mata dalam training dek kekurangan tidur..tapi bila dapat makanan segar terus matanya..BEAST MODE ON!mana tak sandor..hahaha😂

Alhamdulillah done iftar..sambung training besok..best jugak buka buasa gini..angin bertiup lek2 feeling ombak rindu..kalau ada nak ajak ngeteh malam kang roger2 ye..😁 Amirul Nazrin
0196046816

#boyabamtakaful #prudentialbsntakaful #trustedagent #training #wealth #management #ramadhan #beach #seaside #kampungboy #iftar #gentleman #smile #positive

Fikirkan sejenak jika anda yang ditimpa dugaan begini..berubah kehidupannya..bersediakah anda dan keluarga dari segi ekonomi dan emosi?

Hubungi abam untuk penilaian plan Takaful demi melindungi dan mengekalkan kesejahteraan keluarga anda sekarang.. Amirul Nazrin
0196046816

#boyabamtakaful #prudentialbsntakaful #trustedagent #reality #unexpexted

Hi orang2 Penang..ada yang nak teman kami ngeteh atau berbuka jap lagi?tetamu jauh bermusafir ni..kot ada nak tunjukkan lokasi menarik dan murah2..bantuan anda sangat dihargai..hehe😁

Sementara kami disini jangan lepaskan peluang nak bertanya tentang insuran/takaful..sambil ngeteh abam sudi kongsikan sedikit dua ilmu yang ada percuma kalau diizinkan..tak izin kita sambung makan..haha😂

Amirul Nazrin
0196046816

#boyabamtakaful #prudentialbsntakaful #trustedagent #professional #sharing #life #love #protection #needs #jjcm #ramadhan #penang #melayu #jambu #smile #ootd #wiseman #gentleman

Musafir di bulan Ramadhan..mujur ada abam polis yang hensem & sempoi ni tolong..macam ni lah pegawai yang kita mau..Mesra, Cepat dan Betul..👍👮 Cerah masa depan Malaysia memancor bak sinaran spotlight di kepala abam polis..pape pon selamat mencari rezeki kepada semua..hehehe😁

Amirul Nazrin
0196046816

#boyabamtakaful #prudentialbsntakaful #trustedagent #polis #pdrm #ramadhan #travel #jjcm #wiseman #gentleman #malaysian #penang #morning #smile

"Andai ku tahu.."berbuih mulut mengingatkan..tapi masih ada yang menangguh dan tak ambil berat..tak kira kakitangan kerajaan atau swasta..tangguh sekarang menjeritlah akan datang..hubungi abam segera untuk temujanji takaful sebelum anda & keluarga dibebani sesalan..⌛☎😢 Amirul Nazrin
0196046816

#boyabamtakaful #prudentialbsntakaful #trustedagent #life #medical #protection #financial #planning #expectation #reality #inflation

Bila kau ada sejenis kakak yang gigih edit gambar lama..sedap dia dok bahan.."dari kecik sampai besor sama je takde gigi"..kuang hajo betul..hahaha😅😬 Kecik2 takdak gigi pasai kuat makan gula2..dah besor ni pasai accident cium tar kat federal highway..saja delay buat gigi supaya tak lupa diri sementara bujang ni..takut laku sangat..kah3😜😂 Salam Nuzul Quran.. Amirul Nazrin
0196046816

#boyabamtakaful #prudentialbsntakaful #trustedagent #coverline #childhood #memory #throwback #smile #positive #happy #family #perak #kampungboy #shahalam #baragas #hatiadataman

Terima kasih pihak penganjur, penaja dan rakan sepasukan yang memberi peluang untuk join event kali ni..teringin nak upload gambar ni sebab abam gelak besar dan ikhlas..lama tak nampak gigi penuh camtu bila bergambar..hahaha😂

Anugerah ni lain macam sikit pencalonannya namun abam tetap berbangga dengan semangat setia kawan dan kekeluargaan yang wujud antara Perindu Legend Family..moga persahabatan ini kekal dan membawa keberkatan..😍 Rezeki ramadhan..cantik bajunya tapi kena main gym dulu baru lagi mantap nak pakai..haha..yang mana nak usha baju & gear futsal yang mantap2 boleh tengok kat ig @fancyfutsal dan nak photographer yang berkarya mantap boleh jenguk kat ig @faizolmusa_photography k 👍

Nak plan takaful dan agen yang mantap boleh hubungi abam ye..selamat berhujung minggu..hahaha😜

Amirul Nazrin
0196046816

#boyabamtakaful #prudentialbsntakaful #trustedagent #futsal #goalkeeper #brotherhood #perindulegend #fancyfutsal #lagaangin #weekend #smile #acahacah #akuyangpakaikoyangpanas #shahalam

Most Popular Instagram Hashtags