[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#bossme70

MOST RECENT

Into the Blue moon!!

A dive into music!

Anoche desde @cadillacbeerrock #versusrockband Alexander Barreiro Sergio Rubiano #epiphone #lespaulgoldtop #bossme70

My first attempt in looping 😅. Sunday's free time will lead to this :P . Pentatonic lead stuff 😂😂 .Original lead players, don't get pissed off.
P.S: Use earphones to actually hear what am doing . #bossme70 #looping #guitarsecret #electricguitar

Dulu, gitar fav aku kat office ialaha Yamaha pacifica model apa lupa dah. Tapi PAC *** J lah. Gitar merah tu paling aku jaga sekali. Kalau recording ke, jam kat studio ke, mmg pakai gitar tu. Live dgn recording kat rumah je aku pakai Epi Les Paul. Niat hati kali ni nak try pakai Ibanez. Tapi tak boleh tahan oo. Angkat ni jugak. Mungkin sbb jiwa session tu ada lagi. Neck dia pun kena dgn tangan. 😂 @hizamyhamid , abg kena try ni. Lazat. Serius lazat. #Yamaha #PAC112vmx #BossME70 #JackTakmarah #InTheStyleOfAndyTimun

Most Popular Instagram Hashtags