#borongtudung

MOST RECENT

tudung express terkini kami tampilkan untuk anda!!! nampak anggun dan cantik hanya dalam 1 minit je da siap!! sarung je terus cantik uols!! rugi sangat tak buat koleksi sebab material dia memang superb best!!!awning yang selesa buat uols jatuh cinta taw!!! ❤ material mosscrepe
❤ free size
❤ full coverage
❤ awning scuba yang anti tembam ❤ pinless
❤ ironless
❤ perincian yang gojes
❤ come with metal tag
❤ design terkini

belum cuba belum tahu dah cuba nak order lagi satu😂😂😂..tunggu apa lagi, cepat2 wassep sis untuk pembelian sebelum kehabisan gigit jari nanty... raya nanty sure uols nampak gojes dalam masa seminit aje

www.wasap.my/601128008843/tudungexpress

#wholesale #retail #trustedseller #tudung #tudungonline #sayajualshawl #shawl #sayajualonline #sayajual #sayajualmurah #sayajualtudung #sayajualinstantshawl #sayajualborong #sayajualtudungmurah #shawlborong #shawlcantik #murah #hijabmurah #hargamurah #bazarpaknil #borong #borongmurah #bruneionlineshop #borongtudung #borongshawl #tudungmurah #tudung #tudunglabuhmurah #tudunglabuh #tudungonline

tudung express terkini kami tampilkan untuk anda!!! nampak anggun dan cantik hanya dalam 1 minit je da siap!! sarung je terus cantik uols!! rugi sangat tak buat koleksi sebab material dia memang superb best!!!awning yang selesa buat uols jatuh cinta taw!!! ❤ material mosscrepe
❤ free size
❤ full coverage
❤ awning scuba yang anti tembam ❤ pinless
❤ ironless
❤ perincian yang gojes
❤ come with metal tag
❤ design terkini

belum cuba belum tahu dah cuba nak order lagi satu😂😂😂..tunggu apa lagi, cepat2 wassep sis untuk pembelian sebelum kehabisan gigit jari nanty... raya nanty sure uols nampak gojes dalam masa seminit aje

www.wasap.my/601128008843/tudungexpress

#wholesale #retail #trustedseller #tudung #tudungonline #sayajualshawl #shawl #sayajualonline #sayajual #sayajualmurah #sayajualtudung #sayajualinstantshawl #sayajualborong #sayajualtudungmurah #shawlborong #shawlcantik #murah #hijabmurah #hargamurah #bazarpaknil #borong #borongmurah #bruneionlineshop #borongtudung #borongshawl #tudungmurah #tudung #tudunglabuhmurah #tudunglabuh #tudungonline

BACK VIEW!!! tudung express terkini kami tampilkan untuk anda!!! nampak anggun dan cantik namun hanya dalam 1 minit je da siap!! sarung je terus cantik uols!! rugi sangat tak buat koleksi sebab material dia memang superb best!!!awning yang selesa buat uols jatuh cinta taw!!! ❤ material mosscrepe
❤ free size
❤ full coverage
❤ awning scuba/awning double cotton
❤ pinless
❤ ironless
❤ 2 in 1 style

belum cuba belum tahu dah cuba nak order lagi satu😂😂😂..tunggu apa lagi, cepat2 wassep sis untuk pembelian sebelum kehabisan gigit jari nanty... raya nanty sure uols nampak gojes dalam masa seminit aje

www.wasap.my/601128008843/tudungexpress

#wholesale #retail #trustedseller #tudung #tudungonline #sayajualshawl #shawl #sayajualonline #sayajual #sayajualmurah #sayajualtudung #sayajualinstantshawl #sayajualborong #sayajualtudungmurah #shawlborong #shawlcantik #murah #hijabmurah #hargamurah #bazarpaknil #borong #borongmurah #bruneionlineshop #borongtudung #borongshawl #tudungmurah #tudung #tudunglabuhmurah #tudunglabuh #tudungonline

Special RAYA
Custom Your Name! .
.
*4pcs for RM100*
❤ *Nelson* Plain Square 45"
❤ *Otago* Plain Square 55"
❤ *Otaki* Diamond Square 45"
❤ *Welly* Plain Shawl 1.8m .
.
.
💜 Instant Double Loop *Twizel* Shawl 2m
👉🏻 *RM49* .
.
💜 Instant *Bluff*
*S/M* 👉🏻 *RM49*
*L* 👉🏻 *RM59*

___________________________________ .
.
💖 ADD ON 💖
Custom Your Name! .
.
.
👉🏻 High premium Swarovski crystals
👉🏻 1-4 huruf *RM79*
👉🏻 5-8 huruf *RM99* .
.
🍓 1 year warranty!
(if batu jatuh, kami akan touch up for free) .
🍓 Less RM20 for first 50 customers
🍓 Custom name limited for 100 customers only!
"First come first served" basis
🍓 Order close on the 1st of June 2018

Any inquiries, click below :

www.wasap.my/60135307397

www.wasap.my/60135307397

www.wasap.my/60135307397

#tudungraya #tudung #shawl #shawlraya #borongtudung #tudungborong #swarovski #tudungmurah #borongmalaysia #hariraya #puasa #syawal #ramadhan #aidilfitri #shawlariani #ariani #duckscarves #shawlsatin #bazarramadhan #bazaarpaknil

MATTE SATIN EYELASHES SHAWL 🎀
.
🌷 Material high quality matte satin (in shaa Allah puas hati)
.
🌷 1.8m x 0.7m approximately
.
🌷 Finishing eyelashes yg exclusive
.
BORONG 20PCS (RANDOM)
.
🎀 SM RM255.00
🎀 SS RM260.00
.
(TERMASUK POSTAGE)
.
WA +60146174618
.
#shawlsatin #shawlsatinborong #borongshawlsatin #shawlsatineyelashes #eyelashesdullsatin #mattesatin #mattesatinshawl #shawleyelashmurah #eyelashesshawlborong #borongshawlplain #borongtudung #borongtudungmurah #pembekaltudungborongmurah #pemborongtudung #pemborongtudungmurah #shawlsatinborong #shawlborongbrunei #iklansingapore #iklanbrunei #tutong #bisnesraya #bisnestudung

NURSE KK TERUJA DENGAN ARAAMNAN HIJAB
.

Tak sangka pulak nurse yang datang buat lawatan ke rumah ni perasan Ara jual hijab. Siap bagitau lagi kat nurse yang lain, sampai kena terjah masa pergi klinik check kuning Baby A itu hari. Nurse cakap corak full instant shawl tu lawa! Kotak dia pun lagi lawa. Lawa-lawa kotak pun tak boleh pakai. Lawa-lawa tudung boleh pakai masa hari raya. 😍 So, lepas kejadian tu, hari-hari pergi klinik pakai Anna. Maknanya hari-hari kena tanya "Cantiknya tudung, beli mana?". Tolong jawab sat beli mana. 🙈😉 _

#AnnaFullInstantShawl #tudunginstant
#instantshawl #fullinstantshawl #tudungmalaysia #tudungbrunei #hijabfilipina #philippineshijab #muslimahfashion #wideshawl #tudungborong #borongtudung #shawlmurah #tudungmurah #sayajualshawl #tudungpucci #instantshawlpucci #suppliertudung #hijab #hijabers #scarf #scarves #fashion #muslimah#shawls #puccishawl #printedshawl

MashaAllah, Tabarakallah! Comelnya adik ini😍
.
Terima kasih kerana memilih Aira Kamilia Kids Hijab kami
.
Semoga adik-adik istiqomah dan menjadi anak solehah serta berjaya dunia dan akhirat. Allahuma ameen
.
💢💢💢💢💢💢💢💢💢💢💢💢💢
5 CARA PEMBELIAN / HOW TO BUY
💢💢💢💢💢💢💢💢💢💢💢💢💢
1️⃣ Website www.airakamilia.com.my
2️⃣ facebook.com/airakamilia - PM
3️⃣ instagram.com/airakamilia - DM
4️⃣ Whatsapp 🛑 http://airakamilia.wasap.my 🛑 [@]+60108035498
5️⃣ Walk-in
• Aira Kamilia My Kids Hijab (waze/google map)
• 53-1F, Jalan Setia Perdana BC U13/BC, Setia Alam Seksyen U13, 40170, Shah Alam, Selangor Darul Ehsan
• Monday - Saturday
• 9am - 6pm (1pm - 2pm CLOSE during Lunch time)
• Closed EVERY SUNDAY
.
.
📦Ejen borong/drosphip: klik sini 👉🏻 https://www.airakamilia.com.my/products/agent
.
.
#BidadariAK
#AKtestimonials
#kidshijab
#kidsinstanthijab
#tudungbudak
#tudungkanakkanak
#tudunganak
#vendorswanted
#dropshipper
#dropshippermalaysia
#borong
#borongtudung

READY STOCK!!
Bawal Satin Crepe Bidang 45
Material Satin Silk PREMIUM QUALITY

1 Helai RM15
3-5 Helai RM14
6-10 Helai RM13

Borong RM12 min 20pcs
POSTAGE PERCUMA SELURUH MALAYSIA

Cepat pm page atau whatsapp sekarang
http://www.wasap.my/60145177625/

#bawalsatin #bawalsatinmurah #bawalsatinborong #bawalpucci #bawalsatinluxe #satinluxe #satinpremium #bawalfringe #bawalarabic #shawlarabic #wideshawlborong #wideshawlmurah #bawalmurahmalaysia #bawalmurah #tudungborong #borongtudung #borongtudungmurah

.
All time favourite, SHAWL HEAVY CHIFFON
.
BORONG MINIMA 20 HELAI. Pilihla kamu suka ati mo warna apa. Kasi campur ja. RM140/20helai. Yang suda pernah beli Shawl Keknis dari kami, tau laituh camana kainnya 💓
.
Walk in ja pi Karamunsing k
.
#kkcitybazaar #sayajualsayapakai #kkcity #kotakinabalu #sabah #labuan #tawau #ootd #shawl #shawlplain #shawlkeknis #shawlchiffon #jualtudungmurah #borongtudung #tudungborong #followforfollow

BAWAL CHIFFON BATU TABUR
___________

KEISTIMEWAAN BAWAL BATU TABUR:
• Material : High Quality Heavy Chiffon (Bidang 45).
• Dihiasi dengan lebih kurang 70 biji batu diamond yang berkilau 💎
• Anti-tiup. Material yang senang untuk dibentuk. Tajam je tudung, elok terletak.
• Jahitan tudung yang kemas & material yang tidak mudah kedut.
• Terdapat lebih 40 warna menarik untuk dimiliki!
______

PROMOSI RAYA
RM20 SEHELAI
_________

FREE POSTAGE UNTUK PEMBELIAN RM100 KEATAS. SABAH SARAWAK TAMBAH RM6 SAJA!
________
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#shawlmurah #shawlcantik #shawlfringe #fringeshawal #borongtudung #borongshawl #tudungmurah #wideshawl #cottonshawl #bawalcotton #borongbawal #bawalmurah #bawalsatin #satinborongmurah #bawalcotton #bawaltabur #bawalbidang45 #bawalbidang50 #bawalbidang45 #bawaldiamon #cottonbawal #bawalsaudia #saudiacotton #saudiacotton #bawalmurah #bawalcrumple #shawlcrumple #takpayahiron #tudungsarung #bawalsatin #bawalmattesatin #bawallasercut #lasercut #bawalcotton #cottonbawal #bawalsquare

BAWAL CHIFFON BATU TABUR
___________

KEISTIMEWAAN BAWAL BATU TABUR:
• Material : High Quality Heavy Chiffon (Bidang 45).
• Dihiasi dengan lebih kurang 70 biji batu diamond yang berkilau 💎
• Anti-tiup. Material yang senang untuk dibentuk. Tajam je tudung, elok terletak.
• Jahitan tudung yang kemas & material yang tidak mudah kedut.
• Terdapat lebih 40 warna menarik untuk dimiliki!
______

PROMOSI RAYA
RM20 SEHELAI
_________

FREE POSTAGE UNTUK PEMBELIAN RM100 KEATAS. SABAH SARAWAK TAMBAH RM6 SAJA!
________
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#shawlmurah #shawlcantik #shawlfringe #fringeshawal #borongtudung #borongshawl #tudungmurah #wideshawl #cottonshawl #bawalcotton #borongbawal #bawalmurah #bawalsatin #satinborongmurah #bawalcotton #bawaltabur #bawalbidang45 #bawalbidang50 #bawalbidang45 #bawaldiamon #cottonbawal #bawalsaudia #saudiacotton #saudiacotton #bawalmurah #bawalcrumple #shawlcrumple #takpayahiron #tudungsarung #bawalsatin #bawalmattesatin #bawallasercut #lasercut #bawalcotton #cottonbawal #bawalsquare

BAWAL CHIFFON BATU TABUR
___________

KEISTIMEWAAN BAWAL BATU TABUR:
• Material : High Quality Heavy Chiffon (Bidang 45).
• Dihiasi dengan lebih kurang 70 biji batu diamond yang berkilau 💎
• Anti-tiup. Material yang senang untuk dibentuk. Tajam je tudung, elok terletak.
• Jahitan tudung yang kemas & material yang tidak mudah kedut.
• Terdapat lebih 40 warna menarik untuk dimiliki!
______

PROMOSI RAYA
RM20 SEHELAI
_________

FREE POSTAGE UNTUK PEMBELIAN RM100 KEATAS. SABAH SARAWAK TAMBAH RM6 SAJA!
________
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#shawlmurah #shawlcantik #shawlfringe #fringeshawal #borongtudung #borongshawl #tudungmurah #wideshawl #cottonshawl #bawalcotton #borongbawal #bawalmurah #bawalsatin #satinborongmurah #bawalcotton #bawaltabur #bawalbidang45 #bawalbidang50 #bawalbidang45 #bawaldiamon #cottonbawal #bawalsaudia #saudiacotton #saudiacotton #bawalmurah #bawalcrumple #shawlcrumple #takpayahiron #tudungsarung #bawalsatin #bawalmattesatin #bawallasercut #lasercut #bawalcotton #cottonbawal #bawalsquare

BAWAL CHIFFON BATU TABUR
___________

KEISTIMEWAAN BAWAL BATU TABUR:
• Material : High Quality Heavy Chiffon (Bidang 45).
• Dihiasi dengan lebih kurang 70 biji batu diamond yang berkilau 💎
• Anti-tiup. Material yang senang untuk dibentuk. Tajam je tudung, elok terletak.
• Jahitan tudung yang kemas & material yang tidak mudah kedut.
• Terdapat lebih 40 warna menarik untuk dimiliki!
______

PROMOSI RAYA
RM20 SEHELAI
_________

FREE POSTAGE UNTUK PEMBELIAN RM100 KEATAS. SABAH SARAWAK TAMBAH RM6 SAJA!
________
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#shawlmurah #shawlcantik #shawlfringe #fringeshawal #borongtudung #borongshawl #tudungmurah #wideshawl #cottonshawl #bawalcotton #borongbawal #bawalmurah #bawalsatin #satinborongmurah #bawalcotton #bawaltabur #bawalbidang45 #bawalbidang50 #bawalbidang45 #bawaldiamon #cottonbawal #bawalsaudia #saudiacotton #saudiacotton #bawalmurah #bawalcrumple #shawlcrumple #takpayahiron #tudungsarung #bawalsatin #bawalmattesatin #bawallasercut #lasercut #bawalcotton #cottonbawal #bawalsquare

BAWAL CHIFFON BATU TABUR
___________

KEISTIMEWAAN BAWAL BATU TABUR:
• Material : High Quality Heavy Chiffon (Bidang 45).
• Dihiasi dengan lebih kurang 70 biji batu diamond yang berkilau 💎
• Anti-tiup. Material yang senang untuk dibentuk. Tajam je tudung, elok terletak.
• Jahitan tudung yang kemas & material yang tidak mudah kedut.
• Terdapat lebih 40 warna menarik untuk dimiliki!
______

PROMOSI RAYA
RM20 SEHELAI
_________

FREE POSTAGE UNTUK PEMBELIAN RM100 KEATAS. SABAH SARAWAK TAMBAH RM6 SAJA!
________
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#shawlmurah #shawlcantik #shawlfringe #fringeshawal #borongtudung #borongshawl #tudungmurah #wideshawl #cottonshawl #bawalcotton #borongbawal #bawalmurah #bawalsatin #satinborongmurah #bawalcotton #bawaltabur #bawalbidang45 #bawalbidang50 #bawalbidang45 #bawaldiamon #cottonbawal #bawalsaudia #saudiacotton #saudiacotton #bawalmurah #bawalcrumple #shawlcrumple #takpayahiron #tudungsarung #bawalsatin #bawalmattesatin #bawallasercut #lasercut #bawalcotton #cottonbawal #bawalsquare

TUDUNG BAWAL MANIK CROWN
.

RM18 Sahaja
RM18 Sahaja
RM18 Sahaja
.
.
Anda boleh REQUEST COLOR yg anda nak 😊 .
.
✔ Senang dibentuk.
✔ Sesuai dipakai utk semua majlis.
✔ Ada lebih 60 pilihan warna.
❌ Tidak mudah kedut.
.
.

Utk order boleh terus WHATSSPP 👇 .
.
+6010 841 6181
+6010 841 6181
+6010 841 6181

#TudungBawal #TudungBawalMurah #BawalMurah #BawalTerkini #BorongTudung #TudungMurah #TudungBawalManik #BawalManik #Bawalcrown #TudungBorong #bawaltabur #bawalmanik #bawallabuh #bawalplain #bawalairis #bawallilit #bawalbidang60 #bawalbidang55 #bawaldiamond #bawalbidang45 #blousemurah #bajurayamurah #bawalcotton #bawalno1 #tudungraya #bajukurungmurah #bawalsquare #kainpasangmurah #jubahrm50 #zulariffin

TUDUNG BAWAL MANIK CROWN
.

RM18 Sahaja
RM18 Sahaja
RM18 Sahaja
.
.
Anda boleh REQUEST COLOR yg anda nak 😊 .
.
✔ Senang dibentuk.
✔ Sesuai dipakai utk semua majlis.
✔ Ada lebih 60 pilihan warna.
❌ Tidak mudah kedut.
.
.

Utk order boleh terus WHATSSPP 👇 .
.
+6010 841 6181
+6010 841 6181
+6010 841 6181

#TudungBawal #TudungBawalMurah #BawalMurah #BawalTerkini #BorongTudung #TudungMurah #TudungBawalManik #BawalManik #Bawalcrown #TudungBorong #bawaltabur #bawalmanik #bawallabuh #bawalplain #bawalairis #bawallilit #bawalbidang60 #bawalbidang55 #bawaldiamond #bawalbidang45 #blousemurah #bajurayamurah #bawalcotton #bawalno1 #tudungraya #bajukurungmurah #bawalsquare #kainpasangmurah #jubahrm50 #zulariffin

TUDUNG BAWAL MANIK CROWN
.

RM18 Sahaja
RM18 Sahaja
RM18 Sahaja
.
.
Anda boleh REQUEST COLOR yg anda nak 😊 .
.
✔ Senang dibentuk.
✔ Sesuai dipakai utk semua majlis.
✔ Ada lebih 60 pilihan warna.
❌ Tidak mudah kedut.
.
.

Utk order boleh terus WHATSSPP 👇 .
.
+6010 841 6181
+6010 841 6181
+6010 841 6181

#TudungBawal #TudungBawalMurah #BawalMurah #BawalTerkini #BorongTudung #TudungMurah #TudungBawalManik #BawalManik #Bawalcrown #TudungBorong #bawaltabur #bawalmanik #bawallabuh #bawalplain #bawalairis #bawallilit #bawalbidang60 #bawalbidang55 #bawaldiamond #bawalbidang45 #blousemurah #bajurayamurah #bawalcotton #bawalno1 #tudungraya #bajukurungmurah #bawalsquare #kainpasangmurah #jubahrm50 #zulariffin

Most Popular Instagram Hashtags