[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#boothraya

2076 posts

TOP POSTS

Penat Sgt! Jual kuih raya smpi tertido! Hehehhe.. Meh dtg sini hakak bg FREE tester, mkn sebiji kompom termimpi2๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜#boothraya#cariduitraya#biskutsedap#biskutraya#kuihrayasedap

askm abg Azhar tks yer n supports kami di booth Florals&Such ok all the best bt abg juga murah rezkhi n sht tubuh badan amin2 #aeonmallshahalam #boothraya #florals #such #muazackzainal2512 #

Selamat Hari Raya Aidil Fitri
Rasanya belum terlambat....
#teamraya
#boothraya
#aeons2
#menaratmbangsar

Rasanya sesuai tak letak Bruni Rug ni di bilik tidur anda? Matching tak dengan langsir, dinding dan set bilik tidur anda?
.
Jika masuk dengan tema bilik anda, boleh book untuk dapatkannya pada hari Ahad di Curve, Ground Floor, North Wing, Booth No. 11 & 12 pada hari Ahad, 4 June 2017
.
Stock sangat limited. Booking dengan hanya RM50 sahaja dan self pick up di booth kami nanti. Jangan risau karpet muat untuk dimasukkan ke dalam kereta.
.
Boleh hubungi ami untuk pertanyaan lanjut:
01112821899 -AYUN
0182621710-ILHAM
0187705147- HAZIQ
0196777978 - SHUKRI
0126985351-HAFIZ
#bazaarramadhan #rayasale #ecurve #ikeadamansara #rugmalaysia #karpetsale #shoppingraya #rugforraya #imhomestylist #homestylist #fashionforyourfloor #readystock #cashandcarry #selfpickuppoint #saleonraya #petalingjayamarket #klmarket #shahalammarket #karpetcantik #boothraya #bazaarkl #bazaarselangor #rayasale

Ahad yg sempurna..kita pilih colour yg menusuk mata yer..pink..cotton gred AAA.. rm249 shj..kurung modern..nk cantik..nk lawa..dptkn koleksi di booth saya by butik @rekkarich sacc mall yea..
#deeva
#deevabeauty
#koleksiraya
#koleksibajuraya
#boothraya

Tq @cosmeticshaz sharing this photo..wahh sis ni letak 2 sekali vanity mirror kat #boothraya dia di Jusco alpha angle #setiawangsa..
Siapa nak cari barang2 mekap sempena raya ni boleh lah beli kat sini..๐Ÿ˜๐Ÿ˜.
.
.
Menyerlahkan booth dia dr org lain..sbb terang dan cermin tu mmg menarik perhatian..
.
.
Siapa2 yg buka booth raya tu boleh la order cermin ni..tak berat pum nak angkat dan sangat2 mudah nak pasang..
.
.
Berminat nak order sila dm/pm or whatsapp 018 3591162
.
.
#sayajualcermin #alphaangle #sayajualmekap #sayajualprodukkecantikan #mekappengantin #saloon #bazarramadan #bazarpaknilprodukkecantikkan #raya2017 #rayacollection #sephoramy #makeuptutorial #makeupori #trulooksmalaysia #kitagunani #terapiinstagram #nyxmalaysia #lagirlmalaysia #muaputrajaya #muamalaysia #moodrepublik #heroseorangcinderella #bazaarsenawang #bazarkarat

MOST RECENT

CALLING FOR VENDOR for BOOTH HBV
.
Terbuka juga untuk makanan kering lain, snacks, cookies, kerepek, dessert, kek dan lain lain lagi.. .
. .
#
- 100% hasil jualan milik anda
- Promosi di instagram & FB
- tiada komisen
- tidak perlu berada di booth.
.
Hubungi kami: 012 597 0799 untuk lebih lanjut. .
#. #hbventures#eventmalaysia#karnivalmega#tv3malaysia#megaraya#boothraya#bazaarraya#kuihraya#biskutraya#callingforvendor#sayajualcookies #cookiesraya#biskutraya#kekraya#vendorraya#lookingforvendor#vendorswanted#vendorwanted#vendorselangor #vendorneeded#vendordiperlukan#vendordessert#serunding#kuihkapit#jagungpilus#chocmoistcake#brownies

CALLING FOR VENDOR for BOOTH HBV
.
Terbuka juga untuk makanan kering lain, snacks, cookies, kerepek, dessert, kek dan lain lain lagi.. .
. .
#
- 100% hasil jualan milik anda
- Promosi di instagram & FB
- tiada komisen
- tidak perlu berada di booth.
.
Hubungi kami: 012 597 0799 untuk lebih lanjut. .
#. #hbventures#eventmalaysia#karnivalmega#tv3malaysia#megaraya#boothraya#bazaarraya#kuihraya#biskutraya#callingforvendor#sayajualcookies #cookiesraya#biskutraya#kekraya#vendorraya#lookingforvendor#vendorswanted#vendorwanted#vendorselangor #vendorneeded#vendordiperlukan#vendordessert

CALLING FOR VENDOR for BOOTH HBV-

17-22 October 2017
.
Terbuka juga untuk makanan kering lain, snacks, cookies, kerepek, dessert, kek dan lain lain lagi.. .
. .
#
.
Hubungi kami: 012 597 0799 untuk lebih lanjut. .
#. #hbventures#eventmalaysia#karnivalmega#tv3malaysia#megaraya#boothraya#bazaarraya#kuihraya#biskutraya#callingforvendor#sayajualcookies #cookiesraya#biskutraya#kekraya#vendorraya#lookingforvendor#vendorswanted#vendorwanted#vendorselangor #vendorneeded#vendordiperlukan#vendordessert

CALLING FOR VENDOR for BOOTH HBV
.
Terbuka juga untuk makanan kering lain, snacks, cookies, kerepek, dessert, kek dan lain lain lagi.. .
. .
#
.
Hubungi kami: 012 597 0799 untuk lebih lanjut. .
#. #hbventures#eventmalaysia#karnivalmega#tv3malaysia#megaraya#boothraya#bazaarraya#kuihraya#biskutraya#callingforvendor#sayajualcookies #cookiesraya#biskutraya#kekraya#vendorraya#lookingforvendor#vendorswanted#vendorwanted#vendorselangor #vendorneeded#vendordiperlukan#vendordessert

CALLING FOR VENDOR for BOOTH HBV
.
Terbuka juga untuk makanan kering lain, snacks, cookies, kerepek, dessert, kek dan lain lain lagi.. .
. .
#
.
Hubungi kami: 012 597 0799 untuk lebih lanjut. .
#. #hbventures#eventmalaysia#karnivalmega#tv3malaysia#megaraya#boothraya#bazaarraya#kuihraya#biskutraya#callingforvendor#sayajualcookies #cookiesraya#biskutraya#kekraya#vendorraya#lookingforvendor#vendorswanted#vendorwanted#vendorselangor #vendorneeded#vendordiperlukan#vendordessert

CALLING FOR VENDOR for BOOTH HBV
.
Terbuka juga untuk makanan kering lain, snacks, cookies, kerepek, dessert, kek dan lain lain lagi.. .
. .
#
.
Hubungi kami: 012 597 0799 untuk lebih lanjut. .
#. #hbventures#eventmalaysia#karnivalmega#tv3malaysia#megaraya#boothraya#bazaarraya#kuihraya#biskutraya#callingforvendor#sayajualcookies #cookiesraya#biskutraya#kekraya#vendorraya#lookingforvendor#vendorswanted#vendorwanted#vendorselangor #vendorneeded#vendordiperlukan#vendordessert

CALLING FOR VENDOR for BOOTH HBV
.
Terbuka juga untuk makanan kering lain, snacks, cookies, kerepek, dessert, kek dan lain lain lagi.. .
. .
#
.
Hubungi kami: 012 597 0799 untuk lebih lanjut. .
#. #hbventures#eventmalaysia#karnivalmega#tv3malaysia#megaraya#boothraya#bazaarraya#kuihraya#biskutraya#callingforvendor#sayajualcookies #cookiesraya#biskutraya#kekraya#vendorraya#lookingforvendor#vendorswanted#vendorwanted#vendorselangor #vendorneeded#vendordiperlukan#vendordessert

Awek sebelah saya ni acahยฒ cute ๐Ÿ’๐Ÿป
#syukurselalu #salamaidilfitri #salamsyawal #kosongkosong #rayake30 #penutupraya #photobooth #boothraya

Most Popular Instagram Hashtags