#boothraya

2076 posts

TOP POSTS

askm abg Azhar tks yer n supports kami di booth Florals&Such ok all the best bt abg juga murah rezkhi n sht tubuh badan amin2 #aeonmallshahalam #boothraya #florals #such #muazackzainal2512 #

Selamat Hari Raya Aidil Fitri
Rasanya belum terlambat....
#teamraya
#boothraya
#aeons2
#menaratmbangsar

Penat Sgt! Jual kuih raya smpi tertido! Hehehhe.. Meh dtg sini hakak bg FREE tester, mkn sebiji kompom termimpi2😘😘😘#boothraya#cariduitraya#biskutsedap#biskutraya#kuihrayasedap

Rasanya sesuai tak letak Bruni Rug ni di bilik tidur anda? Matching tak dengan langsir, dinding dan set bilik tidur anda?
.
Jika masuk dengan tema bilik anda, boleh book untuk dapatkannya pada hari Ahad di Curve, Ground Floor, North Wing, Booth No. 11 & 12 pada hari Ahad, 4 June 2017
.
Stock sangat limited. Booking dengan hanya RM50 sahaja dan self pick up di booth kami nanti. Jangan risau karpet muat untuk dimasukkan ke dalam kereta.
.
Boleh hubungi ami untuk pertanyaan lanjut:
01112821899 -AYUN
0182621710-ILHAM
0187705147- HAZIQ
0196777978 - SHUKRI
0126985351-HAFIZ
#bazaarramadhan #rayasale #ecurve #ikeadamansara #rugmalaysia #karpetsale #shoppingraya #rugforraya #imhomestylist #homestylist #fashionforyourfloor #readystock #cashandcarry #selfpickuppoint #saleonraya #petalingjayamarket #klmarket #shahalammarket #karpetcantik #boothraya #bazaarkl #bazaarselangor #rayasale

Ahad yg sempurna..kita pilih colour yg menusuk mata yer..pink..cotton gred AAA.. rm249 shj..kurung modern..nk cantik..nk lawa..dptkn koleksi di booth saya by butik @rekkarich sacc mall yea..
#deeva
#deevabeauty
#koleksiraya
#koleksibajuraya
#boothraya

Hollaa.. let's singgah ke booth @baju17 Di tapak KARNIVAL JUALAN RAKYAT BANDAR SRI PERMAISURI ... pelbagai men's collection sprt #bajumelayumoden #kurtamodern #johormodern #bajumelayubudak 1- 5 tahun ade juga #bajukurung #bajukurungbudak #brooch #butangbajumelayu #kuihtradisionalmelayu #kuehraya #kuihrayasedap #bungahiasan #hamper #karnivaljualanrakyat #bandarsripermaisuri #boothraya ----------------------------------------------------
*All item limited & exclusive with quality fabrics

MOST RECENT

Selamat hari rayaπŸ˜‹
#rayasebulan
#boothraya

Dimana2 pun bole facial x semestinya kena gi spa tauπŸ˜ƒπŸ˜ƒπŸ˜ƒ
.
So akk2 yg nak booking facial bole direct wasapp lisz sy dtg umah akk2😊😊😊
.
πŸ“²0172305219
πŸ“²0172305219
.
πŸ’™Mobile facial home spaπŸ’™
.
#ellisbeautycartel #Mobilespa #facialshahalam #beautycartel#jeragathilang #eusahawan #raya #shoping #jualanmurah #boothraya #elmarinoblanc#googlefacial#subangjaya #arianiluxe #facialmobile

FACIAL@ellisbeautycartel...........Dimana2 pun bole facial dirumah/dipejabat/dimana2 je...x semestinya kena gi spa tauπŸ˜ƒπŸ˜ƒπŸ˜ƒ
.
So akk2 yg nak booking facial bole direct wasapp lisz sy dtg umah akk2😊😊😊
.
πŸ“²0172305219
πŸ“²0172305219
.
πŸ’™Mobile facial home spaπŸ’™
.
#ellisbeautycartel #Mobilespa #facialshahalam #beautycartel#jeragathilang #eusahawan #raya #shoping #jualanmurah #boothraya #elmarinoblanc#serumwajah #facialdirumah #spamuslimah #homespamurah #subangjaya #

Most Popular Instagram Hashtags