[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#bolehbooking

181 posts

TOP POSTS

Single Ladies 💕 #bolehbooking 😂

Krabi jom..
Masih on..
#bolehbooking #krabiisland #thailand

FUNGSI/KELEBIHAN/KEBAIKAN/MANFAAT
NARS FOUNDATION ✔Membantu menghilangkan jeragat atau bintik hitam.
✔Ketahanannya tahan sehingga 24jam.
✔Mengandungi spf30 ini sambil merawat!!.
✔Lebih sekata dan tidak bercapuk.
✔Kulit lebih glowing dan bertambah flawless sepantas 3 minit.
✔Mengandungi teksturnya yang sanngat ringan.
✔Vcare Glossy Foundation mudah meresap.
✔Vcare Glossy Foundation mudah disapu dan dicuci. ✔Membantu mencerahkan kulit lebih cerah daripada biasa.
✔Membantu menghilangkan parut dan jerawat.
✔Membantu menjadikan kulit lebih lembut dan lembap.
✔Membantu melindungi kulit dari pancaran UV.
✔Vcare Glossy Foundation boleh dibawa solat.
✔Vcare Glossy Foundation halal.
Membantu menghilangkan blackhead dan whitehead.
.Hanya rm19
Berminat , boleh wss ke 01115873590 . .
Bagi area kpg bruit , tekajong , pinyipah, salah kechil, betanak , penyibong , penuai .. .
Saya boleh cod masa cuti sekolh ni . .
#bolehBooking
#sayajualMurah . ;)

[TEASER SAHAJA] Yo! Whats up for Sunday? Gitu! Omputeh pulak ckpnyer. .
.
OKAY! Saja nak menayang dulu. Sebab Today baru nak p photoshoot.
.
Soonest insyallah keluor ler gambor.
Nak bagi tau SET IBUANAK hader yong! Sabor nunggu nye ye! #newpeplumfishtailsaree #panggilkebayasareepunboleh #setibuanaksareesaree#siapacepatdiapunya #bolehbooking #kurungdollmohabbatien :) #kurungsaree #like4likes #tagforlikes #like4like

Assalammualaikum n selamat pagi. Berita baik utk pe'CINTA2 Patra Foundation. Untuk batch akan datang Patra sudah berwajah baru. .. ada kelebihannya dan bezanya?? Yesss..memang ada sister2.. 😁 yg baru di 'UPGRADE" lagi banyak isinya.. n ingredient's' nya pun ditambah. Wahhhh.. ani yg nda tahan ni. Balum habis lg my stock utk pakai edition lama.. mesti ambil 1 ni utk raya.😂 paksa time puasa ani rajin pakai ni psal spaya raya nanti awal dh lawa kulit.. hehehe. Psal??? Patra ani bukan sekadar foundation ..lawa sementara saja. Tpi klu malar dipakai.. ya dapat membaikkan tekstur kulit tani..seperti mencerahkan,hilangkan bakat2 hitam,memudarkan pigmentation n paling bisai yg i jatuh cinta.. kulit makin lembut..makin glowing sebab ada mengadungi stemcell ni sis. 😊😊😊😘😘😘😘 #sayajualpatra #agentbrunei #bolehbooking #collectpayday #patrafoundation #foundationpalingdisukairamai #nurulhmts #iklanig #iklanprodukwanita #iklanbisnesbrunei

Krabi
Salam jumaat
Booking masih dibuka..
#jombooking
#pakejpercutianmurah #bolehbooking #krabi439

MOST RECENT

🔥NEW 916🚀

RM187/g
Upah rm40 📮RM10sm/RM20ss
#powergold#AgenSahJsd#sayagunasayapakai#bolehbooking
Whatsapp sis😊😊
0135903045

[READY FOR ORDER] Baju ni dah readystock weh! Korang nak pakai raya haji nnt ke, dah buleh order kayh! .
Ha, Nak bagi tau juga lagi. SET IBUANAK hader yong! Sabor ye tunggu admin reply 1-1 ye! #newpeplumfishtailsaree #panggilkebayasareepunboleh #setibuanaksareesaree#siapacepatdiapunya #bolehbooking #kurungdollmohabbatien :) #kurungsaree #like4likes #tagforlikes #like4like

[TEASER SAHAJA] Yo! Whats up for Sunday? Gitu! Omputeh pulak ckpnyer. .
.
OKAY! Saja nak menayang dulu. Sebab Today baru nak p photoshoot.
.
Soonest insyallah keluor ler gambor.
Nak bagi tau SET IBUANAK hader yong! Sabor nunggu nye ye! #newpeplumfishtailsaree #panggilkebayasareepunboleh #setibuanaksareesaree#siapacepatdiapunya #bolehbooking #kurungdollmohabbatien :) #kurungsaree #like4likes #tagforlikes #like4like

Tap photo for details
.
[KURUNG SAREE @ KAIN SAREE?] Makan hati?? Dua2 jenis kita hader yong! .
Nak baju siap? (doll/peplum/minikurung)
Nak jahit baju sendiri? (beli kain belum jahit ajer yop!)
.
ALL colour arrived for #mohabbatiensaree.
.
Sebelum habis offer intro price kita, korang yg suka offer tu jgn tengok je? Jangan mintak harga murah pulak bila dah habis sales nnt! Ada 6warna semua hor! Kalau kain psg semua 7warna hader!
.
Haik? Tak kan baca and klik tengok ja? Tak rasa nak try ada baju saree 1 ke? #postagetodayat2pm #siapasukasareebelanjaLIKEsatu
#terbaru #bolehbooking #kurungdollsilversaree :) #kurungsaree #like4likes #tagforlikes #like4like

Assalammualaikum n selamat pagi. Berita baik utk pe'CINTA2 Patra Foundation. Untuk batch akan datang Patra sudah berwajah baru. .. ada kelebihannya dan bezanya?? Yesss..memang ada sister2.. 😁 yg baru di 'UPGRADE" lagi banyak isinya.. n ingredient's' nya pun ditambah. Wahhhh.. ani yg nda tahan ni. Balum habis lg my stock utk pakai edition lama.. mesti ambil 1 ni utk raya.😂 paksa time puasa ani rajin pakai ni psal spaya raya nanti awal dh lawa kulit.. hehehe. Psal??? Patra ani bukan sekadar foundation ..lawa sementara saja. Tpi klu malar dipakai.. ya dapat membaikkan tekstur kulit tani..seperti mencerahkan,hilangkan bakat2 hitam,memudarkan pigmentation n paling bisai yg i jatuh cinta.. kulit makin lembut..makin glowing sebab ada mengadungi stemcell ni sis. 😊😊😊😘😘😘😘 #sayajualpatra #agentbrunei #bolehbooking #collectpayday #patrafoundation #foundationpalingdisukairamai #nurulhmts #iklanig #iklanprodukwanita #iklanbisnesbrunei

FUNGSI/KELEBIHAN/KEBAIKAN/MANFAAT
NARS FOUNDATION ✔Membantu menghilangkan jeragat atau bintik hitam.
✔Ketahanannya tahan sehingga 24jam.
✔Mengandungi spf30 ini sambil merawat!!.
✔Lebih sekata dan tidak bercapuk.
✔Kulit lebih glowing dan bertambah flawless sepantas 3 minit.
✔Mengandungi teksturnya yang sanngat ringan.
✔Vcare Glossy Foundation mudah meresap.
✔Vcare Glossy Foundation mudah disapu dan dicuci. ✔Membantu mencerahkan kulit lebih cerah daripada biasa.
✔Membantu menghilangkan parut dan jerawat.
✔Membantu menjadikan kulit lebih lembut dan lembap.
✔Membantu melindungi kulit dari pancaran UV.
✔Vcare Glossy Foundation boleh dibawa solat.
✔Vcare Glossy Foundation halal.
Membantu menghilangkan blackhead dan whitehead.
.Hanya rm19
Berminat , boleh wss ke 01115873590 . .
Bagi area kpg bruit , tekajong , pinyipah, salah kechil, betanak , penyibong , penuai .. .
Saya boleh cod masa cuti sekolh ni . .
#bolehBooking
#sayajualMurah . ;)

Berminat dengan Dyxy Cosmetics ? BC CREAM FOUNDATION yang mampu menghilangkan parut dan bila pakai muka kita macam tak pakai make up je taw 😍 GREEN TEA FACE MIST yang mampu menyegarkan muka dan juga boleh dibuat sebagai make up spray 2in1 🙈 BRUSH MONTEL TEMBAM yang mampu meratakan foundation di muka dengan sekali sapuan je 😘
SET COMBO SET COMBO SET COMBO MASIH BERJALAN !!!
DAPATKAN DENGAN SEGERA 💕
Boleh dm or ws +60172362421

Nak booking dulu pun boleh 😘💕
#TeamZabell #DyxyCosmetics #Dyxybccreamfoundation #Dyxygreenteafacemist #brushgemokmonteltembam #setcombodyxy #masihberjalanlagi #bolehbooking #melaka #melakadyxy #supportsis #supportsisplease #😍

Krabi
Salam jumaat
Booking masih dibuka..
#jombooking
#pakejpercutianmurah #bolehbooking #krabi439

Kucing dapur
.
.
.
.
.
.
.

Photo by @wahyudieko41
Tlp/WA : 081282360806

#puncak #photographer #wephotography #hasilphoto #bolehbooking #tukangphoto

Most Popular Instagram Hashtags