[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#bodymelentik

72 posts

TOP POSTS

Anak 3 body camni😱 Jealous wei tengok body @sitisarahraissuddin nie😍
#bodymelentik #adoreyourbody

BILA LA NAK SLIM MACAM ORANG LAIN NI!!!
.
Kadang #stress sangat bila tengok badan kembang semangkuk macam ni. Tengok orang lain best je, boleh kenakan pakaian ikut trend semasa. Kita cuma duk pilih baju yang boleh tutup '#lemak degil' yang menjojol nampak.
.
Bukan tak cuba diet. Dah cuba tapi turunnya sekejap. Tang kembangnya laju je. Time pi soping, kawan ikut nak pilih baju apa. Sebab saiznya banyak. Tang kita, nak jumpa selai pun payah size kita. Maklum la, tak banyak kedai jual plus size ni.
.
Tu tak termasuk lagi malu bila kawanΒ² gurau kasar. Duk ngejekΒ² tang size kita yang kembang ni. Kadang sampai mood selalu swing sebab duk mikirkan masalah ni. Keyakinan diri pun dah macam takde je.
.
Tapi ada ke produk yang boleh turunkan berat badan ni?
.
.
.
JAWABNYA ADA. PINKLADY BODY PERFECTION (PLBP).
.
PLBP ni bukan saja untuk kurus. Malah manfaatnya banyak sangat. Tak rugi sikit pun cuba. Consume dulu sebotol tengok kedannya.
.
Manfaat PLBP.
.
- Boleh tambah berat badan.
- Boleh kurangkan berat badan.
- Besarkan breast ikut kesesuaian badan.
- Anjal & gebukan payudara & punggung.
- Lentikkan punggung.
- Jadikan badan lbh shape.
- Banyakkan susu bagi wanita menyusu.
- Kulit jadi lbh lembab.
- Parut jerawat & jeragat semakin pudar.
- Atasi masalah senggugut & haid tak teratur.
- Atasi masalah rambut gugur & kembali lebatkan rambut.
- Badan sekeping akan lebih berisi dan shape.
- Boleh turunkan berat badan bagi yg gemuk.
- Miss 'V' rapat seperti kembali Dara.
- Kurangkan nafsu selera makan.
- Tingkatkan libido wanita.
- Tingkatkan tahap kolagen dlm tubuh wanita.
- Meremajakan kulit.
- Menstabilkan emosi.
- Menggebukan & mencantikkan kulit.
.
WhatsApp 0189455727
WhatsApp 0189455727
WhatsApp 0189455727
.
Cuba dulu sebotol. InshaAllah, puas hati😘
.
#bazaronline #bazarpaknil #bazaarpaknil #wangsamaju #gombak #pinkladymurah #pinkladyoriginal #pinklady #kulim #sentul #payudaramontok #payudarapadat #bodymelentik #ubatkurus #supplementkurusputih #titiankasih #patahnyasebelahsayap

Selamatkan hari raya uollss cepat dengan Premium Beautiful!!!! πŸ˜πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»
Dapatkan sekarang
Dapatkan sekarang
Dapatkan sekarang
Dengan harga yang sangat menjimatkan πŸ’ƒπŸΌπŸ’ƒπŸΌπŸ’ƒπŸΌ
Promo sampai hujung bulan 6 sahaja tau uollss

#premiumbeautifulbanting
#premiumbeautifulcorset
#premiumbeautiful
#eidamustafa
#kuruscepat
#instantshaping
#corsetwithfir
#bodymelentik
#buanglemak

KOSISTEN JER DGN #MZACBODYSHAPE..CONFIRM RAYE NI DPT #BODYMELENTIK UOILSS.. Ni haa nk blnje pic founder jamu #MZAC BODYSHAPE KITE NI..WOOWW SLIM KN..UOILLSS XJELESS KE NK MCM NI..jom puase ni kite same2 kurus berjemaah..xyah duk pikir jdi ke x..meh try dlu..confirm xcari lain.kite dh buktikn.. MZAC BODYSHAPE adalah sejenis jamu tradisional..100% bahan semulajadi..bukan pil kurus ok.. Yg berminat dan betul2 nk kurus jer pm/wassup mekk ok..yg rasa ragu2 dan was2 tu g main jauh2 ye..sbb ape sy bleh ckp mcm tu sbb sy tahu JAMU MZAC ni mcm mne.dan sy sndri dpt buktikn hasilnye dan hari2 tectimoni feedback dri pengguna yg kosisten mzac bodyshape ni smpai kehari ni smua positif..jnji kena kosisten,yakin,sabar,rajin,usaha..hasilnye mmg berbaloi..
Satu lg air putih mesti ckup 3liter setiap hari..lg byk lg bgus..uoilss amalkn mne2 suplement pn kena minum air putih byk.
Nk terus je wssup mekk no dh ade ape tngu lg

012-9813046
012-9813046

#JAMUVIRAL
#JAMUNGOSEK
#BODYMELENTIK
#VOUGE2DIHARIRAYE

Seluar saiz 27/28 so BENGKUNG MELENTIKSS customer pakai saiz S !
Bengkung ni best. Klu kita pkai fit lg mantap tp dia xkan menghalang pernafasan kita ok ..pinggang secekak meletopss buat laki hangpa giler smpai xmau pandang betina lain. Wow 😱😱😱 #BENGKUNGMELETIKS
#bengkungmelentiksrm69
#setandingjenamamahal
#bodymelentik
#bodykerengga
#kakkinjualbengkungplk

AWAS!!!!KESAN SAMPINGAN MAXXSLIM 😱 🌷 Mengawal selera makan
🌷 Kurang berasa lapar
🌷 Pembuangan menjadi lancar
🌷 Baju seluar semua longgar
🌷 Badan akan semakin mengecil.

NAK RASA KESAN SAMPINGAN MCM NI?? Harga promosi: RM 88.00
HARGA SEBENAR: RM130

PROMOSI AKAN TAMAT BILA2 MASA SAHAJA

#maxxslim #jomkurus #bodymelentik #7harimencintaiku #surihatimrpilot #isterituanihsan

Ehh!!tiang elektrik ker tuh??!!
.
.
Opsss!!ade tak yg cakap camtu buat awak yg berbody cekeding tuh!! Oichhh sakit jer hati kan!!πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…
.
.
tapi awak tau tak..Bila kurus sangat pong tak cantik jugak figure body kita..nampak sekeping jer tau!! .
.

Sebab tuh bila kita sarungkan jer PB kat badan yg sekeping tuh..ia akan bantu body kita nampak MONTOK jer!!..Auwww!!..Baru lah seksi untuk tatapan si suami giteww!!cik suami kan suka yg gebus gebass!!πŸ˜…πŸ˜… Bila dah bersalin tak kira kita ni kurus ke gemok ker...tang perut sure ada 'SPARE TYRE'..Betul tak??..So pakai PB secara konsisten, In Sha Allah masalah ni settle dalam masa sebulan jer..
.
.
awak tak nak ker body shape melentik..bukan sekeping jer tak cantik tau!!Meh akaq bantu awak sarungkan PB korset nih kat badan awak..comfirm awak terus chenta tay πŸ‘‰ Special Price untuk 5 orang yang pertama :):)..Worth rm400 and + special gift for Raya!!!.. infoo details boleh diret
http://www.wasap.my/+60139021277

#sharingiscaring #1wanita1pb #bodymelentik #kuruscekeding #shapeofyou #healty #beauty #love #premiumbeautiful #pbexpert #rezeki #woman #fitness #models

MOST RECENT

BILA LA NAK SLIM MACAM ORANG LAIN NI!!!
.
Kadang #stress sangat bila tengok badan kembang semangkuk macam ni. Tengok orang lain best je, boleh kenakan pakaian ikut trend semasa. Kita cuma duk pilih baju yang boleh tutup '#lemak degil' yang menjojol nampak.
.
Bukan tak cuba diet. Dah cuba tapi turunnya sekejap. Tang kembangnya laju je. Time pi soping, kawan ikut nak pilih baju apa. Sebab saiznya banyak. Tang kita, nak jumpa selai pun payah size kita. Maklum la, tak banyak kedai jual plus size ni.
.
Tu tak termasuk lagi malu bila kawanΒ² gurau kasar. Duk ngejekΒ² tang size kita yang kembang ni. Kadang sampai mood selalu swing sebab duk mikirkan masalah ni. Keyakinan diri pun dah macam takde je.
.
Tapi ada ke produk yang boleh turunkan berat badan ni?
.
.
.
JAWABNYA ADA. PINKLADY BODY PERFECTION (PLBP).
.
PLBP ni bukan saja untuk kurus. Malah manfaatnya banyak sangat. Tak rugi sikit pun cuba. Consume dulu sebotol tengok kedannya.
.
Manfaat PLBP.
.
- Boleh tambah berat badan.
- Boleh kurangkan berat badan.
- Besarkan breast ikut kesesuaian badan.
- Anjal & gebukan payudara & punggung.
- Lentikkan punggung.
- Jadikan badan lbh shape.
- Banyakkan susu bagi wanita menyusu.
- Kulit jadi lbh lembab.
- Parut jerawat & jeragat semakin pudar.
- Atasi masalah senggugut & haid tak teratur.
- Atasi masalah rambut gugur & kembali lebatkan rambut.
- Badan sekeping akan lebih berisi dan shape.
- Boleh turunkan berat badan bagi yg gemuk.
- Miss 'V' rapat seperti kembali Dara.
- Kurangkan nafsu selera makan.
- Tingkatkan libido wanita.
- Tingkatkan tahap kolagen dlm tubuh wanita.
- Meremajakan kulit.
- Menstabilkan emosi.
- Menggebukan & mencantikkan kulit.
.
WhatsApp 0189455727
WhatsApp 0189455727
WhatsApp 0189455727
.
Cuba dulu sebotol. InshaAllah, puas hati😘
.
#bazaronline #bazarpaknil #bazaarpaknil #wangsamaju #gombak #pinkladymurah #pinkladyoriginal #pinklady #kulim #sentul #payudaramontok #payudarapadat #bodymelentik #ubatkurus #supplementkurusputih #titiankasih #patahnyasebelahsayap

Seluar saiz 27/28 so BENGKUNG MELENTIKSS customer pakai saiz S !
Bengkung ni best. Klu kita pkai fit lg mantap tp dia xkan menghalang pernafasan kita ok ..pinggang secekak meletopss buat laki hangpa giler smpai xmau pandang betina lain. Wow 😱😱😱 #BENGKUNGMELETIKS
#bengkungmelentiksrm69
#setandingjenamamahal
#bodymelentik
#bodykerengga
#kakkinjualbengkungplk

Anak 3 body camni😱 Jealous wei tengok body @sitisarahraissuddin nie😍
#bodymelentik #adoreyourbody

Cubalah sendiri kebaikan JUS DETOX RQ SECRET ni. Kalau dah termakan sekali wajib repeat berkali kali. Perut yang buncit mengempis dengan sukarela beraya dengan gumbiraπŸ’ƒ
.
.
Whatsapp 017-7177752
.
.
#rqsecretjus #jusdetox #kempiskanperut #kurus #kurussihat #sihat #bodyseksi #cantik #putih #nakputih #bodymelentik #perutkempis #kuruskanbadan

Selamatkan hari raya uollss cepat dengan Premium Beautiful!!!! πŸ˜πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»
Dapatkan sekarang
Dapatkan sekarang
Dapatkan sekarang
Dengan harga yang sangat menjimatkan πŸ’ƒπŸΌπŸ’ƒπŸΌπŸ’ƒπŸΌ
Promo sampai hujung bulan 6 sahaja tau uollss

#premiumbeautifulbanting
#premiumbeautifulcorset
#premiumbeautiful
#eidamustafa
#kuruscepat
#instantshaping
#corsetwithfir
#bodymelentik
#buanglemak

Ehh!!tiang elektrik ker tuh??!!
.
.
Opsss!!ade tak yg cakap camtu buat awak yg berbody cekeding tuh!! Oichhh sakit jer hati kan!!πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…
.
.
tapi awak tau tak..Bila kurus sangat pong tak cantik jugak figure body kita..nampak sekeping jer tau!! .
.

Sebab tuh bila kita sarungkan jer PB kat badan yg sekeping tuh..ia akan bantu body kita nampak MONTOK jer!!..Auwww!!..Baru lah seksi untuk tatapan si suami giteww!!cik suami kan suka yg gebus gebass!!πŸ˜…πŸ˜… Bila dah bersalin tak kira kita ni kurus ke gemok ker...tang perut sure ada 'SPARE TYRE'..Betul tak??..So pakai PB secara konsisten, In Sha Allah masalah ni settle dalam masa sebulan jer..
.
.
awak tak nak ker body shape melentik..bukan sekeping jer tak cantik tau!!Meh akaq bantu awak sarungkan PB korset nih kat badan awak..comfirm awak terus chenta tay πŸ‘‰ Special Price untuk 5 orang yang pertama :):)..Worth rm400 and + special gift for Raya!!!.. infoo details boleh diret
http://www.wasap.my/+60139021277

#sharingiscaring #1wanita1pb #bodymelentik #kuruscekeding #shapeofyou #healty #beauty #love #premiumbeautiful #pbexpert #rezeki #woman #fitness #models

KOSISTEN JER DGN #MZACBODYSHAPE..CONFIRM RAYE NI DPT #BODYMELENTIK UOILSS.. Ni haa nk blnje pic founder jamu #MZAC BODYSHAPE KITE NI..WOOWW SLIM KN..UOILLSS XJELESS KE NK MCM NI..jom puase ni kite same2 kurus berjemaah..xyah duk pikir jdi ke x..meh try dlu..confirm xcari lain.kite dh buktikn.. MZAC BODYSHAPE adalah sejenis jamu tradisional..100% bahan semulajadi..bukan pil kurus ok.. Yg berminat dan betul2 nk kurus jer pm/wassup mekk ok..yg rasa ragu2 dan was2 tu g main jauh2 ye..sbb ape sy bleh ckp mcm tu sbb sy tahu JAMU MZAC ni mcm mne.dan sy sndri dpt buktikn hasilnye dan hari2 tectimoni feedback dri pengguna yg kosisten mzac bodyshape ni smpai kehari ni smua positif..jnji kena kosisten,yakin,sabar,rajin,usaha..hasilnye mmg berbaloi..
Satu lg air putih mesti ckup 3liter setiap hari..lg byk lg bgus..uoilss amalkn mne2 suplement pn kena minum air putih byk.
Nk terus je wssup mekk no dh ade ape tngu lg

012-9813046
012-9813046

#JAMUVIRAL
#JAMUNGOSEK
#BODYMELENTIK
#VOUGE2DIHARIRAYE

Jgn beli PINK LADY sebab:- PL bole merubah body korg!! 1.bole mengajal kn breast
2.bole mengetatkn miss v
3.bole menaikkn bontot
4.bole mencerahkn kulit πŸ“±0129919508

#pinklady#pinkladybodyperfection#payudarategang#payudaramontok#bodymelentik#bodykerengga#ketat#cantik2toksuami#suamiisteribahagia#suamigembira#majalah3#lofattah#mirafilzah#noradanish#fazura#jalanjalancarimakan#7harimencintaiku#pilpayudara#tetekbesar

Most Popular Instagram Hashtags