[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#bodydreamer

134 posts

TOP POSTS

男は40から⁉️✨

約5ヶ月で13㌔の減量に成功!

私がこのジムに通い続けているのは

BBJ2015日本オープン総合グランプリなど数々の賞を受賞し自ら結果を出している代表でトレーナーの神山勇輝先生がいるからだ。

身体づくりのプロで真の実力者。

いわゆる本物からパーソナルトレーニングを受けられるのである。

イケメンでこの身体。

男も女もメロメロ〜ン笑

http://bodydreamer.com/


#ボディドリーマー #ボディメイク #ワークアウト #トレーニング #筋トレ #筋トレ男子 #ダイエット #加圧トレーニング #ベストボディジャパン #筋肉 #マッチョ #イケメン #いわき #いわき素敵 #bodydreamer #training #trainingday #workout #iwaki #japan #japanese #katsu #bodymake #bbj #weightlifting #diet #health #weighttraining

昨日はBODY DREAMER💪💪
加圧つけて有酸素運動🏃🚴💨💨
ウエイトトレーニングしてる旦那様は辛くて基本騒いでる🙉⚡
#bodydreamer #bodydreamer24 #加圧トレーニング #旦那様 #本日の雄叫び #そういえば #8月8日 #結婚しました #さらりと報告

Slim vs. Chubby!!!!! #throwback!!! #bodydreamer®™™™

Testimoni dari abg sado kite 😉 perjalanan masih jauh 😉
2 box coco n 1 week minum Fiber.. masa 1 box tu dia mcm susah nk lost tp after minum Fiber barulah nmpk bnyk lost 😉 until now still consume Fiber & Coco 💪🏻💪🏻💪🏻
.
.
watsapp for more details 018 770 7753 💋
#bodydream #bodydreamer #bodydreamerwithfarahfatin86 #jomkuwus #jomsihat #jomsihatdancantik #jomkurusdanlangsing #motherhood #perutbuncit #sembelit #fiber

mummy mana x happy blh kurus even tengah fully BreastFeed baby 💃🏻 .
.
dah 3 kotak Farah minum coco ... alhamdulillah susu bnyk seperti biasa... baby Tarif pon x meragam... berat mummy pulak dari 79kg NOW its 69kg.... syukur ahamdulillah badan pon rasa ringan 😉mummy2 kat luar sana x perlu risau ok 😉 .
.
Body Dream do come true with BodyDream Coco - S
#iOnlySHAREbestProduct .
.
watsapp for details 018 770 7753 💋
##bodydream #bodydreamer #bodydreamerwithfarahfatin86 #jomkuwus #jomsihat #jomsihatdancantik #jomkurusdanlangsing #motherhood #perutbuncit #sembelit #fiber #makeuplover #makeupaddict #motherhood #motherof4

noMakeUp..whyNOT😉
sis saja nk kongsi kegembiraan bila tgk pic ni.. sbb kalau dulu NO full pic please! but NOW i'm a happy & healthy #motherOf4 ! i still not achieve my target yettt but i'm on my way girlss!! From 79kg NOW 68kg hanya dengan 3 kotak Body Dream Coco-S!! syukur Alhamdulillah i've meet Body Dream Coco-S ! i'm feeling healthy confident and so much energy everyday for my BUZY mommies schedule 💃🏻
.
.
if u r a mother, have a weight problem and still breastFeed ur baby i am REALLY suggested u Body Dream Coco -S .. u will be amazeddd by it!! trust me girlss!! No side effect No diet No need to workout!! just enjoyed ur Coco 😉 .
.
watsapp me for details and i will guide u 018 770 7753 💋
.
.
#iONLYshareBESTproduct
#bodydreamer #bodydream #bodygoals #jomsihatdancantik #bodydreamerwithfarahfatin86 #parenthood #motherof4 #motherhood #jomsihatdancantik

MOST RECENT

Beber de forma estratégica, diz respeito a combinar os macronutrientes de forma correta, o seu período de treinamento, sua janela anabólica e também a escolha do seu drink.

Estudos têm demonstrado os benefícios do álcool e como administrar seu consumo, sem interferir na sua otimização hormonal e/ou ganhos musculares.

Um destes estudos está detalhado em nosso blog (bodydream.com.br/blog/post/alcool-na-dieta) Dá um pulo lá e confira este e outros estudos científicos, que fazem da BodyDream o programa Nutricional mais inovador do Brasil.

Não deixe de fazer sua pré-inscrição para a próxima turma em Janeiro/2018

#bodydream #alcool #alcoolnadieta #ciencia #evidencebased #bodydreamer #nutricaoonline #coaching

Frequentemente temos dúvidas na utilização dos famosos chicletes, ou gomas de mascar em nosso programa alimentar.
Recentemente, foi realizado um estudo que mediu o impacto da goma de mascar no apetite. O resultado mostrou que as taxas de fome em jejum foram significativamente menores quando se utilizou a goma de mascar, além dos indivíduos terem diminuído em média, menos 40 gramas de carboidrato no almoço e consequentemente menos calorias.

Estudo e referência completa em nosso blog, bodydream.com.br/blog/post/goma-de-mascar

Se você gostou deste conteúdo não deixe de realizar sua pré-inscrição em nosso Programa Nutricional Online. Novas turmas a partir de Janeiro/2018.

#bodydream #bodydreamer #nutricaoonline #coaching #ciencia #evidencebased #gomademascar #inibidores #chicletes

Fauxy Fitness schedule on September 😎
are u ready to get Fit 💪🏻 Pound Fitness !
Sculpt Fix!
Bhangra Masala !
for more info 018 770 7753 💋
.
.
minum body dream sudah! NOW kasi Burn lg bg Fit pulak body kt! after minum coco pagi2 mlm kt bakar lg lemak! dont worry dengan coco blk office pon tenaga masih luar dari biasa! this is how Farah lost 10kg only with 3 box of coco in 2 month! 💃🏻 .
.
Once dah lost bnyk! Farah dah lama x bergym sbb busy sgt2! berat malas nk show off la!! sbb maintain beb 😎!! Now Fauxy ada buat 3 diffrent off workout program so come and join Farah n Fauxy squad at Fauxy Studio! space are limited! so hurry be our Fauxy Fitness members 💪🏻
.....
body dream do come true 💃🏻
#bodygoals #bodydreamer #bodydreamerwithfarahfatin86 #motherhood #motherof4 #fauxyskuad #fauxyfitness #fauxystudio #jomkurus #jomkurusdansihat

kan sis dah kata sis minum sekarang as energy drink jek sbb sis dah bnyk lost! coco body dream ni cabar anda kurus 15 hari! xpercaya cuba lah! prepared to be amazed!! watsapp for more details 018 770 7753 .
.
lets get ur curve back 💃🏻
#bodydream #bodydreamjb #bodydreamer #bodydreamerwithfarahfatin86 #bodygoals #motherhood #parenthood

昨日はBODY DREAMER💪💪
加圧つけて有酸素運動🏃🚴💨💨
ウエイトトレーニングしてる旦那様は辛くて基本騒いでる🙉⚡
#bodydreamer #bodydreamer24 #加圧トレーニング #旦那様 #本日の雄叫び #そういえば #8月8日 #結婚しました #さらりと報告

今日は日本一のトレーニングを受けに福島県いわきに足を運びました。
12年以来の高負荷のトレーニングは身体が喜んでます。
この世界の最前線でやりきってる人のコーチングはやはり違いがあります。
お近くに足を運んだ際は是非!

#日本一のトレーニング
#パーソナルトレーニング
#bodydreamer
#bodydreamer24
#ボディドリーマー
#ボディドリーマー 24
#神山勇輝
#おもてなし
#感動
#ダイエット
#ボディメイク
#自分磨き
#覚悟

Pound fitness bring out The Rock in u said Ruth our instructor 😎 wat a NIGHT!!! wat could be NEXT?! Zumba??? Bhangra??? come n join our NEXT event with Fauxy Fitness!! comment pm me and we will get back to u 😉
.
.
#poundfitness #poundwithfauxyfitness #fauxyteam #fauxyskuad #bodydreamerwithfarahfatin86 #bodydreamer #bodydreamjb #bodydream #letskurus #letsbehealthy #jomkurus #jomkurusdansihat #motherhood #motherof4 #parenthood

AM5:00☀️朝活💪

早朝トレーニングは気持ちいい💦

二日間おサボり😅

おサボり中は食い&飲みまくり🍖🍜🍻

一気に燃焼💪🚴💦


#ボディドリーマー #ボディメイク #ボディドリーマー24 #ワークアウト #24時間ジム #筋トレ #筋トレ男子 #朝活 #カロリー消費 #いわき #いわき素敵 #bodydreamer #bodymake #workout #training #trainingday #iwaki #japan #japanese

This is me now....maigaaaadddd meeting...event...makeupclass...makeup appointment....body dream coco... kids....new home UNDER construction... 2017 sgt mencabar.... .
.
Farah nk share sikit.... after dah lost 11kg dlm masa 1 bln lebih dgn 3 box coco now Farah jarang sgt minum coco...Farah hanya minum bila rasa badan letih! Coco Dah mcm my energy drink! So alhamdulillah badan maintain.... xder pulak berat naik mendadak! bila fara rasa mkn xblh nk kawal blk Farah minum coco...kira sekarang coco ni hanya untk time2 kecemasan! Ha3!!! So yg busy mommy&daddy yg xnk bdn tu boyak blk blh amalkan coco! Bkn untk kurus je tau! Tp nk sihat dan bertenaga 💪ehem!! Jgn terkejut kalau time bersama tu pon agak luar biasa 💏Cubalah dulu 😉 .
.
Watsapp for more details 011 5712 8437
#bodydream #bodydreamer #bodydreamjb #bodydreamerwithfarahfatin86 #parentshood #motherhood #motherof4 #jomkurusdansihat #jomkurus #ootdbyfarfat

Don't wish for it!! Work for it!! Come join us 3 August Thurs
Time:
8.30pm 😉
Location:
Dewanraya Undan
Jalan Persisiran Perling 1
Taman Perling .
.
Pound fitness for more info 016 740 1515
#poundfitness #fauxyteam
#fauxyteam #fauxysquad #fauxyfitness #bodydream #bodydreamer #bodydreamerwithfarahfatin86 #jomkurusdansihat #jomkurus ni

男は40から⁉️✨

約5ヶ月で13㌔の減量に成功!

私がこのジムに通い続けているのは

BBJ2015日本オープン総合グランプリなど数々の賞を受賞し自ら結果を出している代表でトレーナーの神山勇輝先生がいるからだ。

身体づくりのプロで真の実力者。

いわゆる本物からパーソナルトレーニングを受けられるのである。

イケメンでこの身体。

男も女もメロメロ〜ン笑

http://bodydreamer.com/


#ボディドリーマー #ボディメイク #ワークアウト #トレーニング #筋トレ #筋トレ男子 #ダイエット #加圧トレーニング #ベストボディジャパン #筋肉 #マッチョ #イケメン #いわき #いわき素敵 #bodydreamer #training #trainingday #workout #iwaki #japan #japanese #katsu #bodymake #bbj #weightlifting #diet #health #weighttraining

nmpk x sape yg sanggup turun jb nk coaching agen2 BodyDream 😎
miss curve @sarrashahrin 💋 adore gileee body curve dia tu 💃🏻 tq for coming 😘💋
.
.
sape nk curve n melentik mcm dia minum la BodyDream Coco-S try 1 box pon xpe dulu cuz i can guaranty u will be amazed even if u baru je minum 3 sachet 😎
.
.
watsapp me for details okeys 018 770 7753
#bodydream #bodydreamer #bodydreamjb #bodydreamerwithfarahfatin86 #nakkurus #kurusdenganselamat #kurusdansihat #jomsihat #jomkuwus #jomkurus #jomkurusdansihat #motherhood #perutboroi #perutbuncit #masalahsembelit

nmpk x sape yg sanggup turun jb nk coaching agen2 BodyDream 😎
miss curve @sarrashahrin 💋 adore gileee body curve dia tu 💃🏻 tq for coming 😘💋
.
.
sape nk curve n melentik mcm dia minum la BodyDream Coco-S try 1 box pon xpe dulu cuz i can guaranty u will be amazed even if u baru je minum 3 sachet 😎
.
.
watsapp me for details okeys 018 770 7753
#bodydream #bodydreamer #bodydreamjb #bodydreamerwithfarahfatin86 #nakkurus #kurusdenganselamat #kurusdansihat #jomsihat #jomkuwus #jomkurus #jomkurusdansihat #motherhood #perutboroi #perutbuncit #masalahsembelit

筋トレDAY💪

お土産でいただいた✨

プロテインシェイカー👍

いつものプロテインと🥛

バナナ味プロテインと🍌

チョコ味プロテインを🍫

シェイクしたら🌀

チョコバナナ味に🍌🍫😋


#ボディドリーマー #ボディメイク #筋トレ #筋トレday #筋トレ男子 #加圧 #加圧トレーニング #プロテイン #プロテインシェイカー #シェイカー #シェイカーボトル #美味しい #いわき #いわき素敵 #bodydreamer #bodymake #gym #training #protein #iwaki #delicious #japan #japanese

Slim vs. Chubby!!!!! #throwback!!! #bodydreamer®™™™

Alhamdulillah 😇 Top SALE for June 2017
.
.
tapi yang paling seronok bkn la dpt Top Sale! Farah seronok dpt feedback drpd mereka yg telah berjaya turunkan berat badan dengan coco body dream💃🏻 itu yang paling menyeronokkan!! .
.
NOW farah nak cari mereka yg telah mencuba Coco dan berminat untuk menjadi DROPSHIP 😎
.
.
Bantu Farah untuk kongsikan pengalaman bersama Coco kepada mereka yg sedang mengalami masalah berat badan 😎
watssapp for details 018 770 7753💋
#bodydream #bodydreamer #bodydreamerwithfarahfatin86 #jomkuwus #jomsihat #jomsihatdancantik #jomkurusdanlangsing #motherhood #perutbuncit #sembelit #fiber #parenthood

Seminggu raya dah kan! makan jgn cakap la kan!😝 walaupun portion dia sikit tp brp bnyk dah sumbat dlm perut ni! Nasib la ada Fiber kan! agak2 teroverdose mkn sis minum la fiber mlm 😜 sattled mslh perut terbuncit akibat termkn bnyk 😜
Mlm minum kompem esk buang! bkn cirit birit! No No No!! xbgs tau kalau korg mkn Fiber yg mengakibatkan cirit birit ni! blh Dehydration nant! .
.
watssapp for details 018 770 7753 💋
#motherof4 #motherhood #jomkurusdansihat #jomkuwus #jomsihatdancantik #jomkurusdansihat #bodydreamjb #bodydream #bodydreamer #bodydreamerwithfarahfatin86 #motherof4 #ootdbyfarfat

筋トレ💪

昨日は加圧まいて有酸素長めに🚴‍♀️💦

ウェアは情熱の赤🌹

いわきFCクラブハウスで1700円だった😜


#ボディドリーマー #筋トレ #筋トレ男子 #ジム #トレーニング #有酸素運動 #加圧トレーニング #ボディメイク #いわき #いわき素敵 #bodydreamer #training #me #katsu #iwaki #japan #japanese #followme #gym

OOTD Raya day 3 😝 teman mak yong cari brg baby.... sis pantang nmpk cermin lately this 😎 .
.
almost there 💪🏻 body dream do come true with BodyDream Coco -S
watsapp for details 018 770 7753 💋
#motherof4 #motherhood #bodydream #bodydreamer #bodydreamjb #bodydreamerwithfarahfatin86 #parenthood #sihatdancantik #jomkurus #jomkuwus #jomsihat #jomkurusdanlangsing #jomkurusdansihat#ootdbyfarfat

今夜もトレーニング💦

腹斜筋を強化。

理想の身体を手に入れる。

やればやるだけ結果が出る。

トレーニングは嘘をつかない。

努力するのではなく

継続することが大事。

遅かれ早かれ確実に結果は出る。


#ボディドリーマー #ボディメイク #トレーニング #筋トレ #筋トレ男子 #いわき #いわき素敵 #いわき最高 #bodydreamer #bodymake #training #trainingday #iwaki #instagood #me #followme

kasi canss abg sado kt OOTD raya jgkss pleaseee.. .
.
abam sado kt thn ni Banyakkk inch lost!! abam kt tgh kuat semangat nak hilangkan lg inchlost !! 💪🏻 #bodydream #bodydreamerwithfarahfatin86 #bodydreamer #parenthood #motherhood #kurusdenganselamat #kurusdansihat #sihatdancantik

noMakeUp..whyNOT😉
sis saja nk kongsi kegembiraan bila tgk pic ni.. sbb kalau dulu NO full pic please! but NOW i'm a happy & healthy #motherOf4 ! i still not achieve my target yettt but i'm on my way girlss!! From 79kg NOW 68kg hanya dengan 3 kotak Body Dream Coco-S!! syukur Alhamdulillah i've meet Body Dream Coco-S ! i'm feeling healthy confident and so much energy everyday for my BUZY mommies schedule 💃🏻
.
.
if u r a mother, have a weight problem and still breastFeed ur baby i am REALLY suggested u Body Dream Coco -S .. u will be amazeddd by it!! trust me girlss!! No side effect No diet No need to workout!! just enjoyed ur Coco 😉 .
.
watsapp me for details and i will guide u 018 770 7753 💋
.
.
#iONLYshareBESTproduct
#bodydreamer #bodydream #bodygoals #jomsihatdancantik #bodydreamerwithfarahfatin86 #parenthood #motherof4 #motherhood #jomsihatdancantik

OMG!! nak percaya ke xnak suke hati u lah!! janji i dah kurusss Raya ni!! 1 Box 15 sachet!! ha ah!! untk 15 hari jek sis minum 3 kg sis lost!! ada yag minum sambil diet n workout 7kg hilang kau rasee!!! Malas nk cite bnyk!! xrugi lah cuba 1 kotak!! kompem ko nk lg sampai ko puas hatii dpt berat ideal kau!! I ONLY share BEST PRODUCT!! kbhai!! .
.
watsapp for details 018 770 7753
#bodydream #bodydreamer #bodydreamerwithfarahfatin86 #jomkuwus #jomsihat #jomsihatdancantik #jomkurusdanlangsing #motherhood #perutbuncit #sembelit #fiber #parenthood
.
.

Repost from @bodydream.official @TopRankRepost #TopRankRepost 🍇KELEBIHAN QURVE LOTION 🍇

Khasiat Qurve lotion By Bodydream dapat bertahan selama 24 jam atau selama anda tidak mencucinya dengan air.
Berikut ini beberapa khasiat dari Qurve Lotion; 👍🏻Membakar lemak dengan cepat hanya perlu menyapu Qurve lotion di area yang berlemak dan Qurve lotion dapat meyerap dengan cepat ke lapisan kulit bahagian dalaman. 👍🏻Untuk mendapatkan hasil yang maksimum, gunakan qurve lotion setiap hari.
Merubah bentuk tubuh Anda secara signifikan dalam 3-7 hari. 👍🏻Anda dapat membentuk dan melangsingkan tubuh dengan fokus di area yang Anda inginkan.
Qurve lotion dapat mengurangkan 100% strech mark & Selulit dalam tempoh 1 bulan. 👍🏻Membakar lemak yang berlebihan di sekitar perut, pinggul, paha dan lengan.
.
.
watsapp for details 018 770 7753
#bodydream #bodydreamer #bodydreamerwithfarahfatin86 #jomkuwus #jomsihat #jomsihatdancantik #jomkurusdanlangsing #motherhood #perutbuncit #sembelit #fiber #parenthood

FYI 🙋🏻
jika usus kita kotor toksin dalam badan juga akan berlebihan! Dan menyebabkan Jerawat dan kulit berminyak! Jadi kita bkn hanya perlu memulihkan dr luaran dengan hanya pengambilan skin care! Malah dari dlm badan juga perlu diambil kira 😉Jom bersihkan usus untuk kulit jadi lebih sihat 💁🏻
.
.
watsapp for details 018 770 7753
#bodydream #bodydreamer #bodydreamerwithfarahfatin86 #jomkuwus #jomsihat #jomsihatdancantik #jomkurusdanlangsing #motherhood #perutbuncit #sembelit #fiber #parenthood

SET COMBO!!! 🕺🏻
for those yg ada masalah susah untuk turunkan berat badan even dah consume coco! berat turun tapi xbnyk! ini biasa bg yg mempunyai berat berlebihan seperti 80kg dan kebawah!! .
.
Farah suggest anda mengambil Fiber untuk bersihkan terdahulu kerak2 usus agar selepas ini Coco atau apa2 suplliment kesihatan yang anda ambil akan lebih berkesan dan efektif 👍🏻
.
.
xkan nk tengok abam sado kita tu kurus sorg! lepas Raya ni baru dia nk bergym! sbb badan dah ringan sikit katenyeee!! Alhamdulillah 😉
Body dream do come true with BodyDream Coco-S
.
.
watsapp for details 018 770 7753
#bodydream #bodydreamer #bodydreamerwithfarahfatin86 #jomkuwus #jomsihat #jomsihatdancantik #jomkurusdanlangsing #motherhood #perutbuncit #sembelit #fiber #parenthood

yeay stock dah refilll! fuhhh!! lega rasenyee!! sis bwk standby dalam keta Raya ni okeys!! seminggu jek restock habis dah! lajuuu bebenor!! NOW sis nk try curve Lotion from Body Dream dia pulaksss! kasi CURVE mcm anak daro PULAKKss! ahaksss!! eh tergedikk plak😜
sis cuba 😉💃🏻
.
.
yg nak berkahwin tu kalau bj takut x muat meh ler kasi buang dulu sikit lemakss tu! insyaallah 1 box jek dah mula nmpk dah inch lost tu!! kalau nak makeup sevices pon blh watsapp sis! sedia membantu 😎
watsapp for details 018 770 7753 💋
#makeupservicejb #makeupservicemalaysia #makeupservicejohorbahru #muajb #muajohor #muajohorbahru
#motherof4
#bodydream #bodydreamer #bodydreamerwithfarahfatin86 #jomkuwus #jomsihat #jomsihatdancantik #jomkurusdanlangsing #motherhood #perutbuncit #sembelit #fiber

tq @faquezzaaltway for this OOTD pic! sis cuba 😎 ok 2 weeks Farah x g qym! rindu gilerrr 😢 and agak2 brp berat sekrang eh! tp yg penting inch lost semangkin terasa! 💃🏻 *body dream do come true with body dream coco-s 💃🏻
.
.
watsapp for details 018 770 7753 💋
#jomkuwus #jomkurusdanlangsing #jomsihat #bodydream #bodydreamer #bodydreamerwithfarahfatin86#ootdbyfarfat

Дівчатка😍😍😍 #diegodallapalma педставляє чудо олію 10 в 1 для інтенсивного догляду за обличчям, волоссям та тілом 🙈. ( я не встималась вже собі замовила😁)
💛 The Body Dreamer - Це інтенсивний засіб, який в змозі діяти 10-ма способами на наш організм: фактично, він зволожує, омолоджує, здійснюючи анти-вікову дію, регенеруючу, тонізує, заспококоює, надає еластичності та шовковистості, працює проти розтяжок і розглалжує шрами.
🌸Все це можливо завдяки суміш 9 масел природного походження на 99.3 % , що збагачені астаксантином і вітаміном Е. Крім того, формула -без алергенів, парабенів, мінеральних масел, консервантів і барвників, ідеально підходить для всіх типів шкіри, включаючи навіть дітей і вагітних жінок.
Нижче список з 9 масел, природних:
💜масло квітки пристрасті/passion flower oil
💜масло аргана/argan oil
💜масло acai/açai oil 💜масло бабасу/babassu oil
💜масло чорного кмину/black cumin oil
💜масло солодкого мигдалю/sweet almond oil
💜масло meadow foam oil
💜масло ши/shea oil
💜масло рисових висівок/rice oil
🌺Астаксантин- потужний антиоксидант. Нейтралізує дію вільних радикалів і захищає ДНК клітин. 🌺Масла пасифлори і аргана: захищають еластичність шкіри. 🌺Масло чорного кмину: зволожуючий і захисний ефект.

Дівчатка, дуже хороша ціна як для 100 мл такого чуда ❤️❤️❤️ Робимо замовлення❤️❤️❤️ #масло #маслодляволос #маслодлялица #маслодлятела #diego #bodydreamer #купить #заказать

Ekstrak biji anggur dlm Coco BodyDream
bersifat antioksidan yg membuatkan kulit sihat, menggalakkan pembaikkan tisu dan mengahalang redikal2 bebas yg blh merosakkan kulit.
ohsem kan!! so bkn takat KURUS jek! kulit pon sihat!! nak kulit sihat biar dari dalam 😉 .
.
semenjak amalkan Coco ni walaupun xbermakeup kulit nmpk sihat dan tidak kusam 😉 kenapa lah ohsem sgt Coco ni! .
.
watsapp for details 018 770 7753 💋
##bodydream #bodydreamer #bodydreamerwithfarahfatin86 #jomkuwus #jomsihat #jomsihatdancantik #jomkurusdanlangsing #motherhood #perutbuncit #sembelit #fiber #makeuplover #makeupaddict #motherhood #motherof4 #3series #mua #muajb #muajohor #muamalaysia #muajohorbahru

Testimoni dari abg sado kite 😉 perjalanan masih jauh 😉
2 box coco n 1 week minum Fiber.. masa 1 box tu dia mcm susah nk lost tp after minum Fiber barulah nmpk bnyk lost 😉 until now still consume Fiber & Coco 💪🏻💪🏻💪🏻
.
.
watsapp for more details 018 770 7753 💋
#bodydream #bodydreamer #bodydreamerwithfarahfatin86 #jomkuwus #jomsihat #jomsihatdancantik #jomkurusdanlangsing #motherhood #perutbuncit #sembelit #fiber

Antara sbb berat dan inchlost lmbt susut walaupun dah consume Coco adalah masalah yg dtg dr usus kita.. Bila kerak usus yg tebal
# perut buncit
# masalah sembelit
# kerap lapar
# kulit kusam
# nafas berbau
# mudah marah
# lesu2 badan
# kulit berjerawat
cara untuk menyelesaikan masalah ini Farah suggest pengambilan Fiber pada waktu malam sebelum tidur kerana keesokkannya confirmed akan membuang! barulah kerak usus bersih dan khasiat pada Coco or apa2 suppliment yg korg mkn dpt di serap oleh badan dgn lebih efektif 😉
watsapp for more details 018 770 7753 💋
#bodydream #bodydreamer #bodydreamerwithfarahfatin86 #jomkuwus #jomsihat #jomsihatdancantik #jomkurusdanlangsing #motherhood #perutbuncit #sembelit #fiber

Sis xsabar nk tunjuk testimoni abg sado sis 😜 yassss mannnn! man also can drink this coco!
xlama lagi i olls kehilangan my abg bulat sbb dia akn transform kepada abg sagak! cewahhh!! 😜 .
.
nak dekat raya ni stock laju okeys! sis rasa dah topup secukupnya untk sampai raya nant! hq dah nk stop amik order tau sbb nak raya!
hopefully cukup la 😅 so kalau xnk kehabisan meh la grab cepat!
watsapp for more details 018 770 7753 💋
#bodydream #bodydreamer #bodydreamerwithfarahfatin86 #jomkuwus #jomsihat #jomsihatdancantik #jomkurusdanlangsing #motherof4 #motherhood

@Regrann from @farahfatin86 - Since ramai yang tanya maka terhasillah sebuah cerita pendek yg jujur dr luahan hati ku! ceh!! 😜
.
.
As Salam
Farah ibu kpd 4 orang anak yg idamkan untuk kembali kepada berat ideal tetapi masih gagal malah semangkin ⬆️berat badan! 💆🏻 Farah giveup nk berdiet! Nak amik supplement yg blh turunkan berat badan xblh lagi sebab masih BreastFeed 👶🏻
Tapi semangkin lama berat badan naik Farah mula cepat penat, mengantuk , cepat marah & sakit2 badan!
Bila dpt tau Coco-S ni blh minum even tgh BreastFeed 👶🏻 Farah xpikir pnjg terus cuba! Harga pulak affordable $$$$
1st SACHET
Tiba2 berpeluh! stamina lain mcm! Badan pulak rasa ringan! 😱
3rd SACHET
Selera masih ada tapi Farah mula blh kawal mkn sbb Farah makan sikit dah cepat kenyang! Seronok! sbb ni lg buatkan Farah senang nk berdiet!
5th SACHET
INCH lost! seriously mcm xcaya!! timbang xlagi masa tu! cuma seluar yg selama ni pakai ketat dah rasa loose sikit! 😎
AFTER 1 WEEK
lepas dah badan rasa ringan Farah dah mula rasa nak buat senaman ringan kat rumah je! lepastu ke gym pulak! masa tu baru lah timbang! b4 cardio Farah timbang 77.9kg! padahal last timbang dulu 79kg! 🙈lepas je cardio berat turun 100g! terus semangat nk pegi gym! 4 hari straight Farah pegi dan berat day by day turun dengan jayanya sampai 76kg! than Farah stop bergym sbb masa x mengizinkan jadi Fara stop main gym 2 minggu x pegi n x timbang! risau je naik balik! minum COCO pun kadang skip sbb lupa satu hal! tapi selera tetap blh kawal even x minum Coco 😉
AFTER 1 BOX
lepas 2 minggu x pegi gym dan x timbang Farah mula risau berat naik blk 😞 Believe it or NOT Farah jerit tengok timbang WHATTTTttt 74kg!!! 💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻 TERUS decide nk share dgn semua org terutama sekali ibu2 yg mcm Farah ni 😊 sbb Farah tau betapa STRESSEDnya bila GEMOK!
With one box u will experience the unbelievable results! until NOW Farah tengah kejar berat ideal pulak 💃🏻💃🏻💃🏻 .
.
Body Dream do come true with Coco-S
watsapp for details 0127228084💋
#bodydreamerwithfarahfatin86 #bodydreamerbyfarahfatin86 #bodydreamer #bodydream #newbodyunderconstruction #jomkuwus #jomsihat #jomsihatdancantik #bodydreamjohor #bodydreamjb - #regrann

mummy workOUT at HOME with baby Tarif beLIKE 😑 This is REALITY 🤣 .
.
moring to all bodyDreamer ?? Dah minum Coco 😉 jom workout pg ni 😉 15 minit pon dah ok 💪🏻 kata nk lost bnyk blm puasa ni kansss! dont worry dgn minum Coco workout jadi lebih mudah nak buat dan fat burn pon lagi pantas tau ! .
.
for more info 018 770 7753 💋
#bodydream #bodydreamer #bodydreamerwithfarahfatin86 #jomkuwus #jomsihat #jomsihatdancantik #jomkurusdanlangsing #motherof4 #motherhood

@Regrann from @farahfatin86 - Since ramai yang tanya maka terhasillah sebuah cerita pendek yg jujur dr luahan hati ku! ceh!! 😜
.
.
As Salam
Farah ibu kpd 4 orang anak yg idamkan untuk kembali kepada berat ideal tetapi masih gagal malah semangkin ⬆️berat badan! 💆🏻 Farah giveup nk berdiet! Nak amik supplement yg blh turunkan berat badan xblh lagi sebab masih BreastFeed 👶🏻
Tapi semangkin lama berat badan naik Farah mula cepat penat, mengantuk , cepat marah & sakit2 badan!
Bila dpt tau Coco-S ni blh minum even tgh BreastFeed 👶🏻 Farah xpikir pnjg terus cuba! Harga pulak affordable $$$$
1st SACHET
Tiba2 berpeluh! stamina lain mcm! Badan pulak rasa ringan! 😱
3rd SACHET
Selera masih ada tapi Farah mula blh kawal mkn sbb Farah makan sikit dah cepat kenyang! Seronok! sbb ni lg buatkan Farah senang nk berdiet!
5th SACHET
INCH lost! seriously mcm xcaya!! timbang xlagi masa tu! cuma seluar yg selama ni pakai ketat dah rasa loose sikit! 😎
AFTER 1 WEEK
lepas dah badan rasa ringan Farah dah mula rasa nak buat senaman ringan kat rumah je! lepastu ke gym pulak! masa tu baru lah timbang! b4 cardio Farah timbang 77.9kg! padahal last timbang dulu 79kg! 🙈lepas je cardio berat turun 100g! terus semangat nk pegi gym! 4 hari straight Farah pegi dan berat day by day turun dengan jayanya sampai 76kg! than Farah stop bergym sbb masa x mengizinkan jadi Fara stop main gym 2 minggu x pegi n x timbang! risau je naik balik! minum COCO pun kadang skip sbb lupa satu hal! tapi selera tetap blh kawal even x minum Coco 😉
AFTER 1 BOX
lepas 2 minggu x pegi gym dan x timbang Farah mula risau berat naik blk 😞 Believe it or NOT Farah jerit tengok timbang WHATTTTttt 74kg!!! 💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻 TERUS decide nk share dgn semua org terutama sekali ibu2 yg mcm Farah ni 😊 sbb Farah tau betapa STRESSEDnya bila GEMOK!
With one box u will experience the unbelievable results! until NOW Farah tengah kejar berat ideal pulak 💃🏻💃🏻💃🏻 .
.
Body Dream do come true with Coco-S
watsapp for details 018 770 7753 💋
#bodydreamerwithfarahfatin86 #bodydreamerbyfarahfatin86 #bodydreamer #bodydream #newbodyunderconstruction #jomkuwus #jomsihat #jomsihatdancantik #bodydreamjohor #bodydreamjb - #regrann

腹筋!!
本日は私!!
神山です(^^) えー彼は熱い夏に向けて板チョコ腹筋作りに励んでいます。

早くバキバキにしたいな〜〜
でも、焦らずじっくり作っていきます(*^_^*) 夏はすぐそこまでやってきてます!!! ガンガントレーニングして楽しい夏を迎えましょう〜〜(≧∀≦) #bodydreamer #ボディドリーマー #exercise #diet #workout #トレーニング #ダイエット #protein #プロテイン #筋トレ#腹筋 #ドラゴンフラッグ #レッグレイズ #abd #板チョコ #板チョコ腹筋 #夏 #熱い夏 #楽しみ

Most Popular Instagram Hashtags