#bodycare

16 posts

TOP POSTS

HARD WORK PAYS OFF!🔥💪
-
Credit : @angelcrickmore
Follow 👉 @get.daily.fitness 💗

前にストーリーでは紹介してたけど、
メイクアップレボリューションの会社がもう1つ取り扱っている @zoella_japan ❤️
イギリスで大人気のブロガー @zoella .
.
私は特に #ライトホイップボディクリーム が大好きでベタつかないのにめちゃめちゃ保湿されるから愛用してます🙆🏽💕
他にもバブルバスとかスクラブとかたくさんあるので是非チェックしてみてほしい☺️❤️❤️
#instalove #instagram #instagood #zoesugg #bodycream #beauty #youtube #love #fizzbar #prety #favorite #bodycare #zoellabeauty #ゾエラビューティー #ボディクリーム #ボディケア #シアバター #ユーチューブ #ブロガー #イギリス #お気に入り #超いい香り #フローラル

Dzień dobry ☀️👋🏻🙃 kto używa emolientów? My korzystamy od pierwszych dni życia chłopców i chociaż czasem zdarza nam sie "skok w bok" zawsze wracamy 👌🏼 Bo jednak najlepiej pielęgnują, sama przez lata musiałam stosować tylko taką pielęgnację więc coś o tym wiem 😀
Ps. Na stronie konkurs.ollian.pl przeczytajcie o konkursie w którym możecie otrzymać darmowe kosmetyki 🙃 ______________________________________________________ @my_oillan #oillan #konkursoillan #oillanjestprzytobie #babycare #bodycare #instakids #instamatki #kidsstuff #decor #morning #morningview #bathroomdesign #design #onlygoodvibes #pilea #haveaniceday

#Repost @genefic featuring the Almond Collection 💛
・・・
Kes on kordki @loccitane mandli sarja nuusutanud, see mõistab mu elevust! 👏🏼🌰✨💆🏻 #loccitane #loccitaneeesti #loccitanealmond #bodycare #bodycream #almonds

Haftaya keyifli başlamanın anahtarını arayanlara duyurulur🌹
_______________
"Yeni haftaya, @sculpturepoliklinigi 'nin bu harika terasında başladım. Geçen hafta size benim çok sevdigim, sıcak masajla vücudu bölgesel sıkılaştıran #VelaShape ve popo kaldırma konusunda iddialı #Xwave uygulamalarını anlatmıştım. Bugün de klinikte sunulan diğer hizmetleri görüntüledim, Hikaye kısmında görebilirsiniz. Özellikle merak ettiğiniz uygulama varsa, önümüzdeki hafta uzmanından detaylı bilgi paylaşabilirim. Herkese sıcacık bir hafta dilerim❤️" @stylishtimes
_______________
#MedikalEstetik #AmeliyatsızEstetik #VücutŞekillendirme #Zayıflama #BeachBody #PlajVücudu #BodyCare #BakımZamanı #Sıkılaşma #İncelme #Zayıflama #Beauty #Wellness #Güzellik #Estetik #Aesthetics #Beauty #VelaShape #XWave #SağlıklıYaşam #Slimming #BeautyClinic #SculpturePolikliniği #Istanbul #BeautyBlog

🌹NEW PRODUCT LAUNCH🌹 Have you seen our 3 NEW Body Creams in Rose, Plumeria and Gardenia? The spirit of spring is captured in these delicate scents. It's never to early to start thinking of #MothersDay. 😉 Give Mom a natural skin care gift that reminds her of vibrant blooms and tropical getaways.

Mba kenapa PERIH?? Iya mba memang gt untuk awal pemakaian itu pasti akan ada rasa aneh2 nya kl vagina gak pernah dirawat,,,
Karna vagina gak pernah dirawat itu pasti kan kotor banget,,
Ada yg gatel,ada yg mules,tp yg jelas kl vagina lg bersih & gak ada penyakit, kl pake KANZA pasti gak akan terasa apa2,,,
Kl gatel itu tanda banyak bakteri yg lagi kesedot keluar,jadi yg bikin gatel bukan KANZAnya melainkan si bakteri yg udah lama ngendap di rahim & akhirnya bisa dikeluarin juga ama si KANZA
Nah kl mules itu vagina bukan cuma kotor,tp pasti ada penyakitnya (yg gak bisa aku tebak itu sakit apa,coz dokter aja kan harus USG&tes Lab untuk tau penyakit pasien,apalagi aku:p)
Tp yg jelas pasti ada sesuatu penyakit/virus yg bikin mules didalem.
Nah kl vagina kotornya msh tahap wajar & gak ada penyakitnya mah gak akan ada rasa apa2,, jd kl vaginanya sudah mulai bersih,pakai rutin aja ya seminggu 1x juga udah cukup sis,, 1Botol bisa untuk pemakaian 2-4 bulan,, murah kan?;) Lebih murah dr harga sampo yg cepet habisnya,,,
Rambut kan dikeramasin terus tp msh bisa kotor lagi,
Sama kaya vagina juga,, dirawat pake KANZA besoknya juga msh bisa kotor lg sis;) jadi kl mau sehat ya dirawatnya harus rutin ya

#majakanikanza #kanzamajakani #manjakanikanza #jamumajakanikanza #keputihan #merapatkanmissv #hijabersindonesia #obatkeputihan #beautycare #perawan #testikanza #bodycare #majakaniaceh #majakanioriginal #majakanikanzamurah #agenkanzadepok #promil #pelancarhaid #asibooster #kanzaoriginal #bestseller #supportasi #herbal #keputihangatal #busui ##rahasiagadis #hijabers

Tahu gak sih, Beauty Lovers?
Kandungan Vitamin E dalam Organic #AlmondMilk membantu memperbaiki sel kulit yang rusak akibat sinar matahari. Sedangkan #CommunityTrade Honey memiliki manfaat anti inflamasi dan menenangkan kulit.
Bahan-bahan alami ini sangat cocok buat kulit kamu yang sensitif! Temukan manfaat keduanya di dalam rangkaian produk Almond Milk Honey!
Yuk coba langsung di store terdekat atau dapatkan di thebodyshop.co.id

#LiveYourSkin #TheBodyShop #sensitiveskin #soothing #skincare #bodycare #AlmondMilkandHoney #HypoallergenicScent #DermatologicallyTested

MOST RECENT

When it comes to essential oil there's only PANPURI . Love this limited edition "WISH" diffuser which is designed by French designer Jean Marc Gady #panpuri #jeanmarcgady #diffuser #essentialoils #candles #bodycare

Our Guava Blush Body Butter provides extremely rich moisture to your dry and chapped skin. This easily absorbed cream nourishes your skin, restoring its elasticity and smoothness.

It contains shea butter, mango and illipe butters which have softening, moisturizing, sun protection and restructuring properties. Pumpkin, avocado and aloe to calm, soothe and hydrate the skin while minimizing signs of aging. It also contains Guava, an important source of vitamin C, which stimulates collagen synthesis.

lookfantastic tip:

Yaphene Guava Body Butter is ideal to help avoid stretch marks, during pregnancy or due to weight fluctuation, after sun care, and help minimize drying of the skin from prolonged exposure to AC and cold or harsh temperatures.

Directions of use:

Apply Yaphene Guava Body Butter to your damp or dry skin. Rub gently.
Use daily.

#bodybutter #aftersuncare #skincare #bodycare #guava #pumpkin #illipebutter #yaphene #foodcosmetics #stkittsandnevis

The rose: the queen of flowers, the empress of scent. Our most powerful fragrance, as precious and rich as gold. We have captured it for you, keeping it preserved through the intelligence of nature.

#Africology #Skincare #NaturalIngredients #Chooseday #Rose #Bodycare #Beautiful #lifestyle #Luxurios #AllNatural #NoSynthetics #Wellness #Aromatherapy

Recuerda conseguir tu The Bag Perfect Gift. 📲Oferta Especial incluye: 3 Body Scrubs, 1 Clean your pores mask y 1 Re-treat your lips. Solo por $15🤗🎉🙌🏻 #shoponline #bodycare #shoplocal

Muito bom dia meu 🐙! Treino do dia! ✔️👊@redeproquality #proqualityfloripa #academia #saude #meverstops #bodycare

#tuesdaytip coconut oil! • we 💛 it! who doesn't? • it's great natural moisturizer for your face, body & hair! • it's a light flavorful cooking agent • the 📝goes on & on • aside from all the benefits you may already know of here is one that I just discovered • coconut oil keeps your eyebrows in place! • yes, you heard correctly! I've tried every product on the market & still those little hairs won't stay perfectly in place...until now! • use your 👆🏻to apply a small amount of coconut oil over the natural shape of your brows, use a brow brush to brush upwards & in place • voilà! perfect brows! • add that to the ever growing benefits of our beloved coconut oil 💋 #beautytips #goodvibes #getyourbeautyon

Henna/hina/#lalle. Amazing stain! Body quality (safe for use on hair and body). Apply a teaspoon to your deep conditioner for stronger, shinier hair with subtle auburn highlights.

#happydevas NOW AVAILABLE 174 AMINU KANO CRESCENT, WUSE2 CALL 09 2914605 #naturalsoaps #flyskin #healthyskin #beautysoaps #facr #bodycare

mutouch body lotion. Goat's milk body lotion with English Lavender and rosemary. Ph balanced 400ml.
#bodylotion yang #parabenfree dan ingredient nya gak sebanyak body lotion lokal yang terkenal yang juga make paraben. Ya harap maklum, saya lagi jaga jarak sama keluarga paraben 😂
Kemasannya lumayan praktis karena ada pump nya dan juga bentuk botolnya gak aneh2 jadi gampang dibawa. Baunya kayak obat nyamuk lotion yg lavender itu, tapi ini lebih soft dan wangi lavendernya lembut gitu, soft banget. Di kulit juga langsung meresap gak lengket. Recommended lah... 😍
#handbody #handcream #bodylotion #bodybutter #bodyscrub #skincare #bodycare

follow this page in feedly

Most Popular Instagram Hashtags