#bobyusof

MOST RECENT

Haaaaa Kek Lapis Sarawak Original Home Made by Bob Yusof & Friend's kini kembali lagi... InShaa Allah minggu dpn dah boleh open order... nanti tunggu km upload gambar2 kek dan harga nya ok... jgn order skrg !!
..
Boleh juga ke Insta @its.zieya.zareiff.zafran / @syfuln / @tarabasz & @bobbasticsquads utk dptkan info dr semasa ke semasa ok... ..
#KekLapisSarawakbyBobYusof
#bobyusof #bobbasticsquads

Ahlan Wasahlan Ya Ramadhan Al-Mubarak... Selamat berpuasa kdp semua umat Islam semoga segala amalan kt beroleh keberkatan dan kejayaan serta mendapat rahmat Allah swt hingga bertemu mlm lailatulqadar... #SelamatBerpuasa #bobyusof

Rumah Terbuka AF 2018 antara yg terlibat dan sempat bersua foto ptg td... Hari Raya ke3 di Astro Ria & Ria HD
#meriahbersama #bobyusof #RumahTerbukaAF

Alhamdulillah semuanya sdh selesai dan kini sy dlm perjalanan balik ke KL utk meneruskan kerja2 seni sy seperti biasa mengikut jadual yg sdh di masukkan dlm diari harian... Apa pun sy nak ucapkan tahniah buat YAB Tun Mahathir Mohammad diatas perlantikan Perdana Menteri ke 7 Malaysia juga kpd barisan2 kabinet baharu dr PH yg telah membentuk kerajaan Malaysia utk 5 tahun ini... kepercayaan yg diberikan ini jgn disiakan dimana sy sendiri dibesarkan di bawah pentadbiran Tun dan ramai yg mahukan Malaysia baharu kini lebih baik dr sebelumnya dan lebih menyenangkan rakyat dibawah pimpinan Tun... Buat BN terima kasih atas segala jasa dan bakti utk kami selama ini... tidak akan kami lupakan segala apa yg telah engkau berikan pd kami semua... perubahan ini mungkin akan menjadikan BN lebih baik lagi dr sebelumnya... tukar pandangan, ubah cara, tukar persepsi dan ubah akar umbi mungkin akan dpt perbaharui segalanya... Buat Negeri Sarawak Ibu Pertiwiku ttp ku bawa semangat itu kemana aku pergi akan ku junjung kemana sj kaki ku melangkah... PBB ttp dihati dan sokongan ku tidak berbelah bahagi... ku tahu kerja2 anda telah dilaksana dgn baik... masih ku percaya pd pimpinan mu... masih ku setia pd nama mu... masih terngiang ditelinga ku bisikkan kata azimat Arwah Tok Nan... yu yu jaga Sarawak jaga PBB walau apa pun yg terjadi... sy mengharapkan agar Sarawak ttp menjadi negeri yg terus maju dan berdaya saing utk memajukan bangsa Sarawak oohhhaaaa!! #bobyusof #sekadarkatasemangat #maaftiadakaitandgnsesipa #utkdirikusendiri

Selamat pagi semua... alhamdulillah ku panjatkan kesyukuran kehadratMu Ya Allah atas kurniaan rezeki yg Engkau berikan... Yeayyy !! Dpt balik kpg skjp setelah penat bekerja bercuti smbil menjalankan tanggungjawab kt sebagai rakyat Malaysia bg memilih pentadbir negra sepanjang 5thn kedepan... jd pilihan ditangan kt pilihlah dgn bijak... #marimengundi #kitaOK #pilihanditangankita #PRU14 #bobyusof #bobbasticsquads #jomkitamengundi

artis fav gais
#zizikirana
#bobyusof

Selamat pagi semua... alhamdulillah konsert Sejiwa Senada 2018 (last vanue) di Lubok Antu smlm sdh pun berakhir... tinggal majlisnpelancaran jak pagi tok gik... lps ya sama2 pulang ke Kuching... esok kmk akan pulang ke Limbang utk mengundi hehehe... juh kt mengundi sama2 ok... #bobyusof #bobbasticsquads

Dangdut
#bobyusof

Semoga dipermudahkan perjalanan hari ini... Kuching - Sri Aman - LA (Lubok Antu) meneruskan Sejiwa Senada 2018 lokasi terakhir sblm melabuhkan tirai... #bobyusof #bobbasticsquads

Ready for konsert Sejiwa Senada 2018 MJC Batu Kawa Kuching... lusa kt jmp di Lubok Antu gik k
#bobyusof #bobbasticsquads #teambob #gengmesra

Ready utk pelancaran Sejiwa Senada 2018 di MJC Kuching pagi tok...juhhh sempat gik tok dtg ramei2... ramei yg akan menghiburkan ktkorg tok ada @zizi_kirana @haizahanafi
@rickie_andrewson_official & living legend Abg Jay Jay

#bobbasticsquads #bobyusof #teambob

Jelajah ke 5 Sejiwa Senada 2018... warga Kuching jgn lepaskan peluang tok ok dtg beramei2 ke MJC Batu Kawa Kuching bermula esok dan Ahad... ramei akn menghiburkan ktkorg disia klk ada @zizi_kirana @haizahanafi #AbgJayJay @rickie_andrewson_official dan ramei lagi termasuklah kamek... #sejiwasenada2018 #SJSN2018 #bobyusof #TerbuangDalamPelukan #bobbasticsquads #teambob #gengmesra

Jumpa kmk ngan kak @ifa_raziah di RTC Bekenu Sibuti Miri Sarawak pagi n mlm tok di Konsert Sejiwa Senada 2018
#bobbasticsquads #bobyusof #ifaraziah

Alhamdulillah syukur baru jak smp di Miri Sarawak kmk tok utk Sejiwa Senada 2018 di RTC Bekenu pd 1 Mei 2018 tok... jgn lupa ok dtg ramei2 klk

#bobyusof #sejiwasenada2018

Kamek org dh ready tok menghiburkan wrga Bintangor ramei penyanyi mlm tok juh dtg ramei2 ok... ada @zizi_kirana @dmegryan @nurulshidaee @melissafrancez @esther_tec
#sejiwasenada2018 #bobyusof

Hi guys.... siap sedia utk show mlm tok di Bintangor Sarawak... Sejiwa Senada 2018 siapa2 org Bintangor tg ramei2 ok... #sejiwasenada2018 #bobyusof

Terima kasih @sadomen.spa Cawangan Klang dan terima kasih kpd @stiflersharkz kerana bawa kesini dgn treatment facial yg best kali ni bob buat acne facial... kalau korg masih tercari2 kat mana nak buat facial atau urut badan dan lain2 treatment semuanya ada di Sadomen Spa jommm dtg ke Sadomen Spa ada 4 cawangan di Klang, Pandan Indah, PJ & Setapak... #treatmentfacial #sadomenspaklang #bobyusof #bobbasticsquads #teambob

Alhamdulillah selesai sudah Konsert Sejiwa Senada 2018 Saratok Sarawak... skrg balik KL dulu minggu dpn kt ke Meradong Sarawak pula... #bobbasticsquads #sejiwasenada2018 #bobyusof

Standby show pagi ni di karnival Sejiwa Senada 2018 di Saratok Sarawak... walaupun hujan lebat juh warga Saratok dtg ramei ok... #bobbasticsquads #SaratokSarawak #bobyusof #sejiwasenada2018

Most Popular Instagram Hashtags