#blousetrending

MOST RECENT

#SetRiRaya
.
Colour: Sapphire Blue
.
Available in sizes S/M & L/XL
.
• Premium embroidery lace top with sequin finishing
• Hidden long zip behind
• Skirt mermaid-cut with full elastic waistband
.
Material: (Top) Paris lace with embroidery & sequin finishing + full lining
(Skirt) Stretchable roman crepe
.
❗️PROMO PRICE RM129 ONLY❗️
.
❗️FREE POSTAGE❗️
.
Siapa nak set blouse sequin+skirt ni, boleh WhatsApp sis laju-laju atau klik je link kat bio laaaaaaagi senang👌🏻
.
#sayajualblouse #sisjualblouse #blousewanita #blouselawa #blousemurah #blousemurahtapiberkualiti #blousemalaysia #blousecantik #blouseberkualiti #blouseonline #blousehot #blouseterhangat #blouseterhangatdipasaran #blousetrendterkini #blouseintrend #blousetrending #blouseterkini #blousebaru #blousebaru2018 #ingatblouseingatbyfaraleia

♥️Lacey Blouse In The House ♥️
.
All colours are available
Pinky ❌SOLD OUT❌
Peachy
Purpley
.
RM59
.
Postage Semenanjung RM8 & Sabah Sarawak RM10
.
Siapa nak blouse baru ni, boleh WhatsApp sis laju-laju atau klik je link kat bio laaaaaaagi senang👌🏻
.
#sayajualblouse #sisjualblouse #blousewanita #blouselawa #blousemurah #blousemurahtapiberkualiti #blousemalaysia #blousecantik #blouseberkualiti #blouseonline #blousehot #blouseterhangat #blouseterhangatdipasaran #blousetrendterkini #blouseintrend #blousetrending #blouseterkini #blousebaru #blousebaru2018 #ingatblouseingatbyfaraleia

Pastel Edition 😍😍😍 #blousepastel #blousepastelmurah
.
Open house bersusun, perasaan dalam hati nak sangat beli jugak baju tapi takut baju dipakai sekali jer. Lepastu terbiar sampai tahun depan. Itupun kalau muat lagi 😂

Dapat pulak yang payah gosok. Masuk kereta jer terus berkedut. Alahaiiii

Sebelum keadaan bertambah rumit, weolls nak share #blousetakpayahgosok yang boleh jadi penyelamat dalam apa apa keadaan pun. InsyaAllah!
.
❤️ Material Moss Crepe tak perlu nak gosok sangat
❤️ Berpoket disebelah kanan
❤️ Nursing zip 12 inci untuk ibu
❤️ Boleh dipakai sehingga 9 bulan mengandung
❤️ Design SELAMAT dan LONGGAR
❤️ Travel friendly
❤️ Senang matching dengan Seluar mahupun Skirt
.
Tunggu apa lagi? open house korang mesti bersusun sampai hujung syawal kan? Tunggu apa lagi tu? 🤗 😍
.
Link Order: Sila rujuk Bio k! 😘
.
#blouse #blousemurah #blousecantik #blousetakpayahgosok #blousetakpayahiron #blousemurah #blousecantik #blousemuslimah #blousemesramenyusu #blousetrendy #blousetrending #blousetravel #blouselabuh #blousemesrawuduk #blousegojes #blouseraya #blouseraya2018 #blousewanita #jualblouse #blousemurahmalaysia #blousebigsize #blousekerja #blousejumbo #blouseplain #blouseplainmurah

Most Popular Instagram Hashtags