#blousemaroon

3754 posts

TOP POSTS

RINA BLOUSE MAROON (TN030108)
Material : wolfis
Price : 80.000
Size : all size fit to L
LD : 95-100

#blousemaroon #bajumerah #atasanmerah #bajuagustusan #bandung

minat?
wa:088213050136

.
Blouse Lace + Pleated Skirt ❤️❤️❤️
.
Terdapat dalam pelbagai warna.. Nak beli 1 set macam ni pun boleh.. Nak beli secara berasingan juga boleh.. 🤗
.
Berminat boleh DM/Whatsapp +60173925182 untuk maklumat lanjut..
.
#dnejhaattire #bukitkatil #ayerkeroh #melaka #blouse #blouseruffle #blousemurah #blouseplain #blousemaroon #pleatedpants #pleatedpantsmurah #pleatedpantsgrey #pleatedpantskelabu #dnejhaattirecatalogue

Cari blouse raya haji ke? Click #AHSBlouse 💕
.
🔺Lennie Blouse🔺
Code: 3348A
.
Material: Cotton Linen+Pearl Crepe
(Tebal, Senang Iron, Tak Panas)
.
Size: 36, 38, 40, 42, 44, 46, 48, 50, 52
.
🌟Tangan Getah
🌟Depan Zip Sorok 8"
🌟Berat : 280 gram +/-
.
Harga: RM58 exc pos
Postage: RM8 sm / RM10 sw / RM11 sb
.
WhatsApp : 012-7435773
#AHSBlouseAyanna
#AHSLennieBlouse
.
#anahaililashop #blouse #blouselace #blouseraya #blouserayahaji #blouseplain #LennieBlouse #blouselennie #blousetwotone #blouselabuh #blousemuslimah #blousemerah #blousemaroon #blousedarkmaroon

SM. Blouse masaki / 63.000
Wolly Crepe
LD104 PJG65
Fit-L-XL -
! NOTE !
Pastikan selalu menanyakan ketersediaan stocknya agar proses pemesanan bisa berjalan dengan lancar :)
.
.
🌼 Order 🌸
Wa : 081287004155 (NO CALL)
Line : hsmootholshop .
.
#bajujakarta #bajulucu #bajumurah #bajuwanita #onlineshop #olshopjakarta #olshop #fashionwanita #hsmootholshop #HSO #jualan #jualanku #blouse #blousemurah #blousemurahjakarta #blousehitam #blouseputih #atasanwanita #bajuatasan #atasanmurah #atasanmurahjakarta #blousekorea #atasanputih #atasanhitam #blousemaroon

SWIPE FOR MORE COLORS AND MEASUREMENT CHART
.
*BELLA BASIC*
.
🌹PRICE RM 69
FREEPOSTAGE
.
SPECIAL CRITERIA : ✔ QAMISSQA, pakar dlm rekaan blouse paling simple. ✔ Design Paling UNIVERSAL, Paling SIMPLE, Paling MODEST - boleh dipakai dimana jua anda berada, ke tempat kerja, ke sekolah, ke pejabat, ke kenduri, ke majlis-majlis rasmi.
.
.
✔ DIPERBUAT DARIPADA MATERIAL COMO CREPE - dengar namanya dah rasa unik, dijamin berkualiti tinggi. Dengan alunan materialnya yang memikat jiwa wanita ! Tak panas dan sangat selesa. Blouse ni pun boleh dipakai dari pagi sampai malam tau. Selesa sangat uolls.
.
✔ POTONGAN #CUTTING YG TERLETAK PADA BADAN SI PEMAKAI - Kepakaran QAMISSQA menghasilkan outfit yg sangat menarik, sarung je terus WOW ! Cantik gilerr.. Uols mesti suka.. Sampai sedara mara pun puji2 uols tau.
.
.
✔ NURSING FRIENDLY - Kak Fira faham ramai mummies2 nak bergaya juga, nk menyusu anak.. Jd jgn risau! Ada zip di bahagian dada untuk mudahkan pergerakan mummies2.. .
.
✔ 12 WARNA CANTIK & GOJES - Ada banyak pilihan warna lawa lawa giler.. .
.
✔ TERDAPAT SAIZ S HINGGA XXL - Dr semolek2 gadis smpai ke hot cubby girls pun boleh bergaya tau.. SO SWEET !
.
.
✔ WUDHUK FRIENDLY - Kalau baju yang takde butang kan susah nak selak..nak ambil wudhuk pun rimas je..Ketat nak tarik smpai ke siku...Ni haa ada butang dah jadi senang!
.
.
✔ HARGA BERPATUTAN SETANDING JENAMA BESAR - Outfit berkualiti dr segi jahitan kemas. Potongan yang sangat selesa, 98% wanita mengakui kepakaran QAMISSQA terhadap rekaan cutting. .
.
PLS TAKE NOTE : warna pada gambar mungkin 10% berbeza dgn real disebabkan effect lighting semasa photoshoot dan effect lighting cahaya matahari.
.
Ready stock. Order akan diproses 2-3 hari bekerja.
.
WA +60109889794
.
#blousebabydoll #blousecantik #blouselabuh #bellabasic #blousepeplum #blousebasic #blousemaroon #blousebeige

Marcia Stripe Set
IDR 110,000
available in brown lightgrey darkgrey
inner material: crepe
LD: 90 cm
Length: 57 cm
outer material: thick katun LD: 96 cm
Length: 56 cm

MOST RECENT

Myfanka Blouse (EI71)
IDR 110.000

Avail in white, red
Bahan : katun
LD : 88
Pjg : 63

Line : @qmy1787k
Wa : 0857 18000 545
Website : LabelleID.com
Email : TheLabelleID@gmail.com

How to order:
1. Screenshot the name and the codes of the stuff
2. Send us your screenshot via line or whatsapp
3. We'll take care of your order!

#myfankablouse #atasanmerah #atasanmaroon #atasanputih #lbei #blousepink #blouseputih #blousemaroon #blousemerah #jualatasan #atasanmurah #blousemurah #atasanready #blouseready #atasanmurahjakarta #atasanbatik #blousebatik #batikmerah #batikputih

Cari blouse raya haji ke? Click #AHSBlouse 💕
.
🔺Lennie Blouse🔺
Code: 3348A
.
Material: Cotton Linen+Pearl Crepe
(Tebal, Senang Iron, Tak Panas)
.
Size: 36, 38, 40, 42, 44, 46, 48, 50, 52
.
🌟Tangan Getah
🌟Depan Zip Sorok 8"
🌟Berat : 280 gram +/-
.
Harga: RM58 exc pos
Postage: RM8 sm / RM10 sw / RM11 sb
.
WhatsApp : 012-7435773
#AHSBlouseAyanna
#AHSLennieBlouse
.
#anahaililashop #blouse #blouselace #blouseraya #blouserayahaji #blouseplain #LennieBlouse #blouselennie #blousetwotone #blouselabuh #blousemuslimah #blousemerah #blousemaroon #blousedarkmaroon

Cari blouse raya haji ke? Click #AHSBlouse 💕
.
🔺Lennie Blouse🔺
Code: 3348A
.
Material: Cotton Linen+Pearl Crepe
(Tebal, Senang Iron, Tak Panas)
.
Size: 36, 38, 40, 42, 44, 46, 48, 50, 52
.
🌟Tangan Getah
🌟Depan Zip Sorok 8"
🌟Berat : 280 gram +/-
.
Harga: RM58 exc pos
Postage: RM8 sm / RM10 sw / RM11 sb
.
WhatsApp : 012-7435773
#AHSBlouseAyanna
#AHSLennieBlouse
.
#anahaililashop #blouse #blouselace #blouseraya #blouserayahaji #blouseplain #LennieBlouse #blouselennie #blousetwotone #blouselabuh #blousemuslimah #blousemerah #blousemaroon #blousedarkmaroon

Cari blouse raya haji ke? Click #AHSBlouse 💕
.
🔺Lennie Blouse🔺
Code: 3348A
.
Material: Cotton Linen+Pearl Crepe
(Tebal, Senang Iron, Tak Panas)
.
Size: 36, 38, 40, 42, 44, 46, 48, 50, 52
.
🌟Tangan Getah
🌟Depan Zip Sorok 8"
🌟Berat : 280 gram +/-
.
Harga: RM58 exc pos
Postage: RM8 sm / RM10 sw / RM11 sb
.
WhatsApp : 012-7435773
#AHSBlouseAyanna
#AHSLennieBlouse
.
#anahaililashop #blouse #blouselace #blouseraya #blouserayahaji #blouseplain #LennieBlouse #blouselennie #blousetwotone #blouselabuh #blousemuslimah #blousecantik #blousemerah #blousemaroon

Kole Blouse (NIT77)
IDR 95.000

Avail in black, white
Bahan : rib spandex (tebal dan lembut)
LD : 100-120
Pjg : 53

Line : @qmy1787k
Wa : 0857 18000 545
Website : LabelleID.com
Email : TheLabelleID@gmail.com

How to order:
1. Screenshot the name and the codes of the stuff
2. Send us your screenshot via line or whatsapp
3. We'll take care of your order!

#koleblouse #atasanpink #atasanmerah #atasanmaroon #atasanhitam #atasanbiru #atasanputih #lbnit #blousepink #blouseputih #atasannavy #blouseabu #blousemaroon #blousemerah #blousehitam #blousenavy #jualatasan #atasanmurah #blousemurah #atasanready #blouseready #atasanmurahjakarta #sabrinamaroon #sabrinaready #sabrinaputih #openshoulder #openshoulderputih #openshoulderhitam

.
Blouse Lace + Pleated Skirt ❤️❤️❤️
.
Terdapat dalam pelbagai warna.. Nak beli 1 set macam ni pun boleh.. Nak beli secara berasingan juga boleh.. 🤗
.
Berminat boleh DM/Whatsapp +60173925182 untuk maklumat lanjut..
.
#dnejhaattire #bukitkatil #ayerkeroh #melaka #blouse #blouseruffle #blousemurah #blouseplain #blousemaroon #pleatedpants #pleatedpantsmurah #pleatedpantsgrey #pleatedpantskelabu #dnejhaattirecatalogue

BELLA BASIC BY QAMISSQA

PRICE : RM 69
📮 FREE Postage
🚀 READY Stock
✈ POSTAGE 2-3 Hari Waktu Bekerja

SPECIAL CRITERIA :
.
✔ QAMISSQA, pakar dlm rekaan blouse paling simple.
.
✔ Design Paling UNIVERSAL, Paling SIMPLE, Paling MODEST
Boleh dipakai dimana jua anda berada, ke tempat kerja, ke sekolah, ke pejabat, ke kenduri, ke majlis-majlis rasmi.
.
✔ DIPERBUAT DARIPADA MATERIAL COMO CREPE
Dengar namanya dah rasa unik, dijamin berkualiti tinggi. Dengan alunan materialnya yang memikat jiwa wanita.! Tak panas dan sangat selesa. Blouse ni pun boleh dipakai dari pagi sampai malam tau. Selesa sangat uolls.
.
✔ POTONGAN/CUTTING YG TERLETAK PADA BADAN SI PEMAKAI
Kepakaran QAMISSQA menghasilkan outfit yg sangat menarik, sarung je terus WOW ! Cantik gilerr.. Uols mesti suka.. Sampai sedara mara pun puji2 uols tau.
.
✔ NURSING FRIENDLY
Kak Fira faham ramai mummies2 nak bergaya juga, nk menyusu anak.. Jd jgn risau.! Ada zip di bahagian dada untuk mudahkan pergerakan mummies2..
.
✔ 12 WARNA CANTIK & GOJES
Ada banyak pilihan warna lawa lawa giler..
.
✔ TERDAPAT SAIZ S HINGGA XXL
Dari semolek2 gadis smpai ke hot cubby girls pun boleh bergaya tau.. SO SWEET.!
.
✔ WUDHUK FRIENDLY
Kalau baju yang takde butang kan susah nak selak..nak ambil wudhuk pun rimas je..Ketat nak tarik smpai ke siku...Ni haa ada butang dah jadi senang.!
.
✔ HARGA BERPATUTAN SETANDING JENAMA BESAR
Outfit berkualiti dr segi jahitan kemas. Potongan yang sangat selesa, 98% wanita mengakui kepakaran QAMISSQA terhadap rekaan cutting.
.
⚠ PLS TAKE NOTE
Warna pada gambar mungkin 10% berbeza dgn real disebabkan effect lighting semasa photoshoot dan effect lighting cahaya matahari.

Enjoy Shopping ❤
.
.
#blousemaroon #blouse #blousecantik #blousemurah #blousemurahmalaysia #blousewudhukfriendly #blousenursingfriendly #blousebreastfeeding #blouseplain #blouseplaincantik #blouseplainmurah #plussize #blouseplussize #blouseplussizecantik #blouseplussizemurah #blousepastel #qamissqa #qamissqalover #blouseqamissqa #qamissqaagent #bellabasic

MUST HAVE ITEM !
Blouse ini cocok banget buat kalian yg mau pergi jalan2, dinner, hang out bareng temen2, dsbnya. Jangan lupa padukan dgn bawahan dan aksesoris yg cocok bagi kalian 😜

Nevada Swirl Shirt
bahan : morena
*size detail on picture

ECER 69.000
GROSIR 64.000
*min 3pcs (1 model, bebas pilih warna)
*min 5pcs (bebas campur model, bebas pilih warna)

available : black, white, maroon, grey, navy

#nevadaswirlshirt #swirlshirt #blouseabuabu #blouseabu #blousehitam #blouseputih #blousemaroon #blousemerah #bajupolosmurah #kaospolos #bajupolos #blousepolos #blousepolosmurah #supplierbajuwanita #supplierbajuonline #blousemurahbanget #blousehitamjumbo #blousehitampolos #blousehitammurah #blouseputihpolos #blouseputihmurah #blousemerahmurah #blousemaroonmurah #scubadressmurah #boxylonglineshirt #vtop #blousevneck #vneckblouse #vneckmurah #vneck

SM. Minisoul / 50,000
Twiscone belakang leher kancing
fit L -
! NOTE !
Pastikan selalu menanyakan ketersediaan stocknya agar proses pemesanan bisa berjalan dengan lancar :)
.
.
🌼 Order 🌸
Wa : 081287004155 (NO CALL)
Line : hsmootholshop .
.
#bajujakarta #bajulucu #bajumurah #bajuwanita #onlineshop #olshopjakarta #olshop #fashionwanita #hsmootholshop #HSO #jualan #jualanku #blouse #blousemurah #blousemurahjakarta #blousehitam #blouseputih #atasanwanita #bajuatasan #atasanmurah #atasanmurahjakarta #blousekorea #atasanputih #atasanhitam #blousebiru #blousenavy #blousemaroon #blousemerah

SM. Blouse masaki / 63.000
Wolly Crepe
LD104 PJG65
Fit-L-XL -
! NOTE !
Pastikan selalu menanyakan ketersediaan stocknya agar proses pemesanan bisa berjalan dengan lancar :)
.
.
🌼 Order 🌸
Wa : 081287004155 (NO CALL)
Line : hsmootholshop .
.
#bajujakarta #bajulucu #bajumurah #bajuwanita #onlineshop #olshopjakarta #olshop #fashionwanita #hsmootholshop #HSO #jualan #jualanku #blouse #blousemurah #blousemurahjakarta #blousehitam #blouseputih #atasanwanita #bajuatasan #atasanmurah #atasanmurahjakarta #blousekorea #atasanputih #atasanhitam #blousemaroon

.
Blouse Ruffle + Pleated Pants ❤️❤️❤️
.
Terdapat dalam pelbagai warna.. Nak beli 1 set macam ni pun boleh.. Nak beli secara berasingan juga boleh.. 🤗
.
Berminat boleh DM/Whatsapp +60173925182 untuk maklumat lanjut..
.
#dnejhaattire #bukitkatil #ayerkeroh #melaka #blouse #blouseruffle #blousemurah #blouseplain #blousemaroon #pleatedpants #pleatedpantsmurah #pleatedpantsgrey #pleatedpantskelabu #dnejhaattirecatalogue

SWIPE FOR MORE COLORS AND MEASUREMENT CHART
.
*BELLA BASIC*
.
🌹PRICE RM 69
FREEPOSTAGE
.
SPECIAL CRITERIA : ✔ QAMISSQA, pakar dlm rekaan blouse paling simple. ✔ Design Paling UNIVERSAL, Paling SIMPLE, Paling MODEST - boleh dipakai dimana jua anda berada, ke tempat kerja, ke sekolah, ke pejabat, ke kenduri, ke majlis-majlis rasmi.
.
.
✔ DIPERBUAT DARIPADA MATERIAL COMO CREPE - dengar namanya dah rasa unik, dijamin berkualiti tinggi. Dengan alunan materialnya yang memikat jiwa wanita ! Tak panas dan sangat selesa. Blouse ni pun boleh dipakai dari pagi sampai malam tau. Selesa sangat uolls.
.
✔ POTONGAN #CUTTING YG TERLETAK PADA BADAN SI PEMAKAI - Kepakaran QAMISSQA menghasilkan outfit yg sangat menarik, sarung je terus WOW ! Cantik gilerr.. Uols mesti suka.. Sampai sedara mara pun puji2 uols tau.
.
.
✔ NURSING FRIENDLY - Kak Fira faham ramai mummies2 nak bergaya juga, nk menyusu anak.. Jd jgn risau! Ada zip di bahagian dada untuk mudahkan pergerakan mummies2.. .
.
✔ 12 WARNA CANTIK & GOJES - Ada banyak pilihan warna lawa lawa giler.. .
.
✔ TERDAPAT SAIZ S HINGGA XXL - Dr semolek2 gadis smpai ke hot cubby girls pun boleh bergaya tau.. SO SWEET !
.
.
✔ WUDHUK FRIENDLY - Kalau baju yang takde butang kan susah nak selak..nak ambil wudhuk pun rimas je..Ketat nak tarik smpai ke siku...Ni haa ada butang dah jadi senang!
.
.
✔ HARGA BERPATUTAN SETANDING JENAMA BESAR - Outfit berkualiti dr segi jahitan kemas. Potongan yang sangat selesa, 98% wanita mengakui kepakaran QAMISSQA terhadap rekaan cutting. .
.
PLS TAKE NOTE : warna pada gambar mungkin 10% berbeza dgn real disebabkan effect lighting semasa photoshoot dan effect lighting cahaya matahari.
.
Ready stock. Order akan diproses 2-3 hari bekerja.
.
WA +60109889794
.
#blousebabydoll #blousecantik #blouselabuh #bellabasic #blousepeplum #blousebasic #blousemaroon #blousebeige

[RESTOCK]
Tres blouse (ITA20)
IDR 115.000

Available in pink, baby blue, navy, putih, black, maroon

Material : katun emerald
LD : 90
Pjg : 60

Line : @qmy1787k
Wa : 0857 18000 545
Website : LabelleID.com
Email : TheLabelleID@gmail.com

#tresblouse #kimonomaroon #kimonoabu #kimonohitam #kimononavy #kimonobiru #kimonoputih #kimonopink #lbitanica #jualkimono #kimonomurah #atasankimono #kimonoblouse #kimonomurah #kimonoready #kimonojakarta #kimonopremium #kimonopanjang #kimonolenganpanjang #blousepink #blousehitam #blouseputih #blousemaroon #blousenavy

Most Popular Instagram Hashtags