[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#bloggerkl

9246 posts

TOP POSTS

Yey! Lyssa dah cuba pakai Blossom Cake Foundation dan Face Mist/Glowing Serum daripada IMANNI 😍😍 So far memang Lyssa suka sangat dengan hasilnya. Buat muka Lyssa nampak lagi plolesss, cerah glowing giteww! Bahan yang terkandung adalah daripada bahan organik, jadi memang selamat digunakan ! 😊

Nantikan full review Lyssa di blog nanti ya 😘😊💕
.
@imanni.skinz.hq
.
#imanni #imanniskinz #imanniskinzmalaysia

第二波的#AnchorFoodProfessionalsMY #AnchorPizzArt 回來了!
今天有嶄新的5款Pizza 介紹給大家!
全馬都有機會嘗試到指定的餐館享用那麼美味獨特的pizza喔!

#wendypua #博客 #恶魔婷婷
#bloggermalaysia #bloggerKL #travelblogger #foodblogger #beautyblogger #fashionblogger #socialmediainfluencer #lifestyleblogger #igersmalaysia #igers #malaysianig #afbdotmy

Ada nampak Mommy tunjuk foundation dan face mist baru2 ni kan? Haaa.. Inilah dia yang Mommy nak kongsi dengan korang.
.
Jom baca pendapat Mommy dengan Set Shy Girl by Imanni Skinz di blog Mommy : https://shehanzstudio.com/2017/12/set-shy-girl-imanni-skinz.html
.
#imanniskinz #shygirl #makeup #foundation #facemist
.
Follow @imanni.skinz.hq sekarang..
.
#takenbyhuaweinova2i #huaweinova2i #bloggerkl #bloggerbabes #bloggermy #bloggermalaysia #bblogger #aabc #parentingblogger #lifestyleblogger #travelblogger #foodblogger #beautyblogger #vsco #vscocam #like4like #f4f #kbba9 #shehanzstudiodotcom

We are loving the @tiarabydayanaroza Scented Hair Mist to inject shine and fruity fresh scent into your hair in the mornings. It's great that it's infused with Argan oil and Vitamin E, so it has multiple uses. Remember, a woman's hair smells is so important! Simply click the link in our bio to shop.

Baru jer lepas tukar kad myrapid yang lama kepada kad myrapid yang baru! Ingatkan susah nak tukar, rupa rupanya senang je. Nak tahu cara cara/syarat syarat untuk tukar kad myrapid. korang boleh singgah arepnakbebel. tempoh penukaran kad sampai 15 july ini tau! cepat cepat. lepas nih kad myrapid lama dah tak boleh guna dah. Link di Bio ☑️ @myrapidkl @myrapidkl @myrapidkl
#kadmyrapid
#rapidkl
#tukarkadmyrapid
#myrapidkl
#luqmanzakaria
#arepnakbebel
#lifestyleblogger
#malaysianblogger
#bloggerlelaki
#bloggerkl

🖐Hallo Leute 🖐
Was ich euch mal als Tipp geben wollte ist das ihr immer euch ganz allein auf euch Verlassen solltet und auf euer Herz hören solltet und das machen was euch glücklich macht und was euch voran treibt ihr solltet was haben was euch Mut macht und euch Sicherheit gibt ❤ meine Motivation und mein Glück ist zum Beispiel @adelina.lrda 💑 🔻ihr könnt mir gerne mal das euch glücklich macht in die Kommentare schreiben 🔻
-----------------------------------------------
#hashtagsforlike #officalpuppy #bloggertips
#bloggerboy #hashtagslol
#hashtagsareawesome #chill
#officall #myarmy
#bloggerstyle #Myself
#freetimeformyself #Boypower #boystrong
#erverydaysky #instatagger
#thanks #iamhappy
#Dresdenfiles #Dresdendolls #Dresden #modellers
#fashiondiariesmoda
#fashiondiarieslove
#fashiondiariesgiveaway #instaloved
#bloggerkl #germanboys
#selfmade3 #loyallove
@ds_drg @vakxeng.t @bxxzm
@dvmeh @raphabln

Nasi goreng kurang pandai. Haha. Bukan bodo sebab ada carrot. Tak pedas sbb utk kakak makan skali. Cili potong utk ibuu papa dan ashu. Hahaha. 3x tambah masing-masing. Alhamdulillah. Penangan x selera nasi tengahari tadi 😅. Poyo je. .
.
Goreng ikan bilis
Tumbuk bawah merah dan putih
Pecah telur dalam kuali ( guna myk goreng ikan bilis )
Masuk bahan tumbuk + carrot
Masuk nasi
Garamkan
Settle!
.
.
#raracookfood #foodblogger #nasigorengbodo #nasigorengsimple #nasigorengsedap #parentingblogger #motherhood #bloggerKL

Hari ni sepatutnya ulangtahun perkahwinan ke3.
5.12.14 disatukan.
Namun 21.8.16 dipisahkan.
Allah lebih sayang Arwah. Redha.
#asyqis #captainhati #arwahsuami #sayangselamanya #rinduabang #rinduyangtakterucap #rindusentiasa #igersmalaysia #igers #kbba9 #KelabBloggerBenAshaari #duniablogIQ #like4like #bloggerkl

MOST RECENT

Ada nampak Mommy tunjuk foundation dan face mist baru2 ni kan? Haaa.. Inilah dia yang Mommy nak kongsi dengan korang.
.
Jom baca pendapat Mommy dengan Set Shy Girl by Imanni Skinz di blog Mommy : https://shehanzstudio.com/2017/12/set-shy-girl-imanni-skinz.html
.
#imanniskinz #shygirl #makeup #foundation #facemist
.
Follow @imanni.skinz.hq sekarang..
.
#takenbyhuaweinova2i #huaweinova2i #bloggerkl #bloggerbabes #bloggermy #bloggermalaysia #bblogger #aabc #parentingblogger #lifestyleblogger #travelblogger #foodblogger #beautyblogger #vsco #vscocam #like4like #f4f #kbba9 #shehanzstudiodotcom

第二波的#AnchorFoodProfessionalsMY #AnchorPizzArt 回來了!
今天有嶄新的5款Pizza 介紹給大家!
全馬都有機會嘗試到指定的餐館享用那麼美味獨特的pizza喔!

#wendypua #博客 #恶魔婷婷
#bloggermalaysia #bloggerKL #travelblogger #foodblogger #beautyblogger #fashionblogger #socialmediainfluencer #lifestyleblogger #igersmalaysia #igers #malaysianig #afbdotmy

Errr.. Wish yang terlambat..
.
Untuk 5/12/2017 😂
.
Tahniah @haris_anuar dapat bini yang best!! Hahaha..
.
Satu sekolah menengah. Satu kelas masa form 4 & 5. Ada muka kami berdua dalam gambar kelas, tapi tak sangka jodohku di belakang dalam gambar tu. Wah. ‘In’ sangat macam viral ‘jodohku di belakangku’. Amboi2. Tapi, tak pernah pula nak bercinta masa tu. Haha.
.
Kalau dah jodoh tak kemana. Kami ikat pertunangan tahun 2009, dan nikah akhir tahun 2009.
.
Alhamdulillah.. 2 anak pun dah besar-besar sekarang. Syukur.
.
Terima kasih Dy. Pilih My. Moga jodoh kita kekal hingga Jannah. Bertabahla dapat My yang kuat majuk. Miahaha. Love u. With all my heart. Happy 8th Anniversary. Muahciked.
.
#barunakwish 😋
#8tahundah

Yey! Lyssa dah cuba pakai Blossom Cake Foundation dan Face Mist/Glowing Serum daripada IMANNI 😍😍 So far memang Lyssa suka sangat dengan hasilnya. Buat muka Lyssa nampak lagi plolesss, cerah glowing giteww! Bahan yang terkandung adalah daripada bahan organik, jadi memang selamat digunakan ! 😊

Nantikan full review Lyssa di blog nanti ya 😘😊💕
.
@imanni.skinz.hq
.
#imanni #imanniskinz #imanniskinzmalaysia

Again....fav mummy di pagi Isnin. Kesihatan masih belum stabil sepenuhnya. Esok pulak ofis akan pindah sepenuhnya juga. Camana mummy nak tempuh hari esok dengan kesihatan yang macam niiii. Adoi.. manjanya badan ni kan....buat kerja sikit sakitnyer berhari-hari. Sesungguhnya sakit itu penghapus dosa-dosa kecil....Amin. Semoga mummy tabah..
.
#bloggermalaysian
#bloggermuslimah
#bloggerpantaitimur
#bloggerkl
#bloggerselangor
#delifrance
#reviewbyzures

Excited betul bila tahu yang Imanni ni adalah kosmetik organik dan bebas bahan berbahaya. Selain teknik menggunakannya pun mudah, dalam masa yang sama ia mampu merawat kulit. Fuh.. Macam mana tu?

#tb zaman Hannah kecik2 dulu. cuma kali ni dia malu nak kiss Mommy in public. hahahah

Anak2 la hepi pun hehe..

Wowwww 😍😍

Limited Release #timberland fuhhhh

#tunafoto terbaik.. 😂

Suka buat gigi cmtu. 😑

Hirup udara luar..

taknak la kawan..
.
majuk...

Sape peminat CHICKEN CHOP! .
.
Haaa! Nih homemade tau bukan makan kat kedai tapau bawa balik umah, tapi HOMEMADE!! Sonang jo nak buek nyo ni! .
.
Nt kakaq share dalam blog comel hakak okeh! .
.
.
#KBBA9
#CIKZACOM
#KelabBloggerBenAshaari
#lifestyleblogger
#FoodBlogger
#foodporn
#malaysianbeautyblogger
#malaysiafoodblogger
#chickenchop
#bloggerkl
#food
#homemade
#tastyfood

Serius arrr dr subuh td duk dapur, till now. Bake creme brulee, pavlova, masak, then buat lg pavlova utk record video PJJ CLASS. HOHO. Ohsem sangat seketul safura ni. Ni baru nak dins. Carbonara je. Kuah putih tu aku buat sendiri je. Sume bahan ada kt rumah. So makan ni lah anak anak ye. Anak anak xpe, depa sukaaa. Joms dindins. Jap lg nak bawak anak anak beriadah puler. Mampu ke mak berjalan ni 😅. .
.
#raracookfood #susahdulusenangkemudian #rakyatmarhaen #BloggerMalaysia #parentingblogger #bloggerKL #lifestyleblogger

Demam Qa'id dah kebah pagi ni.
Kitaorang nak makan kenduri dekat Shah Alam. Korang ke mana hujung minggu ni?

#qaidaqhar #qaiddanibu #asyqisjr #like4like #kbba9 #duniablogIQ #KelabBloggerBenAshaari #bloggerkl #igersmalaysia #igers

Nasi goreng kurang pandai. Haha. Bukan bodo sebab ada carrot. Tak pedas sbb utk kakak makan skali. Cili potong utk ibuu papa dan ashu. Hahaha. 3x tambah masing-masing. Alhamdulillah. Penangan x selera nasi tengahari tadi 😅. Poyo je. .
.
Goreng ikan bilis
Tumbuk bawah merah dan putih
Pecah telur dalam kuali ( guna myk goreng ikan bilis )
Masuk bahan tumbuk + carrot
Masuk nasi
Garamkan
Settle!
.
.
#raracookfood #foodblogger #nasigorengbodo #nasigorengsimple #nasigorengsedap #parentingblogger #motherhood #bloggerKL

Most Popular Instagram Hashtags