#blinksouk

994 posts

TOP POSTS

Siap 50 pcs instant shawl tuk hari lebaran yg akan dtg..pada customer baru n lama jika anda ingin mencari tudung beads bole singgah di GM Klang Block B no lo6.n Section 7 dalam feshion city kami sediakan design yg terbaru lain dari yg lain keluaran ada terhad..
#dhannyboutique
#bazarpaknil
#freereview
#vendorshahalam
#blinksouk.bazaar

Printed shawl from @zeez_zz You can grab this at @blinksouk.bazaar #jomshopping #blinksouk #seksyen7

cadbury caramello in the house!!rm8/slice #blinksouk #seksyen7shahalam #foodvendor #sweetsandsavourys

Cupcakes pins, hijab pins, brooch also available at our lot on @blinksouk.bazaar 😘 #blinksouk.bazaar #seksyen7shahalam

・・・
Another satisfied user
#plussizemalaysia
#skirtlabuh
#trendymuslimah
#blinksouk
#sayajualmurah

Pagi yg gelap kini sudah terang, jomla kita bereksesais untuk kesihatan . Tak mandi pun tapi taknak la berbau, so spray sikit wangian dexandra :)
.
.
So far ada jugakla aweks yg usha2 . Mungkin wangi sgt kot eheh .
.
.
Sape nak awek usha dia sbb wangi meh whatsapp aza 😘
πŸ“² 0102972379
.
.
πŸ‘ WALK IN πŸ‘ 
.
🏚#BLINKSOUK BAZAAR🏚
No 15, Jalan Plumbum Q7/Q, Seksyen 7, Shah Alam, Selangor
(Landmark: sebelah Bella Ammara)
.
.
#dexandraperfumes #dexandrashahalam
#dexandra

Kita ade koleksi sanggol rambut +ikat rambut didtgkan khas dr turki.

Ada di lot @tudungturkicollection #blinksoukbazaar #jomshopping #sayajual #seksyen7 #blinksouk

Tudung bawal pelbagai corak dr turki @blinksouk.bazaar
#jomshopping #seksyen7 #blinksouk #sayajual

Baju kurung moden, baju kurung kanak2 dan baju melayu budak. Koleksi by @dhanny_boutique. Lot dhanny dah makin besar dan selesa utk uolss shoopinggg 😊

Jommm dapatkan skg di @blinksouk.bazaar
#blinksouk #seksyen7 #jomshopping #sayajual

MOST RECENT

Kini anda boleh dapatkan Mirella by Andi & Kals di Seksyen 7, Shah Alam!

Dua perfume istimewa Mirella & Mirella Black Rose menanti anda!

Promosi Ramadhan masih berlangsung sehingga 25 Ramadhan! 🌹🌹🌹 #AndiKalsVault
#Mirella
#blinksouk
#vendor
#vendorshahalam
#ramadhan
#sayangramadhan
#promosiramadan
#salesramadhan
#perfume
#bazaar

Terima kasih kepada follower yang telah singgah ke #BlinkSouk di #Seksyen7 #ShahAlam untuk dapatkan #SambalHitam dari #SambalXpress sambil #cucimata dan #shoppingraya di sana 😍
.
Sememangnya sajian untuk berbuka akan jadi lebih meriah dengan kehadiran 1 jar @sambalxpress di meja makan anda.. πŸ˜ƒ
.
#shoppingraya2017
#butikshahalam
#jalanjalan
#cucimata
#makanmakan
#sambalpedas
#sambalsedap
#hotandspicy
#spicyfood
#sambal
#pedas
#sedap

Siap 50 pcs instant shawl tuk hari lebaran yg akan dtg..pada customer baru n lama jika anda ingin mencari tudung beads bole singgah di GM Klang Block B no lo6.n Section 7 dalam feshion city kami sediakan design yg terbaru lain dari yg lain keluaran ada terhad..
#dhannyboutique
#bazarpaknil
#freereview
#vendorshahalam
#blinksouk.bazaar

Tergamam sekejap bila regular customer whatsapp gambar ni di lokasi kejadian di #BlinkSouk #Seksyen7 #ShahAlam.. 😱😱😱
.
Nampak gayanya minggu depan haruslah topup sekali lagi stok #SambalHitam #SambalXpress kat @blinksouk.bazaar πŸ˜ƒ
.
Terima kasih daun keladi @wannasuhaameba dan keluarga 😘
.

#testimoni
#peminattegar
#regularcustomer
#sambalxpress
#kakimakan
#kakisambal
#makanmakan
#sambal
#pedas
#sedap
#maveles
#meletop
#hotandspicy
#malaysianfood
#spicyfood
#hotchilli
#goodfood
#samballovers

Walk in and Get your organic coffee The Koppi at #BLINKSOUK.
.
.

#Repost @kukisskita (@get_repost)
・・・
Good news for @sambalxpress & @thekoppi followers.. We are now available on the shelves at #BLINKSOUK (next to Bella Ammara) in Pusat Komersil Seksyen 7, Shah Alam. πŸ’₯πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰
.
#shahalam
#seksyen7
#sambal
#sambalhitam
#kopi
#kopiorganik
#organiccoffee
#coffee
#coffeetime
#kedaikopi
#chill

Good news for @sambalxpress & @thekoppi followers.. We are now available on the shelves at #BLINKSOUK (next to Bella Ammara) in Pusat Komersil Seksyen 7, Shah Alam. πŸ’₯πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰
.
#shahalam
#seksyen7
#sambal
#sambalhitam
#kedaikopi
#kopi
#kopiorganik
#organiccoffee
#coffee
#coffeetime
#ceritakedaikopi

cardigan ini boleh digayakan tanpa menggunakan talinya atau boleh diikat kemas mengikut kreativiti masing-masing. . .
kongsikan dengan kami cara anda menggayakannya ya β™‘β™‘β™‘
. .
#Trendymuslimah #blinksouk #bazaarpaknil #seksyen7

cardigan ini boleh digayakan tanpa menggunakan talinya atau boleh diikat kemas mengikut kreativiti masing-masing. . .
kongsikan dengan kami cara anda menggayakannya ya β™‘β™‘β™‘
. .
#Trendymuslimah #blinksouk #bazaarpaknil #seksyen7

Pagi yg gelap kini sudah terang, jomla kita bereksesais untuk kesihatan . Tak mandi pun tapi taknak la berbau, so spray sikit wangian dexandra :)
.
.
So far ada jugakla aweks yg usha2 . Mungkin wangi sgt kot eheh .
.
.
Sape nak awek usha dia sbb wangi meh whatsapp aza 😘
πŸ“² 0102972379
.
.
πŸ‘ WALK IN πŸ‘ 
.
🏚#BLINKSOUK BAZAAR🏚
No 15, Jalan Plumbum Q7/Q, Seksyen 7, Shah Alam, Selangor
(Landmark: sebelah Bella Ammara)
.
.
#dexandraperfumes #dexandrashahalam
#dexandra

Tak tahu nak pergi mana esok? πŸŽͺ @blinksouk.bazaar ada. .
.

Boleh makan terus atau bawa balik kek cheese coklat berhantu.🍰 Yang pasti sedap dan Nak lagi. .
.
#keklavacheesecoklat #vendor #blinksouk #shahalam #seksyen7
#sayajualkek #sayajualdesserts #vendorcafe #sedap #terbaik

Hi,saya ambil preorder untuk 3 brands di atas πŸ’•πŸ’•πŸ’• #preordermy #preordermurah #colourpopmalaysia #colourpopmurah #colourpopsuka #sayasuka #beginnermakeup #malaysia #bangi #kajang #perlis #putrajaya #bangsar #youthmy #dosemy #kylielipkitmy #kyliemy #rezeki #shahalam #uniselshahalam #uitmshahalam #blinksouk #bangisentral #kualalumpur #sephoramy #lovemalaysia 😺Dose of Colours😺
πŸ‘©liquid matte dia best! Tak drying the lips dan applied easily! I really love it. Mereka juga ada glosses (teens), lipsticks (adult), dan cheerful eye palette!

Lip glosses rm80
Lipstick rm85
Liquid matte rm95
Powerful Pink Duo rm155
Eyedeal duo rm155
Eyelash rm77
Eyecream Palette rm250
Highlighter rm155
Brush - tell me which u want πŸ˜† 😺Kylie😺
πŸ˜—Sapa x kenal Kylie Jenner. Her lip kits are sensational. Semua org mesti memilikinya

Matte Lip Kits RM155
Matte Single Liner RM75
Matte Liquid RM91
Kyliner RM191
Bronze Palette RM223
Glosses RM80
Metals RM96 😺Colourpop😺
πŸ’the most affordable and colourful brand. Mereka ada pelbagai jenis lipmproducts from matte, satin, and glossy. Tak dilupakan eyebrow, highlighter, bronzer etc. Plus the price superb bargain

Price list seperti berikut
Lippie Stix/Contouring rm30
Brow Colour rm35
Brow Pencil rm30
Shadow rm30
Creme Gel Pot rm35
Creme Pencil rm30
Ultra Matte/Glossy/Satin/Metal rm35
Blusher/Bronzer/Highlighter rm45

Collection
Foxy rm100
Zingara rm100
Kath Day rm100
Kath Night rm100
Kaepop rm100
Staycation rm135
Mile High rm135
Bundle rm86
Vintage rm95

Saya expect brg sampai mid nov to end nov to you , okay πŸ‘Œ

Anything do Chat or Whatsapp 0193556675

Love, xoxo

Cupcakes pins, hijab pins, brooch also available at our lot on @blinksouk.bazaar 😘 #blinksouk.bazaar #seksyen7shahalam

Here's cute reminder for everyone out there 😘 Don't give up when there's nobody couldn't believe in you because we from #rabieyahcollection believe in whatever you do! Remember Allah, insyaAllah HE will help you with everything ☺️ 🌸

Plus ladies, I'm going to post few details about #ATHIYAHBLOUSE today so make sure don't miss it okay? Have a nice day ladies ❀️ #rabieyahcollection #Vendoroute #blinksouk #seksyen7shahalam #ALMEERATOPS #FahriyahBlouse

Kami dah tutup tapi takpe, kita date esok eh? Jangan lupa tau! Good night and sleep tight lovelies πŸŒΈπŸ’ž #BlinkSouk #shahalam #seksyen7 #jomshopping #bazaarpaknil

Most Popular Instagram Hashtags