#blessyourhair

MOST RECENT

Lepas safiey illias kali ni syatilla melvin pula😝kenapa masih ada yg tdk percaya dengan faith fleur ni adoiii,jangan la mcm tu.rambut kena jaga,kena belai sebab rambut juga tanda kecantikan kita tau..lelaki pun mcm tu,kalau mau mengorat baru sebut "hai" suda perempuan lari sebab bau busuk dan rambut botak sesetengah tmpat😱😱 Jom grab satu2 beradik faith fleur ni,memang di jamin berbaloi lah.bagi yang rasa harganya mahal tdkpa,memang sgt2 xrugi biarpun baru serum shja yg kamu grab

Jgn minta di pm ya , direct whatsapp sis terus
http://www.wasap.my/60168874855
http://www.wasap.my/60168874855
http://www.wasap.my/60168874855

#teamMelody
#jwempire
#blessyourhair

Apa Kebaikan Product FF ni? Apa fungsi dia? Mcm mna nak guna?
.
Ringan²kan lah mata tgk dan tngn tekan gmbr trsebut n baca gambar yg dah disediakan. 😊 tidak ssah kn? 😎
.
Nak Grabs Semua Product FF ni lah sis. No problem. Another chance for a great Hair day. 😘 What r u waiting for? Let your faith be bigger than you fear. .
Nak lamar anatara stu Product FF ni?
Klik link ws tu k
www.wasap.my/60178238308

#TkmEmpire
#RambutCantikMenawan
#FaithFleurMalaysia
#BlessYOurHair
#AnTeam

First thing girl says when it rains "Omg my hair!" But with Faith Fleur Hair Tonic, you hv nothing to worry about. Flip your hair with confidence even when it rains 😍

Grab yours now by click this link http://wasap.my/60187793290

#CSEMPIRE
#DROPSHIPJOHOR
#BLESSYOURHAIR

To choose what is the best for your hair, you need to hv a good knowledge about the ingredients in any product you use. Let me tell you this that Hair Tonic F.F contains the best ingredients. Swipe to read!

#CSEMPIRE
#DROPSHIPJOHOR
#BLESSYOURHAIR

Sesetengah orang, umur muda pun ada masalah uban sudah. Apatah lagi bagi wanita dewasa. Tapi jangan risau sebab Faith Fleur dapat mengatasi masalah anda 😍

Full set Faith Fleur lengkap dengan :
Syampoo ✔
Conditioner ✔
Serum ✔
Hair tonic ✔
Hair mist ✔

What are you waiting for, grab yours now by click this link http://wasap.my/60187793290

#CSEMPIRE
#DROPSHIPJOHOR
#BLESSYOURHAIR

Gatalnya kulit kepalaaaaaa! Stress betul lahhhh! Asyik nak garu jeee! 😫
.
.
Masalah perempuan bila pakai tudung lepastu tetiba gatal kepala, aduhh mulalah rasa tension sebab nak menggaru tapi dah pakai tudung! 😫
.
.
Tak tahan sangat dengan gatal2 kulit kepala? Nak hilangkan gatal2? .
.
Haaaa, WAJIB shampoo rambut dengan Shampoo Faithfleur. Lepastu pakai Conditioner Faithfleur untuk pelembapan rambut supaya kulit kepala tak kering, last sekali, apply Hair Serum pulak dekat kulit kepala.
.
.
Haaa InshaaAllah hilang gatal2 rambut, nak pakai tudung pun dah selesa, takyah nak garu2 kepala dekat dalam tudung tu 😁
.
.
FaithFleur sedia membantu masalah rambut dan kulit kepala uols. .
.
Jangan ragu, jangan takut, BEBAS BAHAN KIMIA, paraben, sls, sles ❌
.
.
.
#hairserummalaysia #hairserummurah #hairserum #serumrambut #serumrambutmalaysia #rawatanrambut #rawatanrambutgugur #shampooorganik #serumrambutorganik #shampoosantan #hairmistmalaysia #shampoomurah #amyramarjr #tutorialkakmigha #tudungbawalmurah #tudunglabuhmurah #shawlchiffonmurah #perfumemurahmalaysia #perfumemalaysia #AgentFaithFleurAmpang #BlessYourHair #RawatanRambutRosak #TeamMeletop #FaithFleurbyCtyMary #codkl #codampang #selfpickupampang #selfpickupkl

PERBEZAAN RAMBUT MENGGUNAKAN HAIR SERUM DAN TIDAK MENGGUNAKAN HAIR SERUM .
.
Sapukan Hair Serum rambut lebih terurus, lembut, cantik berkilat ✌️😍
.
.
FaithFleur sedia membantu masalah rambut dan kulit kepala uols. .
.
Jangan ragu, jangan takut, BEBAS BAHAN KIMIA, paraben, sls, sles ❌
.
.
.
#hairserummalaysia #hairserummurah #hairserum #serumrambut #serumrambutmalaysia #rawatanrambut #rawatanrambutgugur #shampooorganik #serumrambutorganik #shampoosantan #hairmistmalaysia #shampoomurah #amyramarjr #tutorialkakmigha #tudungbawalmurah #tudunglabuhmurah #shawlchiffonmurah #perfumemurahmalaysia #perfumemalaysia #AgentFaithFleurAmpang #BlessYourHair #RawatanRambutRosak #TeamMeletop #FaithFleurbyCtyMary #codkl #codampang #selfpickupampang #selfpickupkl

RAMBUT GUGUR? KELEMUMUR? BERUBAN? GATAL? BERCABANG? BERBAU?
.
.
Haaaa ni gabungan TERBAIK bagi merawat rambut rosak anda!
.
.
1. Pertama sekali untuk merawat masalah rambut & kulit kepala anda adalah menggunakan SHAMPOO .
2. Yg kedua adalah Hair Serum. Hair serum bagi mempercepatkan bagi merawat masalah rambut & kulit kepala anda. .
.
Anda ada masalah rambut & kulit kepala? Rawat segara, jangan dibiarkan, makin lama makin teruk.
.
Klik link whatsapp di bio ☝️
.
.
.
.
#hairserummalaysia #hairserummurah #hairserum #serumrambut #serumrambutmalaysia #rawatanrambut #rawatanrambutgugur #shampooorganik #serumrambutorganik #shampoosantan #hairmistmalaysia #shampoomurah #amyramarjr #tutorialkakmigha #tudungbawalmurah #tudunglabuhmurah #shawlchiffonmurah #perfumemurahmalaysia #perfumemalaysia #AgentFaithFleurAmpang #BlessYourHair #RawatanRambutRosak #TeamMeletop #FaithFleurbyCtyMary #codkl #codampang #selfpickupampang #selfpickupkl

Malas cuci rambut hari hari?
Alaa senang je sisturr spray sahaja Hair Mist Faith Fleur di rambut. Rambut SIHAT, TAK GATAL dan WANGI doplohempat jammm.
Katakan tidak pada rambut KEPAM/BUSUK! 🤮 ☎️www.wasap.my/60164007440

#faithfleurbyctymary #faithfleursgpetani #hairmist #blessyourhair #teampower #opendropship

Yeayyy rambut dah panjang 😍suka nye i,
Korang nak tak rambut cepat panjang ,lurus,senang d urus mcam sis?

Nak tau apa rahsia nya? Ni la hasil nya mengamalkn serum faith fleur.Rambut mudah nya nak urus.wangi tau.hihi

Nak tau juga apa klebihan serum faith fleur?haa ni sis nak tanya sikit mesti ramai yg alami mslah kguguran rambur kan?Tak nak rambut ggur lagi uols bleh cuba guna serum faith fleur.kesan seawal 2minggu je.

Laburkan hanya RM20 saja untuk rambut uols .
Jom sma2 cuba 📲www.wasap.my/60178573955

#DropshipSerian
#FaithFleurMalaysia
#HaircareProduct
#TeamCikMunga
#BlessYourHair

TAK GUNA MUKA HENSEM, KEPALA BOTAK BRO!
Pehh camtu je kena sound, sakitnya tuh disini 💔

Kenapa nak simpan lama lama botak tu, kan sejuk kalau kena angin? Nak rasa rambut ditiup angin pulak jom gunakan 👑hair tonic faith fleur👑 sekarang!
Kesan sepantas seminggu wow! Jom grab sekarang www.wasap.my/60178238308

#TkmEmpire
#faithfleurbyctymary
#RambutCantikMenawan
#BlessYourHair

PERFUME UNTUK RAMBUT

Hair Mist Faith Fleur ini berfungsi sebagai perfume untuk rambut anda, memberikan sensasi seakan haruman mewah yang kekal sepanjang hari. Hair Mist ni juga boleh merawat rambut yang dah lamaaaaa terdedah dengan bahan kimia berbahaya.. Manfaat lain yang anda boleh dapat dari Hair Mist: 💇🏻‍♀Merawat rambut yang kering, rosak & rambut yang dirawat menggunakan bahan kimia
💇🏻‍♀Menyuburkan rambut & melembapkan rambut
💇🏻‍♀Melindungi rambut & rosak dari sinar matahari
💇🏻‍♀Anti kulat, anti oksidan
💇🏻‍♀Mewangikan rambut ✅ vitamin
✅ castor oil
✅ antifungal

Hanya RM29.90 sahaja ok? Boleh pakai lebih dari 60 hari... Nak join dropship pun boleh.. wasap saja link kt bwh ye..
www.wasap.my/60172692550

#sembursemburwang #faithfleurmalaysia #hairmist #blessyourhair #faithfluerbyctymary #sayapakaisayajual #teamworld

Beli 5 Botol Serum Free Beg Comel😆

Sis offer sekali ni je okey😁
Kalau dah berkenan tu cepat lah grab sekarang😄

Siapa cepat dia dapat. Ready stock ni🤗
Nak tau lebih lanjut lagi pm/dm 01135405864

#HsTeamWorld
#Faithfluerbyctmary
#blessyourhair

Selamat Pagi semuaa. 🌹 Serum FF Promo Merdeka Edition masih ada Stok lagi. Nak ke tak nak? Jom buat keputusan sekarang. 😉

Klik link tu utk order
www.wasap.my/60178238308

#TkmEmpire
#RambutCantikMenawan
#FaithFleurMalaysia
#BlessYourHair

selamat pagi😍😍 Meh grab 1 serum Faith Fleur dgn sis okey..Harga pun mampu milik uols😘
Saya dah guna..dah tak ada lagi rambut tersekat di skala 6.
Sebelum ni bangun pagi nak uruskan rambut mmang susah.
Tapi sekarang selesai sudah masalah saya.
Rambut Pun lembut dan wangi je😍😍 #HsTeamWorld
#Faithfluerbyctmary
#blessyourhair

Serum paling best abad ini.
Cuma rm15 shj.

Wangi je, boleh pakai bila rambut basah. Confirm lepas rambut kering, rambut tak menggerbang.

Nak cuba? Klik je wasap link kt bio k.

#faithfleur #faithfleurbyctmary #faithfleursaujanautama #faithfleursgbuloh #blessyourhair #dropshipwanted

Selepas mandi, waktu rambut lembap tu apply dulu serum secara urutan di kepala supaya pengaliran darah berjalan lancar. Kemudian baru lahh kita keringkan guna kair dryer.
.
Nak lembut lagii sapukan di hujung2 rambut selepas dikeringkan.
.
Ey ey, pastikan rambut kering dulu taw before pakai tudung ☝️
.
📲www.wasap.my/60164007440

#faithfleurbyctymary
#faithfleursgpetani
#serumpinky
#blessyourhair
#teampower
#opendropship

@faithfleur_johor
@faithfleur_johor
@faithfleur_johor
@faithfleur_johor
@faithfleur_johor
@faithfleur_johor
.
.
PROMOSI PROMOSI MERDEKA🎊🇲🇾
UNTIL 31/8/2018
.
BELI MANA2 ITEM DIBAWAH DAPAT FREE GIFT🛍(DOUBLE BAG MAKEUP)
LIMITED EDITION ONLY💖
.
.
MORE INFO WHATSAPP ATAU INBOX INGIN ORDER DAN BERTANYA
WWW.WASAP.MY/601129602954/NAKORDERFAITHFLEUR
#faithfleurmalaysia
#faithfleurbyctymary
#blessyourhair

Most Popular Instagram Hashtags