#blackwalnutcookies

MOST RECENT

Time to get cracking.... black walnuts that is! Black walnut butter cookies flavored with a little ground prickly ash berries and Grand Mariner #blackwalnuts #toughnutstocrack #toughnuttocrack #juglansnigra #blackwalnutcookies #urbanforaging

"Black Walnut" ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
#blackwalnutcookies

These black walnut cookies have some great color to them.
#woodworking #woodworker #wedding #centerpieces #cookies #blackwalnut #blackwalnutcookies

Alhamdulillah , settle order org2 kl ๐Ÿ˜๐Ÿ˜. Lps ni kita settlekan order org2 kg plak... Hrp2 blh settle semuanya ๐Ÿ˜…๐Ÿ˜…๐Ÿ˜…
.
Wishlist kuih raya dr anak2 pun dah ada.... X tau lah sempat bt @ x... Klu x sempat kita bt lps blk raya lah ye anak2... Itupun klu roh rajin dtg blk..... ๐Ÿ˜…๐Ÿ˜…
.
.
.
#projekkuihraya2018 #biskutraya2018 #ramadhan2018 #premiumcookies #premiumingredients #redvelvetcookies #blackwalnutcookies #almostamoscookies #syukurselalu #sikitpunrezeki

Siap sedia utk dihantar pd owner masingยฒ..๐Ÿ˜‰
Thanks pd semua customerยฒ area Lenggeng, Tasik Kesuma & Beranang..๐Ÿ˜˜
#biskutraya2018
#pandancoconut
#almondsquaretart
#almondchocchip
#dayangsenandung
#blackwalnutcookies
#cornflakescrunchy
#mas_ovenmenu

Marathon tonite...pulun habis!
#rayacookies2018 #blackwalnutcookies

Hari ke 22 ramadhan......
.
Ishh..lama btl x update ig... Time2 bz mmg xdan nak update... Bila time free line plak mcm ๐Ÿข๐Ÿข๐Ÿข...Nanti akk slow2 update eh... Gbr pun dah byk kat hp..dah wajib kena upload ๐Ÿ˜…๐Ÿ˜…
.
Ni br ada mood nak bt cookies raya... Org lain dah nak ttp oven dah... ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚
.
.
#projekkuihraya2018 #premiumcookies #blackwalnutcookies #ramadhan2018

Malam tadi punya cerita..siapkan untuk yang nak delivery this week #redpearlcookies #blackwalnutcookies #cookiesraya2018

Black Walnut a.k.a Dayang Senandung..
Walaupun rupamu hitam,tapi ade peminat tersendiri tau..๐Ÿ˜
Xpe..nnti dah bakar,kita touch up dgn white choc..ha..baru naik seri..๐Ÿ˜˜
#biskutraya2018
#blackwalnutcookies
#dayangsenandung

Tahun ni kami buat lebih...betulโ—๏ธ tapi kalau tak cukup juga kami minta maaf๐Ÿ˜…
.
#blackwalnutcookies ni termasuk dalam set promo 4 bekas Rm100โ˜บ๏ธ
.
Tempahan/Pertanyaan
Whatsapp๐Ÿ“ฒ016.7312794
.
Dinda Delights, No82 Jalan Pelabur A23/a, Seksyen 23, 40300 Shah Alam, Selangor
.
#kuihraya #cookiesraya #promoraya #rayabersamadinda #kembalikankenanganraya #shahalamresident #shahalambusiness #promokuihraya #kuihrayasedap

Ade permintaan utk cookies Dayang Senandung ni..
Yg nak join order utk raya ni bleh roger sy k..
#dayangsenandung
#blackwalnutcookies
#biskutraya2018
#kajang
#bandarbarubangi

#blackwalnutcookies

Open for order now!! Kindly PM me for order...

Black Walnut

Walaupun black ramai peminat๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ Sebab rasa walnut, rangup dan yang penting rasa sedapp๐Ÿ˜‹ ๐Ÿ“ฒ0195259535

#BLACKWALNUTCOOKIES
#blackwalnutcookies
#biskutraya2018
#sayajualbiskutraya
#putrajaya
#byqeenschocolove

Black walnut cookies! โœ” pure butter โœ” ground almond
โœ” cornflakes
โœ” walnut
#blackwalnutcookies
#biskutraya2018
#butternribbon

Most Popular Instagram Hashtags