#blacktumeric

MOST RECENT

- 🌸Royal v🌸
produk yang membahagiakan saya sebagai pengasas herba... kerana Harapan saya hanyalah mahukan orang yang beli produk yg berkata " tak menyesal beli ..berbaloi beli produk ni ..berkesan"... Wanita yang berusia Miss V kering... bila makan produk Royal V Alhamdulillah akan ada pelincir semula.. untuk mereka jadi sangat muda balik macam umur 30 tahun memang itu satu benda yang mustahil...!! Tetapi dalaman dan kesihatan menjadi lebih segar dari sebelumnya selepas mengamalkan Royal V ( sedangkan sebelumnya hormon mereka sudah sangat jatuh dan kekeringan )... #Royalv Baru di tambah baik bahannya..Yang ada cyst,fibroid boleh amalkan. ❤️Ramai yang tak sabar tunggu RV Baru..
hari ini dah blh mula buat order & payment ..isnin/selasa akk boleh start pos/cod

www.wasap.my/60189760200❤️😘❤️😘 😘

#kunyithitam #blacktumeric #jrm #kurus #jamuratumalayabangi #royalv #jushormonwanita #jushormon #royalvbaru

🌸Royal v🌸
produk yang membahagiakan saya sebagai pengasas herba... kerana Harapan saya hanyalah mahukan orang yang beli produk yg berkata " tak menyesal beli ..berbaloi beli produk ni ..berkesan"... Wanita yang berusia Miss V kering... bila makan produk Royal V Alhamdulillah akan ada pelincir semula.. untuk mereka jadi sangat muda balik macam umur 30 tahun memang itu satu benda yang mustahil...!! Tetapi dalaman dan kesihatan menjadi lebih segar dari sebelumnya selepas mengamalkan Royal V ( sedangkan sebelumnya hormon mereka sudah sangat jatuh dan kekeringan )... #Royalv Baru di tambah baik bahannya..Yang ada cyst,fibroid boleh amalkan. ❤️Ramai yang tak sabar tunggu RV Baru..
hari ini dah blh mula buat order & payment ..isnin/selasa akk boleh start pos/cod

www.wasap.my/601156769976❤️😘❤️😘 😘

#kunyithitam #blacktumeric #jrm #kurus #jamuratumalayataiping #royalv #jushormonwanita #jushormon #royalvbaru

Royal v produk yang membahagiakan saya sebagai pengasas herba... kerana Harapan saya hanyalah mahukan orang yang beli produk yg berkata " tak menyesal beli ..berbaloi beli produk ni ..berkesan"...
Wanita yang berusia Miss V kering... bila makan produk Royal V Alhamdulillah akan ada pelincir semula.. untuk mereka jadi sangat muda balik macam umur 30 tahun memang itu satu benda yang mustahil...!!
Tetapi dalaman dan kesihatan menjadi lebih segar dari sebelumnya selepas mengamalkan Royal V ( sedangkan sebelumnya hormon mereka sudah sangat jatuh dan kekeringan )...
#Royalv Baru di tambah baik bahannya..Yang ada cyst,fibroid boleh amalkan.
Ramai yang tak sabar tunggu RV Baru..esk insyaallah dah blh mula order.Isnin pos ye..
#kunyithitam#blacktumeric #ikim

#navix #naturalsecretforvitality #ashwagandha #blacktumeric #maca Saya dah mencuba, hilang segala stres, zahir & batin sihat! Supliment pertama didunia utk hilangkan stres (pembunuh no 1 dunia) @navixdjmoment ... berminat, call 011-15141369 www.djmoment.com @kit_rushuhaimin @kit_sweedskin

The black olena (turmeric) I planted about a month ago has been growing great. At first when the leaves came up I didn't notice anything different until I saw this leaf with a blueish line down the middle. So interesting how similar. It different the varieties are. #pookiesplants #gardenlife #malamaaina #blacktumeric #blackolena #grownwithaloha #laaulapaau

❗📣 Produk NaViX ni menggunakan bahan2 yg bermutu tinggi, dari gred yg premium, sbb tu sapa yg makan memang ada kesan. 💪💖 (kuat & sayam) 😜 #ashwagandha #blacktumeric #maca ❤️timm❤️🌹0193968411🌹

Ashwagandha merupakan salah satu bahan utama dalam NaViX. Banyak kebaikan kepada LELAKI & WANITA.. hehe.. syyyyy.. contact me okie 011-18817710 www.djmoment.com
#navix #djmoment #bisnesjaya #bisnesjayaacademy #malaysia #ashwagandha #maca #choc #blacktumeric #curcumin #herbs #stress #antistress #antiaging #memory #booster #happy #trading #affiliate #zaimahmn #misszaimah

It's a beautiful morning growing tropicals in the Black Mountains
#rayburnfarm #plowtopint #tumeric #blackmountians #bigivy #barnardsville #craftbeer #blacktumeric #rootpouch

#Repost @amie.beautyreview - | MẶT NẠ NGHỆ ĐEN - MẬT ONG |
Nghệ đen vốn chứa một hàm lượng Cucurmin lớn hơn so với nghệ vàng tính sát khuẩn cũng cao hơn nên cứ đến mỗi khi mụn hoành hành thì mình sẽ dùng công thức này đây mụn sẽ khô cồi lại giảm đỏ rất hữu hiệu. Da mình dạo này cũng hơi xỉn màu nên dùng em nghệ đen thì trắng da quá tuyệt luôn 😋 Kết hợp cùng mật ong có chứa tính sát khuẩn, giàu các khoáng chất tốt cho da mụn, cấp ẩm cho da đồng thời ngăn ngừa dầu nhờn. Chanh sẽ hỗ trợ làm trắng da ngoài ra tính trị mụn của chanh cũng không hề thua kém em nghệ và mật ong đâu nha!
🔻CÔNG THỨC:
• 1 muỗng cà phê mật ong
• 1 muỗng cà phê nước cốt chanh
• 1,5 muỗng cà phê bột nghệ đen
• 1,5 muỗng cà phê nước lọc 🔻THAO TÁC ĐẮP VÀ THỰC HIỆN: • Khuấy đều tất cả nglieu cho đến khi đạt thành một hỗn hợp khá lỏng và vàng sóng sánh.
• Tẩy trang và rửa sạch bằng srm apply hỗn hợp mặt nạ này lên da trong vòng 20p là tốt nhất!
• Sau khi đắp xong thì ruqra lại bằng nước sạch, thoa toner và kem dưỡng ẩm rồi đi ngủ nhé 😚
🔻CẢM NHẬN CÁ NHÂN:
• Loại mask này khi đắp ko hề bị nóng da như lời đồn, đắp xong các cục mụn sưng tấy sẽ xẹp, vết ửng đỏ dịu đi • Mask này mình chỉ dùng đặc trị khi mụn hoành hanh trên mặt hoặc đến kì "dâu" những ngày bth mình dùng clay mask để đẩy mụn ẩn và kiềm dầu.
CHÚC MNG THÀNH CÔNG NÈ 💕
- Amie - #honey #lemon #blacktumeric

Fresh #herb #tincture #blacktumeric #empressroots #wellness #vibrationalmedicine give thanks to #harmonyValley for the supply. Oil almost ready 👍🏼🌿

Most Popular Instagram Hashtags