#bizvalet

MOST RECENT

saya nk jual msd saya murah2 je,nk tolong korang tambah msd dlm walet,ws sye segera

#msd#monspacemalaysia #bbc#bizvalet #betabusinessclub #titanium#blackdiamond #gengterlajakasyuk#sayajualmurah#trustseller

Antara kereta impian saya ialah AUDI RS6 dan BMW.. Apa kereta impian korg pulak.. siapa komen, saya doakan dia dpt pakai kereta impian dia xlama lagi.. aamiin🤲
.
.
#AudiRS6 #Audi
#BizvaletZeta #BVZETA
#Bizvalet
#Betabusinessclub
#BVZetaTestimoni
#BBCtestimony
#TitaniumGoldenTicket
#PetalingJaya #Puchong #KL #Bukitjalil #Kajang #Bangi #UKM #UPM #GMI #MFI #UTM #UITM #USM #UTHM #GMI #UPSI #Unisel #Uniten #3L4KMudah
#tiktok #FifaWorldCup2018 #kekechallenge

Apa itu impian😎😎😎
.
.
Selamat pagi guys😄😄😄
.
Apa impian anda?? Kalau anda fikir anda tak mampu nk capai impian anda brrmakna anda sbnrnya taknak berjaya. Anda selesa dgn hidup anda skrg. Mcm mana nk dpt lebih dari yg kita ada kalau kita tak berani nk lepaskan yg dah ada skrg?? 😉😉😉
.
.
#cryptocurrency #blockchain #cashless #society #futuremoney #digitalization #betabusinessclub #titaniumnetwork #bizvalet #blackdiamondnetwork #bitcoin #msd #etherium #enterpreneur #business #goals #millionaire #lifestyle #malaysia

'NAK BERJAYA AKU MESTI TAMBAH ILMU,AKU TAK BOLEH HARAPKAN SATU ILMU..SEBAB AKU TAK TAHU ILMU MANA SATU YG AKAN BUAT AKU BERJAYA'
.
.
PILIHAN ANDA MENENTUKAN MASA DEPAN ANDA...KEPADA SIAPA YG MINAT NAK SAYA BANTU BUAT BISNES BOLEH TERUS KLIK LINK PADA BIO SAYA @fikri_hydra
.
.
30 YANG TERAWAL AKAN TERIMA PROMOSI MODAL DARI SAYA
.
#kaya
#duit
#moneymakemoney
#seremban
#negerisembilan
#sabah
#sarawak
#melaka
#johor
#perlis
#perak
#kelantan
#kedah
#asiatenggaea
#malaysia
#terengganu
#simpanan
#ilppedas
#rembau
#pecahtabung
#20182020
#bvhydra
#bizvalet
#bvhydratestimony
#bbc
#betabusinessclub

jom tambah msd anda ke wallet

selepas bulan ini company tidk jual msd lgi
bertindak segera

#msd#monspace #monspacemalaysia #bbc#betabusinessclub #titanium#bizvalet#titanium#msdmurah#msdpower#sajajualmurah

Everything is f*cking possible!
With ☝️ momentum thinking.
-
It’s fair to say that in order for something to move forward, there must be open space in front of it. Like a boulder at the brink of rolling down a hill. It can only gain momentum if there’s space in front of it. The same can be said for our way of thinking. If we want momentum in our businesses and lives, we must be thinking in terms of spaciousness, not limitation.
-
Momentum thinking creates space and possibility. It’s thinking in the zone of possibilities rather than the zone of expectations.
-
Momentum thinking has three facets that move you from what you can expect to what is possible:
✔️First, the gap between your expectation and what is possible needs to be huge.
✔️Second, you must prepare your life for what it could be.
✔️Third, regardless of how huge the possibility is, it absolutely must be represented by something tangible.
-
What do you guys think? Leave your opinions below!
-
#momentum #mindset #millionairementor #bizvalet #bizvalettestimony #bizvalethydra #betabusinessclub

Cryptocurrency makin Top sekarang guys🇲🇾makin terkenal kat malaysia dan serata dunia🤑 *KENAPA PERLU SIMPAN MSD?*
Ada 3 sebab penting anda perlu tahu kenapa perlu simpan MSD!

1⃣ MSD kian hari kian meningkat harga!

Saya ambil contoh,

Kita simpan 1,000MSD
Harga skrg 1.6 USD per MSD = 1,000MSD x 1.6USD = 1,600USD x RM4
= *RM6,400 (UNTUNG BERSIH)* 2⃣ MSD boleh digunakan sbgai matawang untuk membeli byk barang di mall online, hotel, kereta dan lain2.

Boleh tgk sahaja browse ttg MSD Accepted here. Byk yg menggunakan MSD sebagai asas jual dan beli.

3⃣ MSD sediakan peluang pekerjaan dan perniagaan yg bagus iaitu,

a) Investor untuk simpan MSD
b) Referal bonus utk members yg serius nak buat aktif
c) Trader utk trade MSD

#betabusinessclub
#bizvalet
#bizvalethydra
#bbc
#teambangkitmalaysia
#blackdiamondnetwork
#cryptocurrency
#msd
#btc
#bitcoin

For more info click on my bio👆👆👆👆

Jangan mempersoalkan yang telah ditetapkan oleh Allah tetapi bersyukur kerana Allah masih memberikan peluang untuk terus mengubah diri ke jalan yang diredhai-NYA
.
#BizValet
#BizvaletZETA
#BVZETA
#BETABusinessClub
#TitaniumGoldenTicket 
#BengkelRPMP
#OTCMarket
#3L4KMudah
#ProjekOrangMalas
#ProjekAyzad
#BusinessOnline
#Malaysia

Settle last day training 🎓
.
Ilmu itu luas. Tak semestinya ilmu datang daripada sekolah ataupun kolej. Kat tepi jalan pun korang boleh dapatkan ilmu. Bergantung pada korang nak ambik sebagai pelajaran ataupun tak 😌
.
#BizValet #BVZeta #BVHydra
#BETABusinessClub #BengkelRPMP
#ProgramGandakanSimpanan2018
#LambatTinggal #Lifestyle #Fasilitator

KAU KUTUK LA AKU MACAM MANA PUN AKU TAKKAN BERHENTI SEBAB........
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
alhamdulillah selesai #begkelrpmp3.0 yg berlangsung selama dua hari. Nak cerita padu, mmg padu gile beb ilmu diorg. Mmg banyak abam belajar dalam kelas tu. Online, offline mmg gile2 ilmu diorg.
.
Sabda nabi: jika kau hendakkan dunia, maka carilah ilmu. Jika kau hendakkan akhirat, maka carilah ilmu. Jika kau mahukan keduanya, maka carilah ilmu. .
Awal2 kau akan dapat makian dan cacian. Kawan menganjing tu ofkoz la selalu kena. Yelah, awal2 bisnes, kita mana ada apa2. Duit xde, ilmu xde. Hanya berbekalkan semangat dan percaya pada aturan Allah je.
.
Sama mcm abam, kena caci, kena menganjing dengan kawan, down tu benda biasa. Tp abam xkan pernah berhenti sebab??? Sebab impian aku lebih besar dari caci maki diorg. Aku berjuang untuk sesuatu, aku berjuang untuk seseorang, aku berjuang untuk buktikan pada kawan2, aku berjuang sbb aku nak tolong org, aku berjuang kerana agama. Selagi semua tu masih wujud, aku xkan berhenti!!
.
.
#BETABusinessclub #bizvalet #hydra #teambangkitbizvalet #lifestyle #bmw #programgandakanwangsimpanan2k18 #sayamasihbelajar #utp #usim #uia #uitm #usm #umt #utm #unimas #unikl #upnm #ums #ukm #umk #uum #fihifzillah💍

Klau gagal dalam hidup pergi minta kat ATM sebb apa. Sebb Allah tempat meminta. Tak percaya cuba la minta.
Kerjayaan bukan datang macam tu je ada susah ade senang.
Macam berbisnes bukan terus kaya je. Buat pelan² jgn riak jgn sombong bole DM sye. .
.
.
.
.
.
.
.
.
...
.. #johorbharu .#BvHydra #BizvaletHydra #BBChydra #BBCTestimony #BVHydraTestimony #duitraya #bizvalet #pahang #johor #melaka #lawak #kecam #smkdo #projekorangmalas #gengterlajakasyuk #betabusinessclub #simple #malas #kerja #kerjakosong

INGIN MEMILIKI SIMPANAN CRYPTOCURRENCY MSD ?

Sekiranya anda miliki 5500MSD
📈Tahun 2018 andai kenaikkan nilai MSD

1MSD naik 1 dollar
5500MSD x 1 = 5500usd
5500usd x 4 = RM22,000

1MSD naik 5 dollar
5500MSD x 5 = 27,500usd
27,500usd x 4 = RM110,000

1MSD naik 10 dollar
5500MSD x 10usd = 55,000usd
55,000usd x 4 = RM220,000

Kesimpulan,
lebih banyak kuantiti simpan MSD anda, lagi untung anda. Simpan sahaja. Duduk diam-diam tunggu untung. Jom buat simpanan dalam MSD 😃😃😃 Lakukan tindakan segera untuk miliki cyrptocurrency MSD sebelum harga MSD semakin naik.
.

http://GandakanDuitPoket.wasap.my/ .
#betabusinessclub #BizValet #cryptocurrency #msdollar #business #moneyfreedom #savings #student - #regrann

Jangan mempersoalkan yang telah ditetapkan oleh Allah tetapi bersyukur kerana Allah masih memberikan peluang untuk terus mengubah diri ke jalan yang diredhai-NYA
.
#BizValet
#BizvaletZETA
#BVZETA
#BETABusinessClub
#TitaniumGoldenTicket
#BengkelRPMP
#OTCMarket
#3L4KMudah
#ProjekOrangMalas
#ProjekAyzad
#BusinessOnline
#Malaysia

The Golf Trophy Challenge, organized by Malaysian Prime Minister Tun Mahathir, sponsored by Monspace was held on August 11, 2018 at Gunung Raya Golf Resort.

Group President Dato’ Sri Jessy Lai also went to Langkawi for support, and hoped that this competition will inspire more people to know about golf and keep to Life Inspiring Life.

mana ada company mau sponser kalau company itu scam 😎 .. jangan main cakap sahaja monspace scam kalau tiada bukti .🤗
❤Monspace❤Life Inspiring Life❤

#bizvalet #msdmonspace #monspace #kotakinabalu #sabah #malaysia

Kadangkala, ada perkara yang tak dijangka berlaku mengubah arah hidup kita sekelip mata.

Mungkin apa yang membahagiakan anda hari ini akan hilang pada esok hari. Setiap benda akan sentiasa berubah, sama ada kita suka atau tidak.

People and circumstances come and go. Life doesn’t stop for anybody.
.
.
.
Jomm simpan MSD👩‍🚀
Nak tahu lebih lanjut
Click je bio tu haa !!
.
.
.
#BETABusinessClub#BvHydra #BizvaletHydra#Bizvalet#BBChydra #BVHydraTestimony#BbcTestimony

BAGUS KE BAGUS?!
.
.
.
.
Bagus ke bagus harini buat bisnes dalam keadan umur yang muda dah dapat buat simpanan sendiri dan dapat buat pendapatan sendiri. Alhamdulillah.. yang lagi abam bersyukur abam dapat bantu lebih ramai orang kat luar sana untuk keluar dari masalah kewangan. Terutamanya family abam sendiri❤.
.
Yang mana nak kaya dan berjaya bersama abam boleh ws abam k😎. Abam ada open promo untuk yang nak bersama abam😆.
.
TERHAD KEPADA 5ORANG TERAWAL SAHAJA!!!
.
.
.
Info lanjut di instagram📸:
@mr.zharfan88
.
.
Ws📲
01139132064
ZHARFAN
*TEKAN LINK DI BIO*
.
.
#bizvalet #BBCTestimony #BETABUSINESSCLUB #youngentrepreneur #younginvestor #CRYPTOCURRENCY #MSC #MSdollar #roadtomillionaire #IPO #OTCmarket #NASDAQ #NYSE #investment #blockchain #bengkelRPMP #titaniumnetwork #Digitizeyourbusiness #BvHydra #BizvaletHydra #BBChydra #BVHydraTestimony

Most Popular Instagram Hashtags