#bizmudah

MOST RECENT

Masalah #diabetes negara kita.

Harap semua tetap bermotivasi dan bersemangat.

#motivasi
#tipspelaburandeuscoin

New investment!
Anda bila lagi?

Alhamdulillah.. Lagi TESTIMONI BARU dari ahli JAPPS 😱😱.. Hanya keluarkan sedikit modal dan untung berlipat kali ganda jika rajin berusaha πŸ˜πŸ’° Tahniah buat ahli japps πŸ’°πŸ’° Dari korang online je, mari follow biz mudah ni πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯😱 Pada korang tuu yang nak join, tunggu apa lagi.. Wasap di 0167085978 for more details or click link di bio 😊 Sementara masih ada promosi lagi ni !!!!! 😍😍😍 #jappterbaik #jombuatduit #bizmudah #jappfighter #janapendapatan

Bisness Berpuaka
~~~~~~~~~~~~~ 1. Saya tolong pick up stok rakan kongsi di HQ. Satu bag je pun. 58 botol. Katanya semua 58 botol ni dah berpunya. Dah ada buyer.
2. Nilainya tak banyak. Hanya RM8,700 sahaja. Setiap dua botol Afamaxx yang dijual, mereka mendapat RM40 bonus pengenalan dan RM20 untuk bonus development. Bermakna mereka memperolehi RM60 bagi setiap dua botol yang dijual. Ini membolehkan mereka memperolehi RM1740 sehari dengan andaian stok 58 botol ini dijual dalam masa sehari. Ahh laku keras ni. Sekejap je licin Afamaxx sebanyak tu.
3. RM1740 sehari?😱. Jika kita andaikan mereka berniaga hanya 10 hari je dalam sebulan? Agak2nya senang ke susah hidup seorang ejen yang saya bimbing ni?

4. Bukankah pendapatan mereka RM17,400 sebulan. Ada kena bayar gaji staf? Ada kena bayar sewa kedai? Ada kena stok berpuluh ribu? Ada kena modal beratus ribu? Jawapannya langsung tiada. Semuanya tiada. Hebatkan.. 5. Bisness simple tetapi power. Bisness kecil tetapi sangat berhasil. Bisness kami tak glamour, tetapi poket mereka gemuk2.
6. Saya suka bisness begini. Ia berpuaka.

p/s ada tawaran special untuk siapa yg join sebelum 30 julai 2018.

p/s whatsapp 60105036108 untuk saya register dengan segera kerana tempat terhad.

Sayapun ada income dri MFlinkjob tau,!! #mflinkjob
#bisnesmurah
#bizmudah
#kawasaki
#zx10r
#cbr

Free eBook!! Mana nak cari biz modal RM30 bgi eBook free.. ebook bukan ebook murah an...RM164 satu...tpi dpt free je dgn syarat join MFlinkjob.. #mflinkjob
#bizmudah
#bisnesmurah
#modalrendah

Kelebihan Amino Acids - Alanine
Menghapus zat-zat beracun yang dilepaskan daripada pemecahan protein otot ketika latihan intensif. - Arginine
Memainkan peranan penting dalam relaksasi pembuluh darah, merangsang dan mempertahankan ereksi pada lelaki, pengeluaran ejakulasi, dan menyingkirkan ammonia berlebihan dari tubuh. - Asparagine
Ini membantu menyediakan keseimbangan dalam sistem saraf pusat-bantu dalam keadaan menyeimbangkan emosi.
Sumber haiwan: susu, daging lembu, , telur, ikan, laktoalbumin, makanan laut
Sumber tumbuhan: asparagus, kentang, kekacang,bijian, soya - Aspartic Acid
Meningkatkan stamina, membantu dalam pembuangan racun dan amonia dari tubuh, dan bermanfaat dalam sintesis protein yang terlibat dalam sistem imuniti. - Cysteine
Komponen jenis protein berkumpul di kuku, kulit dan rambut. Berfungsi sebagai antioksidan , dan mempunyai kesan sinergis bila diambil dengan antioksidan lain seperti vitamin E dan selenium. - Glutamik Acid
Membantu dalam mencegah pembesaran prostat bersama-sama dengan glycine dan alanine.
Penting untuk otak kognitif berfungsi. Diperlukan untuk pembelajaran, ingatan, penyelesaian masalah dsb.. - Glutamine
Meningkatkan fungsi otak yang sihat. Hal ini juga diperlukan untuk sintesis molekul RNA dan DNA. - Glycine
Komponen kulit dan bermanfaat untuk penyembuhan luka. Berfungsi sebagai neurotransmitter. - Proline
Memainkan peranan dalam isyarat intraselular - Serine
Penting untuk membolehkan otak dan sistem saraf berfungsi dengan baik. Selanjutnya, serine meningkatkan sistem imunisasi tubuh yang sihat dengan membantu penghasilan antibodi. - Tyrosine
Merupakan precursor dopamine; iaitu neurotransmitter yang berlaku pelbagai spesies haiwan termasuk vertebrata dan invertebrata, noradrenalina; hormone yang dirembeskan oleh sel saraf dan adrenalin.
Dapat meningkatkan mood positif dan juga antioksidan. - Histidine
Histidine digunakan oleh badan untuk membina dan mengekalkan tisu yang sihat
Tahap histidine yang mencukupi adalah penting untuk kesihatan mental dan fizikal yang baik. - Isoleucine
Diperlukan untuk sintesis hemoglobin, unsur utama sel darah merah. - Leucine
Bermanfaat untuk kulit, tulang dan rangkaian penyemb

Suka minum berdiri? Baca ni!

Bagaimana dengan teknik simpanan deuscoin boleh meningkatkan simpanan masa depan anda, menambah aset dan menyelesaikan hutang rumah anda ?

#motivasi diri

Most Popular Instagram Hashtags