[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#bisnessantai

MOST RECENT

tak cukup lamb chop .. tambah pulak chiken chop๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ #bisnessantai

Klip sini http://www.wasap.my/601129276824/JUTAWANONLINE whatsapp +601129276824 (fizan)

๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ sy dah sampai awk dimana๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹ #bisnessantai

Klip sini http://www.wasap.my/601129276824/JUTAWANONLINE whatsapp +601129276824 (fizan)

3 tahun lepas berhenti kerja dan jadi surirumah sepenuh masa. Kini duduk rumah saja pun dapat merasa kembali gaji macam zaman bekerja dulu ๐Ÿ˜. Syukur dapat juga settle hutang. Best ke best?
www.wasap.my/60132896539

#Jappsfighter #bisnesSantai #GajiRm200sehari

Klau nak order sambal pecal yg belum bancuh. Boleh laaa pm tasha. Kami jual ikot timbang. Mcm dlam gmbr to 480(+-)gm . RM10 sahaja exc postage. Mana2 yg jauh kami ada sediakan perkhidmatan pos laju. Sambal pecal nie boleh tahan lama. 2-3 bulan. Berminat boleh pm x pon wassap di 01133393605 or 0163027914๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š
Kitorg ada bukak kat pasar malam jugak. ๐Ÿ‘‰๐ŸปIsnin-pasar malam sek18 - bandar sultan sulaiman
๐Ÿ‘‰๐ŸปSelasa-pasar malam sek6
๐Ÿ‘‰๐Ÿปrabu-pasar malam sek7 -pasar malam meru indah
๐Ÿ‘‰๐Ÿปjumaat-pasar malam sek6 -pasar pekan kapar
๐Ÿ‘‰๐Ÿปsabtu-pasar malam sek20
๐Ÿ‘‰๐Ÿปahad-pasar pagi perwira

#pecal #dinspecalasli #pecalsedap #sambalpecal #kuahpecal #kuahpecalsegera #bisnessantai #bisnesskecilkecilan #siteincome #makananjawa #makananorangkampung

REZEKI TAK PERNAH SALAH ALAMAT ๐Ÿ’ช๐Ÿ˜Ž Dalam bisnes macam2 situasi akan terjadi..kental tak kental je korang nk harung..
๐ŸŒŸ Ade customer tanya berjuta sampai sejam tapi tak beli2..
๐ŸŒŸ Ada customer yang da janji nak beli tapi esok cancel booking..tak jadi beli
๐ŸŒŸ Ada customer da janji nak beli ngn kita tapi last2 beli ngan orang lain
๐ŸŒŸ Ade customer da tanya lepas tu diam terus
๐Ÿ‘‘ Hakak2 abang2 semua tak perlu nak sedih sampai patah hati nk gibab bisnes bile jumpe customer camni.. sebenarnye bukan skill uolls tak hebat..cuma da tertulis itu bukan rezki korang ๐Ÿ˜„
Pernah tak pulak korang alami situasi ni
๐Ÿ’“ Customer tanya harga tros beli..tak sampai 5minit da closed sales
๐Ÿ’“ Customer punye kwn nak beli..padahal tak penah explain ape2 pon kat kwn die
๐Ÿ’“ Customer yang da janji nk beli bulan lepas tibe2 bank in beli bulan ni ๐Ÿ’“ Customer yang beli kat delaer lain tiba2 beli kat korang sebab area korang lagi dekat dengan die
See?? kalau betol memang da dicatatkan rezki korang.. buatla mcm mane pon., memang akan jadi rezki korang... tak mungkin terlambat atau tercepat walau sesaat ๐Ÿ˜„
๐ŸŽ€Perancangan Allah tu hebat dan da cukup cantik da untuk kita.. da dipersiapkan dari luh mahfudz lagi.. tinggal kita je yang nak kena usaha sungguh2 +berdoa n tawakal ๐Ÿ˜š๐Ÿ˜š P/s: nak bisnes hati kena kental dan blajar trima rejection.. in shaa Allah ati akn sentiasa bersyukur dengan nikmat dan ujian yang datang, In Sha Allah... #copy&;paste
#agentdropshipwanted
#bisnessantai
#stokispasirmas
#astana2.0

REZEKI TAK PERNAH SALAH ALAMAT ๐Ÿ’ช๐Ÿ˜Ž Dalam bisnes macam2 situasi akan terjadi..kental tak kental je korang nk harung..
๐ŸŒŸ Ade customer tanya berjuta sampai sejam tapi tak beli2..
๐ŸŒŸ Ada customer yang da janji nak beli tapi esok cancel booking..tak jadi beli
๐ŸŒŸ Ada customer da janji nak beli ngn kita tapi last2 beli ngan orang lain
๐ŸŒŸ Ade customer da tanya lepas tu diam terus
๐Ÿ‘‘ Hakak2 abang2 semua tak perlu nak sedih sampai patah hati nk gibab bisnes bile jumpe customer camni.. sebenarnye bukan skill uolls tak hebat..cuma da tertulis itu bukan rezki korang ๐Ÿ˜„
Pernah tak pulak korang alami situasi ni
๐Ÿ’“ Customer tanya harga tros beli..tak sampai 5minit da closed sales
๐Ÿ’“ Customer punye kwn nak beli..padahal tak penah explain ape2 pon kat kwn die
๐Ÿ’“ Customer yang da janji nk beli bulan lepas tibe2 bank in beli bulan ni ๐Ÿ’“ Customer yang beli kat delaer lain tiba2 beli kat korang sebab area korang lagi dekat dengan die
See?? kalau betol memang da dicatatkan rezki korang.. buatla mcm mane pon., memang akan jadi rezki korang... tak mungkin terlambat atau tercepat walau sesaat ๐Ÿ˜„
๐ŸŽ€Perancangan Allah tu hebat dan da cukup cantik da untuk kita.. da dipersiapkan dari luh mahfudz lagi.. tinggal kita je yang nak kena usaha sungguh2 +berdoa n tawakal ๐Ÿ˜š๐Ÿ˜š P/s: nak bisnes hati kena kental dan blajar trima rejection.. in shaa Allah ati akn sentiasa bersyukur dengan nikmat dan ujian yang datang, In Sha Allah... #agentdropshipwanted
#bisnessantai
#stokispasirmas
#astana2.0

TAHUKAH ANDA? Dengan mengaktifkan apliksi pada Aplikasi Ajaib ini di HP ANDROID anda, anda mampu menjana pendapatan begitu LUMAYAN dan mampu mengubah gaya hidup anda.
Yang belum dapatkan Aplikasi Ajaib ini,
DAPATKANNYA SEKARANG JUGA! KERANA ANDA TELAH BERADA DI ALAM TEKNOLOGI.

Dgn modal sekali seumur hidup, buat duit tanpa had.. Dapatkan direct Aplikasi ini dengan klik link
ini http://j.mp/2qgj8fb

0145009628

#jutawan #jutawanapp #aplikasijutawan #bisnessantai #buatduitdarirumah

PANAS ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅPANAS ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ
.
.
.
.
.

BELI KERETA DAN PISANG GORENG TANPA TUNAI๐Ÿค”๐Ÿค”๐Ÿค”๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ
.
Alhamdulillah syukur skrg #MSD digunakan secara meluas..kat mana2 dah ada sticker "MSD ACCEPTED HERE" ๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Žbeli kereta mewah pakai MSD je๐Ÿ˜€๐Ÿ˜€๐Ÿ˜€ jadi apa tunggu lagi..Jommm rebut peluang untuk memiliki #msd anda sekarang๐Ÿค—๐Ÿค—๐Ÿค— Terlalu Banyak kelebihannya dan keuntungannya๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„
.
Selain itu anda boleh menjana pendapatan yg sngt dasyatt dan luar biasa...๐Ÿค—๐Ÿค—๐Ÿค—๐Ÿ’ถ๐Ÿ’ถ๐Ÿ’ถ๐Ÿ’ถ . MSD juga merupakan salah satu crypto currency yang sama dengan yang lain tanpa sebarang keuntungan orang tengah .
.
Own monitoring. (Wallet MSD juga hanya boleh digunakan dgn authorise user only dan jual beli atau sebarang transaction adalah hak owner sepenuhnya)
.
Keuntungan menyimpan 12,500 unit MSD ;
.
Harga sebenar RM34,000 tapi sekarang ada promo GILA2 punya, dan anda cuma bayar RM6680 dan dapat 12,500 unit MSD ! Wowwww!! ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ
.

Jom dapatkan MSD MataWang Digital Anda

Jika anda ada 12,500 MSD
dan nilai 1 MSD naik 10 USD

12,500 MSD x 10 USD x RM 4.2 = RM 525,000 ๐Ÿ’ธ๐Ÿ’ธ๐Ÿ’ธ Itu kalau naik 10 USD
Kalau naik 20? 50? 100? 500?
๐Ÿ’ชโ˜บ๐Ÿ‘ Life Inspiring Life
.
.
01121843560 ( Asyraf )
01121843560 ( Asyraf )
01121843560 ( Asyraf )
01121843560 ( Asyraf )
.
Tekan link di Bio :
๐Ÿ“ท : @yp_asyraf
.
.
Tags:
#BETABusinessClub
#millionaire #bisnesonline #jutawanmuda #bisnessantai #ProjekIncomeTurbo #cryptocurrency
#kotabelud #kotakinabalu

Ramai lagi yang masih negatif dan tidak faham crypto ni
Sedangkan crypto ini la yang mampu mengubah kehidulan kita
Jom la sama sama kita grab peluang untuk mengubah hidup kita ke arah lebih baik
Bisnes yang santai tapi untung mcm kerja 24 jam

Nak tau bisnes ape?? Ade soalan nak tanya saya?? Pm saya atau tekan saja link di bio ๐Ÿ“ฒ0193276015
๐Ÿ“ฒ0193276015
๐Ÿ“ฒ0193276015

#monspace#msd#galacticenterprenuer#cryptocurrency#bitcoin#bisnessantai#ubahhidupkearahlebihbaik#untunglumayan

Ini cara MUDAH nak berjaya.! Perlu kosisten buat apa yang mahu capai.

santai petang.. #bisnessantai
#fnf_sste
#inr_sste

Klip sini http://www.wasap.my/601129276824/JUTAWANONLINE whatsapp +601129276824 (fizan)

KELEBIHAN APLIKASI Japps. *~* Bantu perluaskan jualan produk yang kita jual secara automatik melalui email. Run saja robot, dan robot apps akan jalankan iklan 24jam.

Jom luaskan jajahan produk anda dengan aplikasi ajaib Japps. Info lanjut wasap lelaju 014-6161248

#jappsfighter #kongsiPeluang #KerjaDariRumah #GajiRM200sehari #bisnesSantai #Buatduitsantai2

HYE DAH TDO??
KITAORANG SEGAR LAGI upgrade ilmu ..borak santai2 pun boleh masuk duit.. bukan skim cepat kaya tau.. tapi strategi bisnes online...
.
.
๐Ÿ“ฒhttp://www.wasap.my/601128253590
๐Ÿ“ฒhttp://www.wasap.my/601128253590
๐Ÿ“ฒhttp://www.wasap.my/601128253590 .
.
#sideincomeopportunity #sideincomeonline #sideincomemalaysia #bisnes #bisnesparttime #bisnesanakmuda #bisnesonline #bisnesonlinemalaysia #instafollow #sideincomes #sideincomemudah #bisness #bisnessantai #sideincomelumayan #sideincomesurirumah #bisnesmudah #followme #bisnesdarirumah #sideincomebusiness #sideincome #bisnesbestbermentor #sideincomepalingmudah #prilaga #bisneswomen #follow #bisneson9 #instagram #sideincomestudent #bisnesmalaysia

HYE DAH TDO??
KITAORANG SEGAR LAGI upgrade ilmu ..borak santai2 pun boleh masuk duit.. bukan skim cepat kaya tau.. tapi strategi bisnes online...
.
.
๐Ÿ“ฒhttp://www.wasap.my/601128253590
๐Ÿ“ฒhttp://www.wasap.my/601128253590
๐Ÿ“ฒhttp://www.wasap.my/601128253590 .
.
#sideincomeopportunity #sideincomeonline #sideincomemalaysia #bisnes #bisnesparttime #bisnesanakmuda #bisnesonline #bisnesonlinemalaysia #instafollow #sideincomes #sideincomemudah #bisness #bisnessantai #sideincomelumayan #sideincomesurirumah #bisnesmudah #followme #bisnesdarirumah #sideincomebusiness #sideincome #bisnesbestbermentor #sideincomepalingmudah #prilaga #bisneswomen #follow #bisneson9 #instagram #sideincomestudent #bisnesmalaysia

Klau nak order sambal pecal yg belum bancuh. Boleh laaa pm tasha. Kami jual ikot timbang. Mcm dlam gmbr to 480(+-)gm . RM10 sahaja exc postage. Mana2 yg jauh kami ada sediakan perkhidmatan pos laju. Sambal pecal nie boleh tahan lama. 2-3 bulan. Berminat boleh pm x pon wassap di 01133393605 or 0163027914๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š
Kitorg ada bukak kat pasar malam jugak. ๐Ÿ‘‰๐ŸปIsnin-pasar malam sek18 - bandar sultan sulaiman
๐Ÿ‘‰๐ŸปSelasa-pasar malam sek6
๐Ÿ‘‰๐Ÿปrabu-pasar malam sek7 -pasar malam meru indah
๐Ÿ‘‰๐Ÿปjumaat-pasar malam sek6 -pasar pekan kapar
๐Ÿ‘‰๐Ÿปsabtu-pasar malam sek20
๐Ÿ‘‰๐Ÿปahad-pasar pagi perwira

#pecal #dinspecalasli #pecalsedap #sambalpecal #kuahpecal #kuahpecalsegera #bisnessantai #bisnesskecilkecilan #siteincome #makananjawa #makananorangkampung

CIKGU MENGELUH DIBEBANI PELBAGAI TUGAS. FAKTA ATAU AUTA?

Kerja sebagai guru memang sesuatu yang menyeronokkan. Malah ia adalah pekerjaan yg sangat mulia. Cuma, guru harini Majority sangat stress sebab kerja "pengkeranian" โœ… kena isi data macam macam. โœ… siapkan fail- fail โœ…Setiausaha segala sistem online โœ… Jadi nurse bila ada budak sakit โœ…Bibik bila ada budak terkencing terberak โœ…Penunggu setia pagar setiap awal pagi. โœ…Juruhiasan dalaman โœ…Driver bila budak2 ada aktiviti luar. โœ… Mengajar โœ… Kadang- kadang jadi kerani, segala urusan online, offline cikgu uruskan โœ…cikgu juga jadi kaunselor โœ…Cikgu juga jadi doktor, walaupun dah cakap ikut SOP kerja โœ…cikgu jadi mak@ayah angkat anak2 orang yang kadang2 banyak masalah dirumah bawa ke sekolah โœ…cikgu pun dah macam tukang sapu, kelas kotor cikgu kemas, takak macam dulu, boleh suruh murid, sekarang kalau disuruh, takut anak2 kata cikgu dera pulak, dah kene saman. ๐Ÿ˜ฉ

Banyak lagi. Kalau nk List tak habis. That's why kagum dgn tugas seorang guru. I Salute u..!! Dan Majority 80% #TeamCdmZara cikgu dan mereka buat bisnes sebab salah satu Reason After 3-4 years Nak resign.
Duduk rumah, jaga anak. Tak rushing punch card and ada duit dan masa. Impian setiap cikgu kan? Hehehe. Fuhhhhhh..! Heaven!

Nk dpt mcm mereka? Wasap sy ๐Ÿ˜
www.wasap.my/60142924542
#Nur_Akmar
#CLAgroup
#CLAvengers | #RM50je
#FabelesFebuari
#bisnessantai
#kamigurumalaysia
#guru
#bisnesparttime
#sideincome

Hai korang2 semua... Mrs. Yenn nak bagitau korang ini. Selain suplimen, Shaklee juga ada jual produk penjagaan kulit wajah tau. Setanding dengan produk jenama antarabangsa.

Siapa2 nak cuba produk penjagaan kulit wajah Youth ini, meh wasap Mrs. Yenn secara personal. Nanti Mrs. Yenn terang kat korang satu2 k.

Tanya saya๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
==================
๐Ÿ“ฒ0196700156 Mrs. Yenn

#shaklee #shakleemalaysia #sayajualshaklee #penjualonline #igreview #igshop #agenshaklee #agenshakleesetiawangsa #stokisshaklee #codshaklee #sideincome #bisnes #bisnesdarirumah #bisnessantai #bisnesparttime #shakleesetiawangsa #pengedarshakleesetiawangsa #skincareshaklee #produkpenjagaanmuka #originalskincare #youthshaklee #shakleeyouth

Most Popular Instagram Hashtags