#bisnesonline

MOST RECENT

GROUP TEAM YANG SUPPORTIVE & MENTOR-MENTOR YANG BERJAYA‼️
.
Ingin menjana income sebanyak RM500 - RM1000 MINIMA?!
.
Atau lebih lagi jika anda berusaha
.
Sesiapa boleh join !
.
✅STUDENTS
✅SURI RUMAH
✅PART TIME
✅FULL TIME
.
Apa yang anda perlu ?
.
🌸Yuran RM75 sekali seumur hidup
🌸Phone ( Sharing di social media )
🌸Kerajinan
🌸Ingin Berjaya
.
Apa yang kami offer?
.
❤️100% Guidance daripada hasmah dan mentor-mentor lain secara percuma
❤️Online Coaching
❤️Offline Coaching
❤️Tips & Tricks
❤️Kelas almost everyday secara percuma ( online )
❤️Group Activities
❤️Rewards
.
Apa yang SHAKLEE offer?
.
❤️National Conference setiap tahun
❤️Trips 5 bintang luar dan dalam negara
❤️Umrah 5 bintang
❤️Car Bonus ( Cash setiap bulan )
❤️Cash Bonus setiap bulan
❤️Untung Runcit
❤️Anugerah
❤️Tidak perlu modal
❤️Tidak perlu pegang stok
❤️Website untuk check bonus, activity, promo, updates dan membeli produk
.
Sangat mudah untuk membuat bisnes Shaklee kerana semua dah ada!
.
Let’s help more people to get healthier lives ❤️
.
012 648 9101
012 648 9101
012 648 9101
.
Your Most Wanted Leader❤️

Nak share sikit masalah2 yang boleh diselesaikan oleh ivmist🤗 • Sering mengalami hidung tersumbat • Mempunyai lendir dari hidung dan tekak • Sakit atau rasa berat muka terutama kawasan diantara mata • Sakit tekak yang berpanjangan dan berulang • Demam atau rasa tidak sedap badan yang berpanjangan • Gejala alahan hidung seperti kerap bersin terutamanya pada waktu pagi, gatal hidung • Mengalami jerawat di muka dan badan • Nafas berbau • Kulit kepala berkelumumur, gatal dan rambut gugur • Sering berasa sakit kepala, pening dan migrain

Atasinya dengan ivmist .
Sembur sahaja segar dengan izin Allah sembuh

http://www.wasap.my/60176304809

#ivmist
#teamivmas
#stokisivmistmuar
#ivmistmujarab
#wassup0176304809
#terapiinstagram
#bisnesonline
#bazaronline
#sayajualivmist
#sayagunasayajual
#sayajualonlineoffline
#Resdung
#ajimaurabaru
#ivmist_online_store

Adakah anda sedang mencari produk membersihkan pakaian dgn berkesan?

Serius anda tidak akan menyesal dapatkan produk ini!

Kenapa perlu menyental sedangkan anda cuma perlu rendam sahaja utk hilangkan kotoran degil pada pakaian anda terutamanya pakaian berwarna putih!

PM @ Tekan Link - www.wasap.my/60168782271
#produkSHOM #produkterbaik
#mempusak #mentor #bisnesonline
#StokisLela #mencari #dropship
#wasap 016 8782271
#ReadyStok

Sis nak buat tabung pay-all-the-loan. You nak buat tabung apa? Tabung rumah banglo? Tabung travel-all-over-the-world? Tabung umrah-haji? Apa pun tabung kita nak buat, let's do bisnes Mary Kay together.

Berminat bidang kecantikan? Nak extra pendapatan by Full Time / Part Time? Nak ada bisnes sendiri?

Semuanya ada di Mary Kay.

Sis nak buka peluang ni kepada wanita-wanita di luar sana yang berumur 20 tahun ke atas.
❓ Yang ingin mencari pendapatan yang boleh mencecah 5 angka. Boleh buat as Part Time or Full Time.
❓Yang berminat untuk mendalami bidang kecantikan.
❓Yang ingin meningkatkan ketrampilan dan keyakinan diri.
❓Yang sukakan hadiah-hadiah dan penghargaan seperti cincin berlian, kereta percuma, percutian percuma, produk-produk percuma dan macam-macam lagi.
❓Yang suka melancong ke luar negara secara percuma.
❓Yang mempunyai keinginan untuk memajukan diri sendiri.
❓Yang mempunyai impian untuk berjaya.
❓Yang suka bekerja sendiri.
❓Yang suka masa yang fleksibel untuk bekerja.
❓Yang ingin menjadi "BOSS" untuk perniagaan sendiri.
❓Yang ingin bekerja sambil dapat memberi perhatian yang seimbang kepada family.

Sebenarnya ada banyak lagi keseronokan yang you boleh dapat dengan bisnes Mary Kay. Semuanya akan terbuka satu per satu selepas you decide to register. YOU HOLD THE 🗝️ KEY.

If you ada keinginan seperti kat atas, you adalah orang yang paling layak untuk join bisnes menguntungkan ini. You boleh bermula dari ZERO. Sebab latihan intensif akan diberikan.

Do contact me for further details. Misi cantik berjaya berjemaah is ON!
°°°
Your Beauty Expert
💕 Kak Dayang
📲 0172447636 @ click nak.la/SkincareMaryKay in profile

Sempat juga beli vivix promo sehari ni...
.
Rugi rasanya nda membeli time vivix offer. Beli 2 btl dpat less 5% tau.
.
Yang belum member lagi tu, hari ni paling untung beli vivix promo ni. Sebab...
.
BELI 2 VIVIX Dapat:
👉Free Membership (Bernilai rm65)
👉Diskaun 5% (Bernilai rm47+)
👉Free Postage (Bernilai rm10)
👉Cash Bonus 5% (Bernilai rm36+)
👉Jimat rm100+
.
Banyak tu jimat tau 😍😍😍
.
Yang penting kalau mau laju-laju wasap sa keh. Hari ni seja nih.
.
Wasap @0168315405
Wasap @0168315405
Wasap @0168315405
.
#neelofa #fattahamin #ctdk #noradanish #terlajaklaris #bazarpaknil #bazarmalaysia #bazaronline #onlineshopping #instamom #instashopmalaysia #igersmalaysia #igerssabahan #ums #uitmsabah #hijabista #viral #assalamualaikum #bisnesonline #tudungbawal #sabahonlineshop #zizanrazak #kulitcerah #kulitputih #kulitkusam #kulitkering #shakleelabuan #shakleesarawak

🔸 TERINGIN NAK ADA DUIT SENDIRI?
🔸TERINGIN NAK ADA SAVING SENDIRI?
🔸 TERINGIN NAK JANA PENDAPATAN SENDIRI?

MASIH STUDENT TAPI TERINGIN JUGAK MACAM KAT ATAS?
SENANG JE!
Daftarlah jadi Agent Topup dengan kami!
Yuran sekali seumur hidup je.
Sehari income dari RM50-RM500 sehari!
Semuanya di hujung jari je.
Duduk kat rumah goyang kaki pun duit masuk.
Senang kan?
Tunggu apa lagi?
WhatsApp kami sekarang juga!
No: 011-1791 7170 (Nur)
#agenttopup #agenttopupwanted #agenttopupdiperlukan #nakberjaya #youngentrepeneur #topupmalaysia #dealertopup #agentdiperlukansegera #buatduit #gunahandphone #senangje #bisnesonline #kakibisnes

🔸 TERINGIN NAK ADA DUIT SENDIRI?
🔸TERINGIN NAK ADA SAVING SENDIRI?
🔸 TERINGIN NAK JANA PENDAPATAN SENDIRI?

Daftarlah jadi Agent Topup dengan kami!

Kenapa anda perlu daftar untuk jadi agent dengan kami?! Kerana.....
✔Kami hanya mengenakan yuran sekali seumur hidup sahaja
✔Kami hanya mengenakan yuran murah murah je
✔Kami akan lead dan train anda dari zero to hero sampai anda berjaya macam kami
✔Kami sentiasa ada jika anda perlukan bantuan atau pertanyaan
✔Anda akan mendapat komisyen hasil jualan anda sesuai dengan pakej yang anda pilih
✔Anda boleh menggunakan topup untuk diri sendiri atau dijual
✔Anda boleh jana duit poket sendiri dengan hanya bermain handphone
✔ Anytime anywhere! Sistem kami beroperasi 24jam
✔Anda boleh jual topup untuk semua rangkaian telco

Senang kan?
Tunggu apa lagi?
WhatsApp kami sekarang juga!
No: 011-1791 7170 (Nur Q)
#agenttopup #topup #topupmurah #topupmalaysia #agenttopupdiperlukan #agenttopupwanted #bisnesonline #buatduit #incomemasyuk #lumayan #nakberjaya #dealertopup #usahawanmuda #youngentrepeneur #agentdiperlukansegera #murahje #bisnesinsta #murahmalaysia #usahawanmalaysia #masyuk

Hye,admin hari ni nak kongsi cara untuk tambah follower dengan percuma!!!
Pastikan korang ikut SEMUE STEP NI untuk lebih berkesan.Dan Jangan Lupe Folow @cara_tambah_followers.my
Korang hanya perlu ikut step di bawah👇👇👇👇
.
.
.
.
1.LIKE GAMBAR NI DAN TAG 3-10 KAWAN KORANG

2.FOLLOW @cara_tambah_followers.my .

3.KLIK.PADA SENARAI FOLLOWER @cara_tambah_followers.my .

4.FOLLOW SEMUE ARTIS YANG ADE DEKAT FOLLOWING @cara_tambah_followers.my .

5.LEPAS 1 JAM,UNFOLLOW SEMUE ARTIS LEPASTU ULANG BALIK STEP.PASTIKAN LEBIH DARI 1 JAM UNTUK MENGeLAKKAN DARIPADA DI BAN *Lebih dari 1 jam lagi bagus👍 .
.
.
.
.
.
.
#igreviewmalaysia #tambahfollowers #lfl #paidreview #sayajual #igshopmalaysia #bazaarpaknil #paidreviewmurah #sayajualmurah #kosmetikmurah #kosmetikmurahmalaysia #sayajualonline #akuyangpakaikauyangpanas #gadgetmurah #followerindonesia #malaysia #bisnesonline #bisnesonlinemalaysia #follow4followback #barangmurah #barangbabymurah #barangbaik #bajumurah #ubatkurusmurah #promosimurah #ubatkurus #ubattinggi #lelong #tahanlama #produkkecantikan

"...KORANG DAH TENGOK SCREENSHOT YG INI?..."
.
.
.
Mesti korang nak belajar kan
.
.
Sape nak belajar
.
.
Cer angkat tangan🙋‍♀️
.
.
.
.
Better korang grab cepat panduan #senseiplus tuu kat sini sbb dh ramai sgt berpusu-pusu nk belajar, takut korang yg terakhir, sedangkan org lain dah dpt senyum lebih awal dari korang😊
.
.
.
Copy link👉http://nak.la/senseiplus
.
.
. .
.
#databaseking #zerokosmarketing #dropship #jualbelionline #bisnesonline #supplierbaju #suppliermurah #supplierhijab #supplierjam #suppliertasmurah #borongtudung #borongmurah #borongshawl #borongbaju #sayajualkasut #sayajualonline #sayajualjubah #panduanmarketing

😃 MOONLIGHT .
😍SIZE : 14.5 MM
. 💡 0-850 ( DEPENS STOCK ) .
🕐 3-6 BULAN ( JAGA KEBERSIHAN ❗️ )
.
. 💰 RM30 SM + RM5 SS
.
www.wasap.my/60122824464

#sayajualcontactlens #contactlens #contactlensmalaysia #softlensmalaysia #softlensmurah #disneylens #sayajuallens #sayajual #sayajualsunglasses #cerminmatamalaysia #sayajualspek #spekmurah #shahalam #selangor #melaka #igshop #bisnesonline

😃 MOJITO LENS
.
😍SIZE : 14.5 MM
.
💡 0-850 ( DEPENS STOCK )
.
🕐 3-6 BULAN ( JAGA
KEBERSIHAN ❗️ )
.
💰 RM30 SM + RM5 SS

www.wasap.my/60122824464

#sayajualcontactlens #contactlens #contactlensmalaysia #softlensmalaysia #softlensmurah #disneylens #sayajuallens #sayajual #sayajualsunglasses #cerminmatamalaysia #sayajualspek #spekmurah #shahalam #selangor #melaka #igshop #bisnesonline

😃 ALPHA SPATAX
.
😍SIZE : 14.5 MM
.
💡 0-850 ( DEPENS STOCK )
.
🕐 3-6 BULAN ( JAGA
KEBERSIHAN ❗️ )
.
💰 RM30 SM + RM5 SS
.
www.wasap.my/60122824464

#sayajualcontactlens #contactlens #contactlensmalaysia #softlensmalaysia #softlensmurah #disneylens #sayajuallens #sayajual #sayajualsunglasses #cerminmatamalaysia #sayajualspek #spekmurah #shahalam #selangor #melaka #igshop #bisnesonline

Most Popular Instagram Hashtags