#bisnesbermentor

MOST RECENT

Memek muka tak hengat. Bila syok berkongsi ilmu ni, semua gaya terkeluar.
Buat bisnes ni kena ada service. Nak bantu rakan kongsi sama-sama menuju puncak kejayaan. Bisnes ni mudah jer. Duplikasi mentor sahaja.
.
.
#PersonalCoaching
#BisnesOnline
#BisnesBermentor
#No1CertifiedPremiunBeautifulExpert

Personal coaching with my team bisness. Plan for SSM plan. .
.
Cikgu Mimi ni agent di Klang. Aktif person walaupun sekarang tengah preggy anak ke 4. .
.
Kata orang bila kita "membawa" ni, rezeki makin mencurah. Semoga Allah mudahkan urusan kami. Aamin.
.
.
#PersonalCoaching
#BisnesOnline
#BisnesBermentor
#No1CertifiedPremiunBeautifulExpert

Hidup ibarat air laut.
Kejap pasang, kejap surut.
.
.
Sentiasa hulurkan tangan ke bawah. Sambut baik semua yang hadir dalam kehidupan. Bantu yang cuba nak baik pulih kualiti hidup.
.
.
Semestinya hidup ini ada onak dan duri yang harus ditempuhi. .
.
Rasa susah lagi pandang pula ke atas. Renung apa yang belum cukup kita buat untuk dapat sesuatu. Tukar cara, sikap dan setting minda. .
.
Fikir baik-baik, datanglah yang baik.
Fikir itu ini tak boleh buat, tak sempat buat, datanglah ALASAN. Inilah yang susah nak halau dari minda.
.
.
Jom jana minda, hati dan tindakan.
.
.
#PremiumBeautiful
#PremiumBeautifulKedah
#PremiumBeautifulPutrajaya
#PremiumBeautifulPuchong
#No1CertifiedPremiumBeautifulExpert
#BisnesOnline
#BisnesBermentor
#SideIncome
#PeluangBisnes
#BisnesModalRendah

Bila dapat tahu Diamond Night last week masuk berita tv3, senyuman meleret sampai ke dapur. Anak siap tegur umie ni naper tersengih sensorang😂
.
.
Tak diragui dah bisnes yang Miss Lien pilih ni. Tak perlu keluar modal jutaan ringgit pun untuk buat RnD, label, research, marketing dan penjenamaan, malah tak keluar sesen pun untuk bayar gaji pekerja. Miss Lien jana minda dan gerakkan jari tekan handphone. Tiap tengah bulan dapat la gaji kedua.
.
.
Tuah akan datang bergolek bila kita sendiri yang pilih untuk jadi yang terpilih. Betul la kata mentor, pilihan yang tepat adalah pilihan yang bijak. .
.
Ala macam nak beli buah, tak kan la nak beli buah yang busuk berulatkan, mesti nak yang nampak cantik luaran dan dalaman. .
.
Nak citer feeling pergi raikan usahawan naik stage ke 3 dari 5 stage ni sangat luar biasa. Rasa gegarannnya sampai ke jantung. Tengok stage pun dah rasa nak panjat dok atas tue jer tak nak turun, tak nak balik hari tu😅
.
.
Eh korang ni Miss Lien bercoleteh ni tak di bayar tau.. Percuma jer korang baca. Kalo nak dengar lebih lagi jom kita mengeteh belajar ilmu Percuma Isnin depan 20/8/2018 . .
.
Boleh wasap.my/601110400585 berminat nak join kelas ilmu Percuma.
.
.
#PremiumBeautiful
#PremiumBeautifulExpert
#No1CertifiedPremiumBeautifulExpert
#BisnesOnline
#BisnesBermentor
#PeluangJadiUsahawan
#ShomBatuCaves

Bila dapat tahu Diamond Night last week masuk berita tv3, senyuman meleret sampai ke dapur. Anak siap tegur umie ni naper tersengih sensorang😂
.
.
Tak diragui dah bisnes yang Miss Lien pilih ni. Tak perlu keluar modal jutaan ringgit pun untuk buat RnD, label, research, marketing dan penjenamaan, malah tak keluar sesen pun untuk bayar gaji pekerja. Miss Lien jana minda dan gerakkan jari tekan handphone. Tiap tengah bulan dapat la gaji kedua.
.
.
Tuah akan datang bergolek bila kita sendiri yang pilih untuk jadi yang terpilih. Betul la kata mentor, pilihan yang tepat adalah pilihan yang bijak. .
.
Ala macam nak beli buah, tak kan la nak beli buah yang busuk berulatkan, mesti nak yang nampak cantik luaran dan dalaman. .
.
Nak citer feeling pergi raikan usahawan naik stage ke 3 dari 5 stage ni sangat luar biasa. Rasa gegarannnya sampai ke jantung. Tengok stage pun dah rasa nak panjat dok atas tue jer tak nak turun, tak nak balik hari tu😅
.
.
Eh korang ni Miss Lien bercoleteh ni tak di bayar tau.. Percuma jer korang baca. Kalo nak dengar lebih lagi jom kita mengeteh belajar ilmu Percuma Isnin depan 20/8/2018 . .
.
Boleh wasap.my/601110400585 berminat nak join kelas ilmu Percuma.
.
.
#PremiumBeautiful
#PremiumBeautifulExpert
#No1CertifiedPremiumBeautifulExpert
#BisnesOnline
#BisnesBermentor
#PeluangJadiUsahawan
#ShomBatuCaves

Bila dapat tahu Diamond Night last week masuk berita tv3, senyuman meleret sampai ke dapur. Anak siap tegur umie ni naper tersengih sensorang😂
.
.
Tak diragui dah bisnes yang Miss Lien pilih ni. Tak perlu keluar modal jutaan ringgit pun untuk buat RnD, label, research, marketing dan penjenamaan, malah tak keluar sesen pun untuk bayar gaji pekerja. Miss Lien jana minda dan gerakkan jari tekan handphone. Tiap tengah bulan dapat la gaji kedua.
.
.
Tuah akan datang bergolek bila kita sendiri yang pilih untuk jadi yang terpilih. Betul la kata mentor, pilihan yang tepat adalah pilihan yang bijak. .
.
Ala macam nak beli buah, tak kan la nak beli buah yang busuk berulatkan, mesti nak yang nampak cantik luaran dan dalaman. .
.
Nak citer feeling pergi raikan usahawan naik stage ke 3 dari 5 stage ni sangat luar biasa. Rasa gegarannnya sampai ke jantung. Tengok stage pun dah rasa nak panjat dok atas tue jer tak nak turun, tak nak balik hari tu😅
.
.
Eh korang ni Miss Lien bercoleteh ni tak di bayar tau.. Percuma jer korang baca. Kalo nak dengar lebih lagi jom kita mengeteh belajar ilmu Percuma Isnin depan 20/8/2018 . .
.
Boleh wasap.my/601110400585 berminat nak join kelas ilmu Percuma.
.
.
#PremiumBeautiful
#PremiumBeautifulExpert
#No1CertifiedPremiumBeautifulExpert
#BisnesOnline
#BisnesBermentor
#PeluangJadiUsahawan
#ShomBatuCaves

Awak Mencari Bisnes Yang betul2 Bole Buat duit Setiap Hari !!?? 👉Komisen Rm200/Sehari / Rm1000-Rm3000/Seminggu 👉Bayaran cash terus ke akaun bank Anda setiap minggu. 👉Gaji 8Kali dalam Sebulan. 👉Khas untuk org yg bersungguh nak usaha sahaja.

Berminat ? Jom wasap abam

http://www.wasap.my/601161936266/saya+nak+komisenRm200+sehari

Abam nak kongsikan caraNya!!! #bisnesstrip #bisnesig #bisnesbestbermentor #bisnesmelayu #bisneskecilkecilan #bisnesonlinebermularm50 #bisnessenangincomekencang #bisnesbermentor #bisnessambilberamal #bisnesrm20segera #bisneswanita #bisnessurirumah #bisnesonlinemodalrm50 #bisnesemas #bisnestrip #bisnesmanja #bisnespartner #bisnesjaya #prilaga #bisneslakibini #bisnesbatikonline #bisneskaki5 #bisnesswoman #bisnesonlinemurah #bisnesjohor #bisnesinstagram

MADINA APPRENTICE PROGRAM TU APA?

Antara kandungan program latihan niaga kebab ini adalah sesi hands-on untuk teknik penyediaan menu kebab dengan menggunakan pelbagai teknik.

Video semalam kami dah kongsikan dua teknik yang digunakan oleh para peniaga kebab sedia ada.

Kami akan kongsikan dengan lebih lanjut akan pilihan roti, sayur-sayuran, mayonis dan sos untuk menyediakan kebab yang digemari oleh rakyat Malaysia selama lebih 20 tahun ni.

Pemilihan roti serta bahan-bahan yang lain dan teknik pembakaran kebab akan menentukan kualiti produk akhir kebab tersebut. Nak hasilkan produk akhir yang terbaik untuk pelanggan kebab anda?

Sertai Madina Apprentice Program, sebuah program latihan niaga kebab yang akan diadakan pada 1 & 2 September 2018 ini bersama tenaga pengajar.

Hubungi +6012-6094643 untuk maklumat lanjut.

Nak berjaya perlu "Buat Sampai Berjaya" .
.
.
Jatuh dan bangun itu lumrah.
Menangis dan ketawa itu lumrah.
Gagal dan menang itu lumrah.
.
.
Tak berjaya? Buat lagi sampai berjaya.
.
.
#Assalamualaikum dan selamat pagi
.
.
#PremiumBeautiful
#PremiumBeautifulExpert
#No1CertifiedPremiumBeautifullExpert
#BisnesOnline
#BisnesBermentor

Genggaman si tangan api.
.
.
Dia genggam kuat tangan kita
Dia tarik kuat tangan kita.
.
.
Jangan lepaskan. Balas balik genggaman.
Serap semangat api biar sampai jadi.
.
.
#Assalamualaikum semua😊
.
.
#BisnesBermentor
#BisnesOnline
#SideIncome
#PeluangJadiUsahawan
#PremiumBeautiful
#PremiumBeautifulExpert
#No1CertifiedPremiumBeautifulExpert

PENCARIAN Bizpartner
Surirumah dapat income .
Yang bekerja,dapat income kedua.
Semua bermula dari Rm47
Ada Sistem.Mentor.Ilmu.

Mau jadi bizpartner Sis Ogos ni?
Dapat FREE 2X Toothpaste ME. 📲017-8139572Whatsapp
Sis Aisyah
#projekStg_Elitkingdom
#BisnesBermentor

PERCAYA SEBELUM BERJAYA
.
.
Dari rasa percaya akan tumbuh rasa keyakinan yang akhirnya pasti membuahkan kejayaan!
Sedangkan keraguan pasti akan menemukan kegagalan!
.
.
Alhamdulillah bersyukur diberi ruang, kesempatan dan peluang untuk duduk semeja dengan usahawan wanita jutawan CDM Hajah Siti Rohana Yusoff yang dah lebih 12 tahun berniaga dengan syarikat yang sama dan produk yang sama!
.
.
Banyak teguran, kata-kata semangat, tips dan gambaran masa depan yang beliau kongsi dengan kami siang tadi.
Rasa bertuah sebab tak semua orang di luar sana dipilih untuk dapat moment macam yang kami dapat siang tadi! Syukur selalu ❤️
.
.
Beliau GAMBARAN MASA DEPAN yang Saf nak capai.
Berharta tapi sentiasa baik hati dan merendah diri dengan sesiapa sahaja. InshaaAllah 🙂
.
.
Paling best bila bisnes ni satu hari nanti akan buatkan kita chill-chill jer!
Tapi sebelum sampai peringkat nak chill-chill tu, kena usaha sekuat sehabis baik dari sekarang!
.
.
Sahabat yang baik yang terbaca post ni,tolong doakan Saf and kawan-kawan Saf jugak ya?
Moga-moga doa kalian untuk kami, Allah kembalikan semula pada kalian. Aamiin❤️
.
.
#BisnesBermentor #safrizaazwani #truelegacychampion #premiumbeautifulexpert #switch #positivevibes #sohonita #weekendvibes
#MasterYourNetwork

Bile bisnes berjemaah semua jadi mudah ringan simple,begitulh #OMG,leader2 sentiasa menyokong membantu,membuahkn bisnes OMG begitu mudah.

#OMG
#Bisnesbermentor

SERENTAK....!!!
Pelancaran #SkkProgramme hari ni di timur barat utara selatan borneo😍 ✅KL/Selangor🍒
✅Kedah
✅Johor
✅Terengganu
✅Kelantan
✅Borneo

Jom ketahui rahsia buat income RM450 SEHARI! Sebulan 5 angka gemuk tak mustahil

#g8unity
#g8training
#bisnesberkumpulan
#bisnesbermentor
#autopilotincome
#shakirahadnan @ Shah Alam, Malaysia

SERENTAK..Pelancaran #SkkProgramme hari ni di timur barat utara selatan borneo😍 ✅KL/Selangor
✅Kedah
✅Johor
✅Terengganu
✅Kelantan
✅Borneo🍒

Jom ketahui rahsia buat income RM450 SEHARI! Sebulan 5 angka gemuk tak mustahil

#g8unity
#g8training
#bisnesberkumpulan
#bisnesbermentor
#autopilotincome
#shakirahadnan @ Shah Alam, Malaysia

SERENTAK..!!
Pelancaran #SkkProgramme hari ni di timur barat utara selatan borneo😍 ✅KL/Selangor
✅Kedah
✅Johor
✅Terengganu🍒
✅Kelantan
✅Borneo

Jom ketahui rahsia buat income RM450 SEHARI! Sebulan 5 angka gemuk tak mustahil

#g8unity
#g8training
#bisnesberkumpulan
#bisnesbermentor
#autopilotincome
#shakirahadnan @ Shah Alam, Malaysia

SERENTAK....!!
Pelancaran #SkkProgramme hari ni di timur barat utara selatan borneo😍 ✅KL/Selangor
✅Kedah
✅Johor🍒
✅Terengganu
✅Kelantan
✅Borneo

Jom ketahui rahsia buat income RM450 SEHARI! Sebulan 5 angka gemuk tak mustahil

#g8unity
#g8training
#bisnesberkumpulan
#bisnesbermentor
#autopilotincome
#shakirahadnan

SERENTAK..Pelancaran #SkkProgramme hari ni di timur barat utara selatan borneo😍 ✅KL/Selangor
✅Kedah🍒
✅Johor
✅Terengganu
✅Kelantan
✅Borneo

Jom ketahui rahsia buat income RM450 SEHARI! Sebulan 5 angka gemuk tak mustahil

#g8unity
#g8training
#bisnesberkumpulan
#bisnesbermentor
#autopilotincome
#shakirahadnan

SERENTAK..Pelancaran #SkkProgramme hari ni di timur barat utara selatan borneo😍 ✅KL/Selangor
✅Kedah
✅Johor
✅Terengganu
✅Kelantan🍒
✅Borneo

Jom ketahui rahsia buat income RM450 SEHARI! Sebulan 5 angka gemuk tak mustahil

#g8unity
#g8training
#bisnesberkumpulan
#bisnesbermentor
#autopilotincome
#shakirahadnan

Berbau mulut dengan petai dan durian.
.
.
Meriah baunya bila bercakap. Miss Lien jumpa penyelesaiannya setelah cuba ubat gigi garam buluh ni. Gosok 3 kali, kurang sangat dah baunya dalam mulut.
Guna hari-hari segar nafas.
Rasa masin-masin garam buluh, tidak berangin, tiada florida dan tiada gula.
.
.
Diadun khas bagi kegunaan gigi normal dan gigi sensitif.
Best sangat bagi yang selalu mengalami gusi dan gigi berdarah, merokok, ulser, bengkak gusi juga gigi berkarang jadikan ianya sebagai alternatif kegunaan harian. In shaa Allah hilang semua kesakitan tu.
.
.
Mana nak dapat?
.
.
wasap.my/601110400585 sekarang untuk dapatkan 2 kotak ubat gigi garam buluh secara PERCUMA dengan join team Miss Lien. Bayaran daftar Rm47 sahaja. .
.
Apa yang bestnya bisnes dengan team Miss Lien ni?
1. Syarikat dah 26 tahun kukuh di pasaran
2. Product high kualiti dan diPatenkan
3. Ada untung runcit yang boleh cecah hampir RM500 satu unit
4. Ada untung bonus CASH cecah 41%
5. Bonus di bayar Cash setiap bulan jika ada jualan pada bulan sebelumnya.
6. Ada payslip yang laku di bank
7. Ada penyata tahunan
8. Ada tabung kereta
9. Ada reward Free Travel ke Oversea 2 kali setahun
10. Free Coaching. A to Z free cost marketing disediakan. .
.
Risau dengan modal?
Modal fleksibel ikut kemampuan.
.
.
Miss Lien guide, anda buat, confirm dapat.
.
.
#MasterYourNetwork
#SHOMBatuCaves
#BisnesOnline
#BisnesBermentor
#BisnesHujungJari
#BisnesDariRumah
#PencarianProtege
#AgentWanted
#AgentDiperlukanDiSeluruhMalaysia

Most Popular Instagram Hashtags