#biskutrayacantik

MOST RECENT

Papan Canai / Papan Terap yang sememangnya memudahkan proses dan kerja canai dan terap menghasilkan ketebalan biskut dan cookies yang sama saiz je.

Stok terhad...makanya...kenalah beli cepat2...nanti jangan menyesal ya. Cepat2 whatsApp 011-1319 7518 untuk tempahan sekarang.

Harga ni harga setelah sy belanja RM 15 untuk semua yang baca post ni 😊😊😊 makanya hanya RM 85 free pos bg semenanjung * Kaler Papan Canai bergantung pada stok tau yang pasti memang cantik

#papancanai #papanterapbiskut #papancanaimurah #papancanaibiskut #papanterap #papancanaiterap #papancanaibiskutraya #cookies #biskut #biskutraya #biskutrayacantik #biskutrayasama saiz

Cantikkan pretzel ni 😃

Korang jangan salah faham tau, pretzel ni bukan untuk doogift je , untuk apa-apa majlis pun boleh. Untuk hari raya, birthday party, hadiah semua boleh tau.
.

Alang-alang raya dah dekat boleh la tengok-tengok yang mana berkenan untuk kuih raya tahun ni kan.
.

Budak-budak mesti excited nak makan kalau tengok kuih raya cantik macam ni 😄
.

Whatsapp +60105549789 kalau nak tanya apa-apa ok ? 😘

#biskutrayahavoc
#biskutrayatrendy
#biskutrayacantik

Pb&j dlm bekas baru d ziecakecookies
#biskutcantik
#biskutrayacantik
#biskutsedap
#premiu.

Cantilnya!! tengok pon syg nak makan ni.... Biskut samperit susu namanya.. Meh meh nak order boleh order sekarang!
Rm20-50pcs
#biskutrayamurah #samperitsusu #pastelcolors #biskutrayacantik #homemade #hargakasihsayang

Most Popular Instagram Hashtags