#biskutraya2018

MOST RECENT

RED VELVET STD with MALTESERS
.
Peminat si baldu merah mesti craving abis dengan kek sedap ni kan??? Nampak tak pemurahnya team Mama ye susun maltesers tu rapat2 bagi padat, puas customer makan. Yang penting nutella drizzle tetap ada nampak lebih berseri 😍😍
.
RM60
Size 7"
Nak order / sebarang pertanyaan ✔ PM/ Inbox Ella 📞www.wasap.my/601121687368 ✔Delivery terus ke depan pintu rumah 🏠🏠
.
OPEN ORDER starts now!
.
✔️open house
✔️kenduri kahwin
✔️jamuan raya kat office
✔️bertunang
✔️birthday
.
Cara order:-
1) Whatsapp Ella www.wasap.my/601121687368/sabrinabakery

untuk order kek dan cookies yang anda suka
2) Buat bayaran kek + cas delivery
3) Tunggu kami sampai ke pintu rumah anda!
.
Delivery area: Kuala Lumpur, Selangor, Nilai,Kuantan dan kawasan road tour .
.
#DFCC #redvelvet #cutecakes #nutellacheesecake #nutellacheesetart #kekmurahsedap #kektunang #kekbudget #kekharijadi #biskutraya #biskutraya2018 #pandangulamelaka #kekbuahkukus #pavlovasedap #browniessedap #congobarsedap #petalingjaya #kotadamansara #subangbestari #kampungmelayusubang #shahalam #puncakalam #sentul #ampang #kektunang #kekbajet #kekahwin #kualalumpur #kekraya2018

DFCC Ganache Cheese Berry Maltesers
.
Kaum kerabat DFCC gabungan bunga ganache(choc), bunga cream cheese (putih), maltesers dengan strawberry. Cukup padu💪🏻. Deco cantek, rasa sedap..ooooh la laa😋 .
.
OPEN ORDER starts now!
.
✔️open house
✔️kenduri kahwin
✔️jamuan raya kat office
✔️bertunang
✔️birthday
.
Cara order:-
1) Whatsapp Ella www.wasap.my/601121687368/sabrinabakery

untuk order kek dan cookies yang anda suka
2) Buat bayaran kek + cas delivery
3) Tunggu kami sampai ke pintu rumah anda!
.
Delivery area: Kuala Lumpur, Selangor, Nilai,Kuantan dan kawasan road tour .
.
#DFCC #redvelvet #cutecakes #nutellacheesecake #nutellacheesetart #kekmurahsedap #kektunang #kekbudget #kekharijadi #biskutraya #biskutraya2018 #pandangulamelaka #kekbuahkukus #pavlovasedap #browniessedap #congobarsedap #petalingjaya #kotadamansara #subangbestari #kampungmelayusubang #shahalam #puncakalam #sentul #ampang #kektunang #kekbajet #kekahwin #kualalumpur #kekraya2018

Red Truffle Brownies Oreo 😱
.
Saiz 9cm X 9cm RM15 only .
MEMPERKENALKAN dessert terbaru daripada kitchen MAMASAB 😍
.
Dessert yg ditabur oreo crumbs n dihiasi dengan cookies OREO cukup2 membuatkan tulang rusuk bergetaq, air liur meleleh, tidur tak lena, mandi xbasah memang macam2 simptom yg syg2 akan alami 😱
.
Cepat dapatkan segera!
.
OPEN ORDER starts now!
.
✔️open house
✔️kenduri kahwin
✔️jamuan raya kat office
✔️bertunang
✔️birthday
.
Cara order:-
1) Whatsapp Ella www.wasap.my/601121687368/sabrinabakery

untuk order kek dan cookies yang anda suka
2) Buat bayaran kek + cas delivery
3) Tunggu kami sampai ke pintu rumah anda!
.
Delivery area: Kuala Lumpur, Selangor, Nilai,Kuantan dan kawasan road tour .
.
#DFCC #redvelvet #cutecakes #nutellacheesecake #nutellacheesetart #kekmurahsedap #kektunang #kekbudget #kekharijadi #biskutraya #biskutraya2018 #pandangulamelaka #kekbuahkukus #pavlovasedap #browniessedap #congobarsedap #petalingjaya #kotadamansara #subangbestari #kampungmelayusubang #shahalam #puncakalam #sentul #ampang #kektunang #kekbajet #kekahwin #kualalumpur #kekraya2018

Yg ditunggu2 sudah tiba!!!
.
PROMOSI yg paling BERBALOIIIII
.
Grab Pecan bersaiz whole 8" yg bernilai RM100 syg2 dapat PERCUMA OIIII domisi cookies yg bernilai RM18 😱😱😱
.
CEPAT2 dapatkan
.
OPEN ORDER starts now!
.
✔️open house
✔️kenduri kahwin
✔️jamuan raya kat office
✔️bertunang
✔️birthday
.
Cara order:-
1) Whatsapp Ella www.wasap.my/601121687368/sabrinabakery

untuk order kek dan cookies yang anda suka
2) Buat bayaran kek + cas delivery
3) Tunggu kami sampai ke pintu rumah anda!
.
Delivery area: Kuala Lumpur, Selangor, Nilai,Kuantan dan kawasan road tour .
.
#empiremamasab
#DFCC #redvelvet #cutecakes #nutellacheesecake #nutellacheesetart #kekmurahsedap #kektunang #kekbudget #kekharijadi #biskutraya #biskutraya2018 #pandangulamelaka #kekbuahkukus #pavlovasedap #browniessedap #congobarsedap #petalingjaya #kotadamansara #subangbestari #kampungmelayusubang #shahalam #puncakalam #sentul #ampang #kektunang #kekbajet #kekahwin #kualalumpur #kekraya2018

Atas permintaan ramai, combo PAVKING KINI KEMBALI!!
.
.
PAVLOVA MIX WHOOPIE PIE 👑
JIMAT dan BERBALOIII oii 😱😱😱
.
HARGA BIASA
WHOOPIE PIE size 6inch👑 RM25 + PAVLOVA (6pcs in a box)❤ RM35 =RM60
.
Tapiiiiii...sekarang! HARGA PROMOSI bila sayang amik 2 sekaligus
WHOOPIE PIE 👑 + PAVLOVA ❤= RM50
JIMAT RM10!! 😍😍😍
.
Cepat2 jangan lambat2
.
Meh mana yang berminat nak ORDER whatsapp Ella
🙋💁 www.wasap.my/601121687368/sabrinabakery_promopavlova
.
Delivery direct to your dear
.
#empiremamasab
#promopavlova
#pavlovasedap
#pavlovatakmanis
#DFCC #redvelvet #cutecakes #nutellacheesecake #nutellacheesetart #kekmurahsedap #kekharijadi #biskutraya #biskutraya2018 #pandangulamelaka #kekbuahkukus #pavlovasedap #browniessedap #congobarsedap #petalingjaya #kotadamansara #subangbestari #kampungmelayusubang #shahalam #puncakalam #sentul #ampang #kektunang #kekbajet #kekahwin #kualalumpur #kekraya2018

ROADTRIP KUANTAN 🎉🎊🎉🎊 🌷HAI, UTK KEK @sabrinabakery DI KUANTAN, PEKAN, GAMBANG.... JOM ORDER, ADA 60++ KEK🎂🍰 & COOKIES 🍪 BOLEH DI PILIH. DIJAMIN SEDAP, MURAH & 💯HALAL. .

OPEN ORDER starts now!
.
✔️open house
✔️kenduri kahwin
✔️jamuan raya kat office
✔️bertunang
✔️birthday
.
Cara order:-
1) Whatsapp Ella www.wasap.my/601121687368/sabrinabakery

untuk order kek dan cookies yang anda suka
2) Buat bayaran kek + cas delivery
3) Tunggu kami sampai ke pintu rumah anda!
.
Delivery area: Kuala Lumpur, Selangor, Nilai,Kuantan dan kawasan road tour .
.
#DFCC #redvelvet #cutecakes #nutellacheesecake #nutellacheesetart #kekmurahsedap #kektunang #kekbudget #kekharijadi #biskutraya #biskutraya2018 #pandangulamelaka #kekbuahkukus #pavlovasedap #browniessedap #congobarsedap #petalingjaya #kotadamansara #subangbestari #kampungmelayusubang #shahalam #puncakalam #sentul #ampang #kektunang #kekbajet #kekahwin #kualalumpur #kekraya2018

Tart cadbury - coklat Cadbury seketul seketul di dalam setiap biskut. Biskut raya famous 2018. Boleh dijadikan munchies simpan kat ofis, kat rumah hehe. Bila bosan lapar boleh ngap ngap. Tetamu dtg rumah pun boleh disajikan terus dengan biskut ni. Mmg lembut dan sedap! Yummsssss 😍 ☎Nak order sila whatsapp :- 011-16231299

theHungrybytesCyberjaya
-youcravewedeliver-

#tartcadbury #homemade #biskutraya2018 #preorder #tartnenas #biskutraya #cadbury #keklapissarawak #purebutter #biskutrayasedap

Kek Lapis Red Velvet dan Kek Lapis Masam Manis COD sampai dalam rumah yer. Hehe 💪
Pos laju pun kita buat. (utk nak pos boleh cuba purchase di Shopee apps sebab pembelian anda lebih selamat. 😍

#keklapis #keklapissarawak #keklapissarawaksedap
#biskutraya #tartcadbury #tartnenas #homemade #bakery #cyberjaya #klangvalley #poslaju #raya2018 #kuihraya #biskutraya2018

Hi cookie lover❤️
.
Suka makan time something yang ringan2 time tengok movie?
or
Tengah stress buat kerja, so relax sebentar sambil kunyah2 something?
or
Ada tetamu nak datang rumah, tapi kelam kabut pikir nak jamu apa?
.
okay, you guys jangan risau, saya ada jalan penyelesaiannya🤗
.
Biskut terbaik pilihan ramai customer ini bukan sahaja dimakan time raya sahaja tetapi time korang ada maslaah kata atasa tu semua boleh settle. Dah la mur mur je ni❤️ harga kasih sayang gitu🤗
.
just dm or ws for more details❤️
.
#cookiesraya #biskutraya #cookiesmurah #biskutrayamurah #biskutraya2018 #biskutrayasedap #biskutrayaterbaik #biskutrayaviral #biskutrayahomemade #cookieshomemade #biskutsedap #biskutrayapremium #biskutrayaterbaik #doorgiftmurah #doorgiftcookies #doorgiftmalaysia #doorgiftkahwin

Ni semua cookies minggu lps.. Dah selamat cust ambil..
Dah selamat pos jugak sbnrnya..
Tp hari ni baru sempat nak upload..
Nmpk mcm tak busy tp busy yaamat sbnrnya 😅
.
Terima kasih semua.. Maaf sgt2 ye ada tempahan yg tak dpt diterima sbb dh mmg pack. Tak boleh nak.menyelit nyelit.. Sbb tu korang kenw book awal2 at least 5hari sebelum.. Lagi awal lagi bagus.. Dua2 senang kan? 😊😉Harap maklum ye semua.. 😘
.
.
#biskutraya2018 #arabhibsturr #belgiumcookies #chococlatechipcookies #cranberrychocchipcookies #sugarybyedhia

Goodie Customer Review: What our customers say about our Florentine Cookies! 🍃

#thegoodieco #goodiereview #goodietestimonial

RAYA HAJI !! Order your Cookies Now!!
🔥🔥 RED VELVET RM37/45pcs🔥🔥 Pusing Satu Jitra TAKKAN Dapat Cookies Sedap mcm yg kami ada😉
⚠100% Pure Butter (Anchor / SCS)
sedap tak main2
⚠Chocolate Ingredient : Choc Compound / Cadbury / Beryl's
⚠Pelbagai Kekacang: Macadamia/Almond/Pistachio/Cashewnuts

Booking Order --> Prooced Payment --> Own Collection/Delivery(charge ikut kawasan)

Jemput datang berkunjung ke kedai kami utk pilih sendiri cookies mana yg berkenan di hati😘

Lokasi:
No.99, Bdr Darulaman
(Tanah merah)
berhampiran Stesen Bas Ekspres Jitra
Buka Sabtu - Khamis
930pg - 6ptg

sebarang pertanyaan boleh whatsapp +60133919471

Whatsapp Link::::::
http://bliciousserieskedah.wasap.my/

#Aidiladha2018 #rayahaji2018 #biskutraya #biskutsedap #biskutraya2018 #bliciousseries #raya2018 #Kedah #alorsetar #jitra #kodiang #changloon #sgpetani #arau #kangar #perlis

RESEPI TAT COKLAT
.
2 video
.
BAHAN-BAHAN:
.
Doh tat
.
1/2 cawan mentega
80g gula aising
1 biji telur
1 1/2 cawan tepung
2 sudu besar serbuk koko
1/4 sudu teh garam
.
Isi tat
.
1/3 cawan air
1/2 cawan mentega
1 sudu teh kopi segera (seperti Nescafe)
1 cawan coklat
1/3 cawan gula
1 sudu besar esen vanilla
Secubit garam
3 biji telur
Buah raspberry secukupnya (boleh ganti buah lain)
Gula aising untuk hiasan
.
CARA-CARANYA:
.
Doh tat
.
1. Masukkan mentega dan gula aising dalam mangkuk dan pukul hingga lembut dan gebu
2. Masukkan telur dan pukul lagi
3. Ayakkan tepung dan serbuk koko dalam adunan
4. Gaul sebati hingga membentuk doh
5. Balut dengan plastic wrap dan sejukkan 30 minit
6. Leperkan doh guna penggiling sehingga lebih besar dari saiz dulang pembakar
7. Pindahkan doh ke dulang pembakar. Tekan-tekan sikit supaya padat dan kemaskan
8. Buat lubang kecil pada doh tart guna garfu
9. Bakar pada suhu 190c selama 15 minit
.
Isi tat
.
1. Sediakan air dalam periuk dan panaskan
2. Masukkan mentega dan kacau hingga mentega mencair
3. Masukkan kopi segera dan kacau sehingga larut. Biarkan mendidih seketika dan ketepikan
4. Dalam mangkuk lain, masukkan coklat yang telah dipotong kecil bersama gula dan esen vanilla
5. Tuangkan adunan panas tadi dan kacau hingga coklat mencair dan pekat
6. Masukkan tiga biji telur dan kacau lagi hingga sebati
7. Tuang adunan coklat ke dalam doh tart yang telah dibakar tadi dan ratakan
8. Bakar pada suhu 150c selama 15 minit
9. Untuk hiasan, letak buah raspberi kemudian taburkan sedikit gula aising
10. Siap untuk dihidang!
.
Selamat mencuba!
.
Video asal: @buzzfeedtasty

“ HUBBY ASYIK GERAM JE DGN MISS B SIS NI”

Skrang husband asyik geram je dgn breast akak. Lagi satu boobs fresh dan bolat je even tak pakai bra pun. Terima kasih B CONFIDENT ADVANCE.
.
Wahh..kak Azzura betul2 jatuh cinta dgn B CONFIDENT ADVANCE ni sbb breast rase segar je!
.
B CONFIDENT ADVANCE tampil dgn lebih yakin.
Sapu2 je dah mantap!
Tak rugi beli. Biar menyesal terbeli, jangan menyesal tak beli!
Sayangi diri dan suami mu.
.
Wsp akak
http://www.wasap.my/60193770047/bconfidentadvance
.
#serumpayudara #bconfidentmantap #bconfidentlakukeras #serumpayudara #originalproduk #bajurayamurah #jakel #lovebreast #pinklady #tipsmantap #besarkanpayudara #bconfidentsabah #bconfidentsarawak #bconfidentbrunei#bconfidentjohor #tipscantik #tiktokmalaysia #iklanbconfident #bconfidentselangor #bconfidentsale #makeupbellaz #makeupfailed #fattzura #saleraya2018 #breastfeedingmom #kekechallenge #biskutraya2018 #masalahputing #masalahpayudara #kasutraya2018 #safieyilias

Most Popular Instagram Hashtags