[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#biskutgerymurah

2644 posts

TOP POSTS

Kang gery dtg jual biskut ni.... jom order.. makan pasti meleleh2 sedapnya... ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ #biskutgerymurah

Biskut grey ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜Biskut grey ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ Rasa sehingga menjilat jari... terbaik dan terlajak sedap

Terdapat dua perisa :
-Chocolate
-Cheese

Sekotak :
-Rm85 ( satu perisa )
-Rm90 ( campur dua perisa)
Termasuk postage

Kalau nk Beli satu2 boleh

1bungkus rm5 ( x termasuk pos)
3bungkus rm20 ( termasuk pos)

Note : -1kotak ada 20bungkus
-1 bungkus ada 10 keping biskut
-pos terus dari Sarawak
-made in Indonesia

Whatsapp 0199885857

#biskutgery #biskutgerymurah #terlajaksedap #sedap

Biskut grey ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜Biskut grey ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ -Rasa sehingga menjilat jari... Terbaik dan terlajak sedap .......... ๐Ÿ’ฏMade in Indonesia, bukan yang tiruan dari Thailand....POSLAJU terus ke tempat kamu .

Terdapat 3 -chocolate
-cheese

Whatsapp 0177006795

#biskutgerysaluutmalkist #greymurah #biskutgerymurah #terlajaksedap #sedap #biskutgery #biskut
#johor

PROMOSI RAYA๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰
PROMOSI RAYA๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰
FREE POSTAGE!!!
FREE POSTAGE!!!
BISKUT GERY PERISA CHOCOLATE/CHEESE/COCINUT
PAKET KECIK & BESAR
HARGA SERENDAH 50SEN๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ
#fajarbaraqah #fajarbeauty #biskutgerymurah #biskutgeryborongkl #biskutgerymurahkl #biskutgeryviral #biskutgeryborong

Baru restock and ready for packing.

Inquiry/order,whatsapp 013.868.9191

#biskutgery #biskutgerysaluutmalkist #biskutgerymurah #biskutviral

Assalamualaikum tuan2 dan puan2..X lama lagi nak pay day kan?X taw nak beli apa utk keluarga terutamanya anak2?Jom beli biskut gery saluut malkist utk famliy anda...Pasti puas hati...sedaaaaapppppp..hingga menjilat jari๐Ÿคค๐Ÿคค๐Ÿคค๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป Jom order biskut gery RM60/box..Dalam 1 box ada 20 paket taw..Siapa cepat dia dapat..heheheh๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š..Jom ws akak 0146692646. #biskutgery #biskutgerymurah #biskutraya #biskutviral #biskutgerysaluutmalkist #biskutgeryborong #kualalumpur #selangor #melaka #johor #perak #kedah #perlis #negerisembilan #lofatah

Restock again!!!๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
Cheese & coklat

Order/whatsapp,013.868.9191

#biskutgerymurah #biskutgery #biskutviral #biskutgerysaluutmalkist

Terima kasih byk dari pihak @biskut.gery.murah atas pembelian dari customer pada bulan lalu..insyaAllah kami akan perbaiki perkhidmatan dan utk bulan ni kami akan buat promosi istimewa bagi menghargai customer2 @biskut.gery.murah ๐Ÿ˜™๐Ÿ˜™๐Ÿ˜™ #biskutgerysaluutmalkist #biskutgerymurah #biskutviralgery #biskutviralbiskutgery

MOST RECENT

BISKUT GERY SALUUT MALKIST SWEET CHEESE HANYA RM 2.25 SAHAJA SATU PACK.. Mana nak dapat harga murah gler macam ni.. Rugi sangat sape yang tak grab harga runtuh ni ๐Ÿช๐Ÿ”ฅ๐Ÿช๐Ÿ”ฅ๐Ÿช *while stock last #biskutgery #biskutviral #biskutgeryviral #biskutgerymurah #ingatgeryingatbiskies #biskutgerysaluutmalkist #biskutgerycoklat #biskutgerychocolate #biskutgerykelapa #biskutgerycoconut #pemborongbiskutgery #pemborongbiskut

BISKUT GERY SALUUT MALKIST COCONUT HANYA RM 2.25 SAHAJA SATU PACK.. Mana nak dapat harga murah gler macam ni.. Rugi sangat sape yang tak grab harga runtuh ni ๐Ÿช๐Ÿ”ฅ๐Ÿช๐Ÿ”ฅ๐Ÿช *while stock last #biskutgery #biskutviral #biskutgeryviral #biskutgerymurah #ingatgeryingatbiskies #biskutgerysaluutmalkist #biskutgerycoklat #biskutgerychocolate #biskutgerykelapa #biskutgerycoconut #pemborongbiskutgery #pemborongbiskut

BISKUT GERY SALUUT MALKIST CHOCOLATE HANYA RM 2.25 SAHAJA SATU PACK.. Mana nak dapat harga murah gler macam ni.. Rugi sangat sape yang tak grab harga runtuh ni ๐Ÿช๐Ÿ”ฅ๐Ÿช๐Ÿ”ฅ๐Ÿช *while stock last #biskutgery #biskutviral #biskutgeryviral #biskutgerymurah #ingatgeryingatbiskies #biskutgerysaluutmalkist #biskutgerycoklat #biskutgerychocolate #biskutgerykelapa #biskutgerycoconut #pemborongbiskutgery #pemborongbiskut

๐ŸŒธ JUALAN AKHIR TAHUN ๐ŸŒธ
Salam kpd peminat2 Biskut Gery.. Dah nak akhir tahun ni sis nak offer harga runtuh yg the best in town.. Hanya RM 45/CTN SAHAJA ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ untuk 100 carton yang pertama untuk setiap flavour.. Kalau sape yg nak buat untung lebih meh wasap sis 012โ€“2277127(Sya) sekarang ๐Ÿ˜ #biskutgery #biskutviral #biskutgerymurah #biskutgeryviral #biskutgeryshahalam #biskutgeryselangor #biskutgerycheras #biskutgerykl #ingatgeryingatbiskies #biskutgerysaluutmalkist #biskutgerychocolate #biskutgerycoconut #biskutgerykelapa #biskutgerycoklat

๐ŸŒธ JUALAN AKHIR TAHUN ๐ŸŒธ
Salam kpd peminat2 Biskut Gery.. Dah nak akhir tahun ni sis nak offer harga runtuh yg the best in town.. Hanya RM 45/CTN SAHAJA ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ untuk 100 carton yang pertama untuk setiap flavour.. Kalau sape yg nak buat untung lebih meh wasap sis 012โ€“2277127(Sya) sekarang ๐Ÿ˜ #biskutgery #biskutviral #biskutgerymurah #biskutgeryviral #biskutgeryshahalam #biskutgeryselangor #biskutgerycheras #biskutgerykl #ingatgeryingatbiskies #biskutgerysaluutmalkist #biskutgerychocolate #biskutgerycoconut #biskutgerykelapa #biskutgerycoklat

๐ŸŒธ JUALAN AKHIR TAHUN ๐ŸŒธ
Salam kpd peminat2 Biskut Gery.. Dah nak akhir tahun ni sis nak offer harga runtuh yg the best in town.. Hanya RM 45/CTN SAHAJA ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ untuk 100 carton yang pertama untuk setiap flavour.. Kalau sape yg nak buat untung lebih meh wasap sis 012โ€“2277127(Sya) sekarang ๐Ÿ˜ #biskutgery #biskutviral #biskutgerymurah #biskutgeryviral #biskutgeryshahalam #biskutgeryselangor #biskutgerycheras #biskutgerykl #ingatgeryingatbiskies #biskutgerysaluutmalkist #biskutgerychocolate #biskutgerycoconut #biskutgerykelapa #biskutgerycoklat

Gery Crunch Roll
Coklat sedap rangup!
Satu box ada 12 pcs RM19 only! . .
Whatsapp Tasha +6017-641 6769 atau klik link wasap di bio . .
#gerychocolate #gerychocolateroll #gerycrunchroll #gery #biskutgery #biskutgerymurah

Gery Crunch Roll .
Siapa peminat Gery?
Nah Coklat Gery Roll yg rangup dan sgt sedap. Mkn depan tv tau2 dah habis! Hehe .
Dalamnya ada 12pcs RM19 shj uolls. Untung tau. Boleh kongsi dgn kwn2. .
Whatsapp Tasha +6017-641 6769 atau klik link di bio. .
#gerycrunchroll #gerychocolatos #gerychocolate #gerychocolateroll #biskutgery #biskutgerymurah

Assalamualaikum. Disebabkan ramai yang tanya bile nak open order, so hari ni saya nak open order brownies untuk Ahad 10 Disember 2017 dan jadual untuk delivery seperti di bawah ๐Ÿ˜‰

Tempat๐Ÿ‘‡
๐ŸŒธTesco Ampang, 2 petang๐ŸŒธ
๐ŸŒธTesco Cheras, 3 petang ๐ŸŒธ

Segala pertanyaan dan order boleh klik link di bawah. TQ http://www.wasap.my/60163348824 ๐Ÿ˜Š

Last submit order khamis 07 Disember 2017 jam 10 pagi. Terima kasih ๐Ÿ˜˜

#feedbackfiezabakery #cheesekut #ampang #vendorampang #doorgift #cheesekutampang #cheeseleleh #vendor #vendorboutique #vendorswanted #vendorcheras #biskutgery #biskutgerymurah #cheras #codampang #ukayperdana #bukitantarabangsa #cheesecakeleleh #brownies #brownieskedut #browniesmurah

Assalamualaikum. Disebabkan ramai yang tanya bile nak open order, so hari ni saya nak open order brownies untuk Ahad 10 Disember 2017 dan jadual untuk delivery seperti di bawah ๐Ÿ˜‰

Tempat๐Ÿ‘‡
๐ŸŒธTesco Ampang, 2 petang๐ŸŒธ
๐ŸŒธTesco Cheras, 3 petang ๐ŸŒธ

Segala pertanyaan dan order boleh klik link di bawah. TQ http://www.wasap.my/60163348824 ๐Ÿ˜Š

Last submit order khamis 07 Disember 2017 jam 10 pagi. Terima kasih ๐Ÿ˜˜

#feedbackfiezabakery #cheesekut #ampang #vendorampang #doorgift #cheesekutampang #cheeseleleh #vendor #vendorboutique #vendorswanted #vendorcheras #biskutgery #biskutgerymurah #cheras #codampang #ukayperdana #bukitantarabangsa #cheesecakeleleh #brownies #brownieskedut #browniesmurah

LOOSE PACKโค
.
.
๐Ÿ”ตORI : RM5.50
.
๐Ÿ”ตCHEESE : RM6
.
๐Ÿ”ตICE : RM6
.
๐Ÿ”ตCURRY : RM6
. โœ… mix all : RM23
.
๐Ÿ‘†๐Ÿป POSTAGE
.

sm : ADD RM7
.
ss : ADD RM10
.
#ramensamyang
#ramenmurah
#ramenhalal
#ramenborong
#samyangmurah
#ramensamyangmurah
#samyangborong
#ramenborongmurah
#biskutgery
#biskutgerymurah
#biskutgeryborong
#kimchi
#kimchimurah
#kimchimurahborong
#kimchiborong

HOT SPICY RAMEN MURAH
โฌ‡โฌ‡โฌ‡โฌ‡โฌ‡โฌ‡โฌ‡
Price (Exclude Postage) :
RM 6 - 1 SMALL PACK
RM 28 ONLY -1 BIG PACK(5 SMALL PACKS)
Order more to get cheap price ๐Ÿ˜Š

Postage price:
RM 7 -SS
RM 8- SM
we have posting service for other countries too ๐Ÿ˜Š

#biskutgerymurah #ramenmurah #ramenpedas #sangatberbaloi #sangatsedap #nabatimurah #richeesemurah #semuamurah #happyday
#worthit #yummy

SET 2 (Mix set) (CAN CHOOSE FLAVOUR/ BOLEH PILIH PERISA)
FOR ONLY RM 14!!!! (Exclude Postage) RM 20 include postage!!! โฌ‡โฌ‡โฌ‡โฌ‡โฌ‡โฌ‡โฌ‡โฌ‡โฌ‡โฌ‡
1)2 PACKS GERY CRACKERS
2)2 PACKS NABATI WAFER
3)4 PACKS NABATI LONG WAFER ๐Ÿ˜‰
we have posting service for other countries too ๐Ÿ˜Š

#biskutgerymurah #sangatberbaloi #sangatsedap #nabatimurah #richeesemurah #semuamurah #happyday
#worthit #yummy

Set 1 (Mix Set) (CAN CHOOSE FLAVOR /Boleh Pilih Flavour)
FOR ONLY RM 23!!!!(Exclude Postage) โฌ‡โฌ‡โฌ‡โฌ‡โฌ‡
1) 4 pack GERY CRACKERS
2) 3 Nabati Wafer
3) 4 Nabati LONG Wafer

Boleh beri hadiah kepada cheese lover ,biscuit lover๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š Postage price:
RM 7 -SS
RM 8- SM
we have posting service for other countries too ๐Ÿ˜Š

#biskutgerymurah #sangatberbaloi #sangatsedap #nabatimurah #richeesemurah #semuamurah #happyday
#worthit #yummy

Nabati Long Wafer:
Vanilla, Cheese, Chocolate (Can choose flavour/boleh pilih perisa)
Price (Exclude Postage) :
RM 8 - 10pcs
RM 15- 20pcs
Order more to get cheap price ๐Ÿ˜Š

Postage price:
RM 7 -SS
RM 8- SM
we have posting service for other countries too ๐Ÿ˜Š

#biskutgerymurah #sangatberbaloi #sangatsedap #nabatimurah #richeesemurah #semuamurah #happyday
#worthit #yummy

Nabati Wafer :
White, Cheese Wafer, Choco Rolls

Price (Exclude Postage) :
RM 3 - 2packs
RM 17 - 12 packs
Order more to get cheap price ๐Ÿ˜Š

Postage price:
RM 7 -SS
RM 8- SM
we have posting service for other countries too ๐Ÿ˜Š

#biskutgerymurah #sangatberbaloi #sangatsedap #nabatimurah #richeesemurah #semuamurah #happyday
#worthit #yummy

Gery Crackers

Price (Exclude Postage) :
RM 4/pack
RM 15 - 4 Packs
Order more to get cheap price ๐Ÿ˜Š

Postage price:
RM 7 -SS
RM 8- SM
we have posting service for other countries too ๐Ÿ˜Š

#biskutgerymurah #sangatberbaloi #sangatsedap #nabatimurah #richeesemurah #semuamurah #happyday
#worthit #yummy

Gery Choco Crackers

Price (Exclude Postage) :
RM 4/pack
RM 15 - 4 Packs
Order more to get cheap price ๐Ÿ˜Š

Postage price:
RM 7 -SS
RM 8- SM
we have posting service for other countries too ๐Ÿ˜Š

#biskutgerymurah #sangatberbaloi #sangatsedap #nabatimurah #richeesemurah #semuamurah #happyday
#worthit #yummy

Gery Coconut Crackers

Price (Exclude Postage) :
RM 4/pack
RM 15 - 4 Packs
Order more to get cheap price ๐Ÿ˜Š

Postage price:
RM 7 -SS
RM 8- SM
we have posting service for other countries too ๐Ÿ˜Š

#biskutgerymurah #sangatberbaloi #sangatsedap #nabatimurah #richeesemurah #semuamurah #happyday
#worthit #yummy

Gery Cheese Crackers

Price (Exclude Postage) :
RM 4/pack
RM 15 - 4 Packs
Order more to get cheap price ๐Ÿ˜Š

Postage price:
RM 7 -SS
RM 8- SM
we have posting service for other countries too ๐Ÿ˜Š

#biskutgerymurah #sangatberbaloi #sangatsedap #nabatimurah #richeesemurah #semuamurah #happyday
#worthit #yummy

โŒ SOLD OUT โŒ
-
NEW ARRIVAL !! ๐ŸŽ‰
-
๐Ÿช Biscuit Gery Sweet Cheese ๐Ÿง€
-
๐Ÿ’ฐ RM 2 each
-
๐Ÿ“ฎ Postage - RM 8 SM / RM 12 SS
-
#biskutgerymurah

GERY CHOCOLATOS for those who loves chocolate.
.
๐Ÿซ 1box - 10pcs for only RM8
.
๐Ÿ“ž Whatsapp +60102659214 for fast respond

#gerychocolatos #gery #biskutgery #biskutgerymurah #biskutgeryviral

๐ŸŽ๐ŸŽ๐ŸŽ๐ŸŽ๐ŸŽ
Code : COTTON CANDY KIDS
Price : RM1.70 (cup) (exc postage/cod)
Whatsapp : 012 972 6645 ๐Ÿ“ฒ
Postage : 5pm (payment before 3pm) ๐Ÿšš
Cod : Puchong only (charge rm5) ๐Ÿ˜‰ ๐Ÿš—
Self Pickup : Bandar Puteri, Puchong
.
.
Semua harga adalah exc postage & cod ๐Ÿค— boleh pilih coklat kegemaran uolls, lepas semua pilihan confirm, baru kami charge harga murmur ๐Ÿ‘Œ jangan risau, insyaAllah mampu milik ๐Ÿ˜†โค
.
.
#suprisegift #suprisebox #giftbox #giftboxbajet #giftboxpuchong #supriseboxpuchong #chocolatebox #kotakcoklat #kotaksuprise #supriseboxmurah #supriseboxbajet #suprisebajet #supriseboxonline #bazarpaknil #instashop #onlineshop #sayajualmurah #coklatmurah #popcornmurah #popcornbajet #doorgiftpopcorn #milocube #milostick #milomurah #milocubemurah #popcorn #doorgiftmurah #doorgiftbajet #biskutgerymurah #biskutgeryviral

๐ŸŽ๐ŸŽ๐ŸŽ๐ŸŽ๐ŸŽ
Code : COTTON CANDY KIDS
Price : RM1.70 (cup) (exc postage/cod)
Whatsapp : 012 972 6645 ๐Ÿ“ฒ
Postage : 5pm (payment before 3pm) ๐Ÿšš
Cod : Puchong only (charge rm5) ๐Ÿ˜‰ ๐Ÿš—
Self Pickup : Bandar Puteri, Puchong
.
.
Semua harga adalah exc postage & cod ๐Ÿค— boleh pilih coklat kegemaran uolls, lepas semua pilihan confirm, baru kami charge harga murmur ๐Ÿ‘Œ jangan risau, insyaAllah mampu milik ๐Ÿ˜†โค
.
.
#suprisegift #suprisebox #giftbox #giftboxbajet #giftboxpuchong #supriseboxpuchong #chocolatebox #kotakcoklat #kotaksuprise #supriseboxmurah #supriseboxbajet #suprisebajet #supriseboxonline #bazarpaknil #instashop #onlineshop #sayajualmurah #coklatmurah #popcornmurah #popcornbajet #doorgiftpopcorn #milocube #milostick #milomurah #milocubemurah #popcorn #doorgiftmurah #doorgiftbajet #biskutgerymurah #biskutgeryviral

GERY CHOCOLATOS for those who loves chocolate.
.
๐Ÿซ 1box - 10pcs for only RM8
.
๐Ÿ“ž Whatsapp +60102659214 for fast respond

#gerychocolatos #gery #biskutgery #biskutgerymurah #biskutgeryviral

GERY CHOCOLATOS for those who loves chocolate.
.
๐Ÿซ 1box - 10pcs for only RM8
.
๐Ÿ“ž Whatsapp +60102659214 for fast respond

#gerychocolatos #gery #biskutgery #biskutgerymurah #biskutgeryviral

GERY CHOCOLATOS for those who loves chocolate.
.
๐Ÿซ 1box - 10pcs for only RM8
.
๐Ÿ“ž Whatsapp +60102659214 for fast respond

#gerychocolatos #gery #biskutgery #biskutgerymurah #biskutgeryviral

Assalammualaikum guys!!!!! Jom beli biskut gery mmg sedap biskut gula plus cheese mmg sedap gila so tunggu apa lagi jom la beli mmg berbaloi only RM 1 for 1 sachet dan RM 4 for pek besar dlm pek besar ada 5 sachet so tunggu apa lagi pm 01121481916 for order #biskutgerymurah #biskut#mmgsedap#biskutgery#biskutgery2017t

JOM GUYS BUAT ORDER DENGAN ABANG GERY SEKARANG!! .
.
Semua flavour are available. Abang Gery Restock semua flavour sebab korang korang yang nak rasa and peminat biskut gery ๐Ÿ”ฅ.
.
Gery Cheese Crackers : RM 3.50(exc postage)
Gery Chocolate : RM 4.00 (exc postage)
Gery Coconut : RM 5.00 (exc postage) .
Chocolatos Mocha : RM 12.00 (exc postage)
๐Ÿš˜ COD : min 3 (area cheras sahaja)
POS : min 3 .
.
HAPPY MANCAP! ๐Ÿช๐Ÿช.
.

#sayajual
#sayajualmurah
#sayajualbiskutgery
#cheras
#kualalumpur
#selangor
#bazarpaknil
#biskutgery
#biskutgerymurah
#biskutgeryviral
#biskutgerycheese
#biskutgerychocolate
#biskutgerycheras

JOM GUYS BUAT ORDER DENGAN ABANG GERY SEKARANG!! .
.
Semua flavour are available. Abang Gery Restock semua flavour sebab korang korang yang nak rasa and peminat biskut gery ๐Ÿ”ฅ.
.
Gery Cheese Crackers : RM 3.50(exc postage)
Gery Chocolate : RM 4.00 (exc postage)
Gery Coconut : RM 5.00 (exc postage) .
Chocolatos Mocha : RM 12.00 (exc postage)
๐Ÿš˜ COD : min 3 (area cheras sahaja)
POS : min 3 .
.
HAPPY MANCAP! ๐Ÿช๐Ÿช.
.

#sayajual
#sayajualmurah
#sayajualbiskutgery
#cheras
#kualalumpur
#selangor
#bazarpaknil
#biskutgery
#biskutgerymurah
#biskutgeryviral
#biskutgerycheese
#biskutgerychocolate
#biskutgerycheras

JOM GUYS BUAT ORDER DENGAN ABANG GERY SEKARANG!! .
.
Semua flavour are available. Abang Gery Restock semua flavour sebab korang korang yang nak rasa and peminat biskut gery ๐Ÿ”ฅ.
.
Gery Cheese Crackers : RM 3.50(exc postage)
Gery Chocolate : RM 4.00 (exc postage)
Gery Coconut : RM 5.00 (exc postage) .
Chocolatos Mocha : RM 12.00 (exc postage)
๐Ÿš˜ COD : min 3 (area cheras sahaja)
POS : min 3 .
.
HAPPY MANCAP! ๐Ÿช๐Ÿช.
.

#sayajual
#sayajualmurah
#sayajualbiskutgery
#cheras
#kualalumpur
#selangor
#bazarpaknil
#biskutgery
#biskutgerymurah
#biskutgeryviral
#biskutgerycheese
#biskutgerychocolate
#biskutgerycheras

Open order brownies . Ada promosi untuk minggu ni sahaja .
Normal price RM28 . Now promosi RM25 sahaja .
Tinggal 7 sahaja lagi kekosongan .
PM ๐Ÿ‘‰ +60173194450

#feedbackfiezabakery #cheesekut #ampang #vendorampang #doorgift #cheesekutampang #cheeseleleh #vendor #vendorboutique #vendorswanted #vendorcheras #biskutgery #biskutgerymurah #cheras #codampang #ukayperdana #bukitantarabangsa #cheesecakeleleh #brownies #brownieskedut #browniesmurah

Most Popular Instagram Hashtags