[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#birutakkanpadam

MOST RECENT

Penjaga gol Chelsea, Thibaut Courtois hampir pasti akan kekal bersama The Blues selepas Chelsea menawar beliau kontrak 5 tahun bersamaan gaji sebanyak 200 ribu pound. Sama banyak De Gea tuu huhuhu.
.
Sekarang terpulang pada Kotowa nak terima kontrak itu atau sebaliknya. Tapi sayang la kalau dia blah gitu je kan? Takkan nak suroh Caballero jadi first choice goalkeeper hahahahaha. Mampuih anak dara orang lain😂😂
.
.
🔵Come On Chelsea🔷
.
😎John Abramovich😏
.
.
#chelsea #chelseafans #cfm #cfc #penykongchelsea #chelseafc  #chelseafansmalaysia #blueisthecolour #birutakkanpadam #stamfordbridge #premierleague #championsofengland

SIAPA YANG PATUT MULA?
.
Bagi admin, admin prefer David Luiz. Entah kenapa sebab bagi admin dia lebih berpengalaman dan kental dari Andreas. Tu pendapat admin. Korang pulak?
.
.
🔵Come On Chelsea🔷
.
😎John Abramovich😏
.
.
#chelsea #chelseafans #cfm #cfc #penykongchelsea #chelseafc  #chelseafansmalaysia #blueisthecolour #birutakkanpadam #stamfordbridge #premierleague #topoftheleague #championsofengland

Berikut adalah statistik permainan kapten kita semalam, Azpilicueta. Biar gambar berbicara hahahahahahaha..
.
.
🔵Come On Chelsea🔷
.
😎John Abramovich😏
.
.
#chelsea #chelseafans #cfm #cfc #penykongchelsea #chelseafc  #chelseafansmalaysia #blueisthecolour #birutakkanpadam #stamfordbridge #premierleague #topoftheleague #championsofengland

Walaupun bekerja selaku sweeper di bahagian pertahanan, Christensen merupakan pemain yang banyak melakukan hantaran tepat kearah rakan rakannya. Rudi - Chris - Luiz? Hahahaha terpulang lah pada Conte..
.
.
🔵Come On Chelsea🔷
.
😎John Abramovich😏
.
.
#chelsea #chelseafans #cfm #cfc #penykongchelsea #chelseafc  #chelseafansmalaysia #blueisthecolour #birutakkanpadam #stamfordbridge #premierleague #topoftheleague #championsofengland

Berikut adalah statistik perlawanan kelmarin. Stoke banyak menyerang, kita bertahan dan memungut 3 mata. Kredit kepada Chelsea kerana tidak gopoh dan layan je game Stoke semalam. Antonio! Antonio! Antonio! Antonio! Antonio!
.
.
🔵Come On Chelsea🔷
.
😎John Abramovich😏
.
.
#chelsea #chelseafans #cfm #cfc #penykongchelsea #chelseafc  #chelseafansmalaysia #blueisthecolour #birutakkanpadam #stamfordbridge #premierleague #topoftheleague #championsofengland

Selamat datang ke persembahan Alvaro Morata... Admin rate die 10/10.. Pengganti Costa yang sesuai?
.
.
🔵Come On Chelsea🔷
.
😎John Abramovich😏
.
.
#chelsea #chelseafans #cfm #cfc #penykongchelsea #chelseafc  #chelseafansmalaysia #blueisthecolour #birutakkanpadam #stamfordbridge #premierleague #topoftheleague #championsofengland

Okay half time kita leading 2-0. First of all admin nak minta maaf sebab tak dapat buat live sebab admin afiq demam manakala admin john pula one hand ability. Boleh buat tapi korang janji dengan admin tak banyak songeh. Anyway, apa pendapat tentang first half tadi?
.
Pada admin kita main cara Chelsea yang selalu hehe
.
🔵Come On Chelsea🔷
.
😎John Abramovich😏
.
.
#chelsea #chelseafans #cfm #cfc #penykongchelsea #chelseafc  #chelseafansmalaysia #blueisthecolour #birutakkanpadam #stamfordbridge #premierleague #topoftheleague #championsofengland

Morata jelaskan kenapa beliau memilih Chelsea berbanding United.
.
"Perkara paling penting dan seronok ialah apabila saya berhubung dengan Conte. Beliau mahukan saya datang ke sini. Saya ingin tunaikan permintaan beliau. Beliau menandatangani saya di Juventus tetapi berlalu dengan pantas dengan menjadi jurulatih Itali. Saya sentiasa berharap agar saya dapat bermain dibawah beliau nanti dan sekarang saya di sini."
.
.
🔵Come On Chelsea🔷
.
😎John Abramovich😏
.
.
#chelsea #chelseafans #cfm #cfc #penykongchelsea #chelseafc  #chelseafansmalaysia #blueisthecolour #birutakkanpadam #stamfordbridge #premierleague #topoftheleague #championsofengland

"Saya berharap agar kami menamatkan permainan dengan 11 pemain di atas padang. Sebarang kemungkinan boleh berlaku. Kali terakhir kami bermain menentang Arsenal, Pedro dibuang padang. Kami menentang salah satu daripada enam pasukan terbaik di England."
.
- Antonio Conte
.
.
🔵Come On Chelsea🔷
.
😎John Abramovich😏
.
.
#chelsea #chelseafans #cfm #cfc #penykongchelsea #chelseafc  #chelseafansmalaysia #blueisthecolour #birutakkanpadam #stamfordbridge #premierleague #topoftheleague #championsofengland

Terbaik the blues.
Chelsea ✌
#chelsea #theblues #chelseafans
#gochelseago #alwaytheblues
#Repost @chelseafansmalaysia (@get_repost)
・・・
"Saya tak kesah sama ada menjaringkan gol menerusi sepakan atau tandukan. Bagi saya gol tetap gol dan saya akan cuba menjaringkan lebih gol."
.
Steady hang Morata!!!
.
.
🔵Come On Chelsea🔷
.
😎John Abramovich😏
.
.
#chelsea #chelseafans #cfm #cfc #penykongchelsea #chelseafc  #chelseafansmalaysia #blueisthecolour #birutakkanpadam #stamfordbridge #premierleague #topoftheleague #championsofengland

"Saya tak kesah sama ada menjaringkan gol menerusi sepakan atau tandukan. Bagi saya gol tetap gol dan saya akan cuba menjaringkan lebih gol."
.
Steady hang Morata!!!
.
.
🔵Come On Chelsea🔷
.
😎John Abramovich😏
.
.
#chelsea #chelseafans #cfm #cfc #penykongchelsea #chelseafc  #chelseafansmalaysia #blueisthecolour #birutakkanpadam #stamfordbridge #premierleague #topoftheleague #championsofengland

Selfie sedikit dari team favourite kita untuk sesi fotografi. Hensem tak Caballero sana? Tanye je......
.
.
🔵Come On Chelsea🔷
.
😎John Abramovich😏
.
.
#chelsea #chelseafans #cfm #cfc #penykongchelsea #chelseafc  #chelseafansmalaysia #blueisthecolour #birutakkanpadam #stamfordbridge #premierleague #topoftheleague #championsofengland

Katanya Delegasi Chelsea akan tiba tak lama lagi... Haaaaa untungla JDT.. Mana tau satu hari ada perlawanan persahabatan antara Chelsea dengan JDT? Admin sokong dua dua hahahaha... Tapi Chelsea tetap di hati huhuhu... .
.
🔵Come On Chelsea🔷
.
😎John Abramovich😏
.
.
#chelsea #chelseafans #cfm #cfc #penykongchelsea #chelseafc  #chelseafansmalaysia #blueisthecolour #birutakkanpadam #stamfordbridge #premierleague #topoftheleague #championsofengland

Senarai jersi yang laris di UK.. Eden Hazard berada ditangga ketiga.. Itu kelebihan kalau pasukan bawak masuk nama nama besar dalam pasukan mereka. Boleh buat duit ooo hahahaha... Tahniahh Hazard!
.
.
🔵Come On Chelsea🔷
.
😎John Abramovich😏
.
.
#chelsea #chelseafans #cfm #cfc #penykongchelsea #chelseafc  #chelseafansmalaysia #blueisthecolour #birutakkanpadam #stamfordbridge #premierleague #topoftheleague #championsofengland
.
Partners Tagged

Admin tak pernah pulak dengar chant ni hahahaha... Bayangkan Safawi main kat Chelsea.. Mesti bangga nama dia dinyanyikan hahahahaha... Kipidap Hazard!!
.
.
🔵Come On Chelsea🔷
.
😎John Abramovich😏
.
.
#chelsea #chelseafans #cfm #cfc #penykongchelsea #chelseafc  #chelseafansmalaysia #blueisthecolour #birutakkanpadam #stamfordbridge #premierleague #topoftheleague #championsofengland

Berikut adalah kontrak pemain kita. Kalau boleh kita extend kontrak mereka semua haha.. Player mana yang anda tak nak lepaskan selain Hazard? Kalau admin, jangan sesekali lepaskan David Luiz dan Kante. Anda??
.
.
🔵Come On Chelsea🔷
.
😎John Abramovich😏
.
.
#chelsea #chelseafans #cfm #cfc #penykongchelsea #chelseafc  #chelseafansmalaysia #blueisthecolour #birutakkanpadam #stamfordbridge #premierleague #topoftheleague #championsofengland

Keterangan semasa mengenai Hazard. Harap dia dapat main la esok.. Harap sangat....
.
.
🔵Come On Chelsea🔷
.
😎John Abramovich😏
.
.
#chelsea #chelseafans #cfm #cfc #penykongchelsea #chelseafc  #chelseafansmalaysia #blueisthecolour #birutakkanpadam #stamfordbridge #premierleague #topoftheleague #championsofengland

Antara undang undang baru yang dilaksanakan oleh FA England. Baguslah kalau cenggini. So takdelah player buat hal dekat team masing masing apabila nak keluar dari team tu. Anda setuju dengan rule ni?
.
.
🔵Come On Chelsea🔷
.
😎John Abramovich😏
.
.
#chelsea #chelseafans #cfm #cfc #penykongchelsea #chelseafc  #chelseafansmalaysia #blueisthecolour #birutakkanpadam #stamfordbridge #premierleague #topoftheleague #championsofengland

Oooo rupanya si Drinkwater ni pernah main dengan Menyu... Tak tau pulah admin hahahaha... Sekarang beliau sudah dibirukan hahaha..
.
.
🔵Come On Chelsea🔷
.
😎John Abramovich😏
.
.
#chelsea #chelseafans #cfm #cfc #penykongchelsea #chelseafc  #chelseafansmalaysia #blueisthecolour #birutakkanpadam #stamfordbridge #premierleague #topoftheleague #championsofengland

Admin ingat lagi ketika Chelsea berjaya mendapatkan Fab ke Stamford Bridge, admin beranggapan bahawa ini adalah salah satu signing terbaik dalam sejarah Chelsea. Kenapa? Korang sendiri nilailah cara Fab main haha..
.
.
🔵Come On Chelsea🔷
.
😎John Abramovich😏
.
.
#chelsea #chelseafans #cfm #cfc #penykongchelsea #chelseafc  #chelseafansmalaysia #blueisthecolour #birutakkanpadam #stamfordbridge #premierleague #topoftheleague #championsofengland

Most Popular Instagram Hashtags