#bioever

MOST RECENT

TIRIOD?? Pembengkakan kelenjar #tiroid akan menyebabkan benjolan pada leher. Pesakit mungkin juga mengalami perubahan suara dan
sukar bernafas.

Testimoni demi testimoni #bioever dikongsi setiap hari. Alhamdulillah. Seronok sangat bila kita dapat add value kesihatan orang lain.

1 rumah 1 Bio Ever Plus
Www.wasap.my/601113232199/tiroid

#KrimAjaib
#Projek100k

DAH LAMA MENDERITA TYROID? ************************* Dah pernah bedah tapi tumbuh lagi..? TAK berani bedah tapi tyroid makin membesar..? Ramai yg hadapi situasi ini kan.. Takyah susah hati.. Takyah risau.. Saya ada kream untuk tyroid.. Hanya perlu sapu selepas mandi
Kream ni sejuk
TAK berangin
TAK beracun
TAK pedih.. Best dan selesa bila sapu
Ramai yg dah pulih.. AWAK...!!!! JANGAN PERCAYA CKP SAYA..!!! TAPI GUNA DULU.. Click link ni jika berminat
Wassap.my/60175854812/Bioeverplus_tyroid

#stgma
#projek100k
#BIOEVER

Ada yang tanya bio seleza tu apa?
Bio seleza tu pad dan pantiliner. Ada 4 warna iaitu:
1. Hijau 💚 (Pantiliner) - 1 Pack 30 Keping
2. Oren🔶(Daysafe Pad) - 1 Pack 10 Keping
3. Purple♊(Daynight pad) - 1 Pack 8 Keping
4. Biru🌑(Extralong pad) - 1 Pack 8 Keping

Semuanya best sebab Tekstur LEMBUT + NIPIS + Tapi TAK MUDAH BOCOR.

Bebas bahan kitar semula dan diperbuat daripada kapas yang asli dan bersih. Ia tidak berbau dan selesa dipakai.

Kalau nak tengok testimoni memang banyak nak share sini. So boleh google @ search youtube.
Apa yang sy boleh share, mostly ramai yang guna beri feedback positif dan repeat order. (Barang baik mesti semua nak yea). Selain FUNGSI UTAMA untuk wanita yang datang bulan, ia juga sesuai untuk hal2 berikut. Antaranya:
~Keputihan makin berkurang
~Menstabilkan masalah period (membantu stabil hormon)
~Hilang gatal2 di bahagian sensitif
~Hilangkan bau
~Bantu kurangkan masalah senggugut
~Dan lain2 lagi.

Untuk detail n sebarang pertanyaan bole wasap 📲📲0136503009 dan boleh juga terus tekan link wssp di bio

BUKAN CAKAP KOSONG❗ ✔ SAKIT KEPALA DAH KURANG
✔ TERASA KENYANG
✔ REPEAT ORDER 😍

Tak perlu percaya, cuba dulu baru tau kehebatan set PKP... Nak kurus ke⁉
Nak hilangkn migrain ke⁉
Nak extra energy ke⁉
Ada masalah darah tinggi ke⁉
Kencing manis ke⁉
Nak milkbooster pun boleh.. Insyallah set PKP pasti akn membantu.. NAK ORDER ⁉⁉ Untuk detail n sebarang pertanyaan bole wasap 📲📲0136503009 dan boleh juga terus tekan link wssp di bio

PANAS!!! PANAS!!! PANAS!!!
NGERIIIIIIII...!!! 😱😱😱 Kalau korang pon ade masalah rambut gugur, kelemumur ke ape2 la berkenaan ngan rambut dan kulit kepala...bole cuba guna MEshampoo ni.

Terbaikkkkkk!!!
Tested & Proven!!! Untuk detail n sebarang pertanyaan bole wasap 📲📲0136503009 dan boleh juga terus tekan link wssp di bio

BIO-EVER PLUS !! #BioEver Plus cream 1001 kegunaan 😊

Kelebihan Bio-Ever Plus Cream:- 🌸Sapu dekat perut strechmark hilang
🌸Sapu dekat luka, luka cepat cantum
🌸Sapu dekat tyroid, tyroid jadi kecut
🌸Sapu dekat buasir, buasir boleh kecut
🌸Sapu dekat muka, kulit muka jadi glowing
🌸Sapu dekat tengkuk, hilang sakit kepala
🌸Sapu dekat dagu, dagu jadi runcing
Dannn macam2 lagi tau!

Banyak betul kegunaan Bio Ever cream ni. Sapu-sapu je tau.
Bio Ever Plus Cream sesuai untuk semua dewasa dan kanak2 TESTED AND PROVEN.

Jom dapatkan harga kasih sayang dgn klik link berikut : 📲www.wasap.my/60137127594/bioever+plus

No More Kulit Berminyak.
Infinence Skincare.
Cer tengok gambar kiri tu..berkilat bersinar ewwww....walhal baru lepas cuci muka.. masalah kulit minyak dan berjeragat 😭.. dah ribu-ribu habis sebelum ni ke NYskinSolution & SK* product.. tiada perubahan.. Hanya pakai full set Infinence Skincare TANPA bedak dan foundation tau.. only Lipstik Cozuma Lolly Pink.. Uols nilaikan sendiri hasil kerja Infinence Skincare.. yakin pergi kerja TANPA MEKAP.. Untuk detail n sebarang pertanyaan bole wasap 📲📲0136503009 dan boleh juga terus tekan link wssp di bio

SABUN ME BAR SELESA DIGUNAKAN UNTUK KULIT YANG NAIK CHIKEN POX😗😗😗 ME BAR selamat digunakan sebab tiada BAHAN KIMIA ok❗❗❗
semua berasaskan BAHAN ORGANIK ✔✔✔
Sesuai untuk semua golongan😊😊😊 Jom jaga kulit kita👍👍👍
Mana nak dapat Sabun
ni?? Untuk detail n sebarang pertanyaan bole wasap 📲📲0136503009 dan boleh juga terus tekan link wssp di bio

ANDA SEDANG BERIKHTIAR UTK HAMIL?

Mungkin ini boleh jadi antara usaha anda... Ramai yg telah mencuba dan berjaya mengandung dgn usaha maharani.. MAHARANI....! ( credit to sis ana.. beliau yg telah mengandung setelah menggunakan hanya sekotak herba maharani.. ramai berjaya hamil selepas menggunakan maharani ni... Alhamdulillah... Kita hanya berusaha, rezeki itu dari Allah.. Sy mmg syorkan maharani sbg usaha utk pregnant dan bgus juga utk jadi amalan kesihatan wanita terutama yg telah berkahwin.. Untuk detail n sebarang pertanyaan bole wasap 📲📲0136503009 dan boleh juga terus tekan link wssp di bio

SENGATAN TEBUAN VS BIO EVER PLUS

Cr to Noraida Fairos

Teringat lagi malam tu. Biasanya kalau kain baju yang baru diangkat dari ampaian, jarang terus lipat. Malam tu tetiba rajin, sementara tunggu azan Isya' lipat lah baju2 tu.
.
Tengah betulkan seluar anak, tetiba rasa sakit hujung jari. Pastu makin berdenyut. Mula2 tak nampak apa yang cucuk. Bila kebas2 seluar tu, jatuh tebuan atas lantai.
Apa lagi, menjeritlah "tebuan gigitttt"
.
Berlari belaka orang dalam rumah. Sempat adik tangkap tebuan tu. Besar.
Suami pun terus amik BIO EVER PLUS sapukan kat tempat kena sengat tu.
.
Terus g klinik. On d way g klinik, sakit denyut2 tadi x rasa dah. Tangan pun tak bengkak macam suami pernah kena sengat dulu. Rasa panas masa kena sengat tadi dah kurang.
.
Sampai klinik doc pun pelik bila kata kena sengat tebuan. Doc tak percaya sebab xde kesan bengkak. Yang ade cuma kesan sengat kecil yang dah disapu #BioEver.
Doc siap tanya "Ni awak sapu aper ni?"
Ringkas jer sy jawab " Krim Bio Ever "

Doc tak bagi ape2 ubat @ suntikan pun.
Cuma pesan kalau sakit sangat nanti datang semula. ☺

Alhamdulillah. Bio Ever membantu isu sengatan serangga berbisa. Takyah ubat n cucuk bagai. Bukan pada sy jer. Mak sedara pun dah cuba. Bengkak sebelah tangan surut dalam masa singkat jer.

Terima Kasih Allah. Dengan IzinNya BIO EVER Asbab Buat Sengatan Serangga Berbisa

Sakit lutut?
Sakit sendi?
Muka dan energy tua dari usia?
Bb plus collagen
Jom dapatkan sblm harga baru 1 jun.. ada beberapa hari sahaja lg.. Untuk detail n sebarang pertanyaan bole wasap 📲📲0136503009 dan boleh juga terus tekan link wssp di bio

#Infinence #bioever dah tersusun dalam bag ...Maknanya⁉️ Maknanya esok ade facial la...😍👍👍 Alhamdulillah esok 2 orang customer dah booking facial dengan Ayu ...💋
Nak beli product Infinence ni pun Ayu ade jual tau 😙

jom booking slot Facial cepat
whatsapp 📲012-6987244
Idayu Shukur

#beautyconsultantIDAYU

BIO SELEZA
pantiners
padsiang/mlm aliran banyak/sikit

Tuala wanita yang selesa serta dilengkapi fungsi penjagaan kesihatan.

4 FUNGSI UTAMA
* Fungsi pembasmian bakteria
* Fungsi penyahbauan
* Menyelaraskan Fungsi fisiologi tubuh badan
* Melegakan masalah sakit Puan

CIRI - CIRI * Lembut
* Kering
* Selesa( lebih lebar dan panjang)
* Pengudaraan yang baik
* Berkesan mencegah kebocoran
* kuasa penyerapan yang kuat
*tiada pewangi tambahan.. tidak berbau

KEBAIKAN PENGGUNAAN BIO SELESA
* Melegakan masalah senggugut, keputihan dan ketidakselesaan Haid.
* Menyelaraskan hormon- hormon wanita
* Menghalang pembiakan bakteria di dalam rahim.
* Menguatkan sistem imun.

Kesan sampingan:
BIL ELEKTRIK RUMAH ANDA AKAN BERKURANG... Dgn pantiliner bio seleza
Ramai dah cuba.. ( pm untuk info)

Bio Seleza ~ Tuala Wanita yg selamat dan DILULUSKAN Oleh PERTUBUHAN KESIHATAN SEDUNIA(WHO)

Cepat dapatkannya... Untuk detail n sebarang pertanyaan bole wasap 📲📲0136503009 dan boleh juga terus tekan link wssp di bio

HANYA SEKOTAK UTK MENCERAHKAN KELENGKANG, KETIAK, PEHA,

JUGA UNTUK MENCERAHKN MUKA, MENGHILANGKAN PARUT MUKA,JERAWAT N JERAGAT.. Sabun Marine Esence... ataupun di panggil juga sabun hijau...ataupun sabun cerah ketiakkk.. Yang paling sy suka aroma baunye...errmmm...semerbak mewangi...melekat-lekat pd kulit walaupun dh berjam2 lama slps mandi...
Amat mustajab jg utk yg sering 'Alergic' mengalami gatal2 badan.
Kulit plk terasa haluss dan cantikkk. >>PRODUK SERINGKALI SOLD OUT CEPAT!! >> SABUN MARINE ESSENCE BEAUTY BAR!! Ikuti kisah Pn. Harwaty, Kajang
"Sabun tu best la! Zikry tetiba ruam kasar kaki dia hari tu, mandi guna ni, hari kedua terus mati ruam.. hari ke3 dah lembut semula kulit dia.." ---------------------------------------
~KELEBIHAN & BOLEH MEMBANTU MERAWAT~
---------------------------------------
* Jerawat dibadan * Kulit yang Berjeragat, Panau, Kurap
* Ketiak yang Berbau
* Ketiak yang Hitam
* Atau Hitam Di celah-celah Leher,Paha, siku, lutut dan buku lali
* kurangkan pigmentasi pada kulit muka dan badan
* sabun yang beraura...rasa fresh and energetic setiap
kali lepas mandi dengan sabun ni. -----------------------------------------------
~BAHAN-BAHAN UTAMA MARINE ESSENCE BEAUTY BAR~
-----------------------------------------------
1) Garam Buluh - Sumber kaya dengan mineral dan antioksidan untuk kulit. Anti-bakteria, anti-alergi, anti-keradangan.

2)Pheno-SFE TM (Ekstrak The Pu-erh) - Terkenal dengan antioksidan dan sifat-sifat pemulihan untuk menghapuskan radikal bebas yang berbahaya daripada merosakkan sel-sel kulit. (Anti penuaan). Memperbaiki dan memperbaharui sel-sel kulit dengan menjaganya agar tetap sihat dan muda untuk masa yang lebih lama.

3) Ekstrak Liquorice - Mengurangkan perubahan warna kulit dan bintik-bintik hitam. Mencerahkan pigmentasi kulit.

4) Minyak Tea Tree - Anti-bakteria, anti-kulat.

5) Vitamin E - Antioksidan, anti-penuaan. Menyembuhkan kulit yang bermasalah dan rosak dengan berkesan.

6) Gliserin - Tidak mengeringkan kulit. Sebaliknya, ia menarik kelembapan daripada udara ke dalam kulit
Merupakan pelembap kulit yang terbaik.

7) Aloe Vera - Kebolehan untuk menyembuhkan dan merangsang pembaharuan sel-sel kulit

IKHTIAR PREKNEN DENGAN MAHARANI.‼
.
.
Sukaa nyaa kakak ni bila tahu preknen. Husband senyum sebulan. Lama dah tunggu tu kan Kak Normala. .
Tak tahan telinga bila orang cakap "bila nak ada anak?" Haiiih!!
.
Meh nak rekemen. 💓💓HERBA MAHARANI💓💓
.
Apa bagusnya Maharani ni? ✅ Stabilkan period
✅Hilangkan period pain
✅Hilang keputihan (punca Miss V Jd berbau)
✅Rawat sakit pinggang dan sengal2 badan
✅ Bertenaga
✅ Muka naik seri
.
Customer bgtau kawan mula tegur kata muka pinkish pinkish bling bling pdhal tak pakai skin care apa pun.😍😍
.
Tu maknanya cantek dari dalam. Betul tak?
.
Order sekarang

Untuk detail n sebarang pertanyaan bole wasap 📲📲0136503009 dan boleh juga terus tekan link wssp di bio
.
Pm tepii
Pm.tepii
Pm.tepii .

SENGATAN TEBUAN VS BIO EVER PLUS

Cr to Noraida Fairos

Teringat lagi malam tu. Biasanya kalau kain baju yang baru diangkat dari ampaian, jarang terus lipat. Malam tu tetiba rajin, sementara tunggu azan Isya' lipat lah baju2 tu.
.
Tengah betulkan seluar anak, tetiba rasa sakit hujung jari. Pastu makin berdenyut. Mula2 tak nampak apa yang cucuk. Bila kebas2 seluar tu, jatuh tebuan atas lantai.
Apa lagi, menjeritlah "tebuan gigitttt"
.
Berlari belaka orang dalam rumah. Sempat adik tangkap tebuan tu. Besar.
Suami pun terus amik BIO EVER PLUS sapukan kat tempat kena sengat tu.
.
Terus g klinik. On d way g klinik, sakit denyut2 tadi x rasa dah. Tangan pun tak bengkak macam suami pernah kena sengat dulu. Rasa panas masa kena sengat tadi dah kurang.
.
Sampai klinik doc pun pelik bila kata kena sengat tebuan. Doc tak percaya sebab xde kesan bengkak. Yang ade cuma kesan sengat kecil yang dah disapu #BioEver.
Doc siap tanya "Ni awak sapu aper ni?"
Ringkas jer sy jawab " Krim Bio Ever "

Doc tak bagi ape2 ubat @ suntikan pun.
Cuma pesan kalau sakit sangat nanti datang semula. ☺

Alhamdulillah. Bio Ever membantu isu sengatan serangga berbisa. Takyah ubat n cucuk bagai. Bukan pada sy jer. Mak sedara pun dah cuba. Bengkak sebelah tangan surut dalam masa singkat jer.

Terima Kasih Allah. Dengan IzinNya BIO EVER Asbab Buat Sengatan Serangga Berbisa

Testimoni pengguna BE..😉
Pm saya sekarang!!

>> SET PKP MEMANG "MENJADI" << [Perkongsian Puan Muni]
Hanya mengambil SET PKP
✔ Lebih Langsing
✔ Lebih Sihat
✔ Lebih Bertenaga
✔ Lebih Mantop
✔ Lebih Cantik

Berat asal Puan Muni 90kg..
Selepas mengambil Set PKP berat badan beliau turun jadi 70kg hanya 4 bulan dia memgamalkan Set PKP secara konsisten sehari 2 kali.

Paling best,
Beliau juga lebih bertenaga dan cergas sepanjang hari.. Sebelum ni bermacam2 produk pelangsing dia dah cuba tapi hasilnya menghampakan badan dia jadi tak bermaya.. Alhamdulillah SET PKP ni sebagai ASBAB Puan Muni Sihat & Langsing.

Nak dapatkan set pkp

Untuk detail n sebarang pertanyaan bole wasap 📲📲0136503009 dan boleh juga terus tekan link wssp di bio

🌷HERBA MAHARANI💕

Herba pengikat kasih sayang😘

Hai... Maharani ramai peminatmu.
Terkenal sesangat di kalangan wanita yg bermasalah.. untuk di sayangi dan menyayangi.. Oleh org tersayang.
Untuk awet muda dalaman dan luaran.. Memang tip top.. 📍Keputihan
📍Senggugut
📍Haid teratur
📍Lancarkan perjalanan darah.
Bila semua masalah ok.. Badan rasa sihat dan bertenaga.. terserlahlah kecantikan di wajah.. Nak cuba kehebatannya meh lah,
Untuk detail n sebarang pertanyaan bole wasap 📲📲0136503009 dan boleh juga terus tekan link wssp di bio

TIRIOD?? Pembengkakan kelenjar tiroid akan menyebabkan benjolan pada leher. Pesakit mungkin juga mengalami perubahan suara dan
sukar bernafas.

Testimoni demi testimoni #BioEver dikongsi setiap hari. Alhamdulillah. Seronok sangat bila kita dapat add value kesihatan orang lain.

1 rumah 1 Bio Ever Plus

#KrimAjaib
#Projek100k

BIO-EVER PLUS !! #BioEver Plus cream 1001 kegunaan 😊

Kelebihan Bio-Ever Plus Cream:- 🌸Sapu dekat perut strechmark hilang
🌸Sapu dekat luka, luka cepat cantum
🌸Sapu dekat tyroid, tyroid jadi kecut
🌸Sapu dekat buasir, buasir boleh kecut
🌸Sapu dekat muka, kulit muka jadi glowing
🌸Sapu dekat tengkuk, hilang sakit kepala
🌸Sapu dekat dagu, dagu jadi runcing
Dannn macam2 lagi tau!

Banyak betul kegunaan Bio Ever cream ni. Sapu-sapu je tau.
Bio Ever Plus Cream sesuai untuk semua dewasa dan kanak2 TESTED AND PROVEN.

Jom dapatkan harga kasih sayang dgn WHATSAPP KE 0189850249

Most Popular Instagram Hashtags