[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#biobaxterbaik

348 posts

TOP POSTS

Ibu dan ayah mengalami sakit lutut? Susah nak berjalan? Susah nak bergerak? Berjalan pun guna tongkat? 😣
.
.
Sedih kan tengok bila mak ayah kita yang dulu kerja keras untuk membesarkan kita, makin dimamah usia. Kalau dulu, ibu ayah bergerak pantas, kini berjalan gunakan tongkat. Kalau dulu, sihat walafiat, kini mengalami sakit kaki dan sakit lutut. Nak ajak ibu ayah keluar, tapi kesihatan mereka tidak mengizinkan.
.
.
Nak tengok tak, sakit lutut ibu ayah sayam2 semua hilang? Nak tengok tak, ibu ayah sayam2 semua boleh berjalan semula tanpa gunakan tongkat? .
.
Guna je biobax. InsyaAllah lepas guna, sakit lutut ibu ayah akan lega. Nak saham akhirat tak? Senang je, labur saham dunia dulu. .
.
Sebarang pertanyaan boleh terus wasap Siti melalui link www.wasap.my/60105123713 . Jangan lupa perkenalkan diri ye 😘

#spraybiobaxbadanpunrelax #biobaxcooltherapy #biobaxterbaik #sakitlutut #ibuayah

Biobax cool therapy

Dibuat khas untuk ibu mengandung sebab kami paham ibu mengandung ni tak boleh bau ubat, tak boleh pakai minyak panas, tak boleh makan ubat suka suka hati je kan.. So, kalau nak senang guna aje biobax. Tak panas, tak melekit, tak berminyak, bau pun wangi. Bila sapu rasa sejukkk je. Syokkk je guna :) Eh jap! Orang tak mengandung pun boleh guna jugak biobax tau ;) #spraybiobaxbadanpunrelax #biobaxcooltherapy #biobaxterbaik #ibumengandung

.
.

NO MORE BACKPAIN
.
.
Yes! Itu yang kita nak. Dah pregnant ni nak kena bawak anak dalam perut. Tiap masa tau. Encik suami kalau wife ngadu tu layan lah. Jangan buat dont know je. Kesian, kalau wife awak tu boleh letak tepi perut yang boyot tu takpe laa. (Ajaib sangat lah kalau boleh buat camtu :D)
.
.
Kalau tak larat nak urut cepat2 wasap saya. Guna biobax haa, lagi senang. Tak payah urut hokeyh!
Ambik nombor nih, wasap! 0132129305 .
.
#spraybiobaxbadanpunrelax #biobaxcooltherapy #biobaxterbaik #sakitbelakang #sakitpinggang #sakitpinggul #sakitbetis #kakicramp #sakitbelikat #sakitbahu #ibumengandung #makayah #suami #athlete

Ibu dan ayah mengalami sakit lutut? Susah nak berjalan? Susah nak bergerak? Berjalan pun guna tongkat? 😣
.
.
Sedih kan tengok bila mak ayah kita yang dulu kerja keras untuk membesarkan kita, makin dimamah usia. Kalau dulu, ibu ayah bergerak pantas, kini berjalan gunakan tongkat. Kalau dulu, sihat walafiat, kini mengalami sakit kaki dan sakit lutut. Nak ajak ibu ayah keluar, tapi kesihatan mereka tidak mengizinkan.
.
.
Nak tengok tak, sakit lutut ibu ayah sayam2 semua hilang? Nak tengok tak, ibu ayah sayam2 semua boleh berjalan semula tanpa gunakan tongkat? .
.
Guna je biobax. InsyaAllah lepas guna, sakit lutut ibu ayah akan lega. Nak saham akhirat tak? Senang je, labur saham dunia dulu. .
.
#spraybiobaxbadanpunrelax #biobaxcooltherapy #biobaxterbaik #sakitlutut #ibuayah

Tips atau cara untuk anda hilangkan sakit lutut. πŸ‘‡
.
.

Sakit lutut terjadi atas beberapa faktor: .
.

1) Usia. Di setiap sendi kita ada "fluid" yang boleh memudahkan pergerakan antara sendi. Bila usia meningkat, "fluid" ni akan berkurang dan akibatnya, sendi bergesel yang menimbulkan rasa sakit. .
.

2) Berat badan yang berlebihan atau obese. Hal ini akan memberi tekanan yang lebih pada anggota bawah badan, sehingga mengakibatkan sakit lutut. .
.

3) Jenis olahraga tertentu, misalnya bola sepak. .
.

4) Pernah mengalami cedera lutut atau pernah membuat pembedahan lutut. .
.

Anda boleh mengamalkan tips-tips yang kami sediakan dan spray biobax dan sapu rata pada lutut anda. Dalam masa 3-5 minit, rasa sakit akan berkurang πŸ˜‰ .
.

Wasap Muhammad 0132129305 atau klik link www.wasap.my/60132129305 .
.
#spraybiobaxbadanpunrelax
#biobaxcooltherapy #biobaxterbaik #sakitlutut

TIPS MENJEMPUT REZEKI
.
.
SEDEKAH. Sedekah yang paling afdal ialah sedekah kepada orang yang terdekat dengan kamu.
.
Contoh.
1) Jika kamu seorang anak, bersedekahlah kepada ibu atau bapa kamu yang sejak dulu berkorban demi kamu.
2) Jika kamu seorang abang/adik, sedekahlah kepada adik beradik yang lebih susah daripada kamu.
3) Jika kamu seorang anak saudara, sedekahlah kepada bapa/ibu saudara yang lebih susah daripada keluarga kamu.
4) Jika kamu seorang ketua/bos, sedekahlah kepada staf yang banyak berkorban masa dan tenaga untuk menjayakan perniagaan kamu.
.
Moga dengan sedekah ini, Allah melipat gandakan lagi rezeki yang kamu dapat. Mungkin disebabkan sedekah yang kamu lakukan, Allah melindungi kamu daripada malapetaka. InsyaAllah. :)
.
#spraybiobaxbadanpunrelax #biobaxcooltherapy #biobaxterbaik

. .

Salam Ramadhan yang ke 25. Ya Allah, sikittt je lagi dah nak raya. Tahun depan belum tentu lagi kita semua dapat bertemu dengan Ramadhan lagi. Kan...
.
.
#spraybiobaxbadanpunrelax #biobaxcooltherapy #biobaxterbaik #sakitbelakang #sakitpinggang #sakitpinggul #sakitlutut #sakitbetis #lenguh #kakicramp #ibumengandung #suami #makayah #athlete #sado

. Pejam celik pejam celik, dah nak sampai bulan Ramadhan ye kite. .
.

Buat mereka2 yang belum ganti puasa, cepat2 ganti puasa. 27 Mei 2017 insyaAllah kita akan sambut bulan ramadhan lagi. Bulan Rejab dan bulan syaaban ni kita boleh amalkan puasa sunat sebagai persediaan bulan ramadhan. .
.

Kepada ibu2 mengandung, dugaan tu double daripada orang2 yang tak mengandung. Dengan sakit pinggang nye, dengan sakit belakang nye, dengan kaki kejang lagi. Allahu akbar. .
.
Untuk info, biobax sesuai jugak digunakan oleh mak2 ayah2 yang sakit lutut, selain ibu mengandung. InsyaAllah kalau sebelum ni solat atas kerusi, dah boleh solat berdiri .
.

Kita berikhtiar, Allah yang berikan kesembuhan. :) .
.

Kepada yang tak miliki biobax lagi, boleh cepat2 wasap saya 0132129305 (Muhammad) atau klik link www.wasap my/60132129305 .
.

#spraybiobaxbadanpunrelax #biobaxcooltherapy #biobaxterbaik #sakitpinggang #sakitbelakang #sakitlutut

Sakit belakang lagi ke?

Kan dah cakap, guna biobax je. Konfem esok dah tak rasa sakit belakang tau. :) Wasap cik yaya biobax hq cepat2 www.wasap.my/60199029195

#spraybiobaxbadanpunrelax #biobaxcooltherapy #biobaxterbaik #sakitbelakang

MOST RECENT

Ibu dan ayah mengalami sakit lutut? Susah nak berjalan? Susah nak bergerak? Berjalan pun guna tongkat? 😣
.
.
Sedih kan tengok bila mak ayah kita yang dulu kerja keras untuk membesarkan kita, makin dimamah usia. Kalau dulu, ibu ayah bergerak pantas, kini berjalan gunakan tongkat. Kalau dulu, sihat walafiat, kini mengalami sakit kaki dan sakit lutut. Nak ajak ibu ayah keluar, tapi kesihatan mereka tidak mengizinkan.
.
.
Nak tengok tak, sakit lutut ibu ayah sayam2 semua hilang? Nak tengok tak, ibu ayah sayam2 semua boleh berjalan semula tanpa gunakan tongkat? .
.
Guna je biobax. InsyaAllah lepas guna, sakit lutut ibu ayah akan lega. Nak saham akhirat tak? Senang je, labur saham dunia dulu. .
.
#spraybiobaxbadanpunrelax #biobaxcooltherapy #biobaxterbaik #sakitlutut #ibuayah

GIGIH KAH AKU?
.
Wanita...
.
Gigihnya seorang wanita itu apabila mengandungkan zuriat selama 9 bulan 10 hari. Selama tempoh ini jugak lah macam2 sakit yang ditempuhi. 1st trimester mula pening2, mual, loya. Setiap kali tu jugak laa ulang alik ke tandas, selera makan pun tah ke mana. Bertuah jika anda tak alami rasa loya ni tau. .
Tempoh2 seterusnya, bayi makin membesar. Maka bermulalah episod sakit pinggang, sakit belakang, sakit pinggul, kaki tiba2 kejang. Macam2 sakit lah orang cakap. Tapi seorang ibu tu takkan pernah menyesal mengandungkan zuriat, sebaliknya bersyukur. .
Lahirnya seorang zuriat, bermula pula episod pantang tak boleh makan itu, tak boleh makan ini. Nak kena menyusu lagi. 2 tahun pulak tu. Anak pulak kadang2 nak tidur sambil menyusu. Mengiring lah si ibu daripada malam sampai ke pagi. Bertambah2 sakit tu. Allahu. :( . .
#spraybiobaxbadanpunrelax #biobaxcooltherapy #biobaxterbaik #sakitbelakang #sakitpinggang #sakitpinggul #kakicramp #sakitlutut #ibumengandung #ibumenyusu #makayah #suami #athlete #pregnant #28weekspregnant

"ANAK BERANAK PAKAI BIOBAX"
.
Siapa tak sayang mak kat kampungkan, bila usia dah meningkat ni, sakit2 mudah hinggap.. Mak selalu lenguh2 kat badan, sekarang dah mudah dgn Biobax, spray 1 kali dah boleh buat keje.
Nasib baik beli 2 botol, lagi jimat beli 2 botol Biobax :) Memang berkesan, spray Biobax kat belakang, pinggang punggung hilang sakit terus :) Wasap 0196074878 atau senang klik link www.biobax.my/wasap.mus
#spraybiobaxbadanpunrelax #biobaxcooltherapy #biobaxterbaik #sakitbelakang #sakitpinggang #sakitpinggul #sakitkaki #kakicramp #sakitlutut #sakitsendi #ibumengandung #suami #makayah #athlete

"ASYIK SAKIT PINGGANG MEMANJANG"
.
- boleh efek kat fokus ibu dan baby juga taw-

Ibu2 hamil selalu amik mudah ker?
Sakit yg sentiasa berulang menyukarkan ibu untuk buat keje rumah dan tak lena tido.
Memang berkesan, spray Biobax kat belakang, pinggang punggung hilang sakit terus :) Wasap 0196074878 atau senang klik link www.biobax.my/wasap.mus

#spraybiobaxbadanpunrelax #biobaxcooltherapy #biobaxterbaik #sakitbelakang #sakitpinggang #sakitpinggul #sakitkaki #kakicramp #sakitlutut #sakitsendi #ibumengandung #suami #makayah #athlete

SETIAP MALAM TIDUR TAK LENA :( .
.
Cik Yaya percaya ramai ibu mengandung yang alami masalah macam ni kan. Mana tak nya, sakit belakang, sakit pinggang, pagi tiba2 kaki cramp. Sakit tu Tuhan je yang tahu. Takkan ada sesiapa yang faham melainkan orang tu dah rasa sakit tu macam mana. .
Sekarang ibu mengandung tak perlu risau lagi sebab dah ada Biobax Cool Therapy. Selalunya, minyak panas rasa panas kan? Tapi biobax ni minyak yang rasa sejuk bila spray. Cik Yaya tak berani janji bulan bintang, tapi insyaAllah dengan penggunaan biobax, masalah ibu2 sekalian boleh selesa. .
Kami ada banyak testimoni. Bukan ibu mengandung je boleh guna. Kalau suami nak guna pun boleh tau. Cara dia senang je, spray dan sapurata. Meh wasap cik yaya segera dan kembalikan tidur lena ibu2 segera. Klik link www.biobax.my/wasap.yaya atau wasap 0199029195
.
.
#spraybiobaxbadanpunrelax #biobaxcooltherapy #biobaxterbaik #sakitbelakang #sakitpinggang #sakitpinggul #sakitbadan #sakitkaki #kakicramp #ibumengandung #makayah #suami #athlete

TERHARUNYA TAK RASA SAKIT SAMPAI MALAM
.
.
Ada tak hakak2 yang rasa sakit pinggang? Baru je dapat title mak buyung tapi rasa sakit tu macam esok dah nak bersalin gayanya. Tiap hari susah nak tidur lena. Kalau dapat tidur, dapat tidur lambat. Sapu minyak ini, minyak itu still tak jalan. Last sekali keluar laa perkataan "bang, tolong urut sayang". .
Akhirnye, tertidur. Tapi tidur tak lena pun. Tiap malam boleh dikatakan 3,4 kali jugak laa terbangun daripada tidur. Pusing sana, pusing sini. Mata tak jugak nak lelap. Encik abam kat sebelah dah berdengkur. Nak kejut rasa kesian pulak. Esok encik abam nak kerja pulak. Kang kejut kang ngantuk pulak esok. Last2, terkedip2 sorang2 kat sebelah encik abam, sambil tahan rasa sakit. .
Bangun je pagi tu, sakit tu masih lagi ada. Nak sapu minyak pun macam dah malas. Sebab kalau sapu pun, tak jadi apa jugak. Encik abam bangun, terkejut tengok si isteri mata lebam. Tak tahan sangat, si isteri mengalir airmata. (Sedihnyeeee. Susah jugak jadi mak buyung ni)
.
.
Tapi sekarang mata kak lina dah tak lebam2 sebab dah dapat tidur lena malam2. Dah tak nangis2 dah. Happy sangat dan terharu sebab jumpa produk biobax ni. Dan yang bestnye, senang giler nak guna. Spray je 1-2 kali kat tempat sakit waktu pagi dan malam. Senang pulak tu nak bawak ke mana2. Sumbat je dalam handbag. Thats it!! Done! :)
.
.
Amboiiii sengih2 dah mak buyung kita ni ye. Awak2 nak tahan sakit lagi ke? Kalau nak tahan sakit, jangan wasap Cik 016-8200483 .
.
#spraybiobaxbadanpunrelax #biobaxcooltherapy #biobaxterbaik #sakitbelakang #sakitpinggang #sakitpinggul #sakitkaki #kakicramp #sakitbetis #sakitlutut #sakitbadan #ibumengandung #suami #makayah #athlete

MAAF JIKA INFO INI AGAK BERAT

Ramai yang tanya, Biobax ni boleh guna untuk ibu mengandung ke? Selamat ke? Tak effect baby ke?
Ok guys, tekankan lagi sekali ye. Biobax ni memang sesuai untuk ibu mengandung, sangat2 selamat, dan tak effect baby.

Untuk pengetahuan, biobax dirumus daripada bahan2 semulajadi seperti habbatus sauda, za'faran, minyak kayu putih, minyak zaitun, etc.
Biobax dapat kelulusan kkm tau. Jadi tak perlu risau.
Ada jugak yang cakap, doctor tak bagi sapu minyak panas. Biobax bukan macam minyak panas yang lain. Sebab bila spray dan apply pada tempat sakit, korang akan rasa sejuk berangin. Cuma jangan lah spray lebih daripada 3 kali. Memang jadi panas lah kalau spray banyak kali kan.. Cara guna biobax senang sangat2, spray 1-2 kali kat tempat sakit lepastu sapurata. Dalam masa 3-5 minit dah rasa lega. Sakit pun berkurang. InsyaAllah.
Senang nak bawak ke mana2 jugak. Masukkan je dalam handbag. Time sakit boleh spray. Yang bekerja pulak, jangan risau sebab bau biobax ni fresh. Bau peppermint. Orang tak marah punye kalau bau biobax ni. Sebab tak buat orang pening. Silap2 ofismate mintak tolong awak belikan lagi untuk diorang. Best kan? ;) Siap baca dah? Wasap tau untuk order www.biobax.my/wasap.mus atau 0196074878

#spraybiobaxbadanpunrelax #biobaxcooltherapy #biobaxterbaik #sakitbelakang #sakitpinggang #sakitbahu #sakitbelikat #sakitbadan #sakitkaki #kakicramp #sakitlutut #ibumengandung #makayah #suami #athlete

SUAMI PUN MENGAKU BIOBAX NI BERKESAN
Kaki somi sakit, bila letak 2/3 kali Biobax alhamdulillah ok :) Nak belikan tuk mak pulak.

Ya sy..ikhlas membantu puan.. tahan guna dari bulan 5 lagi.. Wasap 0196074878 atau sennag klik link www.biobax.my/wasap.mus

#spraybiobaxbadanpunrelax #biobaxcooltherapy #biobaxterbaik #sakitbelakang #sakitpinggang #sakitpinggul #sakitkaki #kakicramp #sakitlutut #sakitsendi #ibumengandung #suami #makayah #athlete

ANDA TENGAH PREGNANT?
.
.
Ibu2 mengandung ni selalu sakit pinggang dan sakit belakang kan? Ada jugak yg lenguh2 betis, cramp kaki. Sampai tak boleh tidur lena kan?
.
Nak tanya laa, kalau anda diserang sakit pinggang, sakit belakang, lenguh betis, dan cramp kaki, apa yang anda akan buat?
.
1) Tahan?
2) Sapu minyak panas?
3) Urut sendiri?
4) Suruh suami urut?
.
PERCAYA tak kalau saya cakap, lepas guna biobax, anda tak perlu buat langkah 1-4 itu lagi?
.
PERCAYA tak kalau saya cakap biobax boleh legakan semua sakit yg sis alami waktu pregnancy?
.
Meh dm atau wasap saya 0168200483. Saya akan bantu selesaikan masalah anda
#spraybiobaxbadanpunrelax #biobaxcooltherapy #biobaxterbaik #ibumengandung #suami #isteri #makayah #anak #sakitpinggang #sakitbelakang #sakitlutut #lenguh2 #crampkaki

ANDA TENGAH PREGNANT?
.
.
Ibu2 mengandung ni selalu sakit pinggang dan sakit belakang kan? Ada jugak yg lenguh2 betis, cramp kaki. Sampai tak boleh tidur lena kan?
.
Nak tanya laa, kalau anda diserang sakit pinggang, sakit belakang, lenguh betis, dan cramp kaki, apa yang anda akan buat?
.
1) Tahan?
2) Sapu minyak panas?
3) Urut sendiri?
4) Suruh suami urut?
.
PERCAYA tak kalau saya cakap, lepas guna biobax, anda tak perlu buat langkah 1-4 itu lagi?
.
PERCAYA tak kalau saya cakap biobax boleh legakan semua sakit yg sis alami waktu pregnancy?
.
Meh dm atau wasap saya 0168200483. Saya akan bantu selesaikan masalah anda
#spraybiobaxbadanpunrelax #biobaxcooltherapy #biobaxterbaik #ibumengandung #suami #isteri #makayah #anak #sakitpinggang #sakitbelakang #sakitlutut #lenguh2 #crampkaki2

ANDA TENGAH PREGNANT?
.
.
Ibu2 mengandung ni selalu sakit pinggang dan sakit belakang kan? Ada jugak yg lenguh2 betis, cramp kaki. Sampai tak boleh tidur lena kan?
.
Nak tanya laa, kalau anda diserang sakit pinggang, sakit belakang, lenguh betis, dan cramp kaki, apa yang anda akan buat?
.
1) Tahan?
2) Sapu minyak panas?
3) Urut sendiri?
4) Suruh suami urut?
.
PERCAYA tak kalau saya cakap, lepas guna biobax, anda tak perlu buat langkah 1-4 itu lagi?
.
PERCAYA tak kalau saya cakap biobax boleh legakan semua sakit yg sis alami waktu pregnancy?
.
Meh dm atau wasap saya 0168200483. Saya akan bantu selesaikan masalah anda
#spraybiobaxbadanpunrelax #biobaxcooltherapy #biobaxterbaik #ibumengandung #suami #isteri #makayah #anak #sakitpinggang #sakitbelakang #sakitlutut #lenguh2 #crampkaki

Selesaikan masalah sakit belakang anda dengan biobax. Meresap sepantas 3-5 minit sahaja. ;)
.
.
Wasap Cik Yaya www.biobax.my/wasap.yaya
.
.
#spraybiobaxbadanpunrelax #biobaxcooltherapy #biobaxterbaik #sakitbelakang #sakitpinggang #sakitpinggul #sakitbadan #lenguh #sakitlutut #sakitbetis #sakitkaki #kakicramp #ibumengandung #makayah #suami #athlete

MAAF JIKA INFO INI AGAK BERAT
.
.
Ramai yang tanya Biobax ni boleh guna untuk ibu mengandung ke? Selamat ke? Tak effect baby ke? .
Ok guys, Saya tekankan lagi sekali ye. Biobax ni memang sesuai untuk ibu mengandung, sangat2 selamat, dan tak effect baby.
.
Untuk pengetahuan, biobax dirumus daripada bahan2 semulajadi seperti habbatus sauda, za'faran, minyak kayu putih, minyak zaitun, etc.
Biobax dapat kelulusan kkm tau. Jadi tak perlu risau. .
Ada jugak yang cakap, doctor tak bagi sapu minyak panas. Biobax bukan macam minyak panas yang lain. Sebab bila spray dan apply pada tempat sakit, korang akan rasa sejuk berangin. Cuma jangan lah spray lebih daripada 3 kali. Memang jadi panas lah kalau spray banyak kali kan..
.
Cara guna biobax senang sangat2, spray 1-2 kali kat tempat sakit lepastu sapurata. Dalam masa 3-5 minit dah rasa lega. Sakit pun berkurang. InsyaAllah. .
Senang nak bawak ke mana2 jugak. Masukkan je dalam handbag. Time sakit boleh spray. Yang bekerja pulak, jangan risau sebab bau biobax ni fresh. Bau peppermint. Orang tak marah punye kalau bau biobax ni. Sebab tak buat orang pening. Silap2 ofismate mintak tolong awak belikan lagi untuk diorang. Best kan? ;)
.
.
Siap baca dah? Wasap tau untuk order 016-8200483
.
.
#spraybiobaxbadanpunrelax #biobaxcooltherapy #biobaxterbaik #sakitbelakang #sakitpinggang #sakitbahu #sakitbelikat #sakitbadan #sakitkaki #kakicramp #sakitlutut #ibumengandung #makayah #suami #athlete #sukansea2017 #rayahaji #afmegastar2017

MAAF JIKA INFO INI AGAK BERAT
.
.
Ramai yang tanya Biobax ni boleh guna untuk ibu mengandung ke? Selamat ke? Tak effect baby ke? .
Ok guys, Saya tekankan lagi sekali ye. Biobax ni memang sesuai untuk ibu mengandung, sangat2 selamat, dan tak effect baby.
.
Untuk pengetahuan, biobax dirumus daripada bahan2 semulajadi seperti habbatus sauda, za'faran, minyak kayu putih, minyak zaitun, etc.
Biobax dapat kelulusan kkm tau. Jadi tak perlu risau. .
Ada jugak yang cakap, doctor tak bagi sapu minyak panas. Biobax bukan macam minyak panas yang lain. Sebab bila spray dan apply pada tempat sakit, korang akan rasa sejuk berangin. Cuma jangan lah spray lebih daripada 3 kali. Memang jadi panas lah kalau spray banyak kali kan..
.
Cara guna biobax senang sangat2, spray 1-2 kali kat tempat sakit lepastu sapurata. Dalam masa 3-5 minit dah rasa lega. Sakit pun berkurang. InsyaAllah. .
Senang nak bawak ke mana2 jugak. Masukkan je dalam handbag. Time sakit boleh spray. Yang bekerja pulak, jangan risau sebab bau biobax ni fresh. Bau peppermint. Orang tak marah punye kalau bau biobax ni. Sebab tak buat orang pening. Silap2 ofismate mintak tolong awak belikan lagi untuk diorang. Best kan? ;)
.
.
Siap baca dah? Wasap tau untuk order 016-8200483
.
.
#spraybiobaxbadanpunrelax #biobaxcooltherapy #biobaxterbaik #sakitbelakang #sakitpinggang #sakitbahu #sakitbelikat #sakitbadan #sakitkaki #kakicramp #sakitlutut #ibumengandung #makayah #suami #athlete #sukansea2017

MAAF JIKA INFO INI AGAK BERAT
.
.
Ramai yang tanya Biobax ni boleh guna untuk ibu mengandung ke? Selamat ke? Tak effect baby ke? .
Ok guys, Saya tekankan lagi sekali ye. Biobax ni memang sesuai untuk ibu mengandung, sangat2 selamat, dan tak effect baby.
.
Untuk pengetahuan, biobax dirumus daripada bahan2 semulajadi seperti habbatus sauda, za'faran, minyak kayu putih, minyak zaitun, etc.
Biobax dapat kelulusan kkm tau. Jadi tak perlu risau. .
Ada jugak yang cakap, doctor tak bagi sapu minyak panas. Biobax bukan macam minyak panas yang lain. Sebab bila spray dan apply pada tempat sakit, korang akan rasa sejuk berangin. Cuma jangan lah spray lebih daripada 3 kali. Memang jadi panas lah kalau spray banyak kali kan..
.
Cara guna biobax senang sangat2, spray 1-2 kali kat tempat sakit lepastu sapurata. Dalam masa 3-5 minit dah rasa lega. Sakit pun berkurang. InsyaAllah. .
Senang nak bawak ke mana2 jugak. Masukkan je dalam handbag. Time sakit boleh spray. Yang bekerja pulak, jangan risau sebab bau biobax ni fresh. Bau peppermint. Orang tak marah punye kalau bau biobax ni. Sebab tak buat orang pening. Silap2 ofismate mintak tolong awak belikan lagi untuk diorang. Best kan? ;)
.
.
Siap baca dah? Wasap tau untuk order 016-8200483
.
.
#spraybiobaxbadanpunrelax #biobaxcooltherapy #biobaxterbaik #sakitbelakang #sakitpinggang #sakitbahu #sakitbelikat #sakitbadan #sakitkaki #kakicramp #sakitlutut #ibumengandung #makayah #suami #athlete #sukansea2017

CUKUP BULAN SAYA ORDER LAGI YE

Perghhhh!! Baru pakai sekali katanya. Dah jatuh cinta, wife puji melambung <3

Tq atas feedback :) Nak order? Cepat2 wasap Cik Yaya www.biobax.my/wasap.mus atau 0196074878

#spraybiobaxbadanpunrelax #biobaxcooltherapy #biobaxterbaik #sakitbelakang #sakitpinggang #sakitpinggul #sakitbadan #sakitkaki #kakicramp #sakitlutut #terseliuh #ibumengandung #suami #makayah #athlete

Jom guna biobax. Jangan pandang ringan sakit belakang masa mengandung ni. Takut sampai lepas bersalin pun rasa kesannya.
.
Wasap cik yaya untuk consult ek. InsyaAllah biobax berkesan untuk anda. Klik link www.biobax.my/wasap.yaya atau 0199029195
.
.
#spraybiobaxbadanpunrelax #biobaxcooltherapy #biobaxterbaik #sakitbelakang #sakitpinggang #sakitpinggul #sakitlutut #sakitkaki #sakitbetis #kakicramp #ibumengandung #suami #makayah #athlete

MAAF JIKA INFO INI AGAK BERAT
.
.
Ramai yang tanya Biobax ni boleh guna untuk ibu mengandung ke? Selamat ke? Tak effect baby ke? .
Ok guys, Saya tekankan lagi sekali ye. Biobax ni memang sesuai untuk ibu mengandung, sangat2 selamat, dan tak effect baby.
.
Untuk pengetahuan, biobax dirumus daripada bahan2 semulajadi seperti habbatus sauda, za'faran, minyak kayu putih, minyak zaitun, etc.
Biobax dapat kelulusan kkm tau. Jadi tak perlu risau. .
Ada jugak yang cakap, doctor tak bagi sapu minyak panas. Biobax bukan macam minyak panas yang lain. Sebab bila spray dan apply pada tempat sakit, korang akan rasa sejuk berangin. Cuma jangan lah spray lebih daripada 3 kali. Memang jadi panas lah kalau spray banyak kali kan..
.
Cara guna biobax senang sangat2, spray 1-2 kali kat tempat sakit lepastu sapurata. Dalam masa 3-5 minit dah rasa lega. Sakit pun berkurang. InsyaAllah. .
Senang nak bawak ke mana2 jugak. Masukkan je dalam handbag. Time sakit boleh spray. Yang bekerja pulak, jangan risau sebab bau biobax ni fresh. Bau peppermint. Orang tak marah punye kalau bau biobax ni. Sebab tak buat orang pening. Silap2 ofismate mintak tolong awak belikan lagi untuk diorang. Best kan? ;)
.
.
Siap baca dah? Wasap tau untuk order 016-8200483
.
.
#spraybiobaxbadanpunrelax #biobaxcooltherapy #biobaxterbaik #sakitbelakang #sakitpinggang #sakitbahu #sakitbelikat #sakitbadan #sakitkaki #kakicramp #sakitlutut #ibumengandung #makayah #suami #athlete

Most Popular Instagram Hashtags