#biobaxterbaik

MOST RECENT

1 botol boleh guna hingga 3 bulan atau lebih.
Rasa2 berbaloi tak belanjakan RMXX tu untuk 3 bulan? ;) Sakit pinggang kurang dalam masa beberapa minit je. Membantu buat kerja rumah tanpa rasa sakit.

Hakak2 nak macam ni jugak? klik link 📱 Whatsapp https://www.wasap.my/60194734211/BIOBAX

dan jangan lupa perkenalkan diri ye. Tq :) #spraybiobaxbadanpunrelax #biobaxcooltherapy #biobaxterbaik #sakitbelakang #sakitpinggang #sakitlutut #sakitbetis #kakicramp #lenguh #ibumengandung #makayah #suami #athlete #sado

MAAF JIKA INFO INI AGAK BERAT
.
.
Ramai yang tanya Biobax ni boleh guna untuk ibu mengandung ke? Selamat ke? Tak effect baby ke?
.
.
Ok guys,sy tekankan lagi sekali ye. Biobax ni memang sesuai untuk ibu mengandung, sangat2 selamat, dan tak effect baby.
.
Untuk pengetahuan, biobax dirumus daripada bahan2 semulajadi seperti habbatus sauda, za'faran, minyak kayu putih, minyak zaitun, etc.
Biobax dapat kelulusan kkm tau. Jadi tak perlu risau. .
.
.
Ada jugak yang cakap, doctor tak bagi sapu minyak panas. Biobax bukan macam minyak panas yang lain. Sebab bila spray dan apply pada tempat sakit, korang akan rasa sejuk berangin. Cuma jangan lah spray lebih daripada 3 kali. Memang jadi panas lah kalau spray banyak kali kan..
.
.
Cara guna biobax senang sangat2, spray 1-2 kali kat tempat sakit lepastu sapurata. Dalam masa 3-5 minit dah rasa lega. Sakit pun berkurang. InsyaAllah. .
.
.
Senang nak bawak ke mana2 jugak. Masukkan je dalam handbag. Time sakit boleh spray. .
.
Yang bekerja pulak, jangan risau sebab bau biobax ni fresh. Bau peppermint. Orang tak marah punye kalau bau biobax ni. Sebab tak buat orang pening. Silap2 ofismate mintak tolong awak belikan lagi untuk diorang. Best kan? ;)
.
Wasap sara tau untuk pertayaan/order 0122510874
.
.
#spraybiobaxbadanpunrelax #biobaxcooltherapy #biobaxterbaik #sakitbelakang #sakitpinggang #sakitbahu #sakitbelikat #sakitbadan #sakitkaki #kakicramp #sakitlutut #ibumengandung #makayah #suami #athlete #ShahAlam

Haaa ini la ramuan yang
penting dalam menghasilkan biobax

Bahan-bahan utama biobax

1)Eucalyptus oil atau minyak kayu putih
membantu melancarkan perjalanan darah
Bertindak sebagai anti rheumatoid untuk
tujuan mengurut, sakit pinggang & sengal
badan

2)Habbatus sauda meringankan infeksi
pada sendi juga sebagai anti radang dan
rheumatism

3)Olive oil mempunyai kandungan asid
lemak yang tinggi, omega 3, omega 6 dan
pelbagai lagi. Penting untuk peredararn
impuls dalam otak

4)Saffron kaya dengan vitamin B2 dan
Riboflavin mampu menghindarkan batuk
dan radang paru2 serta berupaya memberi impak relaks kepada pengguna
Apa yang best lagi, ianya tidak panas, tidak bau ubat dan bila pakai, rasa berangin nyaman sangat2.

lanya tidak melekit seperti minyak2 lain. Biobax mudah meresap masuk ke dalam kulit utk merawat dari dalam.

#spraybiobaxbadanpunrelax
#biobaxcooltherapy #biobaxterbaik #sakitbelakang #sakitpinggul #sakitlutut #sakitbadan #sakitleher #sakitkepala #migraine #senggugut

Ibu dan ayah mengalami sakit lutut? Susah nak berjalan? Susah nak bergerak? Berjalan pun guna tongkat? 😣
.
.
Sedih kan tengok bila mak ayah kita yang dulu kerja keras untuk membesarkan kita, makin dimamah usia. Kalau dulu, ibu ayah bergerak pantas, kini berjalan gunakan tongkat. Kalau dulu, sihat walafiat, kini mengalami sakit kaki dan sakit lutut. Nak ajak ibu ayah keluar, tapi kesihatan mereka tidak mengizinkan.
.
.
Nak tengok tak, sakit lutut ibu ayah sayam2 semua hilang? Nak tengok tak, ibu ayah sayam2 semua boleh berjalan semula tanpa gunakan tongkat? .
.
Guna je biobax. InsyaAllah lepas guna, sakit lutut ibu ayah akan lega. Nak saham akhirat tak? Senang je, labur saham dunia dulu. .
.
Sebarang pertanyaan boleh terus wasap Muhammad melalui link www.wasap.my/60132129305 . Jangan lupa perkenalkan diri ye 😘

#spraybiobaxbadanpunrelax #biobaxcooltherapy #biobaxterbaik #sakitlutut #ibuayah

BIOBAX!! INSTANT PAIN RELIEF

Minyak panas ke? Cream ke? BUKANNN!! Tapi sejenis spray. Spray dan sapu pada tempat sakit, dalam masa 3-5 minit dah lega. Tak percaya?

Cuba dulu baru tau!! #spraybiobaxbadanpunrelax #biobaxcoo!therapy
#biobaxterbaik #ibumengandung #suami #isteri
#makayah #sakitpinggang #sakitbelakang
#sakitpinggul #sakitbetis #sakitlutut #crampkaki

Nak oder dm je

TAK PERLU BANTUAN SUAMI LEPAS GUNA BIOBAX

Alhamdulillah sis, sakit pinggang saya berkurangan tak seperti selalu. Bangun pagi senang je. Selalu sampai nak kena tarik tangan suami tiap kali bangun. Lenguh2 kaki, kejang otot dah tak sakit.

Saya suruh suami spray biobax ni dekat bahu, leher dia. Lepas sapu, dia cakap dah kurang rasa sakit. Selalu rasa tegang, nak buat keje pun tak boleh.
Puan Yus jugak akan bagi mak dan mertua cuba biobax. Alhamdulillah Biobax dapat bantu Puan Yus. Dah tak sakit lagi. Yesza!! Siapa yang nak move on daripada sakit2 belalang, pinggang time pregnant ni cepat2 Whatapps!!! 😬☺️☺️ #spraybiobaxbadanpunrelax #biobaxcooltherapy #biobaxterbaik #sakitbelakang #sakitpinggang #sakitlutut #kakicramp #sakitbahu #sakitbelikat #sakitleher #ibumengandung #suami #makayah #athlete

Tahniah akak pregnant <3
.
.
Kalau sakit pinggang, sakit belakang, kaki cramp, kaki membengkak, lenguh2 boleh sapu biobax tau .
.
Nak order?
Wasap saya 0137800177

#spraybiobaxbadanrelax #biobaxcooltherapy #biobaxterbaik #sakitbelakang #sakitpinggang #sakitleher #sakitlutut #lenguhbadan #suami #ibumengandung #isteri #anak #makayah - #regrann

APA YANG IBU MENGANDUNG SELALU RASA...
.
.
Kebanyakan orang takkan paham apa yang ibu mengandung rasa. Terutamanya lelaki kan.
.
Sebab mereka tak tanggung rasa sakit belakang tu, sebab mereka tak tanggung rasa sakit pinggang tu, sebab mereka tak tanggung rasa kaki cramp tu.
.
Mereka boleh tidur lena, boleh bekerja dengan selesa, boleh duduk dengan senang lenang, boleh berjalan dengan bebas. Angkat barang pun tiada masalah.

Pergi check up, tanya doktor "doktor, saya selalu alami sakit badan terutama kat belakang dan pinggang waktu pregnant ni. Ada ubat tak yg doktor boleh suggest? ". (Tanya penuh pengharapan). Apa yg doktor jawab? "Sakit badan ni normal waktu mengandung. Tu tandanya bayi anda sihat". Si ibu ni pun terus lah tahan sakit.
.
Tapi, kalau para ibu sekalian nak tahu, Cik yaya ada produk best untuk ibu2 mengandung ni. Iaitu biobax cool therapy. Ia sejenis spray yang dapat berikan kelegaan pantas kpd ibu mengandung. Istimewanya, biobax ni tak melekit, tak bau ubat, wangi, mudah dan senang dibawa ke mana2. Rasa sakit je, boleh terus spray dan sapurata pada tempat sakit. 3-5 minit dah kurang rasa sakit tau.
.
Yang pastinya, biobax dah terbukti berkesan mampu melegakan sakit pinggang dan belakang serta joint2. Best ke best?
.
wasap 0137800177 dan jangan lupa perkenalkan diri ye. Tq :)
.
.
#spraybiobaxbadanpunrelax #biobaxcooltherapy #biobaxterbaik #sakitbelakang #kakicramp #sakitpinggang - #regrann

・・・
ANAK KAKI TERSELIUH PUN GUNA BIOBAX!
.
.
Testimoni daripada mak nye.
Kaki anak terseliuh, tak boleh pijak lantai. Rasa sakit. Mak sedara bagi Biobax. Sembur kat kaki 2-3 kali dapat berjalan slow2.
.
Serius larr dengan biobax je? Iye, serius tak tipu. Order 1, gunakan untuk 1001 kebaikan ;)
.
.
.
.
#spraybiobaxbadanpunrelax #biobaxcoootherapy #biobaxterbaik #sakitbelakang #sakitpinggang #sakitpinggul #sakitbadan #sakitkaki #kakicramp #kakiterseliuh #kakisembab #tangansengal #ibumengandung #suami #makayah #athlete

SAKIT BELAKANG LAGI KE TU HAKAK2 ABANG2?
.
.
Meh guna biobax. Spray2 aje lepastu sapurata dah rasa lega
.
.
Nak order? Wasap saya
0137800177
.
.
#spraybiobaxbadanpunrelax #biobaxcooltherapy #biobaxterbaik #sakitbelakang #sakitpinggang #sakitbahu #sakitbadan #sakitleher #sakitlutut #ibumengandung #suami #isteri #makayah #anak - #regrann

Lagi2 feedback daripada customer tersayang. Hehe

Puan Hairunisa Muhamad :)
Terus komen kat page kutttt..dia punya excited tu sebab dah dapat legakan rasa sakit pinggang tu.
Cara guna pulak senang je. Spray pastu sapurata. 5 minit dah lega!!! Hakak2 macam mana? Masih lagi sakit pinggang ke? Abam2 macam mana? Nak tengok isteri sakit lagi ke?

Meh order biobax. Contact je 0137800177.

#spraybiobaxbadanpunrelax #biobaxcooltherapy #biobaxterbaik #sakitpinggang #sakitbelakang #sakitlutut #sakitbadan #sakitkaki #kakicramp - #regrann

Bahan-bahan utama biobax.

1)Eucalyptus oil atau minyak kayu putih membantu melancarkan perjalanan darah. Bertindak sebagai anti rheumatoid untuk tujuan mengurut, sakit pinggang & sengal badan.

2)Habbatus sauda meringankan infeksi pada sendi juga sebagai anti radang dan rheumatism

3)Olive oil mempunyai kandungan asid lemak yang tinggi, omega 3, omega 6 dan pelbagai lagi. Penting untuk peredaran impuls dalam otak.

4)Saffron kaya dengan vitamin B2 dan Riboflavin mampu menghindarkan batuk dan radang paru2 serta berupaya memberi impak relaks kepada pengguna
Apa yang best lagi, ianya tidak panas, tidak bau ubat dan bila pakai, rasa berangin nyaman sangat2

Ianya tidak melekit seperti minyak2 lain. Biobax mudah meresap masuk ke dalam kulit utk merawat dari dalam.

Wasap 0137800177 UTK tempahan.

#spraybiobaxbadanpunrelax #biobaxcooltherapy #biobaxterbaik #sakitbelakang #sakitpinggang #sakitpinggul #sakitlutut #sakitbadan #sakitleher #sakitkepala #migraine #senggugut - #regrann

ANAK EKZEMA
.
.
Tempat2 spt bilik berhabuk dan pasaraya memudahkan infeksi dengan staphylococcus atau streptococcus, bakteria yang menyebabkan ekzema.
.
.
Antara langkah pencegahan:
.
.
1) Mandi secepat mungkin apabila ke tempat yang terdedah dengan infeksi kuman yang disebut di atas. Lepas mandi, sapu badan dengan bahan semulajadi yang bersifat antiseptik seperti tea tree oil, calendula atau echinacea.
2) Pastikan bahan sapu tidak berkuman
3) Gunakan kain basah yang dicelup kloroks jika mengemas bilik berhabuk
4) Jika menggunakan vacuum cleaner, tutup bahagian yang keluar udara panas denhan kain basah.
.
.
Sumber: Majalah Pa&Ma
.
.
#spraybiobaxbadanpunrelax #biobaxcooltherapy #biobaxterbaik #sakitbelakang #sakitpinggang #sakitpinggul #sakitlutut #kakicramp #lenguh #sakitbadan #sakitbahu #sakitbadan #ibumengandung #suami #makayah #athlete - #regrann

NO MORE BACKPAIN
.
.
Yes! Itu yang kita nak. Dah pregnant ni nak kena bawak anak dalam perut. Tiap masa tau. Encik suami kalau wife ngadu tu layan lah. Jangan buat dont know je. Kesian, kalau wife awak tu boleh letak tepi perut yang boyot tu takpe laa. (Ajaib sangat lah kalau boleh buat camtu :D)
.
.
Kalau tak larat nak urut cepat2 wasap sy. Guna biobax haa, lagi senang. Tak payah urut hokeyh!
Ambik nombor nih, wasap! 0137800177
.
.
#spraybiobaxbadanpunrelax #biobaxcooltherapy #biobaxterbaik #sakitbelakang #sakitpinggang #sakitpinggul #sakitbetis #kakicramp #sakitbelikat #sakitbahu #ibumengandung #makayah #suami #athlete - #regrann

Siapa ada masalah senggugut tiap kali period? Pastu makan pil tahan sakit sebab tak tahan sangat. .
.
Kalau nak tahu, biobax pun boleh guna untuk kurangkan rasa sakit senggugut tau. Tak payah telan2 pil tahan sakit. Yang pasti, biobax ni serbaguna. Kalau ada kaki cramp, adik2 pun boleh spray je dekat kaki tu. InsyaAllah lega!
.
.
Dan lebih selamat guna biobax sebab biobax ni untuk kegunaan luaran, jadi memang tak effect sistem dalaman kita. Whether long term atau short term. 🤗
.
.
Nak guna biobax? Wasap 0137800177
.
#spraybiobaxbadanpunrelax #biobaxcooltherapy #biobaxterbaik #sakitbelakang #sakitpinggang #sakitbadan #lenguh #kakicramp #sakitlutut #ibumengandung #makayah - #regrann

"Saya dah boleh bongkok kutip mainan anak. Nak menegak semula pun takde masalah. Kalau tak, kemain payah nak bangun. Tidur pun lena malam tadi, tak payah alas bantal dah kat belakang badan." ~Puan Azilah
.
.
Mummy, sakit belakang ke tu? Tak tahan dah sakit? Cepat2 guna biobax. Dalam masa 3-5 minit dah rasa lega tau.

Wasap 0137800177 utk order
.
#spraybiobaxbadanpunrelax #biobaxcooltherapy #biobaxterbaik #sakitbelakang #sakitpinggang #sakitpinggul #sakitkaki #kakicramp #sakitlutut #sakitsendi #ibumengandung #suami #makayah #athlete - #regrann

MAAF JIKA INFO INI AGAK BERAT
.
.
Ramai yang tanya, Biobax ni boleh guna untuk ibu mengandung ke? Selamat ke? Tak effect baby ke?

Ok guys, Cik Yaya tekankan lagi sekali ye. Biobax ni memang sesuai untuk ibu mengandung, sangat2 selamat, dan tak effect baby.
.
Untuk pengetahuan, biobax dirumus daripada bahan2 semulajadi seperti habbatus sauda, za'faran, minyak kayu putih, minyak zaitun, etc.
Biobax dapat kelulusan kkm tau. Jadi tak perlu risau.

Ada jugak yang cakap, doctor tak bagi sapu minyak panas. Biobax bukan macam minyak panas yang lain. Sebab bila spray dan apply pada tempat sakit, korang akan rasa sejuk berangin. Cuma jangan lah spray lebih daripada 3 kali. Memang jadi panas lah kalau spray banyak kali kan.
.
Cara guna biobax senang sangat2, spray 1-2 kali kat tempat sakit lepastu sapurata. Dalam masa 3-5 minit dah rasa lega. Sakit pun berkurang. InsyaAllah.

Senang nak bawak ke mana2 jugak. Masukkan je dalam handbag. Time sakit boleh spray. Yang bekerja pulak, jangan risau sebab bau biobax ni fresh. Bau peppermint. Orang tak marah punye kalau bau biobax ni. Sebab tak buat orang pening. Silap2 ofismate mintak tolong awak belikan lagi untuk diorang. Best kan? ;)
.
.

Harga rm85,tp sekarang ada DISC 5%+FREE POS.

Siap baca dah? Wasap sy 0137800177
.
.
#spraybiobaxbadanpunrelax #biobaxcooltherapy #biobaxterbaik #sakitbelakang #sakitpinggang #sakitbahu #sakitbelikat #sakitbadan #sakitkaki #kakicramp #sakitlutut #ibumengandung #makayah #suami #athlete - #regrann

BIOBAX MERUPAKAN FORMULA TERBAIK UNTUK MELEGAKAN SAKIT PINGGANG DAN SAKIT BELAKANG
.
.
Biobax ni mesra ibu mengandung tau sebab tak panas. Bila pakai rasa sejuk berangin. Cara dia just spray 1-2 kali pada tempat sakit bagi ibu mengandung.

Tapi bukan ibu mengandung je yang boleh guna biobax. Mak ayah yang sakit lutut, lenguh kaki tu pun boleh guna biobax tau. Nak2 dah dekat bulan Ramadhan ni spray je zass 1kali, zass 2 kali, dah boleh gi masjid untuk solat. Boleh dibawa solat ye. bahan2 organik shj. Mana laa tau dah tak payah solat duduk. Boleh solat berdiri pulak. Kan best tu dapat rasa nikmat solat waktu muda2 dulu kan.
.
.
#spraybiobaxbadanpunrelax #biobaxcooltherapy #biobaxterbaik #sakitbelakang #sakitpinggang #sakitpinggul #sakitbadan #lenguhkaki #sakitlutut #ibumengandung #makayah #suami #athlete #sado #wanitabesi -

Jangan lupa esok, ramai-ramai datang ke booth Biobax dan dapatkan free gift menarik untuk setiap pembelian.

Hubungi/wasap Sakinah untuk pembelian online

http://www.wasap.my/60163597701
http://www.wasap.my/60163597701
http://www.wasap.my/60163597701

#biobaxterbaik #kelegaanyangcepat #sepantas5minit #sakitsendi #lenguh2 #insyaaAllah

Jom ramai-ramai datang booth Biobax Cool Theraphy hari sabtu ni di Perkarangan Pejabat Andalusia Seksyen 7

Saya akan bantu anda kekal aktif dan cergas.

http://www.wasap.my/60163597701
http://www.wasap.my/60163597701
http://www.wasap.my/60163597701

#biobaxterbaik #marisayabantu #kekalaktifdenganbiobax #seksyen7

Most Popular Instagram Hashtags