[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#biobaxterbaik

MOST RECENT

Sakit belakang lagi ke?
.
.
Kan dah cakap, guna biobax je. Konfem esok dah tak rasa sakit belakang tau. :) Wasap sara 60199029195 atau dm sara ok...
.
.
#spraybiobaxbadanpunrelax #biobaxcooltherapy #biobaxterbaik #sakitbelakang

Haaa ini la ramuan yang penting dalam menghasilkan biobax
.
Bahan-bahan utama biobax.

1)Eucalyptus oil atau minyak kayu putih membantu melancarkan perjalanan darah. Bertindak sebagai anti rheumatoid untuk tujuan mengurut, sakit pinggang & sengal badan.

2)Habbatus sauda meringankan infeksi pada sendi juga sebagai anti radang dan rheumatism

3)Olive oil mempunyai kandungan asid lemak yang tinggi, omega 3, omega 6 dan pelbagai lagi. Penting untuk peredaran impuls dalam otak.

4)Saffron kaya dengan vitamin B2 dan Riboflavin mampu menghindarkan batuk dan radang paru2 serta berupaya memberi impak relaks kepada pengguna
Apa yang best lagi, ianya tidak panas, tidak bau ubat dan bila pakai, rasa berangin nyaman sangat2

Ianya tidak melekit seperti minyak2 lain. Biobax mudah meresap masuk ke dalam kulit utk merawat dari dalam.

#spraybiobaxbadanpunrelax #biobaxcooltherapy #biobaxterbaik #sakitbelakang #sakitpinggang #sakitpinggul #sakitlutut #sakitbadan #sakitleher #sakitkepala #migraine #senggugut

BIOBAX BERKESAN SANGAT!!
.
.
"Saya dah boleh bongkok kutip mainan anak. Nak menegak semula pun takde masalah. Kalau tak, kemain payah nak bangun. Tidur pun lena malam tadi, tak payah alas bantal dah kat belakang badan." ~Puan Azilah
.
.
Mummy, sakit belakang ke tu? Tak tahan dah sakit? Cepat2 guna biobax. Dalam masa 3-5 minit dah rasa lega tau. .
Wasap sara 0199029195 atau Dm
.
.
#spraybiobaxbadanpunrelax #biobaxcooltherapy #biobaxterbaik #sakitbelakang #sakitpinggang #sakitpinggul #sakitkaki #kakicramp #sakitlutut #sakitsendi #ibumengandung #suami #makayah #athlete

1 botol boleh guna hingga 3 bulan atau lebih.
Rasa2 berbaloi tak belanjakan RMXX tu untuk 3 bulan? ;) Sakit pinggang kurang dalam masa beberapa minit je. Membantu buat kerja rumah tanpa rasa sakit.

Hakak2 nak macam ni jugak? klik link 📱 Whatsapp https://www.wasap.my/60194734211/BIOBAX

dan jangan lupa perkenalkan diri ye. Tq :) #spraybiobaxbadanpunrelax #biobaxcooltherapy #biobaxterbaik #sakitbelakang #sakitpinggang #sakitlutut #sakitbetis #kakicramp #lenguh #ibumengandung #makayah #suami #athlete #sado

Selesaikan masalah sakit belakang anda dengan biobax. Meresap sepantas 3-5 minit sahaja. ;)
.
.
Wasap sara atau Dm sara ok.
.
.
#spraybiobaxbadanpunrelax #biobaxcooltherapy #biobaxterbaik #sakitbelakang #sakitpinggang #sakitpinggul #sakitbadan #lenguh #sakitlutut #sakitbetis #sakitkaki #kakicramp #ibumengandung #makayah #suami #athlete

BIOBAX!! INSTANT PAIN RELIEF
Minyak panas ke? Cream ke? BUKANNN!!
.
.
Tapi sejenis spray. Spray dan sapu pada tempat sakit, dalam masa 3-5 minit dah lega. Tak percaya?
.
.
Cuba dulu baru tau!!
.
.

Untuk Order boleh klik :
http://www.wasap.my/60105123713

#spraybiobaxbadanpunrelax #biobaxcooltherapy #biobaxterbaik #ibumengandung #suami #isteri #makayah #sakitpinggang #sakitbelakang #sakitpinggul #sakitbetis #sakitlutut #crampkaki
#sakitgigi

#Repost @biobax_official (@get_repost)
・・・
"Saya suka bau dia. Pakai pon ada rasa lega. Bawak pergi mana2 sebab nak ambik bau dia yang menyenangkan". -Puan Nadimah-
.
.
Alhamdulillah, Tq puan atas feedback ikhlas daripada puan.
.
.
Bau wangi Biobax ni adalah daripada peppermint. Biobax ni dirumus daripada bahan2 semulajadi which is salah satu faktor yang menjadikan ia mesra ibu mengandung. Ada jugak ibu mengandung yang tanya, "kalau suami saya nak pakai, boleh ke?" Jawabnya, "boleh puan. Biobax sesuai digunakan oleh semua golongan tau". .
.
Jadi, best laa kan, semua boleh guna. Kalau mak ayah sakit lutut, atau anak selsema, batuk, boleh gunakan biobax untuk legakan dan kurangkan rasa sakit yang dialami. InsyaAllah berkesan. 🙂
.
.
Siapa yang nak order tu boleh wasap sara 0199029195 atau DM pun boleh
.
#spraybiobaxbadanpunrelax #biobaxcooltherapy #biobaxterbaik #sakitbelakang #sakitpinggang #sakitpinggul #sakitlutut #sakitleher #sakitbahu #sakitbelikat #kakicramp #lenguh #ibumengandung #makayah #suami #athlete #sado

#Repost @biobax_official (@get_repost)
・・・
Saya baru mengandung 3 bulan tapi dah mula sakit belakang. Normal ke?
.
.
Bila jadi preggy mom ni, semua benda kita akan pikir. Semua benda kita jadi pening, keliru. Takpe ke macam ni? Normal ke?
.
.
Untuk pengetahuan preggy mom, masa mengandung, anda akan alami perubahan hormon yang dipanggil hormon relaxin. Hormon ni berfungsi untuk melonggarkan ligamen dan menyebabkan tulang belakang anda menjadi longgar dan mengakibatkan rasa sakit. Jadi, normal laa anda rasa sakit belakang. Tak perlu risau okey. ;)
.
.
Bila baby dalam kandungan anda makin membesar, rahim anda juga akan makin membesar. Perubahan ni akan mengubah pusat graviti badan. Semasa sakit belakang, preggy mom mesti tukar posisi badan kan? Penukaran posisi jugak boleh menyebabkan sakit belakang. Sebab posisi yang tidak seimbang akan menekan saraf, sehingga merasa sakit bukan saja di bahagian pinggang malah pada kedua2 belah kaki. .
.
Penyelesaiannya, guna biobax untuk melegakan dan mengurangkan rasa sakit belakang sepanjang pregnancy. Jangan risau sebab biobax ni sangat selamat digunakan. Spray dan sapurata pada tempat sakit. Mudah bukan? :)
.
.
Sape nak order boleh wasap sara 0199029195 atau DM
.
.
#spraybiobaxbadanpunrelax #biobaxcooltherapy #biobaxterbaik #sakitbelakang #sakitpinggang #sakitpinggul #sakitbahu #sakitbelikat #sakitleher #sakitkaki #kakicramp #selsema #ibumengandung #suami #makayah #athlete

#Repost @biobax_official (@get_repost)
・・・
TIDUR LENA
.
.
Cust sengal2 belakang badan. Tak boleh tidur lena. Alhamdulillah lepas guna biobax, dah tak sakit belakang, boleh tidur lena. .
.
DM atau 0199029195 wasap ok
.
.
#spraybiobaxbadanpunrelax #biobaxcooptherapy #biobaxterbaik #sakitbelakang #sakitpinggang #sakitpinggul #sakitbahu #sakitbelikat #sakitleher #sakitkepala #sakitbetis #sakitkaki #sakitlutut #kakicramp #ibumengandung #suami #makayah #athlete

SAKIT KETIKA BERSUKAN ATAU RIADAH
.
.
Selalu tak lepas bersukan atau workout, kita rasa sakit2, lenguh2. Nak tidur pun kadang2 sakit jugak. Nak2 kalau baru je start workout. Mak aih, sakit pinggang jugak tu. .
Tapi akak2 and abam2 jangan risau. Boleh guna biobax lah. Spray2 aje, badan pun relax!
.
Wasap sara 0199029195 atau DM sara
.
.
#spraybiobaxbadanpunrelax #biobaxcooltherapy #biobaxterbaik #sakitbelakang #sakitpinggang #sakitpinggul #sakitlutut #kakicramp #lenguh #athlete #makayah #orangtua #ibumengandung

Siapa ada masalah senggugut tiap kali period? Pastu makan pil tahan sakit sebab tak tahan sangat. .
.
Kalau nak tahu, biobax pun boleh guna untuk kurangkan rasa sakit senggugut tau. Tak payah telan2 pil tahan sakit. Yang pasti, biobax ni serbaguna. Kalau ada kaki cramp, adik2 pun boleh spray je dekat kaki tu. InsyaAllah lega!
.
.
Dan lebih selamat guna biobax sebab biobax ni untuk kegunaan luaran, jadi memang tak effect sistem dalaman kita. Whether long term atau short term. 🤗
.
.
Nak guna biobax? Wasap sara 0199029195 atau DM
.
#spraybiobaxbadanpunrelax #biobaxcooltherapy #biobaxterbaik #sakitbelakang #sakitpinggang #sakitbadan #lenguh #kakicramp #sakitlutut #ibumengandung #makayah

1 botol boleh guna hingga 3 bulan atau lebih.
Rasa2 berbaloi tak belanjakan RMXX tu untuk 3 bulan? ;) Sakit pinggang kurang dalam masa beberapa minit je. Membantu buat kerja rumah tanpa rasa sakit.

Hakak2 nak macam ni jugak? klik link 📱 Whatsapp https://www.wasap.my/60194734211/BIOBAX

dan jangan lupa perkenalkan diri ye. Tq :) #spraybiobaxbadanpunrelax #biobaxcooltherapy #biobaxterbaik #sakitbelakang #sakitpinggang #sakitlutut #sakitbetis #kakicramp #lenguh #ibumengandung #makayah #suami #athlete #sado

.
ANDA MeNGANDUNG?
ADA MASALAH KetidakSELESAAN Belakang, Pinggang Lutut & Lain Lain?
.
anda WAJIB BERTINDAK SEKARANG! .
Hubungi 0126374449 untuk maklumat lanjut. .
KEPUASAN DIJAMIN 100%.
.
TAK PAYAH DAH CARI YANG LAIN .. Cubalah BIOBAX!! .
.
KENAPA SAYA MESTI CUBA BIOBAX??
.
▶️Instant Effect dalam 60saat ▶️Cooling Effect
▶️Bau FRESH!
▶️Tidak Melekit
▶️Ada KKM.
▶️Selesa Dipakai
.
TUNGGU APA LAGI? dapatkan BIOBAX anda SEKARANG!!! .
.
WA ▶️ 0126374449
WA ▶️ 0126374449
WA ▶️ 0126374449
WA ▶️ 0126374449 .
📦 Post ke Seluruh MALAYSIA! (cakap je kat mana .. InsyaAllah Sampai.)
🏠 COD KL area -> Taman Melati, Danau Kota, Setiawangsa, Sri Rampai, Setapak.
🏡 Open to other area upon request.
.
#biobaxcooltheraphykl
#biobaxcooltheraphykl
#biobaxcooltheraphykl
.
#produkterbaik #dijaminhalal #dijaminselamat #hilanglesulesu #hilangsakitsakit
#spraybiobaxbadanpunrelax #biobaxcooltherapy #biobaxterbaik #sakitbelakang #sakitpinggang
#sakitpinggul #sakitlutut #sakitkaki #sakitbetis #kakicramp #ibumengandung #suami
#makayah #athlete #runner #marathon #jogging #kakilari #gengfutsal #futsal #mengandung #pregnant

.
ANDA MeNGANDUNG?
ADA MASALAH KetidakSELESAAN Belakang, Pinggang Lutut & Lain Lain?
.
anda WAJIB BERTINDAK SEKARANG! .
Hubungi 0126374449 untuk maklumat lanjut. .
KEPUASAN DIJAMIN 100%.
.
TAK PAYAH DAH CARI YANG LAIN .. Cubalah BIOBAX!! .
.
KENAPA SAYA MESTI CUBA BIOBAX??
.
▶️Instant Effect dalam 60saat ▶️Cooling Effect
▶️Bau FRESH!
▶️Tidak Melekit
▶️Ada KKM.
▶️Selesa Dipakai
.
TUNGGU APA LAGI? dapatkan BIOBAX anda SEKARANG!!! .
.
WA ▶️ 0126374449
WA ▶️ 0126374449
WA ▶️ 0126374449
WA ▶️ 0126374449 .
📦 Post ke Seluruh MALAYSIA! (cakap je kat mana .. InsyaAllah Sampai.)
🏠 COD KL area -> Taman Melati, Danau Kota, Setiawangsa, Sri Rampai, Setapak.
🏡 Open to other area upon request.
.
#biobaxcooltheraphykl
#biobaxcooltheraphykl
#biobaxcooltheraphykl
.
#produkterbaik #dijaminhalal #dijaminselamat #hilanglesulesu #hilangsakitsakit
#spraybiobaxbadanpunrelax #biobaxcooltherapy #biobaxterbaik #sakitbelakang #sakitpinggang
#sakitpinggul #sakitlutut #sakitkaki #sakitbetis #kakicramp #ibumengandung #suami
#makayah #athlete #runner #marathon #jogging #kakilari #gengfutsal #futsal #mengandung #pregnant

Anda kerap bersukan / Jogging / Selalu join Marathon?
Anda kerja Pejabat / Selalu mengadap Komputer seharian / Selalu Sakit belakang bila bangun?
Anda Suami kepada isteri Mengandung (tak kan nak tgk jer bini sakit bro) / atau anda sendiri ibu mengandung? Kerap Sakit belakang? Sakit Lutut and Tumit?
Ibu Ayah dah tua dan selalu dengar mereka mengeluh sakit-sakit urat / sakit-sakit belakang? (anda anak mithali .. tak kan tak nak ringan kan beban orang tua kan?)
Atau anda sendiri badan sakit-sakit dan masih tak jumpa produk yang sesuai!!.
.
TAK PAYAH DAH CARI YANG LAIN .. Cubalah BIOBAX!! .
APA DAN KENAPA SAYA MESTI CUBA BIOBAX??
.
▶️Instant Effect
▶️Cooling Effect
▶️Bau FRESH!
▶️Tidak Melekit
▶️Ada KKM ▶️Selesa Dipakai
.
TUNGGU APA LAGI? dapatkan BIOBAX anda SEKARANG!!! .
WA ▶️ 012 6374449 (shaz.one - @biobaxcooltheraphy.kl)
WA ▶️ 012 6374449 (shaz.one - @biobaxcooltheraphy.kl)
WA ▶️ 012 6374449 (shaz.one - @biobaxcooltheraphy.kl)
.
📦 Post ke Seluruh MALAYSIA! (cakap je kat mana .. InsyaAllah Sampai.)
🏠 COD KL area -> Taman Melati, Danau Kota, Setiawangsa, Sri Rampai, Setapak.
🏡 Open to other area upon request.
.
#biobaxcooltheraphykl
#biobaxcooltheraphykl
#biobaxcooltheraphykl
.
#produkterbaik #dijaminhalal #dijaminselamat #hilanglesulesu #hilangsakitsakit
#spraybiobaxbadanpunrelax #biobaxcooltherapy #biobaxterbaik #sakitbelakang #sakitpinggang
#sakitpinggul #sakitlutut #sakitkaki #sakitbetis #kakicramp #ibumengandung #suami
#makayah #athlete #runner #marathon #jogging #kakilari #gengfutsal #futsal #mengandung #pregnant

Anda kerap bersukan / Jogging / Selalu join Marathon?
Anda kerja Pejabat / Selalu mengadap Komputer seharian / Selalu Sakit belakang bila bangun?
Anda Suami kepada isteri Mengandung (tak kan nak tgk jer bini sakit bro) / atau anda sendiri ibu mengandung? Kerap Sakit belakang? Sakit Lutut and Tumit?
Ibu Ayah dah tua dan selalu dengar mereka mengeluh sakit-sakit urat / sakit-sakit belakang? (anda anak mithali .. tak kan tak nak ringan kan beban orang tua kan?)
Atau anda sendiri badan sakit-sakit dan masih tak jumpa produk yang sesuai!!.
.
TAK PAYAH DAH CARI YANG LAIN .. Cubalah BIOBAX!! .
APA DAN KENAPA SAYA MESTI CUBA BIOBAX??
.
▶️Instant Effect
▶️Cooling Effect
▶️Bau FRESH!
▶️Tidak Melekit
▶️Ada KKM ▶️Selesa Dipakai
.
TUNGGU APA LAGI? dapatkan BIOBAX anda SEKARANG!!! .
WA ▶️ 012 6374449 (shaz.one - @biobaxcooltheraphy.kl)
WA ▶️ 012 6374449 (shaz.one - @biobaxcooltheraphy.kl)
WA ▶️ 012 6374449 (shaz.one - @biobaxcooltheraphy.kl)
.
📦 Post ke Seluruh MALAYSIA! (cakap je kat mana .. InsyaAllah Sampai.)
🏠 COD KL area -> Taman Melati, Danau Kota, Setiawangsa, Sri Rampai, Setapak.
🏡 Open to other area upon request.
.
#biobaxcooltheraphykl
#biobaxcooltheraphykl
#biobaxcooltheraphykl
.
#produkterbaik #dijaminhalal #dijaminselamat #hilanglesulesu #hilangsakitsakit
#spraybiobaxbadanpunrelax #biobaxcooltherapy #biobaxterbaik #sakitbelakang #sakitpinggang
#sakitpinggul #sakitlutut #sakitkaki #sakitbetis #kakicramp #ibumengandung #suami
#makayah #athlete #runner #marathon #jogging #kakilari #gengfutsal #futsal #mengandung #pregnant

Anda kerap bersukan / Jogging / Selalu join Marathon?
Anda kerja Pejabat / Selalu mengadap Komputer seharian / Selalu Sakit belakang bila bangun?
Anda Suami kepada isteri Mengandung (tak kan nak tgk jer bini sakit bro) / atau anda sendiri ibu mengandung? Kerap Sakit belakang? Sakit Lutut and Tumit?
Ibu Ayah dah tua dan selalu dengar mereka mengeluh sakit-sakit urat / sakit-sakit belakang? (anda anak mithali .. tak kan tak nak ringan kan beban orang tua kan?)
Atau anda sendiri badan sakit-sakit dan masih tak jumpa produk yang sesuai!!.
.
TAK PAYAH DAH CARI YANG LAIN .. Cubalah BIOBAX!! .
APA DAN KENAPA SAYA MESTI CUBA BIOBAX??
.
▶️Instant Effect
▶️Cooling Effect
▶️Bau FRESH!
▶️Tidak Melekit
▶️Ada KKM ▶️Selesa Dipakai
.
TUNGGU APA LAGI? dapatkan BIOBAX anda SEKARANG!!! .
WA ▶️ 012 6374449 (shaz.one - @biobaxcooltheraphy.kl)
WA ▶️ 012 6374449 (shaz.one - @biobaxcooltheraphy.kl)
WA ▶️ 012 6374449 (shaz.one - @biobaxcooltheraphy.kl)
.
📦 Post ke Seluruh MALAYSIA! (cakap je kat mana .. InsyaAllah Sampai.)
🏠 COD KL area -> Taman Melati, Danau Kota, Setiawangsa, Sri Rampai, Setapak.
🏡 Open to other area upon request.
.
#biobaxcooltheraphykl
#biobaxcooltheraphykl
#biobaxcooltheraphykl
.
#produkterbaik #dijaminhalal #dijaminselamat #hilanglesulesu #hilangsakitsakit
#spraybiobaxbadanpunrelax #biobaxcooltherapy #biobaxterbaik #sakitbelakang #sakitpinggang
#sakitpinggul #sakitlutut #sakitkaki #sakitbetis #kakicramp #ibumengandung #suami
#makayah #athlete #runner #marathon #jogging #kakilari #gengfutsal #futsal #mengandung #pregnant

BIOBAX!! INSTANT PAIN RELIEF
Minyak panas ke? Cream ke? BUKANNN!!
.
.
Tapi sejenis spray. Spray dan sapu pada tempat sakit, dalam masa 3-5 minit dah lega. Tak percaya?
.
.
Cuba dulu baru tau!!
.
.
Wasap saya 0132129305 atau Dm
Wasap saya 0132129305 atau Dm
#spraybiobaxbadanpunrelax #biobaxcooltherapy #biobaxterbaik #ibumengandung #suami #isteri #makayah #sakitpinggang #sakitbelakang #sakitpinggul #sakitbetis #sakitlutut #crampkaki

BIOBAX!! INSTANT PAIN RELIEF
Minyak panas ke? Cream ke? BUKANNN!!
.
.
Tapi sejenis spray. Spray dan sapu pada tempat sakit, dalam masa 3-5 minit dah lega. Tak percaya?
.
.
Cuba dulu baru tau!!
.
.
Wasap saya 0132129305 atau Dm
Wasap saya 0132129305 atau Dm
#spraybiobaxbadanpunrelax #biobaxcooltherapy #biobaxterbaik #ibumengandung #suami #isteri #makayah #sakitpinggang #sakitbelakang #sakitpinggul #sakitbetis #sakitlutut #crampkaki

Most Popular Instagram Hashtags