#bilafafaujadihost

MOST RECENT

G E T T I N G R E A D Y
.
ada kucing dalam perut
.
130pm - 400pm
.
Saluran TV
Astro 502
Unifi TV 631
MYTV 121
.
Saluran Media Social
Facebook : Bernama news Channel
Twitter : @bernamanewsCH
Instagram : @bernamanewschannel
Youtube : Bernama News Channel
.
http://Bernamanews.live
.
#farafauzana
#pru14
#andapenentunya
#bilafafaujadihost

#Repost @therealfafau
β€’ β€’ β€’
S I S I P A N S E R I U S F A F A U
.
Hbs je mengundi di Shah Alam FF akan join @masrenny dan team @bernamanewschannel utk update ttg PRU14 yg berlangsung di seluruh Malaysia
.
Saluran TV
Astro 502
Unifi TV 631
MYTV 121
.
Saluran Media Social
Facebook : Bernama news Channel
Twitter : @bernamanewsCH
Instagram : @bernamanewschannel
Youtube : Bernama News Channel
.
http://Bernamanews.live
.
#farafauzana
#pru14
#andapenentunya
#bilafafaujadihost

S I S I P A N S E R I U S F A F A U
.
Hbs je mengundi di Shah Alam FF akan join @masrenny dan team @bernamanewschannel utk update ttg PRU14 yg berlangsung di seluruh Malaysia
.
Saluran TV
Astro 502
Unifi TV 631
MYTV 121
.
Saluran Media Social
Facebook : Bernama news Channel
Twitter : @bernamanewsCH
Instagram : @bernamanewschannel
Youtube : Bernama News Channel
.
http://Bernamanews.live
.
#farafauzana
#pru14
#andapenentunya
#bilafafaujadihost

L A S T E P I S O D E
.
Satu bulan menjelajah seluruh Malaysia utk berjumpa dengan pencarum PERKESO / SOCSO utk memastikan andai terjadi kpd kita suatu hari nanti.. kita tahu apa yg perlu dilakukan. Byk yg saya belajar dari progm ni and i hope u guys pun sama yea πŸ˜‰
.
Episode ke 13 dan terakhir mlm ini di ASTRO RIA jam 930mlm
.
TQ @perkeso.official
TQ @celebratetv
TQ @schawalstore
TQ @needleworkskl
TQ @arianirtw
TQ MAQUILLA
TQ HAWA ADARA
TQ @hayattmarni
TQ @nilaariff
TQ @awa90s
.
Ada jodoh kita jumpa lagi πŸ˜‰πŸ˜˜πŸ’ƒπŸ‘
.
#farafauzana
#inspirasiharapan
#astroria
#bilafafaujadihost
#bilafafautravel
#bilafafaujugapencarumperkeso

DAH KENAPA HOST NANGIS? πŸ€¦πŸ»β€β™€οΈπŸ˜…
.
Kalau nak tahu kenapa kena saksikan
INSPIRASI HARAPAN
ASTRO RIA
930 MALAM INI
.
Bukan sebb sedih sbb terinspirasi dengan kisah mereka yg ditimpa kemalangan namun tetap kuat disebbkan adanya "return to work" by @perkeso.official πŸ’ͺ
.
Banyak yg boleh kita pelajari dan ketahui sbg langkah berjaga ketika di tempat kerja
.
Makeup by @hayattmarni
Tudung by @galeriariani
.
Nota: sempat buat kelas tuiton hahahah πŸ˜… slide smpai hbs
.
#farafauzana
#inspirasiharapan
#bilafafaubekerja
#bilafafaujadihost
#bilafafaujadinanny
#bilafafaupakejsemuabuathaha

W A J A H I N S P I R A S I
.
Siapa sangka si kecik berkacamata yg selalu tersenyum ini pernah mengalami kemalangan di tempat kerja. Trauma yg teruk dengan mesin!
.
Nasib baik ada @perkeso.official β€œReturn To Work” sbb tu skrg ni asyik sengih je heheh Nak tahu apa yg berlaku jgn lupa saksikan INSPIRASI HARAPAN setiap JUMAAT di ASTRO RIA jam 930mlm.
.
Makeup by @hayattmarni
Tudung by @galeriariani
Top by @arianirtw
.
Nota: andai ada sebarang pertanyaaan utk PERKESO atau SOCSO sila check out perkeso.gov.my moga anda juga boleh kembali bekerja spt biasa πŸ˜‰πŸ’ͺ🏻
.
#farafauzana
#inspirasiharapan
#bilafafaubekerja
#bilafafaujadihost
#bilakitaperlumenjadipencarumperkesoweii

I N S P I R A S I S C H A W A L πŸ˜…
.
Setiap hari Jumaat | 930mlm | Astro RIA | Inspirasi Harapan | woredrobe by @schawalstore
.
Kepada yang baru bekerja tu jgn lupa check dengan majikan samada anda merupakan pencarum PERKESO atau pun tidak. Banyak kelebihan dikemudian hari jika anda adalah pencarum πŸ˜‰β€οΈ
.
Nota: anda pencarum - anda kemalangan dirumah - anda rasa anda dapat bantuan daripada PERKESO tak?
.
Notalagi: heheheh soalan ambik konsep Fynn 😝
.
#farafauzana
#inspirasiharapan
#bilafafaukerja
#bilafafaujadihost

C E R I T A J U M A A T
.
Walaupun hari ni baru Selasa tp FF nak ingatkan korang utk saksikan INSPIRASI HARAPAN di ASTRO RIA | 930mlm | Jumaat ini
.
Banyak kebaikan bila kita menjadi pencarum @perkeso.official. Ada yg bertanya kalau saya sudah kemalangan tp tdk tahu mcmana nak mendapat bantuan. Rajin2 la ke website PERKESO atau refer kepada majikan atau hubungi mereka di talian 1300228000 πŸ˜‰
.
Nota: PERKESO is SOCSO. Satu bahasa Malaysia satu in English. Incase ada yg keliru πŸ˜‰
.
#farafauzana
#astroria
#sabah
#inspirasiharapan
#bilafafaujadihost
#bilafafaubekerja
#bilafafautravel

S A F E T Y F I R S T
.
&
.
M O V E O N
.
@perkeso.official selalu mengingatkan semua pekerja ttg aspek keselamatan harus diberi keutamaan. Mereka juga akan pastikan kita terus maju kehadapan dalam pekerjaan andai kita ada kekurangan disebabkan kecelakaan. Khas utk kita sbg pencarum. Tapi Mcmana?
.
Saksikan INSPIRASI HARAPAN
ASTRORIA | 930pm | Jumaat
.
Nota: kalau tgk byg2 rasanya masa ambik gambar tu jam berapa? Sapa betul hangpa hebat πŸ˜‰
.
Notalagi: lps tgk @ctdk-ation jam 9mlm terus layan FF pulak tau hehhe
.
#farafauzana
#inspirasiharapan
#astroria
#bilafafaujadihost
#bilafafaubekerja

H: saya pun xsangka kena langgar. Saya pejam mata kejap lps tu ..sedar je kat hospital
.
F1: mmmm nasib baik awak ada Perkeso πŸ˜‰
.
F2: mmm awak ni tak tuang ke belum eh? 😝
.
F3: mmm kalau awak bukak mata nampak saya mcmana hahaha sure lari dari hospital kannn 🀣🀣
.
Sila pilih dialog mana yg sesuai kat ataih tu F1 | F2 | F3 πŸ˜‚
.
Nota: walaupun FF jauh di sempadan Turkey/Syria .. jgn lupa malam ini INSPIRASI HARAPAN | 930pm | Jumaat | Astro RIA
.
#farafauzana
#inspirasiharapan
#astroria
#bilafafaubekerja
#bilafafaujadihost
#bilafafaujugapencarumperkeso

#Repost @therealfafau (@get_repost)
・・・
I N S P I R A S I H A R A P A N
.
930malam
ASTRO RIA
Setiap Jumaat
.
tahukah anda kalau kalau anda terlibat dalam kemalangan walaupun bukan dlm waktu kerja tetap boleh mendapat bantuan @perkeso.official .. nak tahu lebih jgn lupa saksikan mlm ini ok
.
Nota: FF pernah cedera waktu kerja.. main bola! πŸ˜…πŸ˜… korang?
.
#farafauzana
#inspirasiharapan
#astroria
#bilafafaubekerja
#bilafafaujadihost
#bilafafausukamenyakat

I N S P I R A S I H A R A P A N
.
930malam
ASTRO RIA
Setiap Jumaat
.
tahukah anda kalau kalau anda terlibat dalam kemalangan walaupun bukan dlm waktu kerja tetap boleh mendapat bantuan @perkeso.official .. nak tahu lebih jgn lupa saksikan mlm ini ok
.
Nota: FF pernah cedera waktu kerja.. main bola! πŸ˜…πŸ˜… korang?
.
#farafauzana
#inspirasiharapan
#astroria
#bilafafaubekerja
#bilafafaujadihost
#bilafafausukamenyakat

This Kylie suit is limited edition colour specially made for @therealfafau. Cantik sangat πŸ˜˜πŸ˜™πŸ˜™ Hv a great weekend all. .
.
U ols, Jgn lupa saksikan INSPIRASI HARAPAN | ep 1 | ASTRO RIA | 930pm | setiap Jumaat.
.
.
#EzRepost @therealfafau with @ezrepostapp

I N S P I R A S I H A R A P A N P C
.
Makeup by @hayattmarni
.
Wardrobe by @needleworkskl
.
Kasut by @cipelashoes
.
Beg ... moga jgn tersedak hehehe @rizalman71 bag 😎
.
Nota: jgn lupa saksikan INSPIRASI HARAPAN | ep 1 | ASTRO RIA | 930pm | setiap Jumaat
.
#farafauzana
#astroria
#inspirasiharapan
#perkeso
#bilafafaubekerja
#bilafafaujadihost
.
.
#fashiondiaries #fashionista #fashion #fashionblogger #ootd #OOTD #motd #malaysiafashion #bajuraya #bajukurung #palazzopants #palazzo #cardigan #Needleworkskl #onlineshopping #sleevelesscardigan #sleevelesscardiganmalaysia #bazaarpaknil #yes2017 #telekung #telekungmalaysia #telekungcantik

Jgn lupa saksikan INSPIRASI HARAPAN | ep 1 | ASTRO RIA | 930pm | setiap Jumaat. Kylie Suit by @Needleworkskl 😍😍
.
.
#EzRepost @therealfafau with @ezrepostapp

I N S P I R A S I H A R A P A N P C
.
Makeup by @hayattmarni
.
Wardrobe by @needleworkskl
.
Kasut by @cipelashoes
.
Beg ... moga jgn tersedak hehehe @rizalman71 bag 😎
.
Nota: jgn lupa saksikan INSPIRASI HARAPAN | ep 1 | ASTRO RIA | 930pm | setiap Jumaat
.
#farafauzana
#astroria
#inspirasiharapan
#perkeso
#bilafafaubekerja
#bilafafaujadihost
.
.
.
#fashiondiaries #fashionista #fashion #fashionblogger #ootd #OOTD #motd #malaysiafashion #bajuraya #bajukurung #palazzopants #palazzo #cardigan #Needleworkskl #onlineshopping #sleevelesscardigan #sleevelesscardiganmalaysia #bazaarpaknil #yes2017 #telekung #telekungmalaysia #telekungcantik

INPIRASI HARAPAN
.
astro ria | 930pm | setiap Jumaat
.
#farafauzana
#astroria
#inspirasiharapan
#perkeso
#bilafafaubekerja
#bilafafaujadihost

I N S P I R A S I H A R A P A N P C
.
Makeup by @hayattmarni
.
Woredrobe by @needleworkskl
.
Kasut by @cipelashoes
.
Beg ... moga jgn tersedak hehehe @rizalman71 bag 😎
.
Nota: jgn lupa saksikan INSPIRASI HARAPAN | ep 1 | ASTRO RIA | 930pm | setiap Jumaat
.
#farafauzana
#astroria
#inspirasiharapan
#perkeso
#bilafafaubekerja
#bilafafaujadihost

HI ADIK ADIK πŸ‘‹πŸ‘‹
.
Selamat sembahyang jumaat
.
9pm | ASTRO CERIA | Youtube Live Astro Ceria | Astro On Go
.
Nota : dah cuti sekolah ke?
.
#farafauzana
#ceriaistar
#bilafafaukerja
#bilafafaujadihost

W E S U R V I V E D πŸ’ͺπŸ»πŸ’ƒβ€οΈ
.
Tq @hayattmarni
Tq @nilaariff
.
πŸ“Έ: @mrizalomar
.
Nota: bila kau dh smpai kat kedai makan and lupa bawak duit bole buat pose mcm FF 😝
.
#farafauzana
#inspirasiharapan
#perkeso
#astroria
#bilafafaukerja
#bilafafaujadihost
#bilafafaupakaitudungtghjalan

.
Siapa nak kardigan mcm fafau PM sis laju2😘😘😘
.
Repost from @needleworkskl @TopRankRepost #TopRankRepost Love this pic! Fafau wearing our new arrival Victoria Cardy in brown color. .
.
#EzRepost @therealfafau with @ezrepostapp

T E N U N G T E P A T
.
Its for OKU!
.
FF pernah berongkat dan bekerusi roda selama 2bulan.. faham sangat bila rasa susah utk bergerak
.
Tolong jgn salah guna tempat utk mereka
Korang tak tahu betapa sukarnya utk mereka mencari parking / menggunakan tandas dan segala kemudan utk mereka tp disalahguna oleh kita yg sihat!
.
Jgn sampai FF tenung u tepat dan sound pekat
.
Nota: takde! Sbb tgh tenung org org itu
.
#farafauzana
#perkeso
#astroria
#bilafafaubekerja
#bilafafaushooting
#bilafafaujadihost
#bilafafaupantangbetulkalauorangtakpandaibaca

Love this pic! Fafau wearing our new arrival Victoria Cardy in brown color. .
.
#EzRepost @therealfafau with @ezrepostapp

T E N U N G T E P A T
.
Its for OKU!
.
FF pernah berongkat dan bekerusi roda selama 2bulan.. faham sangat bila rasa susah utk bergerak
.
Tolong jgn salah guna tempat utk mereka
Korang tak tahu betapa sukarnya utk mereka mencari parking / menggunakan tandas dan segala kemudan utk mereka tp disalahguna oleh kita yg sihat!
.
Jgn sampai FF tenung u tepat dan sound pekat
.
Nota: takde! Sbb tgh tenung org org itu
.
#farafauzana
#perkeso
#astroria
#bilafafaubekerja
#bilafafaushooting
#bilafafaujadihost
#bilafafaupantangbetulkalauorangtakpandaibaca

Most Popular Instagram Hashtags