[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#bilafafaujadihost

572 posts

TOP POSTS

HI ADIK ADIK πŸ‘‹πŸ‘‹
.
Selamat sembahyang jumaat
.
9pm | ASTRO CERIA | Youtube Live Astro Ceria | Astro On Go
.
Nota : dah cuti sekolah ke?
.
#farafauzana
#ceriaistar
#bilafafaukerja
#bilafafaujadihost

M A C A M B E R S E N A M
.
Walhal cari contact lense jatuh πŸ˜…
.
arghhhh!! Ramainya nak main netball dengan team Fafau. Sat naaa FF sibuk shooting. Balik nanti cek setlekan. Esk kasi tengok nama naaa
.
Nota: org yg ada kecederaan lutut - ACL ka BCL ka ABC ka .. mohon habaq sama sbb kita geng! πŸ˜‚πŸ˜‚
.
#farafauzana
#bilafafaucaripasal
#bilafafaubekerja
#bilafafaujadihost
#bilafafaumanagernetball

S H O O T I N G P E R K E S O
.
KL - Temerloh - Jengka - KTrengganu
.
Nantikan di Astro πŸ˜‰πŸ’ƒ
.
Nota: 1stime nak g Jengka, siapa disana?
.
#farafauzana
#astroria
#bilafafaubekerja
#bilafafaupakaihawaadara
#bilafafaujadihost

HANG PI MANA? jgn tidoo mcm FF πŸ˜‚
.
@muzikmuzik31 | 11pm | TV3 | Isnin
.
showcase Anugerah Juara Lagu 31.
.
#farafauzana
#ajl31
#mm31
#bilafafaujadihost
#bilafafaukerja

T U T U P M U L U T
.
Supaya org takleh baca lipsync kita sbb tgh bincang cara nak menang netball sabtu ni hahahaha
.
Nota: chop! Kalau FF bgtahu kat mana FF lawan netball korang nak dtg ke?
.
#farafauzana
#bilafafaubekerja
#bilafafaujadihost
#bilafafaucaripasal
#bilafafaumanagernetball

Assalamualaikum.. xtido lagi?
.
TIDOOOOLAHHHHHHHHH!!!!!!! πŸ˜πŸ˜…πŸ˜‚
.
jumpa kami Khamis 9-10pg di ASSALAMUALAIKUM di @tvalhijrah114 saluran 114 Astro.
.
siapa nak buat pinjaman peribadi utk beli ATV atau nak masuk sambung belajar Mass Comm di UiTM. semuanya kami kongsi di tv.
.
nota: cuba teka haiwan apa yg ada ditudung @galeriariani FF? siapa silap mohon tido cepat πŸ˜‚
.
#farafauzana
#tvalhijrah
#assalamualaikum
#bilafafaukerja
#bilafafaujadihost

Rembau - Senayan - Kuala Pilah - Rembau - Most Wanted.
.
nota: siapa org nogori siniiiii. kek mano.
.
#farafauzana
#konsertnegaraku2016
#1malaysiaterbaik
#bilafafaujadihost

APAAAAAA?! esk bergabung lagi??!!! πŸ˜±πŸ˜±πŸ˜πŸ˜πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ @nurulzahid .
terima kasih pd yg menonton ASSALAMUALAIKUM di Alhijrah td
.
jumpa esk 8-10pg πŸ˜‰
.
nota: kita kalau sparing dgn kengkawan satu kepala boleh pecah rumah pecah set pecah kepala. jom tag kwn korang yg satu kepala tu πŸ˜‚πŸ˜
.
#farafauzana
#assalamualaikum
#alhijrah
#bilafafaukerja
#bilafafaujadihost

MOST RECENT

HI ADIK ADIK πŸ‘‹πŸ‘‹
.
Selamat sembahyang jumaat
.
9pm | ASTRO CERIA | Youtube Live Astro Ceria | Astro On Go
.
Nota : dah cuti sekolah ke?
.
#farafauzana
#ceriaistar
#bilafafaukerja
#bilafafaujadihost

W E S U R V I V E D πŸ’ͺπŸ»πŸ’ƒβ€οΈ
.
Tq @hayattmarni
Tq @nilaariff
.
πŸ“Έ: @mrizalomar
.
Nota: bila kau dh smpai kat kedai makan and lupa bawak duit bole buat pose mcm FF 😝
.
#farafauzana
#inspirasiharapan
#perkeso
#astroria
#bilafafaukerja
#bilafafaujadihost
#bilafafaupakaitudungtghjalan

.
Siapa nak kardigan mcm fafau PM sis laju2😘😘😘
.
Repost from @needleworkskl @TopRankRepost #TopRankRepost Love this pic! Fafau wearing our new arrival Victoria Cardy in brown color. .
.
#EzRepost @therealfafau with @ezrepostapp

T E N U N G T E P A T
.
Its for OKU!
.
FF pernah berongkat dan bekerusi roda selama 2bulan.. faham sangat bila rasa susah utk bergerak
.
Tolong jgn salah guna tempat utk mereka
Korang tak tahu betapa sukarnya utk mereka mencari parking / menggunakan tandas dan segala kemudan utk mereka tp disalahguna oleh kita yg sihat!
.
Jgn sampai FF tenung u tepat dan sound pekat
.
Nota: takde! Sbb tgh tenung org org itu
.
#farafauzana
#perkeso
#astroria
#bilafafaubekerja
#bilafafaushooting
#bilafafaujadihost
#bilafafaupantangbetulkalauorangtakpandaibaca

Love this pic! Fafau wearing our new arrival Victoria Cardy in brown color. .
.
#EzRepost @therealfafau with @ezrepostapp

T E N U N G T E P A T
.
Its for OKU!
.
FF pernah berongkat dan bekerusi roda selama 2bulan.. faham sangat bila rasa susah utk bergerak
.
Tolong jgn salah guna tempat utk mereka
Korang tak tahu betapa sukarnya utk mereka mencari parking / menggunakan tandas dan segala kemudan utk mereka tp disalahguna oleh kita yg sihat!
.
Jgn sampai FF tenung u tepat dan sound pekat
.
Nota: takde! Sbb tgh tenung org org itu
.
#farafauzana
#perkeso
#astroria
#bilafafaubekerja
#bilafafaushooting
#bilafafaujadihost
#bilafafaupantangbetulkalauorangtakpandaibaca

B I L A C U S T O M E R D T G A W A L
.
Bila kita rasa kita susah jgn lupa ada yg lagi susah
.
Sila tag kawan2 korang yg jual icecream kat sini. FF belanja promo
.
Nota: susah saya bila saya susah nak lupakan awak eh?! hahahh πŸ˜…πŸ˜
.
#farafauzana
#inspirasiharapan
#perkeso
#astroria
#bilafafaushooting
#bilafafaujadihost

T R A N S F O R M E R S K A T S I T U
.
Berapa ramai fafau boleh muat tong kat belakang tu πŸ˜…πŸ€£
.
Nota: dah mcm tong dah ku tgk! Hahah ni baru kat teluk intan. Jap lagi ke penang tak tahu jadi apa hahaha
.
#farafauzana
#bilafafaubekerja
#bilafafaushooting
#bilafafaujadihost

I N G A T A K I T A S A T U K E L A S
.
πŸ˜…πŸ˜…
.
Borak dengan mereka adalah perkara paling bahagia ❀️
.
Nota: siapa rindu nenek? Kita geng! πŸ™ˆπŸ˜”
.
#farafauzana
#perkeso
#astro
#inspirasiharapan
#bilafafaubekerja
#bilafafaujadihost
#bilafafausukalodehnenek
#bilafafaupakaihawaadara

T U T U P M U L U T
.
Supaya org takleh baca lipsync kita sbb tgh bincang cara nak menang netball sabtu ni hahahaha
.
Nota: chop! Kalau FF bgtahu kat mana FF lawan netball korang nak dtg ke?
.
#farafauzana
#bilafafaubekerja
#bilafafaujadihost
#bilafafaucaripasal
#bilafafaumanagernetball

T R AI N N I N G N E T B A L L
.
Kita biasa training kat pantai sbb angin laut boleh bantu kita yg berat ni utk lompat lebih tinggi πŸ˜…πŸ˜Ž
.
siapa dh anta resume .. tunggu manager reply DM mlm ni. Siapa xfaham sila tgk post sblm 😝
.
#farafauzana
#bilafafaucaripasal
#bilafafaubekerja
#bilafafaujadihost
#bilafafaumanagernetball

T E N G A H T R A I N I N G K E
.
Kata Fafau kepada team Netbal yg bakal dilawannya πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜ŽπŸ˜Ž
.
Nota: chop! Kalau nak join team fafau Tlg anto resume kat DM bole? Bgtahu Main posisi apa | highest level apa | size bdn apa | tinggi lebih 160cm diutamakan heheh | yg penting free ke tidak 7 Oct pagi?
.
#farafauzana
#bilafafaucaripasal
#bilafafaubekerja
#bilafafaushooting
#bilafafaujadihost
#bilafafaumanagernetball
#astroria
#perkeso

#mukatakmakeupsekian
#Repost @therealfafau (@get_repost)
・・・
mereka disebalik host yg nampak mcm cantik walhal mereka yg bersusah payah g cari baju2 yg molek dan lilit2 tudung selepas disolek
.
missing amooi & Mi & my tudung labuh lagi vouge sista πŸ˜˜πŸ’ƒβ€οΈ
.
TQ selalu layan karenah bdk bdn taraf2 model antarabangsa ni hahahah
.
TQ jgk team makeup yg selalu buat F1 utk FF. sorng je host yg perangai mcm gitu hahahah
.
#farafauzana
#assalamualaikum
#alhijrah
#bilafafaukerja
#bilafafaujadihost
#bilafafaulastday

Mr Mut - penyabar penyabar penyabar melayan karenah πŸ˜…πŸ˜‚ xlekang dgn senyuman walaupun dlm hati panassss layan host2 yg senget hahah
.
Miza the soothing ears - walaupun buat silap tp yg keluar dr mulut dia yg terus ke earpiece kita ialah "good host!" "nice" "very good" .. walhal kita kat set xbuat apa2 pun! hahahha
.
tq mr & ms producer! tq for the ilmu tq for the time mohon jgn simpan dlm hati takut bdn berisi hahah lps raya kita makan lagiii hahaha
.
nota: nampak x baju memainkan peranan utk nampak kecik?! hahahah gambar diambil dihari yg sama πŸ˜‚πŸ˜‚ moga kalian tdk tpedaya
.
#farafauzana
#assalamualaikum
#alhijrah
#bilafafaukerja
#bilafafaujadihost
#bilafafaulastday

mereka disebalik ASSALAMUALAIKUM
.
air pls!
fafau batuk!
nescafe mana?!
fafau jgn gerak2!
mohon jgn buli tetamu fafau oiii! 😝
.
terima kasih abang2 adik2 kakak2 yg selalu membantu melancarkan progrm esp time FF bersiaran.
.
#farafauzana
#assalamualaikum
#alhijrah
#bilafafaukerja
#bilafafaujadihost
#bilafafaulastday

jodoh terakhir bsama birthday girl @azidahmohamed & @farahdianaanuar = producer pening kepala hahaha
.
TQ @rajafarahraziz @irmahasmie @farahanimrazak @nurulzahid @amie_sofia @alifahzamanhuri - rakan2 hosting sepanjang bersiaran di Assalamualaikum. terima kasih dgn ilmu yg dikongsi moga dpt diguna lagi nanti. cuma xberkesempatan live dgn kakcik @elfiraloy
.
nota: xde sbb mata bengkak πŸ˜“πŸ˜…πŸ™ˆ
.
#farafauzana
#assalamualaikum
#alhijrah
#bilafafaujadihost
#bilafafaukerja
#bilafafaulastday

mereka disebalik host yg nampak mcm cantik walhal mereka yg bersusah payah g cari baju2 yg molek dan lilit2 tudung selepas disolek
.
missing @am00i & Mi & my tudung labuh lagi vouge sista πŸ˜˜πŸ’ƒβ€οΈ
.
TQ selalu layan karenah bdk bdn taraf2 model antarabangsa ni hahahah
.
TQ jgk team makeup yg selalu buat F1 utk FF. sorng je host yg perangai mcm gitu hahahah
.
#farafauzana
#assalamualaikum
#alhijrah
#bilafafaukerja
#bilafafaujadihost
#bilafafaulastday

@Regrann from @therealfafau - LAST DAY ON ASSALAMUALAIKUM
.
hari ni (Selasa) bakal bersiaran 8-10pg dgn Azidah & @farahdianaanuar 😱😱 satu lagi gandingan yg boleh buat set studio terbalik hahahah
.
menarik hari ni
- Belajar Mengaji secara live
- Ibu mngandung boleh ke puasa?
- Masalah wanita spt senggugut etc
- Breep2 bakal menyanyi nasyid πŸ˜πŸ˜…
.
πŸ“Έ by kaklong @nurulzahid
.
#farafauzana
#assalamualaikum
#bilafafaukerja
#bilafafaujadihost
#bilafafaublenddgnsetdansofahaha - #regrann

LAST DAY ON ASSALAMUALAIKUM
.
hari ni (Selasa) bakal bersiaran 8-10pg dgn Azidah & @farahdianaanuar 😱😱 satu lagi gandingan yg boleh buat set studio terbalik hahahah
.
menarik hari ni
- Belajar Mengaji secara live
- Ibu mngandung boleh ke puasa?
- Masalah wanita spt senggugut etc
- Breep2 bakal menyanyi nasyid πŸ˜πŸ˜…
.
πŸ“Έ by kaklong @nurulzahid
.
#farafauzana
#assalamualaikum
#bilafafaukerja
#bilafafaujadihost
#bilafafaublenddgnsetdansofahaha

Most Popular Instagram Hashtags