#biiznillah

7376 posts

TOP POSTS

Ada sebab Ianya Hadir..
Ada sebab Ianya Berpisah..
Jangan Mempersoalkan Rancangan-Nya
Semuanya Diatas Ketentuan..
#Biiznillah#sem4#2k17#KHMJ

Memleketin diken üzerinde olduğu,namaz kılanların fişlenip terörist ilan edildiği,imam hatip öğrencilerinin daha reşit bile olmadıkları zamanda örgüt lideri sıfatıyla cezaevlerine atıldığı dönemlerde bu "USTA GAZETECİ" dedikleri bu (or* çocuğu) Uğur DÜNDAR fırınlarda hamam böceklerini görüntüleyip yaptığı sipariş haberlerle "yılın en iyi gazetecisi " ödülünü alıyordu.
Tıpkı bugün yollardaki Vatan Haini Destekçisi böceklerle selfie çekip "Tarafsız Gazeteci" ünvanını alma hayalleri kurduğu gibi...!
Ama sorarsanız o "İlkeli ve Tarafsız" bit gazeteci olur aklınca.
ALLAH C.C SİZ HAİNLERE FIRSAT VERMEZ VERMEYECEK İNŞALLAH...
Yine her zamanki gibi biz inananlar kazanacak #biiznillah

-"Es Selamun"- Aleykum, Rahmetullahi ve Beraketuhu! hayırlı Cumalar #Biiznillah
HER KİM BEN ÖZGÜRÜM DERSE ŞÜPHESİZ ALLAH'I İNKAR ETMİŞ OLUR,
بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم
İnsan, kendisinin başıboş bırakılacağını mı sanır!
(Sure No:75 El Kıyame Ayet No :36)
ŞİMDİ BEN HÜR VE ÖZGÜRÜM DİYEBİLİRMİ #İNSAN

Dünyanın tüm malayani,heva ve heveslerinden ruhunu bertaraf etmiş Erol abicim seni de hiç unutmayacağız ve bu elim kaybımız bizi derinden üzdü... Tüm şehitlerimizin ruhuna El Fatiha... #kanlarınızyerdekalmayacak #biiznillah 🇹🇷🇹🇷🇹🇷

Kemudian saya teringat akan sesuatu yang saya baca : "Kita lah yang bersalah untuk membiarkan diri kita dizalimi atas sebab kita sendiri yang memilih " . Atas pilihan yang salah dan pihak yang lain tidak mahu berubah dan anda masih membiarkan diri anda terzalim. Bukankah untuk tersenyum itu pilihan yang lebih baik? . 😊#biiznillah

Tengok la gelagat mereka, bukannya reti duduk diam.

Bukannya rindu, cuma teringat. Berhabuk pula mata. Haishhh

Zaman tu la jugak, selesai je kuliah petang , hujan pun ditakdirkan turun membasahi bumi. Nak buat macam mana, dah nasib badan. Hujan pun hujan la, aku redah je, aku memang suka main-main dengan air hujan ni. Zaman tu zaman merempit (sekarang pun, rider tegar haha). Nak hadap kesesakan trafik pun satu hal, mencelah je keje aku (ni adat student off campus, makanan harian kami je ni cehhh). Sampai-sampai rumah sewa dah basah kuyup (basoh jeruk/rejak). Kat rumah sewa pulak, aku tunggu je depan pintu, tengok housemate aku balik. Kesian, aku duk perati je, sorang-sorang balik je, jemur helmet, jemur kasut. Pakai baju hujan pun takkan selamat. Apa nak buat. Hahaha. Memang tak boleh lupa. Memang macam tu la rutin kami hari-hari. Student life. Kalau tak hujan, Alhamdulillah, s e l a m a t. Selamat Siang buk! Hahaks

Mana-mana orang, study la kat mana-mana pun, mesti ada cabarannya. Bertabahlah. Sekian.
#biiznillah
#cotailorbyyumni
#cotailor

MOST RECENT

Sesuai untuk yg susah nak 'membuang'. Boleh ikhtiar dengan jamu Nenek Ni. InshaAllah lancar.

#jamunenekshahalam
#bazarpaknil
#jamunenek
#jamuviral
#testimonijamunenek
#biiznillah

#testimonijusbotani

Assalamualaikum "Nak share sikit pasal minum Jus Botani Aura D'Raja yg beli semalam tu.
Ya Allah tak sangka puan. secepat ini kesan dia.

Pagi tadi sy bangun tidur senang sangat , rasa ringan je tubuh.. pastu sakit2 pinggang tu dah macam tak rasa sakit seperti sebelum ini.

Yang best sekali terus gi toilet membuang.. Saya memang susah nak membuang air pagi2.. Minum ni jadi automatik plok.. "

Bila dah suka dan serasi kongsikan pula manfaat dengan keluarga dan org tersayang. Terus nak jadi ejen.

Berminat untuk order dan jadi ejen klik 📲 www.wasap.my/60173258787
📲 www.wasap.my/60173258787
📲 www.wasap.my/60173258787

#auradrajakuantan
#biiznillah

Testimoni fresh2 lagi tau👇😊 alahai, cucu pun suka minum susu abyad, best sangat ke susu abyad ni?
Emmm, k.bie tak tau la nak cakap camana, susu kambing tapi rasa ala2 nescafe susu gitu, mestilah sedaaaaapppp, sampai cucu pon cakap sedap😀

Sedap+khasiat = menyihatkan😊

#WAQILSahSusuAbyad
#Biiznillah
#01132941334

Assalamualaikum, jengjeng! Apetu Choocoby? 🍫Choocoby : Bertih Beras Bersalut Coklat Melimpah. Ianya rangup lagi manis digaul dengan topping-topping yang terpilih.
.

Terdapat 5 jenis topping antaranya :-
🔅CAPTAIN MUNCH (mcm oreo) 🔅CORNFLAKES
🔅CLOUD 9
🔅NESTUM
🔅NIPS *KEISTIMEWAAN* ▪Coklat tahan lama
▪Tak perlu susah2 panaskan air untuk cairkan coklat
▪Choocoby boleh makan begitu sahaja
▪Topping yang banyak ▪In sya ALLAH cepat kenyang *TAK PERLU RISAU* ▪kerana produk ini HALAL 🎉
✳️013-274 9397✳️ ✳️013-274 9397✳️
✳️013-274 9397✳️ #choocoby #meltedchocolates #coklatmelimpah #topping #sedap #terbaik #aurainsta #coklat #coklatmurah #kenyang #biiznillah #makanan

Assalamualaikum, jengjeng! Apetu Choocoby? 🍫Choocoby : Bertih Beras Bersalut Coklat Melimpah. Ianya rangup lagi manis digaul dengan topping-topping yang terpilih.
.

Terdapat 5 jenis topping antaranya :-
🔅CAPTAIN MUNCH (mcm oreo) 🔅CORNFLAKES
🔅CLOUD 9
🔅NESTUM
🔅NIPS *KEISTIMEWAAN* ▪Coklat tahan lama
▪Tak perlu susah2 panaskan air untuk cairkan coklat
▪Choocoby boleh makan begitu sahaja
▪Topping yang banyak ▪In sya ALLAH cepat kenyang *TAK PERLU RISAU* ▪kerana produk ini HALAL 🎉
✳️013-274 9397✳️ ✳️013-274 9397✳️
✳️013-274 9397✳️ #choocoby #meltedchocolates #coklatmelimpah #topping #sedap #terbaik #aurainsta #coklat #coklatmurah #kenyang #biiznillah #makanan

Assalamualaikum, jengjeng! Apetu Choocoby? 🍫Choocoby : Bertih Beras Bersalut Coklat Melimpah. Ianya rangup lagi manis digaul dengan topping-topping yang terpilih.
.

Terdapat 5 jenis topping antaranya :-
🔅CAPTAIN MUNCH (mcm oreo) 🔅CORNFLAKES
🔅CLOUD 9
🔅NESTUM
🔅NIPS *KEISTIMEWAAN* ▪Coklat tahan lama
▪Tak perlu susah2 panaskan air untuk cairkan coklat
▪Choocoby boleh makan begitu sahaja
▪Topping yang banyak ▪In sya ALLAH cepat kenyang *TAK PERLU RISAU* ▪kerana produk ini HALAL 🎉
✳️013-274 9397✳️ ✳️013-274 9397✳️
✳️013-274 9397✳️ #choocoby #meltedchocolates #coklatmelimpah #topping #sedap #terbaik #aurainsta #coklat #coklatmurah #kenyang #biiznillah #makanan #

Belum Cuba belum tahu. Lekaih wassap sis.

#jamuviral #jamunenek #bazarpaknil #jamunenekshahalam #biiznillah

Sahabat - sahabat yang beli susu abyad dengan k.bie jangan lupa tau tengok nombor cabutan bertuah kat kotak ye, mana tau rezeki sahabat dapat xiaomi😍

Jangan lupa syarat2nya kat page 'susu abyad hq'😊 Sape nak bagi handphone free kan? tak rugi beli susu abyad, sahabat akan dapat 'nikmat kesihatan", dan dapat merasai 'kelazatan' susu abyad, rasa ala-ala nescafe susu gitu😍

ops, lucky draw pon dapat tau😍

Wasap k.bie:
01132941334
01132941334
01132941334

#WAQILSahSusuAbyad
#Biiznillah

Sape yang rasa 'liat' nak makan ubat bila demam tu,mai rasa susu abyad.

Ingat lagi tak yang k.bie bagitahu k.bie demam, selsema dan batuk2...alhamdulillah 4sanchet(2sanchet 2x sehari) k.bie minum susu abyad, dah tak demam, cuma batuk2 ada siket lg, biiznillah.

Dari dulu hingga kini k.bie anti-ubat kecuali waktu pregnant terpaksa makan ubat sebab fikir baby, tu pun makan muntah balik😢

sape macam k.bie, mai rasa susu abyad kalu xcaye😊

#WAQILSahSusuAbyad
#Biiznillah
#01132941334

Most Popular Instagram Hashtags