#bihangirlymakeup

MOST RECENT

Ohhhhh my god!! Esok liptint BGM sampai stock. Liptint hat comei pinky2 org berebut tu ka? Ya syg2...esok sampai stock..allahhh xsabaq nya nak pakai kan ๐Ÿ˜ Huwaaaaa harap stock yg smpai ckup menampung permintaan. Takut nak buka whatsapp org pkat oder.
Klau xsempat grab tgu next batch. Haritu kite dh pesan kat awokkk suruh booking seksiap. Untunggg badan sapa dpt merasa pakai..apa yg bihan nk ckp โ€œLAIN DARI YG LAINโ€ thats all๐Ÿ˜๐Ÿ˜
#BGMLIPTINT LAUNCHES TOMORROW..WHOโ€™S EXCITED ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ #bgmsungaipetani
#bihangirlymakeup
DS8609

Whatsapp sekarang ๐Ÿ‘‡
0175329342

MAGIC CREAM BGM RM 35

Untuk jerawat , jeragat

#bgmsungaipetani
#bihangirlymakeup
DS8609

Whatsapp sekarang ๐Ÿ‘‡
0175329342

SPAN LEMBUT BGM
Mommy span + baby span + span soap = RM39

#bgmsungaipetani
#bihangirlymakeup
DS8609

Whatsapp sekarang ๐Ÿ‘‡
0175329342

Set 2 in 1 + B skincare + Loose powder = RM213
#bgmsungaipetani
#bihangirlymakeup
DS8609

Whatsapp sekarang ๐Ÿ‘‡
0175329342

LIPTINT BGMโ—๏ธโ—๏ธlaunch esokโ—๏ธโ—๏ธ
Jom pakat order sbb stok limitedโ—๏ธโ—๏ธ
Waahh canteknye love sgtโค๏ธ
Liptint BGM RM35 shjโ—๏ธโ—๏ธ
#bihangirlymakeup #nurulnabihanmakeup

HANYA GUNA FOUNDATION BGM.
FAKTA ! FOUNDATION BGM BUKAN HANYA MENCANTIKKAN KULIT SEMASA MAKEUP, MALAH MERAWAT KULIT.
Ini feedback customer ๐Ÿ‘‡๐Ÿป
Nurul Nabihan hampir 4 tahun dari mula produk bgm keluar smpai sekarang tak pernah lagi tukar foundation lain selain bihangirlymakeup. dulu muka kusam ja tp lepas pakai foundation bgm makin lama makin cerah kulit dan tak kusam. fakta ok, foundation bgm ni mmg merawat kulit. tak menyesal sapa gunaa. tq kak #lovebgm#setiafoundationbgmsmpaibila2#bihangirlymakeup#foundationtahan6bulan
#bgm5427
#foundationgebuno1
#setlakibini
#dropshipwanted

Ya ampun tegoda giler tgk packaging lipstint by BGM nie๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹ packaging cntek texture ofcos the best๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ RM 35

For oder whatapps http://www.wasap.my/60149836371

#agentbgmpasirgudang ihangirlymakeup #agentjohor #agentkulaijohor #bihangirlymakeup

Hasil setia dengan #setlakibini

sape lg nk cantik sebelum raya??dapatkan sekarang sebelum pos laju jemmmm๐Ÿ˜

KESAN SUPERRPPP,HARGA BERPATUTAN.

www.wasap.my/60139980366

#bgm #cantiksebelumraya #bihangirlymakeup #tutorialmakeup #makeup #kakishopping #makeuplover #bazarpaknil #trustedseller #makeupmurah #muamalaysiamurah

Hasil setia dengan #setlakibini

sape lg nk cantik sebelum raya??dapatkan sekarang sebelum pos laju jemmmm๐Ÿ˜

KESAN SUPERRPPP,HARGA BERPATUTAN.

www.wasap.my/60139980366

#bgm #cantiksebelumraya #bihangirlymakeup #tutorialmakeup #makeup #kakishopping #makeuplover #bazarpaknil #trustedseller #makeupmurah #muamalaysiamurah

Hasil setia dengan #setlakibini

sape lg nk cantik sebelum raya??dapatkan sekarang sebelum pos laju jemmmm๐Ÿ˜

KESAN SUPERRPPP,HARGA BERPATUTAN.

www.wasap.my/60139980366

#bgm #cantiksebelumraya #bihangirlymakeup #tutorialmakeup #makeup #kakishopping #makeuplover #bazarpaknil #trustedseller #makeupmurah #muamalaysiamurah

Esok liptint BGM sampai stock ๐Ÿ˜
.
Liptint yang comei pinky2 org berebut tu ka? Ya syg2, esok sampai stock ๐Ÿ’ƒ Tak sabarnya nak pakai ๐Ÿ˜
.
Uolss yang dah booking nanti sis update bila dah sampai ye ๐Ÿ˜˜
.
Yang tak sempat grab kena tunggu next batch. Pre order liptint ni memang melebihi sasaran. Untunggg badan sapa dpt merasa pakai ๐Ÿ˜˜
.
Liptint BGM LAIN DARI YG LAIN tau
.
#BGMLIPTINT LAUNCHES TOMORROW. WHOโ€™S EXCITED ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ
.
Nak order boleh whatsapp 0102255940 atau boleh terus klik link di bio โค๏ธ
.
#foundationbgm #foundationno1malaysia #teambgmhebat #feedbackcustomerbgm #bihangirlymakeup #calitcalitcun #jomcantik #moisutrizerbgm #moisturizerbest #bskincare #bgmmelaka #bgmmasjidtanah
#magiccreamBGM #bihanskincare #liptint #liptintmurah #liptintbgm #ajimaura #terapiinstagram

Makeup simple lagi best sbb nampak natural beauty ๐Ÿ˜
foundation bgm kod 01
Concealer BGM
Glowing spray bgm
Loose powder BGM
Susuk moden BGM
Lipmatte BGM kod fantasy + liptint BGM
Eyeliner BGM
Set kening tanpa cukur bybihan

#bihangirlymakeup
#lovebgm
#agentjohor
#bgm5299
#skincareviral

Hasil setia dengan #setlakibini

sape lg nk cantik sebelum raya??dapatkan sekarang sebelum pos laju jemmmm๐Ÿ˜

KESAN SUPERRPPP,HARGA BERPATUTAN.

www.wasap.my/60139980366

#bgm #cantiksebelumraya #bihangirlymakeup #tutorialmakeup #makeup #kakishopping #makeuplover #bazarpaknil #trustedseller #makeupmurah #muamalaysiamurah

Hasil setia dengan #setlakibini

sape lg nk cantik sebelum raya??dapatkan sekarang sebelum pos laju jemmmm๐Ÿ˜

KESAN SUPERRPPP,HARGA BERPATUTAN.

www.wasap.my/60139980366

#bgm #cantiksebelumraya #bihangirlymakeup #tutorialmakeup #makeup #kakishopping #makeuplover #bazarpaknil #trustedseller #makeupmurah #muamalaysiamurah

Hasil setia dengan #setlakibini

sape lg nk cantik sebelum raya??dapatkan sekarang sebelum pos laju jemmmm๐Ÿ˜

KESAN SUPERRPPP,HARGA BERPATUTAN.

www.wasap.my/60139980366

#bgm #cantiksebelumraya #bihangirlymakeup #tutorialmakeup #makeup #kakishopping #makeuplover #bazarpaknil #trustedseller #makeupmurah #muamalaysiamurah

ISTIMEWA PROMOSI RAYA !
.
Sempena Syawal yang bakal menjelma ni, ada offer best untuk #dyxylover.
.
Yang tak penah make up, tak cukup masa nak make up wajib cuba set paling hot ni !
.
Dengan setiap pembelian BASIC SET,
awak dapat semua ini โคต๏ธ ๐Ÿ’ Diskaun RM45
๐Ÿ’ Free Postage
๐Ÿ’ Free 8 Gifts Make Up ๐Ÿ’ Free Cosmetics Pouch Bag
.
Dah pakai gerenti 100% puas hati !
Takkan menyesal ๐Ÿ’‹
.
Jom grab promosi ni sekarang!
Boleh cantik meletopss di pagi rayaa! .
To order : ๐Ÿ“ฑ 0195916091

#bccreamfoundationmalaysia #bccream
#dyxycosmetics #dyxy #foundationmalaysia #dyxyfeedback #bccreambydyana #dyxybccream #dyxymascara #dyxylipstick #dyxylipstik #dyxytaiping # dyxykamunting #sephoramy #bella #bihangirlymakeup

Pagi semua๐Ÿ˜˜
.
Makeup simple lagi best sbb nampak natural beauty ๐Ÿ˜ betoi dakkk haha
today foundation bgm kod 01
Concealer BGM
Glowing spray bgm
Loose powder BGM
Susuk moden BGM
Lipmatte BGM kod fantasy + liptint BGM
Eyeliner BGM
Set kening tanpa cukur bybihan
.
#BihanGirlyMakeup #FoundationGebuNo1Malaysia #bgm #bgmsungkai #bgmalorsetar #BgMKedah #FoundationMurahTerbaik #ProdukMuslim #halaldanselamat #bazaarpaknil #LiptintBGM

Allahhh, apa comeyyyyyyyy sgt ni oiii liptint ni ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
Uolss tak terpikat ke tengok? Packaging pun dah comey, KUALITI MMG DIJAMIN PUAS HATI SUPERBB TAHAN LAMA DEKAT BIBIR. BIBIR SENTIASA PINK ๐Ÿ˜˜
.
.
๐Ÿ’•JOM RASAI SENDIRI KELAINAN LIPTINT BGM ๐Ÿ’•
.
Uolss nak buat bibir korea boleh bibir sexy boleh yg penting tahan lama pink2 kat bibir tau..tak mudah tanggal walaupun makan minum..boleh tahan 5bulan lebih tau. Apa yg best liptint ni memang lain dari yg lain
.
TAK KERING BIBIR. TAK HITAMKAN BIBIR.
TAK MELEKIT.
.
Kalau uols malas bersiap, calit ja liptint BGM ni kompom helokkkkksssssss merecik dh.
.
.
Nak order boleh whatsapp 0102255940 atau boleh terus klik link di bio โค๏ธ
.
#foundationbgm #foundationno1malaysia #teambgmhebat #feedbackcustomerbgm #bihangirlymakeup #calitcalitcun #jomcantik #moisutrizerbgm #moisturizerbest #bskincare #bgmmelaka #bgmmasjidtanah
#magiccreamBGM #bihanskincare #liptint #liptintmurah #liptintbgm

Makeup simple-simple pun cantik! Yang pasti, semuanya dari #bihangirlymakeup tau.. Barulah fresh posa-posa ni. Takdakla kusam jaaaa๐Ÿ˜’๐Ÿ˜…
.
Ampa kalau nak fresh look mcmni kenala cuba! Serius takkan menyesal dan jimat tau.. beli sekali tahan berbulan-bulan produk ni ampa tau.โ˜บ๏ธ
.
Yang bekerja tu, HAPPY WORKING! Esok gaji ea?๐Ÿค”๐Ÿ™ˆ
.
#assalamualaikum #selamatpagi #positivevibes #positivemindset #positivelife #syukurselalualhamdulillah #ramadhan2018 #makeuplooks #makeuproutine #freshlook #bihangirlymakeuppenang #codpenang #alma #bukitmertajam #seberangjaya #onlinemakeup #onlineshopping #alhamdulillah

Customer grab foundation code 01 loose powder & treatment cream. Semua item BGM. BGM memang terbaik. .
.
Jom pakat segak dengan BGM raya ni โค
.
.
Berminat ? Whatsapp 0 1 3 4 2 7 4 2 14 @ klik link di bio. .
.
#foundationbgm #foundationno1malaysia #teambgmhebat #feedbackcustomerbgm #bihangirlymakeup #calitcalitcun #jomcantik
#makeuptutorial #makeuplovers #neelofa #meletop #motifviral #makeuplover #makeup #bazarpaknil #bazarkosmetik #kosmetikmurah #instamakeup #bskincare #setlakibini

Most Popular Instagram Hashtags