#bieannelipcream

36 posts

TOP POSTS

KULIT LICIN FLAWLESS NATURAL BEAUTY DALAM MASA 3 SAAT ❗INI BUKAN TIPU OK ❗INI BUKAN TIPU OK ❗INI BUKAN TIPU OK
Dalam masa 3 saat je da dapat kulit licin gebu gebas macam awek korea dengan #dyxybccream . Segala parut cela semua hilang tauu serius tak tipu ribuan testimoni berkesan dengan magic touch bcc nih

Pakai sekali jer tahan lama sampai ke malam ✨ GLOWINGGGG xperlu touch up banyak kali sebab bcc ni ❌ tak berminyak dan ❌ tak melekit langsung

BEST GILERRR sebab ade spf 50++ yang bole lindungi kulit dr uv sesuai sgt untuk korang yang suka aktiviti outdoor 🙋🏻JOM ORDER Sekarang sebab ade promosi terlajak murahhhh

Whatsapp 0195482866 atau DM terus laju2
Malas nk save no? Tekan je link ni

http://bccream.wasap.my
#dyxybccream
#bieannelipcream
#dyxybccream #bccreambydyana
#bccreammurah #facemistgreentea #facemist #facemistmurah #kyliejennerlipkit #kylieholidayedition #kyliejenner #kyliecosmetics #kyliejennerlipkit #kylie #makeupmurah #makeup #makeuptutorial#hudabeautylashes #hudabeautyliquidmatte #hudabeautyrosegoldpalette #hudabeautypalette #hudabeautylipcontour #hudabeautyliquidmattemurah #hudabeautymurah #hudabeautymurahmalaysia #hudabeautymurahgila #hudabeauty #makeupmurah #makeup #makeuptutorial #makeupmurahmalaysia #makeupmurahbanget
#realteachniquebrush #br

#thetriplenfeedback
MAKE UP TAK BERCAPUK WALAUPUN BERPELUH! WOW 😱😱😱😱😱
.
.
.
.
.
.
.
korang risau muka bercapuk bila berpeluh? Dah tak perlu risau dengan dyxy 😚 muka maintain uolsss. gituuuuuu. takdelah 10x nak touch up muka kan ❤❤
.
.
paling penting dyxy bc cream full coverage hokayyyy. boleh tutup segala cela dimuka. so boleh lahh korang melaram walaupun tak pandai make up! .
.
nak lagi glowing spray je face mist green tea dyxy 😱😱😱 perghhhhh mantop babe. siap boleh kecut jerawat lagi. wowww!
.
.
jom special price untuk harga combo dan Free gift 🌹🌹🌹🌹🌹
.
Whatsapp no ni utk fast respond👇🏻👇🏻
.
Wasap 0195482866 ➡ Deal ➡ Shipping

#dyxybccream
#bieannelipcream
#dyxybccream #bccreambydyana
#bccreammurah #facemistgreentea #facemist #facemistmurah #kyliejennerlipkit #kylieholidayedition #kyliejenner #kyliecosmetics #kyliejennerlipkit #kylie #makeupmurah #makeup #makeuptutorial#hudabeautylashes #hudabeautyliquidmatte #hudabeautyrosegoldpalette #hudabeautypalette #hudabeautylipcontour #hudabeautyliquidmattemurah #hudabeautymurah #hudabeautymurahmalaysia #hudabeautymurahgila #hudabeauty #makeupmurah #makeup #makeuptutorial #makeupmurahmalaysia #makeupmurahbanget
#realteachniquebrush #brushmurah

MOST RECENT

#thetriplenfeedback
pakai #serumbotoxbieanne
✔MUKA GLOWING! ✔PARUT PUDAR! ✔BIBIR RASA LEMBUT
✔SEMUA ORANG JELES!.
Wasap 0195482866 ➡ Deal ➡ Shipping

#dyxybccream
#bieannelipcream
#dyxybccream #bccreambydyana
#bccreammurah #facemistgreentea #facemist #serumbotoxbieanne

#thetriplenfeedback ✔MUKA TAK BERTOMPOK
✔TAHAN LAMA
✔GLOWING
✔PALING BEST TAK HABIS2!!
kan admin dah bgtau yang pakai bccream ni korang jimat smpai 3 bulan.. Tempek pi la bapa banyak skali pon payah nau nak habiss!! .
Happynya admin dengarr.. Sistur2 lain xnak ke?
Cantik sama2..
.
Nak ke nak??? Jom la sama2 cantik raya nihh! .
Cantik sambil merawat! .
.
Wasap 0195482866 ➡ Deal ➡ Shipping

#dyxybccream
#bieannelipcream
#dyxybccream #bccreambydyana
#bccreammurah #facemistgreentea #facemist #facemistmurah #kyliejennerlipkit #kylieholidayedition #kyliejenner #kyliecosmetics #kyliejennerlipkit #kylie #makeupmurah #makeup #makeuptutorial#hudabeautylashes #hudabeautyliquidmatte #hudabeautyrosegoldpalette #hudabeautypalette #hudabeautylipcontour #hudabeautyliquidmattemurah #hudabeautymurah #hudabeautymurahmalaysia #hudabeautymurahgila #hudabeauty #makeupmurah #makeup #makeuptutorial #makeupmurahmalaysia #makeupmurahbanget
#realteachniquebrush #brushmurah

Most Popular Instagram Hashtags