#bidang45murah

1137 posts

TOP POSTS

LIMITED EDITION PRE RAMADHAN COLLECTION 💣
-
❤ Semestinya batu2 kristal yang melimpah dan nampak mewah!Nampak liplap dari jauh.
-
❤ Material tudung bawal setanding tudung bawal ekslusif NO 1 di Malaysia! Harga terlajak murah smestinya pilihan pengguna💐
-
Saiz : BIDANG 45
-
❤ RM55 FREE POSLAJU SEMNANJUNG
❤ Setiap helai didatangkan dengan hard box TRUETUDUNG yang ekslusif!
-
❤ Pilihan warna pastel dan lembut konpem menarik hatiii - 📢 Maaf stok sangat TERHAD memandangkan self-detailing (corak batu kristal yang TERSENDIRI)🌸
-
#sayajualtudung #bawalchiffonmurah
#bidang45murah #bazaarpaknil

Bawal Saudia Bidang 45 .. Harga? RM10 exclude postage 😉

#bawalsaudia #bawalmurah #bidang45murah

Kenapa sweet2 sgt ni pilihan customer hari ni.. rasa nak telan ..kunyah2 jer bawal ni.. sedappp plakk..🤣😂 hahaha..thankss dear cust sekali beli 4 helai terus..grab promo la kan.. 4pcs rm48..😍😍
.
#tudungbawal
#bawalchiffon
#bawalchiffonmurahborong
#bidang45murah
#sayajual
#sayajualmurah
#jombelidengansaya

(SCREENSHOT DULU )😄 . . Hari ni kami stock BAWAL PRINTED secara combo untuk #bawallovers semua . .
Material: cotton viole 🌿Standard material untuk #tudungbawal 🌿Senang bentuk 🌿Min iron needed . . 🍂Bidang 45 🍂Kami gabungkan beberapa designs untuk pembelian borong 20helai . . 🎀Berbaloi-baloi sangat 🎀Sesuai untuk jual 🎀Boleh dijadikan stock, untuk pakai sendiri . .
Harga cuma RM139 untuk 20helai . .
Berminat? 🙌
Terus whatsapp je no +6013-5803881📱 .
#bawalcombo #bawalcombomurah #bawalcomboborong #bawalprinted #bawalprintedborong #bawalprintedmurah #tudungbawal #tudungbawalmurah #tudungbawalborong #hanaqueen #aidijuma #aidijumabrunei #aidijumalovers #kekaboo #bawalkekaboo #tudungkekaboo #bawalbidang45 #bidang45borong #bidang45murah #tudungborong #borongtudung #borongtudungmurah #borongtudungbawal #pemborongtudung #suppliertudung #aidijumabrunei #aidijumapremium

(SCREENSHOT DULU )😄 Hari ni kami stock BAWAL COTTON PRINTED untuk #bawallovers .

#tudungbawal yang x lapuk dek zaman .

Selagi #aidijuma ada, #kekaboo ada, selagi tu #tudungbawalcotton masih cantik untuk digayakan . .

Material: cotton viole 🌿Standard material untuk #tudungbawal 🌿Senang bentuk 🌿Min iron needed . .

Bidang 45 🍂Memang standard saiz untuk tudung bawal 🍂Boleh adjust labuh mengikut kreativiti masing-masing . .

Price: 👌1pc: RM12 exc pos 👌5pcs: RM59 sm/ss 👌10pcs: RM99sm/ss . .

Berminat? 🙌

Terus whatsapp je no +6013-5803881📱 . .

#bawalcombo #bawalcombomurah #bawalcomboborong #bawalprinted #bawalprintedborong #bawalprintedmurah #tudungbawal #tudungbawalmurah #tudungbawalborong #hanaqueen #aidijumabrunei #bawalkekaboo #tudungkekaboo #bawalbidang45 #bidang45borong #bidang45murah #tudungborong #borongtudung #borongtudungmurah #borongtudungbawal #pemborongtudung #suppliertudung #aidijumabrunei #aidijumapremiumreseller

Yeayyyyyy berita baik handsock & stokin muslimah dah ada stock 😄
So esok lady founder @barbie_fathin release harga dah kot? Hehe 🙈
Paling penting!!!! BAWAH RM7 je 📣📣 Jangan tak dpt tidur pula tau. Goodnight 🌙

#princess_hijabster #muslimah #sayajualtudungmurah #sayajualhandsock #sayajualstokin #handsock #stokinmuslimah #tudungmurah #tudungbawal #shawl #sayajual #kpmsi #utp #uitm #bidang45 #bidang45murah

LIMITED EDITION PRE RAMADHAN COLLECTION 💣
-
❤ Semestinya batu2 kristal yang melimpah dan nampak mewah!Nampak liplap dari jauh.
-
❤ Material tudung bawal setanding tudung bawal ekslusif NO 1 di Malaysia! Harga terlajak murah smestinya pilihan pengguna💐
-
Saiz : BIDANG 45
-
❤ RM55 FREE POSLAJU SEMNANJUNG
❤ Setiap helai didatangkan dengan hard box TRUETUDUNG yang ekslusif!
-
❤ Pilihan warna pastel dan lembut konpem menarik hatiii - 📢 Maaf stok sangat TERHAD memandangkan self-detailing (corak batu kristal yang TERSENDIRI)🌸
-
#sayajualtudung #bawalchiffonmurah
#bidang45murah #bazaarpaknil

MOST RECENT

Most Popular Instagram Hashtags