[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#bibircantik

MOST RECENT

DEAR DARLING TINT
🌸CODE : 201.202.203.204.301.302.303.304

Harga Retail ➡ : RM10/PC
Postage ➡ : RM8(wm),RM12(em)
Harga Borong ➡ :
RM8x 3PC
RM5.50 x 12PC

Hotline 📞+60146002537
(Whatsapp Order/Bank slip)

Tq💋

#deardarlingliptint #deardarlingliptintmurah #liptint #lipstickmatteborong #liptintkorea #liptintkoreamurah #liptintkoreaoriginal #liptintkorean #liptintpink #liptintred #cherrylips #kosmetik #kosmetikmurah #kosmetikborong #kosmetialfisha #pemboronglipstick #pemborongkosmetik #makeupmurah #makeuponline #bibircantik #serumpencerah

For Your Lips
.
[Lipbalm Mudabeauty]
.
💄Gabungan bahan-bahan bermutu menjadikan kulit bibir anda sihat,lembab dan mengurangkan kesan kehitaman pada bibir.
.
🌸Diformulasikan daripada:
✅Minyak Zaitun
✅Lilin lebah
✅African Shea Butter
✅Cocoa Butter
✅Vit E
✅Pewarna Semulajadi
.
💓RM 18 sahaja💓
.
Order?
👉🏻DM / www.wasap.my/60199067366

💋DYXY LIPSTICK

Sape xnak lipstick oiiii 😘
SEXY NUDE • FLIRTY ME • CHERRY RED 💄Moistkan bibir walaupun matte
💄Long lasting tahan lama lebih dr 8 jam
💄Selesa pakai dan kurang melekat pada cawan
💄 Bau fruity yang wangi 💄 Kombinasi colour yang menarik dan sesuai utk semua warna kulit

Aduhh nie bg gf nie syok nie 😍
#dyxy #dyxyperlis #dyxymalaysia #dyxylovers #dyxyagent #dyxydropshipagent #nakcantik #foundation #lipstick #brush #concealer #produkmurah #trustedagentdyxy #kamijualdyxy #bibircantik #hantarankawen #hadiah #produkselamat #lovedyxy

Meyh la ws sis 😉 jgn segan2 k 😁

Whatapps 📲 019-4200210 / 017-3055704
Whatapps 📲 019-4200210 / 017-3055704
Whatapps 📲 019-4200210 / 017-3055704

LT PRO Long Lasting Matte Lip Cream
.

HARGA Rp. 88.000,-
.
Geser untuk lihat koleksi warna2 nya -👉👉👉
.

Tak hanya dapat mempercantik bibir seksi kalian, “LT PRO Long Lasting Matte Lip Cream” juga mengandung sejumlah manfaat istimewa, antara lain:

Pemulas bibir yang mengandung Astrocaryum Murumuru Seed Butter yang berfungsi sebagai moisturizer

Vitamin E sebagai anti oksidan
Serta mengandung bahan Soft Focus Effect sehingga mengurangi penampilan kerutan-kerutan pada bibir, sehingga bibir terasa nyaman dan cantik alami.
Masih ragu untuk mencobanya?Ringan, mengandung manfaat moisturizer, ant oksidan & vitamin, serta mengandung bahan soft focus effect yang dapat mengurangi penampilan kerutan-kerutan pada bibir.
.
.
For order & Info:.
✉BBM : D5EC3E25
✉WA /LINE / SMS : 081908322229

#LTProLongLastingMatteLipCreamSeries #BestCosmetiques #ltprolipcream #lipcream #ltpro #poriskosmetik #poris_kosmetik #PerawatanBibir #Makeuptangerang #bibircantik #makeupIndonesia

Ready masker bibir
Untuk mencerahkan warna bibir
Melembabkan bibir
Memerahkan bibir yg tdinya hitam😍
.
.
Price: 8rb
Minat WA: 0822-5162-7132

#maskerbibir #lipsmask #bibircantik #bibirsehat #pinkalami #maskerbibirmurah #maskerbibirbalikpapan #maskerbibirmurahbalikpapan #balikpapan #balikpapankotaberiman

Ready masker bibir
Untuk mencerahkan warna bibir
Melembabkan bibir
Memerahkan bibir yg tdinya hitam😍
.
.
Price: 8rb
Minat WA: 0822-5162-7132

#maskerbibir #lipsmask #bibircantik #bibirsehat #pinkalami #maskerbibirmurah #maskerbibirbalikpapan #maskerbibirmurahbalikpapan #balikpapan #balikpapankotaberiman

Ready masker bibir
Untuk mencerahkan warna bibir
Melembabkan bibir
Memerahkan bibir yg tdinya hitam😍
.
.
Price: 8rb
Minat WA: 0822-5162-7132

#maskerbibir #lipsmask #bibircantik #bibirsehat #pinkalami #maskerbibirmurah #maskerbibirbalikpapan #maskerbibirmurahbalikpapan #balikpapan #balikpapankotaberiman

haii..
Nak tanya siapa suka pakai lip gloss?? Hari ni sis nak share sikit mengenai lipgloss kegemaran yang sis selalu pakai iaitu nourshinelipgloss mary kay
.
Antara kelebihan lipgloss ni ialah :
.
💖Diperkaya dgn vit a & e utk menentang punca kedutan pada bibir
.
💖mengandungi pelembap dan perapi bibir agar bibir kekal lembut dan tidak mengeringkan .
.
💖ada effect shining sikit so bibir akan nampak menyerlah
.
💖 Sangat sesuai dipadankan bersama creme lipstik, true dimension lipstik atau semi-matte gel lipstik
.
💖 Tidak menyebabkan rasa melekit pada bibir. Selesa dan ringan
.
Best tau 👍👍 Nak cuba? Whatsapp sis untuk tempahan😊
.
📱Sha 013-3911353
Mary Kay Beauty Consultant
.
#marykay #marykaymalaysia #marykaysabah #marykaysarawak #marykaykl #marykaywangsamaju #marykayuluklang #marykaysetiawangsa #marykaymelawati #jerawat #jeragat #kulitbersih #bibircantik #trustedseller #lipstick #marykaypromo #mkmens #sayajual #skincare #makeup #eyeshadow #brush #blackhead #whitehead #cccream #foundation #concealer #semimatte #bodyspritzer #fattzura

Best sangat pakai Faraa Lip Butter ni 💯👍😃 Untuk uolls si isteri yg tak rajin nak bersiap dalam rumah untuk suami, pakai faraalipbutter ni. Sejuk jea hati suami tengok bibir awak sihat merah berseri tak pucat lesu. Cantik je 💋 Yelah takkan nak pakai lipstick / lipmatte 24jam kan!
.

Whatsapp 012-7977432
Atau klik link di bio
.

#FaraaLipButter #FarahanimRazak
#FaraaLipButterSquad #FaraaLipButterNegeriSembilan #FaraaLipButterKualaPilah #FaraaLipButterSeremban #FaraaLipButterPagoh #FaraaLipButterFreePostage #FaraaLipButterSenawang #FaraaLipButterBatuPahat #FaraaLipButterJohor #FaraaLipButterJohorBahru #FaraaLipButterPasirGudang #EmpireTeamZigha #FaraaLipButterSquadMelaka #FaraaLipButterMelaka #FaraaLipButterMasjidTanah #FaraaLipButterAlorGajah #FaraaLipButterMelaka #lipcare #lipbutter #lipmatte #lipbalm #lipstick #BazaarPaknil #Malaysia #ProdukMalaysia #FlbmAngle #DropshipWanted #BibirCantik

Olive oil merupakan salah satu bahan yang digunakan untuk menghasilkan lipscrub ini. Dimana lipscrub Temyracle berkesan untuk menanggalkan kulit mati di bibir, menghalang bibir merekah dan menjadikan bibir lebih mungil dan merah. Tiada lagi bibir gelap, malah merah bak delima! 💋
.
.
Bahan-bahan:
💯Organic superfine sugar
💯Olive oil
💯Honey

Berat : 30GM
.
.
3 Jenis flavour :
🍫Coco madness - rasa coklat
🍑Sweet passion - rasa passion fruit
🍒Very berry - rasa berries
.
.
Temyracle lip scrub - RM23
*exclude postage .
.
Berminat nak dapatkan produk temyracle? Boleh whatsapp Shu lelaju. 😘
.
.
📲 +6019-6877220

aktif macam mana pun kita ni perempuan kena jaga penampilan ya. eh bukan utk tatapan lelaki, tapi utk menghargai diri kita dan konfiden dalam apa jua kita lakukan. no one can stop us! yessss 🌸@faraalipbutter is your bestfriend! #Repost @faraalipbutter with @insta.save.repost • • •

To order: 📲 WA : 0198819532
🌸 COD USIM, CHEMOR & KLEBANG
🚗 POSTAGE EVERYDAY
#faraalipbuttersquad #faraalipbutterbangsar #faraalipbutteripipoh #codusim #codchemor #codklebang #bibircantik #rawatbbirkusam #kkmapproved #fastreply #makeupartist #bazarpaknil #wudhukfriendly

Since ramai yang tak sabar nak tengok face scrub kan? Haaa. This one is a new formulation from Temyracle tau.
.
.
Texture sangat lembut tau. Sangat sesuai untuk yang berkulit SENSITIF dan JERAGAT. Bau Peachy yang amat menenangkan uolss .Semua cantik siap boleh. Enjoyyy😘💖
.
.
Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, 100% homemade dan natural. ❤️
.
.
Khasiat :
✔Membersihkan pori tersumbat
✔Merawat muka kusam
✔Menghaluskan wajah sehalus kulit bayi
✔Melembabkan kulit
✔Mengurangkan jeragat & garis halus
.
.
Bahan-bahan :
💯Organic sugar
💯French pink clay
💯Aloe vera
💯Peach extract
💯Grapeseed oil
.
.
Berat : 55GM
.
.
Cara guna :
Scrub muka - 2 3 kali sahaja seminggu.
Masker - boleh diguna setiap hari. Biarkan selama 20-30minit. Kemudian bilas dengan air. .
.
Temyracle peach face scrub - RM42
*exclude postage
.
.
Berminat nak dapatkan produk temyracle? Boleh whatsapp Shu lelaju. 😘
.
.
📲 +6019-6877220. .

MACARON LIPS
✔menjadikan bibir lebih sihat dan halus kerana diperbuat dari bahan2 semulajadi dan mengandungi spf 15 UVA & UVB serta menampilkan bibir yang lebih sihat
✔menjadikan bibir yang hitam menjadi pink kemerahan
✔menghaluskan permukaan bibir yang kasar
✔menguatkan kulit bibir supaya tidak mudah mengelupas
✔melindungi bibir dari radiakal bebas
✔mencegah kerutan dan menguatkan kulit bibir
✔mencegah kekeringan bibir dan mengelakkan bibir dari pecah2
✔menutrisi dan meregenerasi lapisan epidemis
.
Rm39
Whatsapp:013-6787059
#macaronlip#macaronlips#macaronlipbalm#macaronlipsmurah#macaronlipbylittlebaby#macaronlipsmalaysia#bibirsihat#bibircantik#bibirgelap#bibirpink

Siapa je yang tak suka pakai Sistho Lipmatte ni weyhh.

Lipmatte viral paling best.

Rata-rata customer yang menggunakan lipmatte ni akan repeat order dengan code yang lain pulak.

Dah la kaler semua lawa, boleh main mix and match pulak tu.

Jom berbibir mugil bersama Sistho ❤️
#bibirmenawan
#bibirgebugebas #bibir #bibircantik #sistholipmatte #agentsahkualakrai #teamboongaamanda #teamelle #aimyshoppe
0179659784-aimy

“DAH GUNA MASK AND COFFEE BEST SANGAT!” 😍🌺
.
.
Nampaknya dah ramai yang dapat positif results hasil penggunaan temyracle wah wah wah! 😘
.
.
Produk Temyracle adalah antara produk organik yang dihasilkan daripada bahan yang berkualiti dan diyakini halal. Membantu merawat pelbagai masalah seperti kulit bibir merekah, kulit kusam, berjerawat , jeragat, dan sebagainya
.
.
Kalau nak cantik semestinya go natural! Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, natural dan homemade ❤️😋
.
.
Kalau dah berkenan, mehh cepat-cepat place order dengan Nadia. Whatsapp 013-633 1713 for fast response, Nadia akan guide uolss semua 🌹

Most Popular Instagram Hashtags