[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#biashe2je

122 posts

TOP POSTS

Selamat malam jentera dua tayarr๐Ÿ’จ๐Ÿƒ
#malam๐Ÿ’ž #kitatrylowered#besiburukku#biashe2je

Run run run, run run run run. Run run!

#pedora #biashe2je

Kita hidup di dunia ini sebagai manusia yang lemah x buleh lari dari masalah yang menjelma sebaliknya kita sendiri perlu selesaikannya dngn pemikiran yang matang agar masalah yang muncul tersebut dptlah diselesaikan...๐Ÿ˜Ž
#goodnight
#biashe2je
#cubajadidirisendiri
#pesanandiriku

Walaupun Rentap FC tak dapat pergi jauh, tapi saya dapat pergi jauh ke hati awak .
#biashe2je
#geligelije

Terobek...konvosyen spr pnya cerita...hope dpt jumpa lg geng...salam perangi rasuah..๐Ÿ˜…๐Ÿ˜…๐Ÿ˜…
#sprutem
#sprmelaka
#utemhavoc
#biashe2je
#sybudakbarubelajar

muka x siht๐Ÿ˜‚๐Ÿƒ๐Ÿƒ #jgnkecam #missyou #hahah #biashe2je

ADUHHHHH penat btul ni .. tpi yang penting mmg syokk laaa kan.. sume buat yg turrbaekkk laa.. #bilalagi #srius #best #biashe2je

lama tak post ๐ŸŒŠ
#Iphone11 #biashe2je

Esok malam lepak lagi iye .
#wajasouthernclub #biashe2je #kakikanjo

MOST RECENT

Ceriakan hari anda dengan tenang. Stay chill bro โ™ฃโ™ 
#vsco #vscocam #vscofilter #photography #photooftheday
#christmas #rotikaya #instavsco #huawei #biashe2je #staychill

๐Ÿ˜˜. Abam myvi test market. ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚. #myvi #peroduamyvi #bukansenangnakkurus #bukansenangnaksenang #biashe2je #ce28

Kita hidup di dunia ini sebagai manusia yang lemah x buleh lari dari masalah yang menjelma sebaliknya kita sendiri perlu selesaikannya dngn pemikiran yang matang agar masalah yang muncul tersebut dptlah diselesaikan...๐Ÿ˜Ž
#goodnight
#biashe2je
#cubajadidirisendiri
#pesanandiriku

Yalla Jabal 2.0

Hiking Bukit Saga bersama kariah Masjid Al-Husna Bandar Sunway. Walaupun kat puncak x de view tapi bila sampai kat tempat air terjun memang rasa puas!๐Ÿ˜๐Ÿ˜‡ Alhamdulillah 19 peserta semua berjaya sampai ke puncak dan tempat air terjun. Kemana kita next trip๐Ÿค”

#puncakbukitsaga #airterjunbukitsaga #hikingday #biashe2je #pewaike? #hidupsihat #adventure #masjidalhusnabandarsunway

Run run run, run run run run. Run run!

#pedora #biashe2je

Terobek...konvosyen spr pnya cerita...hope dpt jumpa lg geng...salam perangi rasuah..๐Ÿ˜…๐Ÿ˜…๐Ÿ˜…
#sprutem
#sprmelaka
#utemhavoc
#biashe2je
#sybudakbarubelajar

Uiii... Nk ckp ni... Something sweet is waiting for u @tv3malaysia . #akandatang #5NOV2017
#heroovenmusimkedua #biashe2je #binAli

Jgn tanye mane satu tangan aku ye, sekian...
Xdpt contract jd hand model๐Ÿ˜‘

Esok malam lepak lagi iye .
#wajasouthernclub #biashe2je #kakikanjo

Walaupun Rentap FC tak dapat pergi jauh, tapi saya dapat pergi jauh ke hati awak .
#biashe2je
#geligelije

Baru habis meeting mengenai advertisement product untuk tahun depan. Thanks En. Iskandar atas banyak tunjuk ajar ๐Ÿ˜Š
#biashe2je

Pertama kali menjadi ketua kelas....1BINA 2k16
#ketuakelas #1bina #ketuayangbagus #2k16memories #biashe2je #bonanzagiveaways

Selamat malam jentera dua tayarr๐Ÿ’จ๐Ÿƒ
#malam๐Ÿ’ž #kitatrylowered#besiburukku#biashe2je

View from VIP stage.
#merdekaparade
#biashe2je

muka x siht๐Ÿ˜‚๐Ÿƒ๐Ÿƒ #jgnkecam #missyou #hahah #biashe2je

KENANGAN, boleh katakan dulu dari kecik teringin sangat nak pi pulau langkawi tak jadi2, dengar orang dok sembang pacak je, lani baru merasa, datang sini teringat suasana time pi china dulu, alhamdulillah kalau kita pusing dan berjalan di muka bumi ni kita semua akan dapat lihat betapa besarnya kebesaran Allah. Ada masa lapang kita travel lagi geng2 semua ๐Ÿ™†

#biashe2je #orangkampung #gengkurta #taksembang #karokejambanjer #hipsterkakakdia

Most Popular Instagram Hashtags