#beu

119083 posts

TOP POSTS

Happy #nationalpuppyday to this little pupper who isn't a baby anymore, but the gram needed to see this little cutie!!🐶 #myfavoriteboy #beu

Wspomnienie ostatniej, wietrznej niedzieli na sportowo ⚽ W tym roku sezon zaczęty miesiąc wcześniej niż rok temu i jest to dobry znak, tak jak to, że chętnych przybywa 😎 💪 #RadosnyFootball #BeU #Piłeczka #Bojo #Trzynastka

MOST RECENT

Alhamdulillah produk 5 bintang bakal berbakti ke tuan barunya 👍👍👍
Selamat berkhidmat!
2 Eziclean Toilet 🚽 n Floor Cleaner
2 Eziclean Laundry
4 #Minkaffe
3 #BodywashME
3 #SyampooME
3 #GarlicTablet
4 #CozumaLipstik
1 #ToothpasteME

Ada yang tambah order sila pm ye.. www.wasap.my/60139979983

#ProjekRM1000seMinggu | bizOnline ModalRM50 gaya STG .
Biz berjemaah cara #beU

WOW 😱😱😱!!!!
CANTIKYER DDM KAK MAZ NI..
VVIP TRIP TO ITALY!!!! WOW!!!
WOW!!!
WOW!!! La ni di ITALY pukul 1PM
Kat MALAYSIA dah pukul 8PM u alls.. TERHARU sangat2.. dapat VIDEO CALL dari DDM SAYANG 😘😘
Happy JAK DDM..
WEEE 😀😀... Tak sabar nak dapt VVIPFREE TRIP dari SHOM..next pasti KAK MAZ pergi jugak.. Yeaah!!! 👍

Asbab #projekRM1000seMinggu dapat melancong FREE 2X setahun u alls.. Hah, geram tak???
Sis pun GERAM!!, GERAM!! GERAM!! Nak tawu lebih lanjut ape dia #projekRM1000seMinggu ni?? Meh pm/ ws KAK MAZ
014 2742515

#ProjekRM1000seMinggu | bizOnline ModalRM50 cara STG #beU

Tested & Proven !!
Jom pilih produk terbaik daripada SHOM 😊

Jom PM / WASAP www.wasap.my/60197940733

#ProjekRM1000seMinggu | bizOnline ModalRM50 cara STG #beU

Meroket terus Malaysia - Italy❗

Biz partner report sales RM8k bersama team. Allah Che Ita di Italy terus nangis.😢 Walaupun jauh beribu batu kami masih boleh online bersama. Kan dah kata berbiznes cara STG kan mudah

Tahniah com SSM Kamariah Karim & Com SM Noorashikin Anuar 👏👏
Pasti berganda2 lagi rezeki kami ya Allah

#TheMagicofPartTime
#ProjekRM1000seMinggu |bizOnline modalRM50 berjemaah cara STG #beU

Assalamualaikom sahabat azwan sekalian dan selamat sejahtera semua.. 📢Ada orang tanya..📢
Bagus sgt ke produk2 HAI-O ni ? 😞
Ini jawapannya 😃
👍Kalau tak bagus, saya takkan jual 😄
👍Kalau tak bagus, saya tak gila² pasarkan😄
👍Kalau tak bagus, takkan ada yang repeat nak beli lagi .. dan lagiii 😄
👍Kalau tak bagus, takkan saya keluarkan modal untuknya😄
👍Kalau tak bagus, saya sendiri pun tak mahu guna & jual 😄
Boleh untung ke jual produk2 ni ? 😦
Saya jual produk2 hot ni untuk tolong orang..sama2 kongsikan kebaikan, keberkesanan, bukan mau cari keuntungan semata-mata .. 😄
In shaa Allah..dgn izinnya 😍😍
Tak tahu kat mana nak dapatkan produk2 ni ?
Nak tahu macamana nak dapatkan ?

Meh PM/Whatsapp 📲 azwan 0178426956
✔Nak jadi ejen pun boleh 😘

#ProjekRM1000seMinggu|biz Online ModalRM50 cara STG #beU
#ikhtiar
#bergantungpadaallah

..NAMPAK LEBIH MUDA DARI USIA SEBENAR... Semua nampak kan gambar wanita nii..
Gambar Sebelah nmpk mcm dh 60an.
Sebelahnya nmpk macam 40an..
Betulllll ker???? Al kisahnya..selidik punya sedilik.. Sebelum guna garam buluh minum dia kerap sakit2 dan nampak muka tua dari usia sebenar.

Salah seorang CDM otaii CDM Ah Hock kenalkan dia dengan garam buluh minum ni...Alhamdulilah,asbab amalkan minum garam buluh ni dia dah sihat dan bertenaga serta nampak jauh lebih muda dr usia dia. Umur sebenar dia 55 Tahun.

Pehhhh...mestii semua nk muda dr usia kann??? jomm kembalikan keremajaan tenaga dan kesihatan kita dgn amalkan pengambilan garam buluh ni.. **credit to sis Norliana Azwari

untuk keterangan lanjut
PM/Whatsapp :sis Hanisah 0175454233

#beU #ProjekRM1000seMinggu

Ha tuu diaaaa!! Memperkenalkan 💖💖💖EZICLEAN 3 BERADIK 💖💖💖 1 - Eziclean Dishwash
Pencuci Pekat yang meninggalkan minyak dengan mudah, mesra alam dan menjaga kulit lembut para Ibu

2 - Eziclean Toilet & Floor
Pencuci lantai yang membuat bilik air dan satu rumah kelihatan berkilat . Membersihkan tiles dengan mudah .

3 - Eziclean Laundry
Sabun serbuk magic sebaguna, senang dan mudah menanggalkan kotoran semudah rendaman .
Memudahkan kerja membasuh dengan merendam kemudian terus masuk mesin , confirm baju kelihatan baru.

Jom tengok testimoni di bawah ! Nak cuba boleh PM / Wasap 0175454233
Akak ada ready stok tau !

#eziclean #ProjekRM1000seMinggu |bizOnline ModalRM50 cara STG #beU

Hoyeyyyy❗
Dapat cenderehati dari SHOM berupa coin porch. Ditempah khas menggunakan pure leather tau. Thank you SHOM 😘

#beUinItalyMAC2017
#BercutiTanpaGunaDuitGaji
#TheMagicofPartTime
#projekRM1000seMinggu |bizOnline modalRM50 berjemaah cara STG #beU

>> Credi to sis Hafidzah Ab Rahman << Best ke best sangat penangan SHAKE ME ??? Nampak tak bezanya kat situ ?
Dolu2 bulat Humang Ai.
Rasanya cukup2 lah gemuk kan.
Fiezza memang tak sabarlah Nak dapatkan berat badan ideal ,Fiezza balik dengan Bantuan SHAKE ME ni.

28 hari je uolls,turun 5.5 kg.Dulu tu nak naikkan berat badan punya lah senang tapi Nak turun punya la seksa.Syukur ada SHAKE ME.
Tak payah susah-susah berlapar tak makan.Makan 5 kali sehari pun boleh kurus tau.

Kalau uolls pun Nak juga SHAKE ME,boleh pm/wssp 018-3816077(FAEZA)

Saya EJEN SAH
#ProjekRM1000seMinggu |BizOnlineModalRM50 cara STG #beU

O motivo do meu sorriso todo dia eh você ❤
Oh baby Estamos Com Tanta Sdd #VoltaLogo .. ❤😘💚 .. #Beu
#equipefclsc
@lucassantosshow
@beunayane

Hangi siyasi görüşe mensup olursa olsun, hangi siyasi partiye oy verirse versin bütün gençliği #GençlikMeclisi 'ne davet ediyoruz. Türk Gençliginin birlik ruhunu, cesaretini cümle alem görsün.
#beü #beu #bülentecevitüniversitesi #beun #beün #beüninsta #beuninsta #Zonguldak
(Zonguldak'tan otobüs kaldirilacaktir bilgi için DM 'den iletişim kurabilirsiniz)

Hangi siyasi görüşe mensup olursa olsun, hangi siyasi partiye oy verirse versin bütün gençliği #GençlikMeclisi 'ne davet ediyoruz. Türk Gençliginin birlik ruhunu, cesaretini cümle alem görsün.
#beü #beu #bülentecevitüniversitesi #beun #beün #beüninsta #beuninsta #Zonguldak
(Zonguldak'tan otobüs kaldirilacaktir bilgi için DM 'den iletişim kurabilirsiniz)

Hangi siyasi görüşe mensup olursa olsun, hangi siyasi partiye oy verirse versin bütün gençliği #GençlikMeclisi 'ne davet ediyoruz. Türk Gençliginin birlik ruhunu, cesaretini cümle alem görsün.
#beü #beu #bülentecevitüniversitesi #beun #beün #beüninsta #beuninsta #Zonguldak
(Zonguldak'tan otobüs kaldirilacaktir bilgi için DM 'den iletişim kurabilirsiniz)

Hangi siyasi görüşe mensup olursa olsun, hangi siyasi partiye oy verirse versin bütün gençliği #GençlikMeclisi 'ne davet ediyoruz. Türk Gençliginin birlik ruhunu, cesaretini cümle alem görsün.
#beü #beu #bülentecevitüniversitesi #beun #beün #beüninsta #beuninsta #Zonguldak
(Zonguldak'tan otobüs kaldirilacaktir bilgi için DM 'den iletişim kurabilirsiniz)

Hangi siyasi görüşe mensup olursa olsun, hangi siyasi partiye oy verirse versin bütün gençliği #GençlikMeclisi 'ne davet ediyoruz. Türk Gençliginin birlik ruhunu, cesaretini cümle alem görsün.
#beü #beu #bülentecevitüniversitesi #beun #beün #beüninsta #beuninsta #Zonguldak
(Zonguldak'tan otobüs kaldirilacaktir bilgi için DM 'den iletişim kurabilirsiniz)

Hangi siyasi görüşe mensup olursa olsun, hangi siyasi partiye oy verirse versin bütün gençliği #GençlikMeclisi 'ne davet ediyoruz. Türk Gençliginin birlik ruhunu, cesaretini cümle alem görsün.
#beü #beu #bülentecevitüniversitesi #beun #beün #beüninsta #beuninsta #Zonguldak
(Zonguldak'tan otobüs kaldirilacaktir bilgi için DM 'den iletişim kurabilirsiniz)

Hangi siyasi görüşe mensup olursa olsun, hangi siyasi partiye oy verirse versin bütün gençliği #GençlikMeclisi 'ne davet ediyoruz. Türk Gençliginin birlik ruhunu, cesaretini cümle alem görsün.
#beü #beu #bülentecevitüniversitesi #beun #beün #beüninsta #beuninsta #Zonguldak
(Zonguldak'tan otobüs kaldirilacaktir bilgi için DM 'den iletişim kurabilirsiniz)

Hangi siyasi görüşe mensup olursa olsun, hangi siyasi partiye oy verirse versin bütün gençliği #GençlikMeclisi 'ne davet ediyoruz. Türk Gençliginin birlik ruhunu, cesaretini cümle alem görsün.
#beü #beu #bülentecevitüniversitesi #beun #beün #beüninsta #beuninsta #Zonguldak
(Zonguldak'tan otobüs kaldirilacaktir bilgi için DM 'den iletişim kurabilirsiniz)

Birleştiğimiz iradeye zarar vermeden, halkoylamasına sunulan Anayasa Değişiklik Paketi’ni tartışalım. Yaftalamadan, ayrıştırmadan, geleceğimiz için gerekli olan cevabı bulalım. Türkiye’nin sorunlarını Evet mi çözer, yoksa Hayır mı?

2 Nisan 2017 günü Saat: 11:00’da Ankara’da Ahmet Taner Kışlalı Spor Salonu’nda toplanacak Gençlik Meclisi’ne davetlisin.’’ Türk Gençliği’nin birlik ruhunu ve cesaretini cümle âlem görsün!’’ #beu #beü #beün #beüinsta #beun #bülentecevitüniversitesi #bulentecevituniversitesi #beuinsta #tgbzonguldak #tlbzonguldak #zonguldak

Most Popular Instagram Hashtags