#beu

141682 posts

TOP POSTS

💚Jamás tengas miedo de ser tu mismo,
Recuerda ser original vale más que una copia 🍏▪️▫️Nagoonline▪️▫️ #green #gris
#liker #Original #love #cute #beu #beuty #wallpaper

Gününüz aydın ,eviniz huzur dolsun #bypaspastemizlik
Ev Temizliği ✔
İnşaat Sonrası Temizliği ✔
Halı yıkama ✔
İşyeri Temizliği ✔
Dış Cephe Temizliği ✔
Cam&Tabela Temizliği ✔
Apartman Arakat Temizliği ✔
Yerinde Koltuk Yıkama ✔
Profesyonel Personel ✔
BuharlıMakinalar ✔ Islak-KuruVakum ✔
Garanti Hizmet ✔
.
.
.
#home #zonguldakfener #temizlik #haliyikama #kozlutemizlik #kozluhaliyikama #alapli #eregli #akcakoca #liman #limanarkasi #rat #fener #mithatpasa #zonguldakspor #demirpark #kozluliman #kavaklık #oracafe #westalife #beü #beu #eregli #bulentecevit #karaelmas #followforfollow

We in New York ya dig 💹 fun day thanks to tha homies @dopestdopeieversmoked1 @brndn_666 @lilzehbmx

when a photo shoot is this cool you just can't stop posting! || super huge thank you to Ashley Larson @hello.scout for styling these gorgeous kids in a Wes Anderson inspired shoot. || models, you guys knocked it put of the park! @harpermaedaily @land.of.lilly @hello.scout || and such an honor to work with these amazing shops || tap for details || oh ya and boots drop tomorrow night

Rdm records? :) #beu #beu #ejkej

I have decided im gonna do me🗣 We all spend so much time trying to be something for someone els, so today lets be something for ourselves💫
.
.
advice creds: @young_jaiden24

Tooo muccch hair and accessories .... #Naaaahhhh • Love pairing and layering jewelry but #jewlery should have a constant theme mine is #feathersNgold #beautyblogger #beU have an amazing day!

Brothers, Fathers, Kings... #BEU

MOST RECENT

Tak selesa bibir kering , merekah , hitam. Haa . boleh try lipstick cozuma . Settle masalah uolls😘

Sebab 👇
💄ada colagen
💄macam pelembap bibir
💄tiada plumbum
💄colour yg menarik
💄tidak melekit
💄friendly wuduk

Sesiapa teruja nak try !
Jom try cozuma .

Wasap +60172045035 (SITI)

#ProjekRM1000seMinggu | bizOnline modalRM50 cara STG #beU

Best Lipstick Cozuma ni

Alhamdulillah, sharing dari customer ku.. Wahh tak sangka pulak #LipstickCozuma niw boleh merawat jerawat.. Nak taw sebab apa tak? Sebabnye lipstick cozuma tiada Plumbum,memang elok sangat utk semua kulit..Mampu milik & sangat2 berkualiti
Ulcer pun boleh sembuh cepat
Sapu je lipstik ni bibir mengelupas pun takde lagi.. Kelebihan lipstick cozuma :

Sebab 👇👇👇
💄ada colagen
💄macam pelembap bibir
💄tiada plumbum
💄colour yg menarik
💄tidak melekit
💄friendly wuduk
💄harga mampu milik setanding lipstic brand yg mahal!! Nak tanya di mana nak dapat COZUMA LIPSTICK!!! Inbox/Whatsapp {Siti} +60172045035

#cozumalipstick
#projekRM1000seMinggu |biźOnline ModalRM50 cara STG #beU

Lipstik COZUMA - I LIKE IT ♡♡ Dak Siti nak share testimoni dari kawan Ana ni.

Beli dengan Dak Siti suka-suka sahaja, lihat Dak Siti post di Facebook terus nak PM.. Nampak cantik sangat,
selesa dipakai,
wangi lagi, bibir pun rasa lembap sentiasa.
I LIKE IT 💋💋💋 Sebab kenapa I LIKE 💋
💄ada KOLAGEN
💄Pelembap BIBIR
💄tiada PLUMBUM
💄WARNA yang menawan
💄tidak melekit
💄Friendly WUDUK

Menawan kan bibir mereka?

Mau cuba ?
cepat-cepat whatsup Dak Siti 📲 017-2045035
#ProjekRM1000seMinggu |bizOnline ModalRM50 cara STG #beU

Eziclean📣📣📣📣📣📣
Easy to use
Easy to handle .

Jom Bertukar kepada set #eziclean yg sememang senang digunakan.

Pm hakak utk details produk ye
Whatapps hakak www.wasap.my/01113088717
😉😉 #tiapbulanpoketgemok #jomKOREAsalji2018 via #projekRM1000seMinggu > biz online Modal RM50 , income 4 angka setiap bulan
Cara #ProjekSTG #beU
#buatSampaiJadi

@besame.exclusive @beatsbydre muszę się nie poddać 👊🏻🏆🔥 to mój cel na 7 miesięcy 🔥 chcesz to trenuj ... nie chcesz to nie trenuj ... nikogo to nie obchodzi🔥👊🏻🏆 koniec motywacyjnych pierdol :) szkoda czasu :) Arnold czeka 🌈🏆🔥❤️ #fitnessgirl #fitnessbussiness #fitnessmotivation #nevergiveup #staystrong #beU

Bana iki senede kattığı sanat 💄🎨🖼️ #beu

♥KUASA RM50♥

MENTOR ² Cik yana juga bermula dengan RM50,
yang membezakan hanyalah tindakan.

#ProjekRM1000seMinggu segala-galanya best!
Kalau rasa takut nak join, buang jauh2 perasaan tu. Bisnes ni kita diajar oleh ramai Mentor HEBAT & BERJAYA.

Buat sajaa..Sistem semua dah tersedia. Best weii...dapat FREE VVIP TRIP.
2 kali setahun pula tu. Siapa buat cepat, dia dapat cepat!! Next pegi KOREA pulak.
Jom ke KOREA kita main salji..⛄⛄ #tiapbulanpoketgemok
#jomKOREAsalji2018 via #ProjekRM1000seMinggu > biz online Modal RM50 , income 4 angka setiap bulan , Cara STG #beU

And that's how most kinds of so called relationships end. But it's alright, you don't owe anyone anything. Be kind, be yourself, live your life, do what makes you happy. The right people will cross your path at the right time. Some will stay, some will go, but that's life 🌞
#wordporn #freespirit
#freepeople #inspiration #lifeenergy #pisitivevibes #lifecoaching #annastone #strongmind #strongpeople #beu #positivelife #lifestyle #happypeople #wanderers #goodmorning #zen #assertiveness

Alhamdulillah.. Testimoni hot from oven daripada cust saya!!! 😘😘
.
Asbab Ubat Gigi Marine Essence, menjadi penawar gigi berlubang 😱😱😱😱
.
Tengok la tu, dah cuba sekali terus terjatuh cinta. Takmau ubat gigi lain dah katanya 😁😁
.
Tak cuba tak tahu kehebatannya kan??
So, yang ada masalah gigi berlubang, gigi sensitif, gusi berdarah dan sebagainya mai whatsApp.
Harga mampu milik !!! 😍😍
.
~ Credit : Nurul Azura ~ 📱017-7626491 (cik izz)
.
#ProjekRM1000seMinggu|bizOnline ModalRM50 cara STG #beU

Pencarian Protege #projekrm1000seMinggu DIBUKA!! 👑Pendaftaran RM50 sahaja 👑Kelas Online 24jam 7hari
👑Iklan disediakan 👑Copy dan paste sahaja 👑Produk disediakan 👑Urusan pos kami uruskan
Semua dihujung jari anda! Ada smart phone dan internet sahaja dan jana income atas talian 💪💪 anda tentukan berapa anda nak.

Jom pm saya 📲 0175867780
#ProjekRM1000seMinggu | bizOnline ModalRM50 cara STG #BeU

Pencarian Protege #projekrm1000seMinggu DIBUKA!! 👑Pendaftaran RM50 sahaja 👑Kelas Online 24jam 7hari
👑Iklan disediakan 👑Copy dan paste sahaja 👑Produk disediakan 👑Urusan pos kami uruskan
Semua dihujung jari anda! Ada smart phone dan internet sahaja dan jana income atas talian 💪💪 anda tentukan berapa anda nak.

Jom pm saya 📲 0175867780
#ProjekRM1000seMinggu | bizOnline ModalRM50 cara STG #BeU

Ppl. Might not always receive it but that should've matter #BEU

TESTIMONI SABUN ME KEATAS ANAK SAYA SENDIRI

Credit to Puan Yana Lyana

ALHAMDULILLAH SYUKUR..
Anak saya d sahkan kena eczema pada 15 april tahun nie..yaAllah hanya kakak yg tahu betapa menderitanya c baby,asyik mnangis jah krna gatal..bila d sentuh saja tpt yg terkena eczema tu pasti akan melarat ke tempat yg lain pula...
SYUKUR ada kawan yg pm kakak spaya mencuba SABUN ME..kakak pun amalkan memandikan baby guna #sabunMe nie tiap2 hari dan hasilnya wowwwwwwww mmg terbaik...eczema anak kakak hilang sepenuhnya dlm masa 7hari sahaja...hebatkan SABUN ME nie...
Kakak ada sapukan jga ubat yg d beri oleh doktor d bagian muka iaitu tpt yg teruk terjadinya eczema mnakala pada bagian kepala n badan kakak guna sabun ME ketika memandikan baby..iyalah kan mcm mna pla kakak nak letak cream 2 kat kepala baby kan..karang tak pasal2 habis gugur pla rambut c baby😄😄😄
Sehingga ke hari nie kakak sekeluarga amalkan memakai #sabunME nie..selain dpt menyelesaikan msalah jangkitan kulit, iyanya jga sangat mnyegarkan badan dan harumannya jga sangat wangi😍😍
SAYA DAH CUBA...ANDA BILA LAGI... PM/WA
NAWIAH @ 96159484

#jomKoreaSalji2018 via #ProjekRM1000seMinggu bizOnline ModalRM50 cara STG #beU
#beU_pecutbonusgemoks

"VERY RECOMMENDED!"
Alhamdulillah...feedback drpd sepupu saya sendiri ni.
Dengan izin Allah, penggunaan Shampoo Marine Essence menyebabkan masalah KELUMUMUR & KEGATALAN kulit kepala dah hilang!
KEGUGURAN RAMBUT pun dah berkurang!

Sikit lagi dah nak settled semua masalah rambut & kulit kepala dengan #ShampooHijau ni. Jom istiqamah dengan Shampoo ME ni.

Meh whatsapp Cik Naemah dekat sini 👇www.wasap.my/60195248421

#tiapbulanpoketgemok #jomKOREAsalji2018 via #ProjekRM1000seMinggu > biz online Modal RM50 , income 4 angka setiap bulan , Cara STG #beU

Most Popular Instagram Hashtags