[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#betabusinessclub

21889 posts

TOP POSTS

Dream car ,,,
If you had a dream , go for it
.
.
Tag kawan korang yang ada impian besar
.
.
pm jika berminat utk tahu macam mane nak buat duit senang
.
.
#betabusinessclub #carkings #bisnesonline

kawe pening dgn bikkoin ni... 😅
beli semale 49 ribu yar,
hok loni dah naik 74 ribu yar,
kawe doh untong 25 ribu yar,
dok saboh giloo 😭
#betabusinessclub
#bitcoin #msdollar
📸 @ikomsufien

JANGAN TENGOK KALAU TAKUT DAPAT INCOME RM3,000 SEBULAN
.
ANDA NAK TAHU APE YANG SAYA BUAT?..MEH2 KITE TAMBAH INCOME SEHARIAN...DLM RM800+ SEHARI...SAYA PON DULU TAK PERCAYA DENGAN PLATFORM NI...TAPI SEKRANG ALHAMDULILLAH...SESUAI BAGI ANDA ADA MASALAH KEWANGAN,HUTANG2,DAN UNTUK MENCAPAI IMPIAN ANDA??...PM SAYA. saya cube sedaya upaya tuk bantu anda .
.
Sikit takpe..yg penting hari hari .....
Sikit2..lama2 jadi bukit kan..keep it up..
.
Pada sapa yg berminat nak buat bisnes jana pendapatan harian mcm ni ..
.
Salam saya untuk usahawan² muda dimalaysia.
.
boleh whatsapp 👉
.
013.7472702 , Izzat Ishak
013.7472702 , Izzat Ishak
.
atau .
klik link di bio @izzat_ishak_ .
.
#monspace #msd #msdollar ##CRYPTOCURRENCY #betabusinessclub  #bizvalet #investment #janapendapatan#buatduit #business #bisnesparttime #businesspartner#jutawan #kerjaparttime #kerjaonline #makemoney #malaysia#upnm #ipta #UKM #usim #uthm #upm #kmj #PoliteknikShahAlam #politeknik #income #kerjaparttime #kerja

Tiada istilah gagal selagi anda tidak berhenti lakukan. GAGAL HANYA UTK ORANG YG BERHENTI BERUSAHA . 👍🏻 #BETABusinessClub
#BlackDiamondNetwork
#MSD

siapa yg nak buat pendapatan menyimpan cryptocurrency untung rm 500- rm1000 tiap bulan boleh inform
.
.
.
ramai yg nak simpan cryptocurrency tp tak tahu nak simpan dekat yg mana 1 malah kadang tak tahu pon cryptocurrency ni ada berapa jenis
.
.
ada jugak yg nampak je ada org bagi tahu pasal company buat cryptocurrency terus je beli tanpa tengok potensi kenaikan
.
.
so kaji dan belajar dulu sebelum beli ya! 😘
.
.
#betabusinessclub #blackdiamondnetwork

Btul2 hri ni sangat2 Sibuk key in account org yg Sudah invest d Pssp ni bukan 1 org tapi berpuluh puluh org bayangkan bertapa Ramai yg mau mengubah kehidupan mereka d dunia Pssp nii...bukan saja key in account org tpi sy kena reply satu persatu client d whatsapp jga dalam masa yg sama..smua nya mau tahu tentang kebaikan Pssp ni 🔥... Tapi bgi sy okay lah bwat krja mcm ni dripada sy bwat kerja d bawah matahri..
.
Tidak sangka pula sya boleh menjadi mcm bisnes partner sya secara pelan perlahan. Macam orang tua² ckp bersusah-susah dahulu besenang-senang kemudian. Semua business memang ambil resiko tipu lah kalau tidak ambil resiko boss. Kamu cari kerja di mana² tempat contoh lah kamu cari dapat sdh kerja di tenggah² laut kerja minyak lepastu boss sana ckp "boleh kamu kerja tapi mau ambil resiko salah satunya kamu akan turun kebawah laut yang dalam untuk check sistem² yg di bagi. Renung² kan lah 😊
#universitymalaya
#sideincome
#kerjakosong
#makemoneyonline
#bisnesanakmuda
#uitmshahalam
#uitmkedah
#uitmjohor
#cariduit
#studentpendapatan
#businessacademy360
#earnwhileyoulearn
#peluangperniagaan
#berniagadarirumah
#betabusinessclub
#lifeinspringlife
#bitcoin
#kerjasantai
#kerjamudah

Selamat malam semua .
.
.
Kejayaan bukan terletak pada berapa duit kita ada , tetapi usaha kita yang melambangkan kejayaan kita . .
.

So yang diluar sana yang berminat nak buat side income 500 sehari boleh direct pm nabil , set tempat kita open table okey ?
.
Pm nabil 0197380353
#bbc #betabusinessclub #BizValet #studentbuatduit #buatincome10k

Sorry yerr guys yang PM abam sampai sekarang tak balas2 😭😭
.
Ramai sangat sekarang PM abam 😭😭 abam try usaha tungkus lumus untuk reply satu per satu chat korang okays ❤️
.
#BizValet
#BETABusinessClub
#OTCMarket
#3L4KMudah
#ProjekOrangMalas
#ProjekMDB
#BusinessOnline
#Malaysia
#Singapore

" Kegagalan tidak bermakna kita akan gagal selamanya. Kegagalan itu adalah ujian untuk kita mencapai kejayaan. Tanpa kegagalan kita tidak akan berjaya kerana kegagalan membuatkan kita belajar dari kesilapan dan ia membuatkan kita bangkit dan meneruskan sehingga sampai ke garisan penamat "
-
-
Berminat nak buat bisnes atau pendapatan sendiri tapi tak tahu caranya?! Jom join kami di #BETABUSINESSCLUB #bizvalet . Kami sedia membantu anda🤗. Berminat terus ws abam ok😎.
-
-
Ws📲
01139132064
ZHARFAN
*TEKAN LINK DI BIO*
-
#bizvalet #BBCTestimony #BETABUSINESSCLUB #youngentrepreneur #younginvestor #CRYPTOCURRENCY #MSC #MSdollar #roadtomillionaire #IPO #OTCmarket #NASDAQ #NYSE #investment #blockchain

MOST RECENT

ALLAHU KENA CULIK NGAN BUDAK 17 TAHUN PAKAI VOLKSWAGEN KE NI ? 😭😭
.
Cakap nk pergi kelas,
belum habis spm tak smpai seminggu dah boleh ACHIEVED KERETA BARU #VOLKSWAGENSCIROCCO !!!🔥🔥🔥
.
.
Cash deposit rm50k !
Alhamdulillah bayar full cash hasil simpanan sendiri dan bisnes partime santai2😘😘
.
.
Tahniahhh syawal & mama !
Thnk you for everything sbb culik sy bawak balik shah alam ritu hahaa😁

Tiada pengalaman ? Tapi nak join bisnes kami ?
-
📲 017.954.4618 (WAA)
📲 017.954.4618 (WAA)
📲 017.954.4618 (WAA)

#BETABusinessClub
#BlackDiamondNetwork
#BizValet
#volkswagenpolo
#volkswagenscirocco
#volkswagenlove

king__zahedINI ADALAH FAKTA.. 2009 BITCOIN BERMULA 0.10cent USD DENGAN..
1. 0 MEMBER 
2. 0 TRADER
3. 0 PEMINAT
4. TANPA TERAS PERNIAGAAN SYARIKAT PERNIAGAAN.

2017 MSDOLLAR BERMULA 0.10cent USD DENGAN
1. 15 JUTA MEMBER
2. 15 JUTA TRADER
3. 15 JUTA PEMINAT DAN MEMJADI TUMPUAN KEPADA PAKAR2 CRYPTO DUNIA..
4. ADA TERAS PERNIAGAAN IAITU 22 ANAK SYARIKAT 
1✅Monspace SOFO Paradise, China
2✅MS New symphony clinical sdn Bhd
3✅ Monspace International Bank, Caribbean 
4✅eCommerce: Mon Space Net Inc.
5✅MS pertanian Sdn Bhd
6✅Monspace International Sdn Bad
7✅Advance TC Ltd: Australia listing code A88
8✅😎Monspace email Sdn Bhd 
9✅MonGalaxy Sdn Bhd 
10✅Monspace 365
11✅Monspace Media & Entertainment Sdn Bhd 
12✅ Monspace Events Sdn Bhd 
13✅Monspace City Sdn Bhd 
14✅Monspace stylish Channel Sdn Bhd 
15✅Monspace F&B Sdn Bhd 
16✅ Monspace Hotels Sdn Bhd 
17✅ Monspace Airlines Sdn Bhd 
18✅ Monspace Education Advisory Sdn Bhd 
19✅ Monspace Tours &Travel Sdn Bhd 
20✅ Monspace Langkawi Hotel Sdn Bhd 
21✅ Koperasi Monspace Berhad
22✅Monspace Neo Sdn Bhd 
Monspace Worldwide Business.

ITU ADALAH FAKTA !!! 👆👆👆
.
Pada sapa yg berminat nak buat bisnes jana pendapatan harian mcm ni ..
.
Salam saya untuk usahawan² muda dimalaysia.
.
boleh whatsapp 👉
.
013.7472702 , Izzat Ishak
013.7472702 , Izzat Ishak
.
atau .
klik link di bio @izzat_ishak_ .
.
#monspace #msd #msdollar ##CRYPTOCURRENCY #betabusinessclub  #bizvalet #investment #janapendapatan#buatduit #business #bisnesparttime #businesspartner#jutawan #kerjaparttime #kerjaonline #makemoney #malaysia#upnm #ipta #UKM #usim #uthm #upm #kmj #PoliteknikShahAlam #politeknik #income #kerjaparttime #kerja

Orang yg BERJAYA tak semestinya kena BELAJAR TINGGI2. Tapi kena BIJAK ambil PELUANG 😉
.
.
Tahniah Team Batu Pahat ! 🎉
Baru abis exam terus ajak jumpa untuk dengar dan ingin grab peluang dasyat ni 👏

Siapa lagi yg ingin dengar PROMO HUJUNG TAHUN TERKINI bisnes kami atau nak jadi sebahagian drpd kami santai2, jom set appointmnt by :
-
📲 017.954.4618 (waa)
📲 017.954.4618 (waa)
📲 017.954.4618 (waa)
-
Or
Click on my bio link 😝

#BetaBusinessClub #BizValet
#Cryptocurrency #BuatSimpanan
#Penang #ShahAlam #KualaLumpur
#Johor #Malaysia #Singapore
#LambatTinggal #Lepak #Santai2
#Lifestyle #RoadTour #On❌on

Dinner mlm nie...Alhmdulillah..settle appoinment terus dtg #diamondcafe
.
cafe yg tgh nak naik skrg...makanan nya pun sedap😋😋😋...peminat2 ayam penyet dan asam pedas anda wajib dtg cafe nie...serius ayam penyet kat sini sngt meletup...sambalnye smpai mnjilat jari😍😍😍😍...lokasi bandar seri permaisuri, cheras...
.
Btw yg nak tahu pasal passive income MSD tuu bleh pm abam...atau kte bleh set appoinment kat diamond cafe😋😋😋
.
#MSD #MSDOLLAR #Cryptocurrency #bitcoin #betabusinessclub #enterpreneuervisionguild #diamondcafe #bandarseripemaisuri #asampedas #ayampenyet

[[ KORANG NAK ATAU TAKNAK , SATU HARI NANTI SEMUA ORANG AKAN PAKAI DIGITAL MONEY!! ]]
.
.
.
.
.
Dunia sekarang ke arah cashless society . Bermula dari sistem barter , ke sistem logam sehinggalah wang fiat dan kad debit yg kita pakai harini akan berubah ke arah matawang digital (cryptocurrency) mcm bitcoin , ethereum dan msd 💰💵
.
2020 nanti , hampir semua transaksi perniagaan kita akan guna matawang digital . mahu atau tak , benda ni still akan berlaku sebab ini adalah EVOLUSI . Semua org akan terlibat cepat atau lambat 🔥🔥🔥🔥.
.
Nak start simpan digital money? Dengan harga murah? Pulangan berganda? Terus whatsapp saya skrg atau klik saja link pada bio.
.
Saranan saya beli dan simpan untuk masa depan nanti ok..nasihat saya yg bertarikh 11/12/2017..
Berminat jum..ade Best offer nihh😵😵😵 anda setuju terus pm sya okayy!!
.
Cepat,Cepat,Cepat!!!
Whatsapp sis okehh 🙋
📞 011-26740068 athirah aiman
📞 011-26740068 athirah aiman
📞 011-26740068 athirah aiman
.
Kalau malas boleh terus tekan link kat bio abam ✌
.
#BizValet #BizValetTestimony
#BetaBusinessClub #TitaniumNetwork
#ProgramGandakanSimpanan2017
#Cryptocurrency #OTCMarket
#PlanBaru #AuraBaru #LambatTinggal
#Semenyih #ShahAlam #KualaLumpur
#Penang #Terengganu #JohorBahru
#Malaysia #Singapore

TAHNIAH KPD SEMUA YOUNG CAR ACHIEVERS !!! 🔥🔥🔥
-
Volkswagen Scirocco - 17 tahun
Audi tt - 18 tahun
Nissan fairlady - 18 tahun
Civic fd - 19 tahun
BMW - 20 tahun
Civic fc - 22 tahun

Alhamdulillah bayar full cash hasil simpanan sendiri dan bisnes partime santai2😘😘.
Tiada pengalaman ? Tapi nak join bisnes kami ?
.
.
Info lanjut di Instagram:
📷 @_hazirahsyahirah
.
.
Tags:
#BETABusinessClub
#NewDiamondOrder
#BlackDiamondNetwork
#BBCPhuketKrabiChallenge
#UTP #USM #UKM #UPM #GMI #MSU
#UPSI #Unisel #Uniten #3L4KMudah
#UniKLMIMET #UniKLMiiT #uumsintok
#UniKLUbis #UniKLMicet #UniKLIprom #UniKLMestech #UniKLBMi #UITMShahAlam
#UniKLMFI #UiTMSeriIskandar #UiTMShahAlam
#ProgramGandakanSimpanan2017 #shahalam

DUIT DULU VS DUIT SEKARANG!!
. .
.
Satu ringgit yang sama. Agong yang sama. Tapi adakah nilainya masih sama. Satu ringgit yang dulu bukan seperti satu ringgit yang sekarang. Betul tak?
.
.
Sama sahaja dengan gaji anda. Dulu RM2000 cukup untuk tampung perbelanjaan keluarga, self reward untuk diri sendiri dan bagi mak ayah.
.
.
Tapi itu dulu,sekarang RM2000 sangat sangat kecil.Lagi lagi di ibu kota,parking sahaja sudah lebih RM5.Bende yg lain macam mana ???
.
.
So yg mana rasa nak bantuan dari kak lin nak ad back up plan dgn Modal paling Rendah.
.
.
Boleh DM Abam ,nanti Abam akan terangkan dengan lebih details
.
👇🏻Ringankan jari jemari untuk pm saya👇🏻
.
📲: 019.980.1695 (Syuib)
📲: 019.980.1695 (Syuib)
📲: 019.980.1695 (Syuib)
.
#BETABusinessClub
#F2Academy
#F2ADauntless
#3L4KMudah
#OTCMarket
#BusinessOnline
#Malaysia #Singapore

kurangkan berfikiran negatif.Sentiasa bersyukur.. Banyakkan sedekah dan sedekah😉😉..
.
.
Siapa yg nak buat bisnes online?
Partime sambil belajar atau bekerja?
Tapi tak tahu cara?
Nak buat duit min rm 1,000 - rm 10,000 sebln?
Boleh deal buat appointment dgn sis okay..No hal😊😊..Or wasap terus ke
📲0135776836 ( Ann )
📲0135776836 ( Ann )

Ehh,lupa nak ckp yg korang tgk #alipay itulh cth salah satu penggunaan mata wang digital dan sekarang ia ada dimana2 saja.. Alipay uncle Jack Ma yg punya🤗🤗🤗 #bizvalet #betabusinessclub #msd #monspacemalaysia

KAU NAK BERJAYA ? come on la kalau dah kena berkorban sikit kau dah mengeluh itu ini 😪 layak ke kau layak wahai diri ? .
.
kerja apa yang awak buat ? Awk duduk lepak je tapi duit boleh masyuk 😅 mmg dgr tak logik kan ? haa meh sini sapa yang berani berkorban , yakin dengan diri yang diri akan berjaya meh pm saya biar saya LOGIK kan korang 🙌🏼
.
wehh mana ada orang nak bagi kita duit beribu ribu secara free 😹 tapi ada je nak bagi free kalau kita ni ikhlas , ada pengorbanan , ada keyakinan , ada impian dan ada usaha 😉
.
so saya nak sangat kongsi dengan korang mcm mana kita ada jalan senang untuk berjaya ✨
.
kalau rasa semua yang saya cakap tu ada kat diri korang , tunggu apa lagi ? whatsapp terus saya😋
.
📲 011-26595243 (Muhd Amin)
📲 011-26595243 (Muhd Amin)
📲 011-26595243 (Muhd Amin)
.
Tags:
#NewDiamondOrder
#3L4KMudah
#BETABusinessClub
#BlackDiamondNetwork
#UTP #USM #UKM #UPM #GMI #MSU #UPSI #Unisel
#UniKLMIMET #UniKLMiiT #UniKLUbis #UniKLMicet #UniKLIprom #UniKLMestech #UniKLBMi #UniKLMFI
#UiTMSeriIskandar #UiTMShahAlam

Alhamdulillah. Jom siapa2 yang nak belajar buat pendapatan sendiri 100% online dengan abam boleh terus ws abam ok😉.
-
-
Ws📲
01139132064
ZHARFAN
*TEKAN LINK DI BIO*
-
#bizvalet #BBCTestimony #BETABUSINESSCLUB #youngentrepreneur #younginvestor #CRYPTOCURRENCY #MSC #MSdollar #roadtomillionaire #IPO #OTCmarket #NASDAQ #NYSE #investment #blockchain

Dream car ,,,
If you had a dream , go for it
.
.
Tag kawan korang yang ada impian besar
.
.
pm jika berminat utk tahu macam mane nak buat duit senang
.
.
#betabusinessclub #carkings #bisnesonline

"PELUANG"
.
ANDA NAK TAHU APE YANG SAYA BUAT?..MEH2 KITE TAMBAH INCOME SEHARIAN...DLM RM800+ SEHARI...SAYA PON DULU TAK PERCAYA DENGAN PLATFORM NI...TAPI SEKRANG ALHAMDULILLAH...SESUAI BAGI ANDA ADA MASALAH KEWANGAN,HUTANG2,DAN UNTUK MENCAPAI IMPIAN ANDA??...PM SAYA. saya cube sedaya upaya tuk bantu anda .
.
Pada sapa yg berminat nak buat bisnes jana pendapatan harian mcm ni ..
.
Salam saya untuk usahawan² muda dimalaysia.
.
boleh whatsapp 👉
.
013.7472702 , Izzat Ishak
013.7472702 , Izzat Ishak
.
atau .
klik link di bio @izzat_ishak_ .
.
#monspace #msd #msdollar ##CRYPTOCURRENCY #betabusinessclub  #bizvalet #investment #janapendapatan#buatduit #business #bisnesparttime #businesspartner#jutawan #kerjaparttime #kerjaonline #makemoney #malaysia#upnm #ipta #UKM #usim #uthm #upm #kmj #PoliteknikShahAlam #politeknik #income #kerjaparttime #kerja

SIMPAN DUIT RUGI! SERIUS! SUMPAH!
.
.
.
.
.
Alhamdulillah, rezeki simpan wang di cryptocurrency, simpan sikit ja, tp berganda sendiri 😭
.
Kalau kita simpan duit fiat(wang kertas)., lama2 purchasing power dan susut nilai berlaku! So makin lama n makin byk kita simpan makin byk RUGI!
.
Era global skrg kalau kita masih tak ambil peluang simpan wang kripto, seriously rugi, sangat2 rugi. Sbb Malaysia pun tahun 2020 nanti dah beralih ke era ini. Dan permintaan terhadap wang kripto sgt tinggi sampaikan harga dia melonjak sgt2 tinggi!
.
Masih ada ka yg tak percaya dgn cryptocurrency? Nak belajar? Abam boleh ajar, inshaAllah 😘 Meh2 DM
.
.
.
📲 011.3302.6094 (Hanif)
📲 011.3302.6094 (Hanif)
📲 011.3302.6094 (Hanif)
.
.
#betabusinessclub #entrepreneuervisionguild#msdollar #msd #bitcoin #cryptocurrenccy#kualalumpur #klcc #berjayatimessquare #ioi#leisuremall #sunwaypyramid #sunwayputra#pavilion #thecurve #midvalley

Thinking about investing in MSD but scared of losing money? GOOD! That means you’re smart. 👍But letting fear of the unknown keep you from seizing opportunity? That’s dumb!👎😔
.
The solution? Get educated!
.
MonSpace Bank is coming in 2018😊
.
Discover MSD now!👍
.
Anda nak ckp ape lagi..??😮 nak kaji lagi??😏 kajilah sampai jadi professor 10 tahun akan dtg 😁 nak tggu harga MS DOLLAR dah MAHAL baru nak beli ke?? 🤔 Join terus laa.. buat keje dpt income.. bantu org.. hati senang😍 FAST ACTION, FAST RESULT!😘
.
Dapatkan MSD dgn segera sblm terlambat.

#MillionaireMentorAcademy
#MsDollar
#CryptoCurrency
#BeASuperHero 
#Shareholder
#EuropeTripFREE10Days8Night
#BusinessTrending #BETABusinessClub #MSD #evg #MSDollar#Monspace #Bitcoin #Ripple #Ethereum #Litecoin#DogeCoin #Bitconnect  #cryptocurrency #coinmarketcap#tidex #utem #unikl #ukm #politeknik #upm 📱ws now : 011-26740068 (athirah)

SANGGUP KU GADAI EMAS DEMI......
.
.
.
.
ini adalah perbezaan yg dibuat untuk EMAS dan jugak CRYPTOCURRENCY
.
.
👉EMAS
.
1.harga january around Rm 150/gram
.
2.harga NOVEMBER Rm180/gram
.
3.kenaikan harga 16%
.
4.tidak tahu bila lagi akan naik lagi tinggi
.
.
.
❤❤❤CRYPTO bitcoin
.
1.harga january 1100 USD (Rm4578)
.
2.harga NOVEMBER rm33 087
.
3.kenaikan harga 87%
.
4.dijangka hujung tahun ni kenaikan harga sehingga 100% iaitu rm40 000/ 1 unit crypto bitcoin
.
.
perbezaan yg sangat2 simple untuk orang minda normal dan sentiasa ingin ke hadapan untuk faham. mudah bukan? 😊 alangkah indah jika jadi org terawal yg simpan cryptocurrency ni kan? bukan susah pon beli simpan sahaja. ibarat beli rumah lepas tu simpan je lah harga pon makin naik tak pernah turun
.
.
untuk keterangan lanjut boleh whatsapp segera sebelum harga lagi tinggi
.
📲 AMALINA 013-8021495
.
Atau click di link bio @msdollarcryptocurrency for fast respon 🌹
.
.
#betabusinessclub
#blackdiamondnetwork
#luxurycar
#luxurylifestyle
#cryptocurrency
#bitcoin
#msd

Thinking about investing in MSD but scared of losing money? GOOD! That means you’re smart. 👍But letting fear of the unknown keep you from seizing opportunity? That’s dumb!👎😔
.
The solution? Get educated!
.
MonSpace Bank is coming in 2018😊
.
Discover MSD now!👍
.
Anda nak ckp ape lagi..??😮 nak kaji lagi??😏 kajilah sampai jadi professor 10 tahun akan dtg 😁 nak tggu harga MS DOLLAR dah MAHAL baru nak beli ke?? 🤔 Join terus laa.. buat keje dpt income.. bantu org.. hati senang😍 FAST ACTION, FAST RESULT!😘
.
Dapatkan MSD dgn segera sblm terlambat.

#MillionaireMentorAcademy
#MsDollar
#CryptoCurrency
#BeASuperHero 
#Shareholder
#EuropeTripFREE10Days8Night
#BusinessTrending #BETABusinessClub #MSD #evg #MSDollar#Monspace #Bitcoin #Ripple #Ethereum #Litecoin#DogeCoin #Bitconnect #titaniumnetwork#titaniumfamily #cryptocurrency #coinmarketcap#tidex #utem #unikl #ukm #politeknik

KAU NAK BERJAYA ? come on la kalau dah kena berkorban sikit kau dah mengeluh itu ini 😪 layak ke kau layak wahai diri ? .
.
kerja apa yang awak buat ? Awk duduk lepak je tapi duit boleh masyuk 😅 mmg dgr tak logik kan ? haa meh sini sapa yang berani berkorban , yakin dengan diri yang diri akan berjaya meh pm saya biar saya LOGIK kan korang 🙌🏼
.
wehh mana ada orang nak bagi kita duit beribu ribu secara free 😹 tapi ada je nak bagi free kalau kita ni ikhlas , ada pengorbanan , ada keyakinan , ada impian dan ada usaha 😉
.
so saya nak sangat kongsi dengan korang mcm mana kita ada jalan senang untuk berjaya ✨
.
kalau rasa semua yang saya cakap tu ada kat diri korang , tunggu apa lagi ? whatsapp terus saya😋
.
📲 011-26595243 (Muhd Amin)
📲 011-26595243 (Muhd Amin)
📲 011-26595243 (Muhd Amin)
.
Tags:
#NewDiamondOrder
#3L4KMudah
#BETABusinessClub
#BlackDiamondNetwork
#UTP #USM #UKM #UPM #GMI #MSU #UPSI #Unisel
#UniKLMIMET #UniKLMiiT #UniKLUbis #UniKLMicet #UniKLIprom #UniKLMestech #UniKLBMi #UniKLMFI
#UiTMSeriIskandar #UiTMShahAlam

Btul2 hri ni sangat2 Sibuk key in account org yg Sudah invest d Pssp ni bukan 1 org tapi berpuluh puluh org bayangkan bertapa Ramai yg mau mengubah kehidupan mereka d dunia Pssp nii...bukan saja key in account org tpi sy kena reply satu persatu client d whatsapp jga dalam masa yg sama..smua nya mau tahu tentang kebaikan Pssp ni 🔥... Tapi bgi sy okay lah bwat krja mcm ni dripada sy bwat kerja d bawah matahri..
.
Tidak sangka pula sya boleh menjadi mcm bisnes partner sya secara pelan perlahan. Macam orang tua² ckp bersusah-susah dahulu besenang-senang kemudian. Semua business memang ambil resiko tipu lah kalau tidak ambil resiko boss. Kamu cari kerja di mana² tempat contoh lah kamu cari dapat sdh kerja di tenggah² laut kerja minyak lepastu boss sana ckp "boleh kamu kerja tapi mau ambil resiko salah satunya kamu akan turun kebawah laut yang dalam untuk check sistem² yg di bagi. Renung² kan lah 😊
#universitymalaya
#sideincome
#kerjakosong
#makemoneyonline
#bisnesanakmuda
#uitmshahalam
#uitmkedah
#uitmjohor
#cariduit
#studentpendapatan
#businessacademy360
#earnwhileyoulearn
#peluangperniagaan
#berniagadarirumah
#betabusinessclub
#lifeinspringlife
#bitcoin
#kerjasantai
#kerjamudah

JANGAN TENGOK KALAU TAKUT DAPAT INCOME RM3,000 SEBULAN
.
ANDA NAK TAHU APE YANG SAYA BUAT?..MEH2 KITE TAMBAH INCOME SEHARIAN...DLM RM800+ SEHARI...SAYA PON DULU TAK PERCAYA DENGAN PLATFORM NI...TAPI SEKRANG ALHAMDULILLAH...SESUAI BAGI ANDA ADA MASALAH KEWANGAN,HUTANG2,DAN UNTUK MENCAPAI IMPIAN ANDA??...PM SAYA. saya cube sedaya upaya tuk bantu anda .
.
Sikit takpe..yg penting hari hari .....
Sikit2..lama2 jadi bukit kan..keep it up..
.
Pada sapa yg berminat nak buat bisnes jana pendapatan harian mcm ni ..
.
Salam saya untuk usahawan² muda dimalaysia.
.
boleh whatsapp 👉
.
013.7472702 , Izzat Ishak
013.7472702 , Izzat Ishak
.
atau .
klik link di bio @izzat_ishak_ .
.
#monspace #msd #msdollar ##CRYPTOCURRENCY #betabusinessclub  #bizvalet #investment #janapendapatan#buatduit #business #bisnesparttime #businesspartner#jutawan #kerjaparttime #kerjaonline #makemoney #malaysia#upnm #ipta #UKM #usim #uthm #upm #kmj #PoliteknikShahAlam #politeknik #income #kerjaparttime #kerja

Alhamdulillah"
.
.
.
Bersyukur setiap nikmat yang kita dapat walaupun hanya 50sen dalam saving.
.
Selepas bersyukur kita usaha lebih hebat. Apa yang kita dapat hari ini adalah hasil usaha kita yang lepas.
.
Kepada di luar sana yang teringin buat bisnes boleh hubungi saya, kita akan train cara berbisnes dgn step yang mudah insyaallah😊.
.
👇Maklumat lanjut sila PM saya👇
.
📱016-9404695(Izman)
.
Tags:
#NewDiamondOrder
#3L4KMudah#BETABusinessClub#BlackDiamondNetwork
#BBCPhuketKrabiChallenge

" Kegagalan tidak bermakna kita akan gagal selamanya. Kegagalan itu adalah ujian untuk kita mencapai kejayaan. Tanpa kegagalan kita tidak akan berjaya kerana kegagalan membuatkan kita belajar dari kesilapan dan ia membuatkan kita bangkit dan meneruskan sehingga sampai ke garisan penamat "
-
-
Berminat nak buat bisnes atau pendapatan sendiri tapi tak tahu caranya?! Jom join kami di #BETABUSINESSCLUB #bizvalet . Kami sedia membantu anda🤗. Berminat terus ws abam ok😎.
-
-
Ws📲
01139132064
ZHARFAN
*TEKAN LINK DI BIO*
-
#bizvalet #BBCTestimony #BETABUSINESSCLUB #youngentrepreneur #younginvestor #CRYPTOCURRENCY #MSC #MSdollar #roadtomillionaire #IPO #OTCmarket #NASDAQ #NYSE #investment #blockchain

KAU NAK BERJAYA ? come on la kalau dah kena berkorban sikit kau dah mengeluh itu ini 😪 layak ke kau layak wahai diri ? .
.
kerja apa yang awak buat ? Awk duduk lepak je tapi duit boleh masyuk 😅 mmg dgr tak logik kan ? haa meh sini sapa yang berani berkorban , yakin dengan diri yang diri akan berjaya meh pm saya biar saya LOGIK kan korang 🙌🏼
.
.
wehh mana ada orang nak bagi kita duit beribu ribu secara free 😹 tapi ada je nak bagi free kalau kita ni ikhlas , ada pengorbanan , ada keyakinan , ada impian dan ada usaha 😉
.
.
so saya nak sangat kongsi dengan korang mcm mana kita ada jalan senang untuk berjaya ✨
.
.
kalau rasa semua yang saya cakap tu ada kat diri korang , tunggu apa lagi ? whatsapp terus saya😋
.
.
📲 +60138021495 (AMALINA)
📲 +60138021495 (AMALINA)
📲 +60138021495 (AMALINA)
.
.
#BlackDiamondNetwork
#BetaBusinessClub

HARAPKAN PAGAR, PAGAR MAKAN PADI
==========================
.
Ingat peribahasa ni boleh gunakan pada orang ja. Tak sangka pada bank pun boleh kita gunakan peribahasa ni.

Pada yang letak kepercayaan hanya pada satu sumber penyimpanan, katanya hanya simpan dekat bank sahaja yang selamat. Realiti nya tidak sebegitu pun. Bank pun boleh kena scam. Silap haribulan ntah-ntah bank pun scam juga 😅

Banyak platform lain lagi untuk buat simpanan dengan selamat selain daripada bank. Tambahan lagi sekarang kita sudah ada teknlologi yang di panggil 'blockhain.' dan PRIME MINISTER sendiri mengesyorkan kpd penngunaan Blockchain(lihat post2 yg sbelum ni). So, marilah buat simpanan kepada cyrptocurrency ( wang digital ) dan simpan elok-elok dalam blokchain.

Lebih transparent 😊 lebih selamat 😊 Lebih untung 😊 ada peningkatan nilai 😊
.
.
MSD is the next bitcoin. 😁 nak tahu kelebihan MSD? Pm saya.
.
📲013-8021495 (AMALINA)
.
Atau klik link di bio instagram @msdollarcryptocurrency FOR DIRECT PM & MORE DETAILS
.
#BlackDiamondNetwork
#BetaBusinessClub
#msd
#Bitcoin
#cryptocurency
#global
#projekgandakansimpanan2017
#wow

Always do something different
.
#betabusinessclub
#blackdiamondnetwork

ALLAHU BUDAK 17 TAHUN DAH DAPAT RESULT??? Patot dpt awai,rupanyaa bdax niee...
.
.
.
Cakap nk pergi kelas,
belum habis spm tak smpai seminggu dah boleh ACHIEVED KERETA BARU#VOLKSWAGENSCIROCCO !!!🔥🔥🔥
.
.
Cash deposit rm50k !
Alhamdulillah bayar full cash hasil simpanan sendiri dan bisnes partime santai2😘😘
.
.
Tahniahhh syawal & mama !!!
.
.
Sape ckp budak berbelasan tahun x boleh buat bisnes 😎😎
.
Nak tahu ape rahsia nye.
Tiada pengalaman ? Tapi nak join bisnes kami ?
.
.
Boleh pm untuk tahu lebih lanjut 😊😊 :
.
Ws📲
01126740068 (athirah) TEKAN LINK DI BIO*
.
#bizvalet #BBCTestimony #BETABUSINESSCLUB#youngentrepreneur #younginvestor#CRYPTOCURRENCY #MSC #MSdollar#roadtomillionaire #IPO #OTCmarket #NASDAQ#NYSE #investment #blockchain 
#volkswagenpolo 
#volkswagenscirocco 
#volkswagenlove

MSD ACCEPTED HERE !!!
.
.
.
.
Revolusi kripto MSD diterima satu dunia termasuk malaysia . Kini di pasar karat johor menerima 100% tanpa cash hanya guna MSD shaja utk payment . Hebat kan ?
.
Korang dah ada MSD belum ?
#msd #msdollar #blackdiamondnetwork #cyptocurrency #titaniumnetwork #betabusinessclub

Maklumat lanjut boleh hubungi :
📲 011-26740068 (athirah)
📱011-26740068 (athirah)

HARITU POYOO, BELAGAK , SOMBONG !!!
.
Waktu MSD belum listed dalam Coincap , korang cakap ini SCAM!!.
.
Waktu MSD dah listed , korang cakap harga dia takkan naik . Maintain 1sen je. .
Waktu harga dia dah naik 0.5$ , korg cakap bukan boleh pakai kat mana2 pun.
.
Disember nanti dah siap exchanger dengan bank , korg still nak tengok sajaa lagi?? Korang tunggu harga naik 10$ nanti , baru korang beli ok 😂😂.
.
Nak start simpan digital money? Dengan harga murah? Pulangan berganda? Terus whatsapp saya skrg atau klik saja link pada bio.
.
⚡️ WHATSAPP : 011-17704833⚡️
⚡️ WHATSAPP : 011-17704833⚡️
⚡️ WHATSAPP : 011-17704833⚡️.
.
#betabusinessclub #bizvalet #msd #monspacedollar #titaniumnetwork #sayajual #cryptocurrency #bitcoin #ethereum #investment #ask2017 #bisnes #kerjakosong #legalinvestment #cryptohunter #dogecoin #ripple #bitcoincash #redvelvetdrama #tv3 #malaysia #kualalumpur #fattahamin #fattzura - #regrann

Mencari cara gandakan simpanan ???
Mencari side income yg lumayan ???
Tekan link di bio dan saya boleh ajar
.
Tekan link di bio
.
Tag kawan anda .
.
.
.
#betabusinessclub #monspaceintelligentnetworkcorporation #buatduitonline #investor #jutawanmuda #uitmseremban3 #UTHM

Projek Orang Malas eh? 😅
.
.
.
Yalah duduk santai pun duit masyuk.

Tak percaya kan? . .
Kalau awak ada modal tapi tak tau nak buat apa, meh pm 😘 .

#msd
#cryptocurrency
#betabusinessclub

MSD TAKDE NILAI ???
.
.
Amboi, amboi amboi . Sedap yer cakap msd takde nilai 😡😡. Msd sekarang masih dlm proses tau nak diterima oleh banyak kedai and merchant. Tak percaya ? boleh tgok gambar kat atas.
.
Hampir 400merchant dah ready utk terima MSD . Lepasni nak bayar apa2 kita pakai msd je 😏😏 Baru2 ni dapat update hotel pom terima MSD tauu . Haa jgn main2.
.
Nak start simpan digital money? Pulangan berganda? Terus whatsapp saya skrg.. Tags:
#NewDiamondOrder
#3L4KMudah
#BETABusinessClub
#BlackDiamondNetwork
#UTP #USM #UKM #UPM #GMI #MSU #UPSI #Unisel
#UniKLMIMET #UniKLMiiT #UniKLUbis #UniKLMicet #UniKLIprom #UniKLMestech #UniKLBMi #UniKLMFI
#UiTMSeriIskandar #UiTMShahAlam - #regrann

for the "Next Bitcoin"? Check our newest website how the 
#MsDollar Blockchain works.
Grab the new cryptocurrency that you can get today for only $0.10

https://mymsdspace.com/landing/en

Berapa nilai MSD naik tak penting, berapa byk MSD you ada lagi penting.

Kalau setakat ada 1usd naik 10usd pun tak guna kn..
Kurang2 ada 10,000msd. Naik 1usd pun syok .
.
Berminat nak buat duit secara online 100% seminggu RM500 ke RM1,000 sambil kumpul crypto currency #MSDollar?? Hubungi saya untuk maklumat lanjut:
.
📲 013-9371406 (Aeman)
.
#BlackDiamondNetwork
#BETABusinessClub

Jom buat simpanan melalui matawang digital ? 
Msd adalah sejenis matawang digital seperti bitcoin , dogecoin dll . Tetapi yang bagusnya msd adalah satu satunya matawang digital keluaran *Malaysia* *Lebih berkesan*
*Lebih untung*
*Patuh syariah*

Kenapa saya kata begitu ? 
Kalau kita simpan duit kertas rm1.00 harini , esok rm1.00 tu jadi rm1.50 , jadi rm2.00 ? *Tidak*

Kalau anda ada rm680 , anda simpan , esok tu duit tu jadi rm700 ? Jadi rm1000 ka ? *Tidak*

So kita buat langkah bijak dari duit rm680 kita tukar ke unit msd ! Anda akan dapat 250 unit msd .
Sebab apa msd ?
*Ada kenaikkan nilai/harga setiap unit msd*

Maknanya ? 1 unit msd harini kita beli rm0.50 sen , kita simpan , esok lusa 1 unit msd jadi rm1.00 , rm3.00 .....
Kalau anda ada 12,000 msd ? Berapa untung anda ?

12,000 msd × 1dolar
= 12,000 dolar 
Tukar duit malaysia

12,000 msd × 4.8 = rm244,800 *UNTUNG* 
Itu baru 1 unit msd naik 1 dolar . Kalau naik 5 dolar ? 10 dolar ? 50 dolar ? Pandai2 la kira . 
Minimum rm680 akan dapat 250 unit msd . Sekarang ada promosi untuk anda yang nak simpan 12,000 unit msd .
Peluang ada didepan mata . Terpulang samada nak melihat sahaja / ambil tindakkan segera sebab tak selamanya kita akan guna *Duit kertas* . *CEPAT BERTINDAK CEPAT UNTUNG*
.
Boleh pm untuk tahu lebih lanjut 😊😊 :
.
Ws📲
01116364776
Rahman *TEKAN LINK DI BIO*
.
#bizvalet #BBCTestimony #BETABUSINESSCLUB#youngentrepreneur #younginvestor#CRYPTOCURRENCY #MSC #MSdollar#roadtomillionaire #IPO #OTCmarket #NASDAQ#NYSE #investment #blockchain #nissan#fairlady350z
monspace_myTerbaik! 😉
Hidup Inspirasi Hidup

Sorry yerr guys yang PM abam sampai sekarang tak balas2 😭😭
.
Ramai sangat sekarang PM abam 😭😭 abam try usaha tungkus lumus untuk reply satu per satu chat korang okays ❤️
.
#BizValet
#BETABusinessClub
#OTCMarket
#3L4KMudah
#ProjekOrangMalas
#ProjekMDB
#BusinessOnline
#Malaysia
#Singapore

MSD ACCEPTED HERE !!!
.
.
.
.
Revolusi kripto MSD diterima satu dunia termasuk malaysia . Kini di pasar karat johor menerima 100% tanpa cash hanya guna MSD shaja utk payment . Hebat kan ?
.
Korang dah ada MSD belum ?
#msd #msdollar #blackdiamondnetwork #cyptocurrency #titaniumnetwork #betabusinessclub

Maklumat lanjut boleh hubungi :
📲 @nananasliz (016-4404803)
📲 @nananasliz (016-4404803)
📲 @nananasliz (016-4404803)

So ape korang akan jadi 10 tahun akan datang ???
Nak buat simpanan yg menggandakan wang anda ???
Direct PM saya
.
.
.
#betabusinessclub #monspacemalaysia #investor #investtanparesiko #masadepan #online

[ Umur 18 tahun , beli Nissan Fairlady 350Z cash ! ]
.
.
.
.
.
Adik Suffian yang baru berumur 18 tahun telah memiliki kereta idamannya , Iaitu Nissan Fairlady 350Z secara CASH !
.
.
Pertama adalah FOLLOW sahaja cakap LEADER . Terus Apply apa yg LEADER cakap ! JANGAN SIBUK PERGI mengkaji balik
.
.
Kedua adalah perlu bertindak dengan cepat . Sebab apa ? kadang2 bila ada promosi . Kita melambat-lambatkan tindakan tu . Lepas tu terlepas macam tu ja . Seolah-olah kita tidak menghargai apa yg kita akan dpt . Leader dah beri PROMOSI , buat sahaja
.
.
Jadi moral of the stories , follow the LEADER . Tidak kira siapa dia , sebab kita tidak kenal dia 100% . kita hanya kenal dia 20% lagi 80% yg mengenali dia adalah diri dia sendiri
.
.
Anda yang diluar sana , taknak ke ambil peluang ? Adik suffian ni collect pendapatan RM200K ++ dalam masa kurang setahun
.
.
Anda tidak mahu ke ? kalau nak , Boleh terus whatsapp saya ! Or tekan link di BIO .
. tekan link di profile)

Tags: #BizValet #betabusinessclub #otcmarket#petalingjaya #subangjaya #cryptocurrency#uitmpuncakalam  #unikl #ampang #nasdaq#sunway #provenplatform #klang #uitmshahalam#uiagombak #unisel #shahalam #kualalumpur#upm #ukm #cheras #younginvestors #investors#ProgramGandakanSimpanan2017 #utem #msd #Monspace dollar

Sis nak tanya ni...you olls rasa kalau harini simpan duit dkat bank RM6000.. pejam mata , kelip mata , bukak mata tahun depan RM6000 tu jadi apa? .
.
Nanti You Olls jawab la sendiri, yang sis tahu RM6000 kalau simpan dalam bentuk cryptocurrency..setahun boleh jadi $6,000 USD. Pm kalau nak tahu mcm mana RM6,000 boleh jadi $6,000Usd (usd k bukan RM 😆)
.
Ismi - 01131388769
Ismi - 01131388769
.
#cryptocurrency #coinmarketcap #tidex
#msdacceptedhere #msd #titaniumnetwork #bol
#Johor #singapore #brunei #selangor #betabusinessclub #entrepreneurvisionguild #bizvalet #blackdiamondnetwork
#kualalumpur #melaka #seremban

Tengok muka bisnes partner abam tu. Senyum je😂 hahaha.. mesti la senyum sbb dpt cash hri ni hehe. Kan best kalau mcm ni hari2. Macam2 kita boleh buat. Contohnya, kita boleh beli barang keperluan harian kita, belanja family, boleh pegi bercuti, boleh bagi dekat makayah dll laa. Sape xnk kalau macam ni kan? Hahaha kalau korang nak, meh pm abam cepat2 tau. Sebab abam ade BIG PROMO!!!😍. Sape cepat dia dapat keyh😂😆.
-
Buang sifat EGO, MALU, MALAS, RAGU2 dll. Dgn sifat ni korang xkan dapat kemana2 pon😝. Meh pm abam.
-
PM
0179636783 📲
0179636783 📲
0179636783 📲
(ZAIDI)
-
#BBCTestimony #bizvalet #BETABUSINESSCLUB #investment #IPO #NASDAQ #NYSE #OTCmarket #youngentrepreneur #younginvestor

[ Umur 18 tahun , beli Nissan Fairlady 350Z cash ! ]
.
.
.
.
.
Adik Suffian yang baru berumur 18 tahun telah memiliki kereta idamannya , Iaitu Nissan Fairlady 350Z secara CASH !
.
.
Saya pernah berjumpa dengan beliau , dan bertanya .. Apa rahsia kejayaan beliau
.
.
Pertama adalah FOLLOW sahaja cakap LEADER . Terus Apply apa yg LEADER cakap ! JANGAN SIBUK PERGI mengkaji balik
.
.
Kedua adalah perlu bertindak dengan cepat . Sebab apa ? kadang2 bila ada promosi . Kita melambat-lambatkan tindakan tu . Lepas tu terlepas macam tu ja . Seolah-olah kita tidak menghargai apa yg kita akan dpt . Leader dah beri PROMOSI , buat sahaja
.
.
Jadi moral of the stories , follow the LEADER . Tidak kira siapa dia , sebab kita tidak kenal dia 100% . kita hanya kenal dia 20% lagi 80% yg mengenali dia adalah diri dia sendiri
.
.
Anda yang diluar sana , taknak ke ambil peluang ? Adik suffian ni collect pendapatan RM200K ++ dalam masa kurang setahun
.
.
Anda tidak mahu ke ? kalau nak , Boleh terus whatsapp saya ! Or tekan link di BIO .
. tekan link di profile)

Tags: #BizValet #betabusinessclub #otcmarket#petalingjaya #subangjaya #cryptocurrency#uitmpuncakalam  #unikl #ampang #nasdaq#sunway #provenplatform #klang #uitmshahalam#uiagombak #unisel #shahalam #kualalumpur#upm #ukm #cheras #younginvestors #investors#ProgramGandakanSimpanan2017 #utem #msd #Monspace dollar

ADA ORANG BERJAYA? ADA TAK BERJAYA?
.
.
.
Ada orang dia suka tengok kita berjaya & selalu beri kata kata semangat. Ada orang tak suka tengok kita berjaya, bila lebih dari dia mula lah nak cakap negative tentang kita walaupun kita tak pernah buat silap dengan dia.
.
Lumrah kehidupan , ada yang sayang ada juga yang benci tengok kita. Teruskan dengan matlamat & cita2 kita, abaikan manusia yg negative .
.
SURROUND YOURSELF WITH POSITIVE PEOPLE
.
Anda berminat untuk menjana income secara aktif dan passive 40% dividen? Boleh set appointment dgn saya.
.
👇maklumat lnjut sila pm saya👇
.
0169404695(Izman)
0169404695(Izman)
.
Info lanjut di Instagram:
📷 @_Izman
.
#betabusinessclub #blackdiamondnetwork#msd #bbc #monspacedollar #sayajual#cryptocurrency #bitcoin #ethereum#investment #ask2017 #bisnes#kerjakosong #legalinvestment #millionaires#crypto #trending #business #global#globalbusiness #dailybonus #worldwide#likeforlike #like4like #longterm #investmen#trending #lifeinspiringlife#youngentrepreneur

@Regranned from @bizvalet_arif - APA YANG KECOH SANGAT STUDENT NI ? 🤔

Ooo patutlah total incomes beliau 6angka myr dah dengan #BETABusinessClub -

Nak jadi sebahagian drpd kami ?
Nak income macam diorg?
-
📲 016-7639365-arif
📲 016-7639365-arif
📲 016-7639365-arif
Nak senang tekan je link dekat profile saya😉
#BizValet - #regrann #msdollar #betabusinessclub #youcanduit #terengganu #kualapilah #uitm

Alhamdulillah dipermudahkan urusannya hari ni. Dapat tambah ilmu CRYPTOCURRENCY & dapat tambah banyak input baru. Bersyukur juga dapat bonus buat sales 50% dari total sales!!!
.
Luar Biasa Hebat Platform Ini
.
Jangan tengok lama lama rambut luq! Kusut masai sebab fenin dengan pendapatan yang luq! peroleh dari bisnes ni.
.
Nak tau lebih lanjut tekan je link di bio luq!
.
#BETAbusinessClub #BBCcircle #SYBtraining #Cryptocurrency #BukitJalil #TheEarth #Tbs #Uber #Grab #ShahAlam #KualaLumpur #UniKL #UniKLUbis #uniklmitec #uniklmsi #UniversityOfNotthingam #kptmbangi #LifeInspiringLife #JutawanCrypto #BitCoin #Msd DodgeCoin #LiteCoin #DTFZ #DigitalTradingFreeZone

21:30 09 DEC 2017 - Orang dok hentam kita. Kita masuk tangan dalam poket kita senyum jaa 😂
.
Alhamdulillah settle training tuk harini. Jom prepare tuk road tour lak 😋😍
.
#BizValet #BetaBusinessClub
#ProgramGandakanSimpanan2017
#Cryptocurrency #BuatSimpanan
#Penang #ShahAlam #KualaLumpur
#JohorBahru #Malaysia #Singapore
#LambatTinggal #Lifestyle #RoadTour

Dreams. ❤

#betabusinessclub

Siapa yang nak belajar buat pendapatan sendiri hanya secara online 100% boleh terus ws abam ok. Nanti abam akan reply ws korang😘👌.
-
Ws📲
01139132064
ZHARFAN
*TEKAN LINK DI BIO*
-
#bizvalet #BBCTestimony #BETABUSINESSCLUB #youngentrepreneur #younginvestor #CRYPTOCURRENCY #MSC #MSdollar #roadtomillionaire #IPO #OTCmarket #NASDAQ #NYSE #investment #blockchain #kualalumpur #selangor #kelantan #kualaterengganu #pahang #johor #kedah

SANGGUP KU GADAI EMAS DEMI......
.
.
.
.
ini adalah perbezaan yg dibuat untuk EMAS dan jugak CRYPTOCURRENCY
.
.
👉EMAS
.
1.harga january around Rm 150/gram
.
2.harga NOVEMBER Rm180/gram
.
3.kenaikan harga 16%
.
4.tidak tahu bila lagi akan naik lagi tinggi
.
.
.
❤❤❤CRYPTO bitcoin
.
1.harga january 1100 USD (Rm4578)
.
2.harga NOVEMBER rm33 087
.
3.kenaikan harga 87%
.
4.dijangka hujung tahun ni kenaikan harga sehingga 100% iaitu rm40 000/ 1 unit crypto bitcoin
.
.
perbezaan yg sangat2 simple untuk orang minda normal dan sentiasa ingin ke hadapan untuk faham. mudah bukan? 😊 alangkah indah jika jadi org terawal yg simpan cryptocurrency ni kan? bukan susah pon beli simpan sahaja. ibarat beli rumah lepas tu simpan je lah harga pon makin naik tak pernah turun
.
.
untuk keterangan lanjut boleh whatsapp segera sebelum harga lagi tinggi
.
📲 Afdhal 0166341097
.
Atau click di link bio @king_afdhal04
.
.
#betabusinessclub
#blackdiamondnetwork
#luxurycar
#luxurylifestyle
#cryptocurrency
#bitcoin
#msd

MSD VS BITCOIN ..
Nak 1 unit bitcoin sekarang dah terlampau mahal 😧
Nak simpan 1 unit Msdollar sekarang harga masih mampu milik 😉

Nak miliki #cryptocurrency yang mana?

Ka masi blur?

Lambat tinggal 🙋
Tags:
#BETABusinessClub
#NewDiamondOrder
#CRYPTOCURRENCY
#BlackDiamondNetwork
#programgandakansimpanan2017

Most Popular Instagram Hashtags